RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adj el Haganénak Death runát 488 000, azaz négyszáznyolcvan-nyolc ezer gp-ért!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként én lelkiekben mindig itt vagyok, eletek vagyok! :-)
Én sem mondom, hogy add pofátlan áron Márknak, de ha nem a Márknak adod, legalább 10 gp-ért.
Egyébként valld be, hogy nem tudtad, hogy a feather is megdrágult!!
Plusz nem csak én irtam neked szoval nem hinném hogy okod lnne elküldeni is akárhova engem
Én csak mondtam mi a reális pl: ha nyilat nagy mennyiségbe veszed az 20gp darabja, ha pedig daeth rune kell az jo esetben 500gp each
ennyi.
Megpróbáltam megáldatni a csillagot a baráttal, de aszonták nem látszom eléggé ájtatosnak. Megpróbáltam õket megtéveszteni, de hiába öltöttem csuhát, nem vették be. Hogy kell a monostor emeletére feljutni? :)
(Jót mulattam egy másik csuháson, aki hozzám hasonlóan hiába sertepertélt a létra körül :)
androidus.freeblog.hu
Létezik egyáltalán addy páncél meg pajzs? :) Egyszerûen képtelen vagyok eladót találni.
Az ezüst miért olyan értékes? Úgy nézem, csak azt az áldott csillagot vagy mi a rákot lehet belõle csinálni. Az olyan jó dolog?
androidus.freeblog.hu
Nem, minden addy item használatához 30-as szint kell.
androidus.freeblog.hu
Rune 40-tõl van.
Juj, megpróbálom elfelejteni, amit a küldetésekrõl írtál :) Azt szándékosan nem olvsatam el a manual-ban, szeretném magam fölfedezni. De ott még nem járok, most egyelõre a bányászásba, fémmûvességbe vagyok belebonyolódva :)
Tényleg, nem vesz-e valaki ezüstöt egészen véletlenül? :) 50 és 100 között szoktam eladni, de magyaroknak árkedvezmény jár, ugye :) Most elég iparszerûen bányászom, van pár vevõm, akik visszajárnak, és számomra kisebb vagyonnal felérõ összegeket hagynak nálam :)
Tudnátok segíteni, hogy az addy kabátért és pajzsért mennyit érdemes adni? Végigcaplattam az egész pályát, de egy árus se kínálja õket, úgy tûnik. Csak saccolni tudom, hogy a pajzs 4k, a dzseki pedig olyan 10k körül lehet. Stimmel? És a kabáthoz nagyobb def lvl kell, mint a többihez?
androidus.freeblog.hu
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
- adamantite a nadrág, a fejsze, és a sisak
- a kabát és a pajzs steel
- van egy emerald amuletem, amit hullarablással szereztem. (Szégyellem is magam érte, elmondtam pár miatyánkot meg üdvözlégyet, de ha én nem kapom fel,a kkor más, nagyon sokan voltunk :)
És van 4k aranyam, meg 110 ezüstöm, szóval ha beesik valamelyik vevõm, meglesz a kabát :)
androidus.freeblog.hu
Megpróbálok minden kérdésedre értelemszerûen válszolni :-)
- Ha megölsz egy szörnyet akkor összesen Szörny szitnje*2+20 mennyiségû tapasztalatot kapsz. Ennek az 1/4-ede mindig az élet szinthez adódik hozzá, a többi pedig attól függ, milyen módban harcolsz <+3 találat;erõ;védelem - ilyenkor amelyiket választod, arra adja a fennmaradó 3/4-ed tapasztalatot vagy +1 összesre - ilyenkor mind a három képességhez 1/4-ed tapasztalatot kapsz>+3 találat;erõ;védelem - ilyenkor amelyiket választod, arra adja a fennmaradó 3/4-ed tapasztalatot vagy +1 összesre - ilyenkor mind a három képességhez 1/4-ed tapasztalatot kapsz>.
- A combat szint 7 összetevõbõl áll. A találat, védelem, erõ és élet minden egyes szintje 1/4-ed combat szintet ad, míg az imádkozás és a mágia képességek minden szintje 1/8-ad combat szintet ad. Az íjászat ha 5 szinttel nagyobb mint a combat, csak akkor számít bele, azt hiszem szintenként 1/4-ed combatot.
- A szerverek csak annyiban különböznek, hogy más helyeken vannak
- Egyetlen kapu van amit meg lehet kerülni, mert az nem fizetõs részre vezet, Lumbridge és Al Kharid között van. A többi fizetõs területre vezet.
- Külön vannak fizetõs és ingyenes szerverek is, így nem tudnak az emberek keveredni, bár a fizetõs karakterek át tudnak jönni az ingyenes szerverre, de csak az ingyenes világban tudnak mozogni, és e világ tárgyait tudja használni.
- A pure karakterek arra törekednek, minél gyorsabban tudjanak végezni ellenfelükkel a vadonban, ezért nem lépnek varázslás szinteket, 25-34 körül van az imádkozás képességük és az erõ szintjüket az égbe emelik. A "scam" a csalást jelenti, például ha cserében átvernek, kiszedik belõled a jelszót, stb.
- Színes üzenetekhez két '@' jel közé kell beírni a három betûbõl álló színkódot. Pl. gre=zöld blu=kék szín, a ran pedig a villogó szín.
- A maci bundája semmire sem használható. A piros póktojást és a 'limpwurt' gyökeret erõital készíttetésére szokták gyûjtögetni
- A mágusköpeny a mágiát segíti, a szakácssapka a szakács céhbe jutáshoz kell.
- Jól sejted :-)
- Az amuletek hatását a fegyver találat, erõ; páncél; mágia; imádkozás adatoknál lehet észrevenni
- Az érc tanúsítványok 5 ércet tartalmaznak, de ezek könnyebben cserélhetõk, mivel egy hátizsákhelyet foglalnak. Ugyanígy van a fémrudakkal és sült és nyers halakkal.
- A fegyverek csak adatokban különböznek.
- A java mindenkit kivág :-(
androidus.freeblog.hu
pl. "hit 555 to buy xyz"
ha meg akarod venni a tárgyat, beírod hogy 555, és könnyebben megtalál a tömegben
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
-certek: 1 cert= 5 ore. könnyíti a kereskedelmet
-csak a paraméterek számítanak (kivételek a 2 handed swordok)
-azért loggol ki, mert inactive voltál.Akkor van ez ha nem mozogsz.
Ha már fenn vagy az egyiken nem tudsz másikra menni szóval nem lehet fenn egyszerre két Androidus.
Miközben harcolsz látod bal felül a kis mezõt hogy milyen stilusban verexel.
Amelyikre mész, amelyiket választod arra megy a szörny legyõzéséért kapott experience.
-ha megölsz egy szörnyet, kapsz x xp-t. ennek egy része a hits-re megy, a maradék a harcra. Azért marad le a hitsed (és ez természetes) mert sokkal kevesebb xp jut a szönyekbõl rá. Itt nincs mit tenni.
-a combat szintedet aí harci képességeid, hitpointjaid, prayered, és a magic szinted adják.
-bármelyik serverre mehetsz, nem egy serverre vagy regisztrálva. azért vannak, hogy mindenkinek legyen "hely"
-a fizetõs részlegre csak akkor jutsz be, ha fizetsz :P
-keveredhetnek, de a member itemek nem használhatók/eladhatóak free serveren
-pure= ha nincs magiced, magas a str-ed, és alacsony a def-ed.
-scam=átvágás
-villogós üzenet @cya@ üzenet
-maci bunda eladható, pók tojás potionhoz kell, stb. nem fontosak igazán.
-ruha leginkább poén, de pl. adhat magic vagy prayer-t
@ora@ narancs szinû
@red@ piros
@blu@ kék
@cya@ cián :)
@gre@ zõõd
@mag@ lila
@bla@ fekete
@whi@ fehér
ez után ird be a szöveget és olyan szinû lesz
Segitséget kérj nyugaodtam válaszolunk :)
továbbá ez egy magyar klánlap innen lvasgathatsz quest leirásokat, skilleket és mindent ami fontos szóval nézegesd :) hunger001.fw.hu---> Hunger klánlapja
nickem: Norbesz
combat level : 83 (nemsoká 84) :-P
Én csak most ismerkedem ezzel a játékkal. Hát mit ne mondjak, a "Sensitive use" nevû figyelmeztetõ szöveget rólam írták :))) Napok óta ki se jövök úgyszólván a játékból, teljesen megfogott.
Viszont lenne pár kérdésem. Ne haragudjatok, ha elõfordultak már, próbáltam visszaolvasni, de semmi ilyesmit nem leltem. Na mondom sorban.
- Hogyan is mûködik a harci pontrendszer? Annyit kifigyeltem, hogy amikor megölök egy szörnyet, akkor kábé a szintjének megfelelõ mennyiségû élet pontot kapok. Ez eddig oké. Nem nagyon szoktam hagyni túlélõket, mégis kezd lemaradni az életem a combat szintemhez képest. Ez miért van, és hogyan lehetne hozzá feltornászni? Nem akarom mások öléseit ellopni, mert az szemétség szerintem.
- Ehhez kapcsolódik a következõ is. Ha 30-as a találatom, 34-es az erõm és a védelmem, és a távolsági támadásom 1-es, akkor mitõl 36-os a combat szintem? Mi számít ide?
- Nem teljesen világos, hogy az egyes szerverek teljesen külön világokat jelentenek-e. Csak azokkal találkozhatok szembe, akik ugyanarra a szerverre regisztráltak? Egy másik szerveren lehet egy másik Androidus?
- Ha egy kapunál azzal a szöveggel nem engednek tovább, hogy csak fizetõsök léphetnek át, az azt jelenti, hogy az a _terület_ fizetõs? Tehát nincs rá mód, hogy megkerüljem a kaput, és átjussak oda?
- A fizetõs és ingyenes karik keverednek? Amit mondjuk csak egy fizetõs kari készíthet, azt én, mint ingyenes, megvehetem tõle?
- Folyton kérdezgetik, hogy "Are you pure?". Ez mire vonatkozik? És mit jelent az, hogy "scam"?
- Hogyan kell színes és villogó üzeneteket csinálni?
- Mire jók (illetve jók-e valamire) a következõ tárgyak: maci bundája, piros pók tojása, gyögyszem, festék, méreg, lapát, patkányfarok, koponya, goblinpáncél, gyökér?
- Van-e jelentõsége az olyan ruhadaraboknak, mint mágusköpeny, szakácssipka? Vagy ezek csak dekorációk, és poénból hordják õket?
- Ugye jól sejtem, hogy a térkép baloldali harmada a fizetõsöknek van fenntartva?
- Az amuletek hatását nem írja valahol ki számszerûen?
- Mire jók az érc tanusítványok (certificate)? Néhány ember nagyon nem akar leszállni a többiekrõl, mindenáron ilyet akar rájuk sózni jó drágán :)
- Különbözik-e jellegében a kard és a fejsze a harcban? Vagy csak a kiírt paraméterek számítanak, semmi más?
- Engem folyton kivág a java, pedig bizisten mindig kilépek, ha befejeztem. Nem jutok el a konyháig, hogy egy kávét töltsek magamnak, mire visszaérek, már a login van. Vagy csak nézegetem az értékeket, elfelejtek kattintani, és bummm, logout. Nem lehet ez ellen tenni valamit?
Tényleg ezer bocs, ha triviális dolgokat kérdezek. Ha ezekrõl megtalálható infó bárhol, azt is megköszönöm. (Végignyálaztam a manual-t, nem volt benne semmi ezekrõl.)
androidus.freeblog.hu