RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead Neo
nem.
Dead Neo
mióta CS-ezel???
Disno
Ahh CS forum lett? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Használják is... NetBuster RLZ

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Tudtam, hogy te voltal a tegla! :-D

Disno
Nézd meg a Minority Report címû filmet, az pont errõl szól :-)

Sushi Ulla
Na végre, már ideje volt
Norbesz
Na ujra itt vagyok ;-)
Alastor
Mikor leszel fent? Ma nekem kb 11tõl 13ig nem jó
Alastor
Addig jó, ameddig nem hallottál róla
Sushi Ulla
Miss Kamikaze-ról még nem hallottam én Ujszy néven szoktam nyomni. A cgh IP-je: 152.66.229.23:27015
Alastor
Mik az ipk? Csak akkor mond ha egy bizonyos Miss Kamikaze nem nagyon szokott ottlenni!
Alastor
OFFTOPIC

Lehet hogy nevet fogok váltani Argasox the Chaosra a DMC2bõl, vagy megint csak a DMC2bõl Plutoniasra vagy mire vagy arra a cseszett nagy szarra ami a nemtom milyen plazaból jön ki... ÉDES... Ha valaki egyáltalán tudja mirõl beszélek
Alastor
Egyiket sem ismerem! :D
Találkoztál már Murgenatorius vagy Alastor*Death Scissor|of|DMC mert az án lennék :D Ja és még a Murgen
Sushi Ulla
Jómagam és Sir Y2k/Vipower szoktunk CS-zni a Tricon szerveren (ha NOWON-os kedvünk van) illetve általában a cgh klán szerverén.
Alastor
CSirke? Hmm... ÉNÉNÉN! :D
Alastor
Bazz, régen volt egy nem olyan rossz karim, és erre eltünt! Csak uncsi volt, mert folyamatosan csak a páncélt csináltom hogy kapjak szinteket, és nekikezdhessek de igazából! Mondjuk igaz, hogy uncsi volt, most van egy de nem lépek be hozzá mert rájöttem, hogy el nem kezdem megint! :D
Dead Neo
CS-ezik itt valaki??!!
Dead Neo
jah szokott lenni! a bronz bar-okkal kapcsolatba pedig már válaszoltam a mail címedre!!!!!!!
Taranov
Dead Neo: Szokott lenni 7. órátok?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
na a francba, végre sikerült megcsinalni rohadt 1800 nyilat

Viktor: Ha akarsz bronze barokat csinalni nekem, megegyezhetünk :)

Jóéjt mindenkinek!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Már tudom az új E-mail címedet, de Bronze barokra továbbra is szükségem lenne :-)

Taranov
és mi az E-mail címed?

Taranov
Viktor, lennekedved bronze bart csinalni nekem?

Dead Neo
hmmmmm....áhh hülyeség!!!! majd pont hozzám robbantsák be az ajtót és jönnek a M4-okkal!!!!!
Taranov
De a gyakorlatban nem fordulhat elõ.

Taranov
Hát ja, elvileg 2-5 évre csukhatnak le. de nem fognak, ezt garantálom.

Taranov
jah, valószínûleg, ezek nem amatõrök, az ablakon járnak be, nem az ajtón :-D

Dead Neo
jah...
Hagane
Jó, mert nekem kapásból KB 300, dehát ugye lényegtelen.Nem vagyok annyira hülye hogy kiadjam hol vagyok.De a rendõrség is hülye.A hackerek IP tracking módszerével le lehetne akárkit buktatni.
Dead Neo
mondjuk van nekem egy szoftver rendõrséges levelem!!! azért a kiscsávónak 1000000 simán ki kellett fizetnie!!!! deh mondjuk neki nem 1 vagy 2 másolt játéka volt!!!!
Dead Neo
De ez köcsögség!!!!! Mondjuk van egy másolt CD-ém és akkor elviszik az egész gépemet azért mert van egy másolt játékom??? és még a barátnõm leveleit is elolvassák amihez semmi közük és köze sincs a másoláshoz!!!!
Én nem azt mondom, hogy a fejét veszik valakinek egy másolt játék miatt. Azt mondom, hogy szerintem nem ismerhet egy ilyen fórumon mindenki mindenkit. Ha netán van itt egy olyan ember, aki CD írással keresi a kenyerét, és itt a fórumon rendszeresen elõfordulnak bizonyos nemkívánatos szavak, akkor erre felfigyelhetnek. A rendõrség, miközben ez ellen az illetõ ellen nyomoz, ezt úgy csinálja, hogy "nyomozati anyag gyûjtés" címszóval becsönget, és hatóságilag lefoglalja azok számítógépét, akikkel szóba elegyedett. Elviszik a _komplett_ gépet hosszú hónapokra, mert addig tart, amíg valaki rá is tud nézni a vinyójára, és megállapítja, hogy nincs rajta semmi bizonyító erejû. Eközben az összes bizalmas adatodhoz hozzáférnek, elolvashatják a barátnõddel való levelezésedet, és mindezt úgy, hogy _nem_csináltál_semmit_, és õk _nem_nyomoznak_ellened_. Ha van a gépeden egy tört wincommander meg még 3 másik hasonló kaliberû progi, azzal nem foglalkoznak. Semmiféle büntetést nem fogsz kapni érte, mert nem rád utaznak, hanem arra, aki nagyban csinálja. Viszont mégis szívni fogsz, de egészen másért. És ezt joguk van megtenni.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Hülyeség errõl az egészrõl beszélni... Senkinek nem fogják betörni az ajtóját egy másolt játék miatt.
Tarhonya
Ilyenkor nyugodtan letartóztathatnak.
"Minden mondhatsz, van egy ilyen törvény magyarországon. tehát ha én kijelentem,hogy merényletet követek el egy fontos ember ellen, nem tudnak velem mit teni, még a tetlegességig nem fajult a dolog."
Miért ne tehetnék? Hülyeség amit írtál... Tervezése is bûntény, ha meg még beszélsz is róla, pláne h letartóztatnak.
Taranov
Disno, tudom, hogy játékot másoltál, hisz errõl vallomást tetteélk a fórumon!
Felszólítalak, hogy holnap hajnali fél 3-kor nyiss ajtót a kjét fegyveres CIA ügynöknek, akik pontban fél háromkor egy fekete Rolls Royce-ban a kapu elõtt fognak várni! Ülj be, és vidd magaddal a másolt játékaidat és minden illegális cuccod!
Még a lopott rágót is! :-D

Taranov
egy picit...:)

Taranov
Hanem?

Taranov
Ez lehetetlen! Ilyen nem fordulhat elõ. Egyrész nem ott lakom ahova be vagyok jelentve, másrészt nem fogank kijönni, ez lehetetlenség!

Tarhonya
Gondolod? szvsz nem...
Disno
Kicsit paranoid dolog :-)

Köszi :) Hú, már lassan mindent tudok :)))))

androidus.freeblog.hu

Azt hogy semmit nem tudnak-e tenni, amíg nem követtél el semmit, azt kérdezd azoktól, akiknek elvitték a komplett gépét fél évre, egy évre, csak úgy :( Anélkül, hogy ellenük nyomoztak volna. "Bizonyíték-gyûjtés" címszóval.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Hát ezek adják az ünnep hangulatát, nem?

Taranov
Akkor nem tudom mi az a drop party.

Azt, hogy leszkenelik a fórumot, nem gondolom, de valóban gond nélkül meg tudják tenni, de nem fgonak becsengetni.
Minden mondhatsz, van egy ilyen törvény magyarországon. tehát ha én kijelentem,hogy merényletet követek el egy fontos ember ellen, nem tudnak velem mit teni, még a tetlegességig nem fajult a dolog.

Sushi Ulla
Na szóval a drop party olyan "dolog", amikor bizonyos (általában magasabb szintû) karakterek eldobálják a nekik nem kellõ (de általában viszonylag (fõleg kezdõk számára) értékes cuccokat. A mikulás sapka nem csinál semmit, ugyanúgy mint a maszk a húsvéti tojás vagy a party hat. Azért olyan drágák, mert nem lehet õket boltban kapni, hanem csak bizonyos napokon lehetett találni a földön párat (mikulás sapkát pl idén karácsonykor, maszkot haloweenkor, húsvéti tojást meg tavaly húsvétkor, de voltak már más marhaságok is mint például tavaly a töklámpások).
Jut eszembe, azok a mikulás süvegek, füles sapkák jók is valamire, vagy csak ökörködni lehet bennük? Miért érnek ilyen sokat?

androidus.freeblog.hu

Villogtatni szokják, elég agresszíven, hogy márpedig most drop party legyen. Gondoltam rá, hogy ez arra vonatkozik, az illetõ vegye ki a listájából, de arra ott van az ignore, nem?

Úgy értem a figyeltetést, hogy egy keresõbot egy filterrel pillanatok alatt végig tud szaladni az összes topicon, és lejelenti, ahol a "gyanús" szavak (most direkt nem mondom egyiket se) elõfordulnak. A supergamez elég forgalmas hely, ezért ha valahol, akkor itt elég valószínû, hogy szkennelik. Jobb nem felhívni a figyelmet a topicra. Senki se szeretné, ha egyik este becsöngetnének hozzá. Nyomozati anyag gyûjtés címén simán elviszik a gépedet, amihez elég annyi indok, hogy szót váltottál azzal az illetõvel, aki után nyomoznak. Nem kell, hogy bármit is csinálj.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Nem tudom milyen szituációban hallottad, de csak úgy tudom elkézelni, hogy valakit "felszólítottak" arra, hogy dobja el (drop) a méregdrága party hat-et.
Asszem.

Hogy érted, hogy nagyon könnyû lehet figyeltetni a supergamez fórumait?

Taranov
kirrá'