RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
a feltûnõ cuccot, és a visító hangot kell nézni?

Erre Deesno miért mondta, hogy olyan mint az optikai csalódás?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
a többi kérdésre válaszok:

5. válasz: Olyan kevés termelõdik, hogy ha rangedre akarsz gyûrni, ezekkel az "ingyen" nyilakkal nem fog menni.

6. válasz: Nem tudom 😊))

Én kapó lennék a térképre, mert nekem van valami RuneScape szerû weboldalam: www.versanus.hu
Elég hiányos, örülnék, ha tudnál segíteni. Minden segítség számít!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
a többi kérdésre válasz:

3. válasz: Én azt mondom neked, hogy lényegtelenek a gyûjtõhelyek, mert olyan ritkán termelõdik újra, hogy pénzszerzéshez kevés, varázsláshoz szintén, tehát nem érdemes ott gyûjteni, csak az idejét vesztegeti az ember.

4. válasz: Szerintem valamit félreértettél, mert ha azt írja sikerült, akkor sikerülnie kellett.

Taranov
A kérdéseid:

1. válasz: A free részt használó játékosnak a Long Bow a legkeményebb nyila.
2. válasz: Egy kicsit nyakatekerten írtad, jobb lenne, ha máshogy fogalmaznál, nem igazán értem mire gondolsz, de a "kékes izé" valószínûleg a Law-Rune, ami a teleportáláshoz kell. A barna sepp, esetleg vér, (bár az jobb esetben nem barna), és ez lehet a Blood-Rune az ELÕFIZETÕKnek! Az ezüstgolyót is kell ismernem, de nem tudom mire gondolsz. Ha nagyon foglalkoztat a kérdés, küldjél screenshotokat, és akkor tudok segíteni. [email protected]
a fõ E-mail címem [email protected] de nem tudom, hogy mûködik-e, lehet küldeni róla, de fogadni nem tudom. ki kéne próbálni.

Taranov
És a Csont? Õ is a kerékbe jelentkezett, és felvették?

Taranov
Ezekszerint, ha felvesznek a Patakyba is és a Kerékbe is, akkoris a Patakyba mész? Az jó, jólenne, ha a Nagy Balázs, én és te is tudnánk a Patakyba menni, bár egy kicsit messze van 😞
Valaki még jelentkezet az osztályból a Patakyba?

Egyébként érdekes, hogy megbukott matekból, azt hittem, hogy nagyon tanul, bár nem õ tanult nagyon, hanem a Lucska, de már ezeket elfelejtettem 😊
Talán már a volt osztálytársaim névsorát semm tudnám elmondani.

Disno
Az ezüstgolyó egy 'orb' amit a battlestaffra kell tenni.
A barna vércsepp a vérrúna , a kék pillangószerûség a lélekrúna <átkok>

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
ohh...a minimapról már rakás térképet csináltak de sokkal gyatrábbak, mint ami a runescape.comon van

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
nem érted? nem a mapos képeket szeded le, hanem ahol mászkálsz

Disno
Patakyból meg Puskásból van ismerõsöm...asszem Leöweibõl is
rájuk kérdezhetek hogy meséljenek a sulikról :-D

Olyan, mintha eladnám, csak nem kell hozzá bolt? 😊

androidus.freeblog.hu

Arra gondoltam, hogy ha screenshotokat csinálok a játékról kinyitott térkép mellett, azokból szépen össze lehetne pakolni nagyobb térképeket az eredeti minimap felbontásában.

androidus.freeblog.hu

Norbesz
A free nem használhat csak sima longbowt és shortbowt.
Szerintem olyan cuccra kattints az arannyá alakitos spellnél ami ér valamit és akkor d érte coinst. (low level alchemy kevesebbet, high level alchemy többet)
Runákat fejbõl sajna nem vágom
Dead Neo
aha aha aha aha
Alastor
Nézzed kb. 1 percig a képet és megérted! 😄
Dead Neo
Ezt a térképes cucccot hogy érted?!
Ismét vannak kérdéseim 😊

- A nem fizetõs kuncsaft használhat-e a long bow-nál komolyabb íjat?
- Mi a neve az utolsó 3 rúnának? (ezüstgolyó, barna csepp, kékes izé... nemtommi)
- Én ezeket a rúna lelõhelyeket ismerem: víz/tûz: skorpióvölgy, föld: pókfészek, levegõ: Karamján a ház mögött, test/lélek: Varrock csatorna. Van-e ezen kívül a nem fizetõs részen? (Olyanra gondolok, ahol a földön termelõdik, és nem a szörnybõl esik.)
- Az arannyá alakítós spell hogyan mûködik? Rákattintottam vele csontokra, eltûnt a csont és a rúna, közölte, hogy sikerült, és nem jött semmi arany 😊
- Az edgeville labirintuson kívül van-e olyan hely, ahol a nyílvesszõ a földön termelõdik?
- Ki vesz tõlem erõitalt? 😊))

Gondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne csinálni olyan térképet (fõleg városokról), ami a játék kis map nézeteibõl van összerakva. Mindenhol csak durvább felbontásúakat látok. Szerintetek érdemes? Van, akit ilyesmi érdekel rajtam kívül?

androidus.freeblog.hu

Dead Neo
Vagyis csak ajánlották de az azt jelenti hogy felvették! a majort is felvették...a többi gyér gyerekrõl nem is beszélve! kivétel: Bódor, N.A
Asszem a PATAKY-ba 05.-én fogok menni de nembiztos!!!!
Dead Neo
uhhh... figy. tudod van a kárpátaljai kiscsaj (eszter) megbukott matekból..és felvették! de tudod miért?! mert nem magyar!!!!!! Bakker persze hogy a PATAKY-ba!!!!!! Nem csak 14:00-kor kezdõdik a felvételi!!!!
Taranov
Elmentél felvételizni?

Taranov
Hova lettél?

Taranov
Én nem vagyok benne abban a 2-ben :-D

Egyébként, haa felvesznek a PAtakyba is, és a Kerékbe is, hova mész?

Taranov
Ezekre jelenetkeztél? A Patakyba melyik nap mész?
És hányan akarnak a Kerék Gimibe menni?
Mert az én osztályomból 16 gyerekbõl (16-an vagyunk) 2 akar a Kerékbe menni.

Dead Neo
Jah én is megyek a PATAKy-ba! MA én a kerékbe megyek. tegnap voltam a PUSKÁSba! Csütörtökön megyek a LEÖWEY-be! és hát utána meg a PATAKY-ba!
Taranov
Ma fogok és holnap a II. Rákóczi Ferencbe, (gondolom ma te a Szigetibe mész,, mert úgy vettem észre, nem vagy suliban) Március 3-án a Nagy Balázs, én és asszem te is, a Patakyba,
márc. 4-én a Kalmárba, márc 8-án (???) a Petrikbe.
És jelentkeztem még a Verebélybe. A Puskásba azért nem jelentkeztem, mert messze van. Mondjuk a Pataky is, de az mégis közelebb.

Dead Neo
TARANOV: Te felvételiztél már????
Taranov
háát, én azért nem hatódom meg annyira. Az sokkal rosszabb, amikor a full rune cuccodat veszted el.
Szerintem ez csak játék, ha egy kedõ kari meghal, arra mondják, hogy katona dolog...

Taranov
Mabus. Azt gondoltam, hogy Mabus a te karaktered, és azzal bányásztál bronzot. Vagy nem a tiéd?

Egyébként egyezzünk meg a bronze bar árában, és akkor 100-at kérnék.

Dead Neo
mi?
Igen!!! Megvan az r2h!!! 😊)) Olyan szép 13-akat ütök vele, hogy ihaj 😊 Már csak egy rune body hiányzik, és teljes lesz a készlet. Ruby ammy is van. Csak tudnám, hogy utána mire költsem a pénzt, amit a halért kapok 😊 Allskill 549 😊))

Egyébként a legszörnyûbb dolognak azt találom a játékban, amikor egy kezdõ kari a szemem láttára meghal... Ott van a kis cucca, két tehénbõr, három kalász, két alap rúna, meg egy fahasáb, kábé ilyen esik ki. Az embernek szinte sírni lenne kedve, valahogy olyan szánalomra méltó a dolog. Valahogy olyan nem méltóságteljes... mint amikor egy öreg néni meghal, és ott marad a kis motyója. Szörnyû. Párszor próbáltam kétségbeesetten segíteni, de aki így hal meg, az nem is tud még kommunikálni, próbálok ráüzenni, de nem jön vissza, nem válaszol, nyilván nem tudja még, hogy mi ez az egész. Volt, hogy fölszedtem neki a nagyját, és próbáltam utána vinni, ha elõkerült, de se lát, se hall, azt se veszi észre, hogy hozzá beszélek... Jaj.

androidus.freeblog.hu

Taranov
elfelejtettem... nem te vagy véletlenül, Dead Neo?

Taranov
Ki az a Mabus? Mert benne van a friends listemben, de nem tudom ki az...

Taranov
Milyen az új logóm? Mert valamilyen okból úgy érzem, hogy a régi egyszerûbb, de jobb volt... Szerinted?

Taranov
:-D

Dead Neo
Hogy STENOIS egykori szavaival éljek: MU HAH HA HA HA HA!!!!!!!!
Dead Neo
Áhh kicsit várni kell amíg végre feltünik!!!! VAn vírusírtóm!!! 😊)))
Taranov
A szellemeset nem értem, nem történt nálam semmi. Mit kell nézni benne? Vagy mi a poén?

Taranov
Viktor, ha kapsz egy vírust, valószínûleg én küldtem bosszúból, mert ez a madblast. com eléggé meglepett :-D

Taranov
csak ha megszomjazom... 😊

Disno
tegnap néztem, de néha nem mûxik

Disno
pojén a szellem :-DDDD
mint az optikai csalódás :-D

De semmi gond, mert azóta nem jön be egyáltalán a scapeboard. Nektek se?

androidus.freeblog.hu

Disno
Scapeboard forumot szoktam hasznalni, szvsz legjobb. De meg ott van a www.runenews.net, bar a forumot nem igazan neztem meg.

Disno
ez van. nincs itt pípül

Disno
"Jah és egy fickó felvett videora egy szlemet!"

Azt hittem vki vmi istenverte jót zsákolt :-DDD

Alastor
!Te megvagy huzatva! Szellem! H3h3! Egyszer már láttam de így is frászt kaptam
Alastor
Régóta, de mostmár leszoktam róla, csak ha éppen más játszik vele (nem mondom meg ki 😛) (mindig assulton szokott) akkor elkérem egy picit 😄 És mostmár a skilljeim is rosszak, régebben mapokon elsõ szoktam lenni, mostmár csak hátrébb vagyok...
Dead Neo
Azé itt nagya pangás!!!! nézzetek meg hogy mikor írtam ez elött és nézzétek meg most!!!! Senkise írt semmit! pfújj...
Dead Neo
valaki nézze meg azt a címet:
(kíváncsi vagyok ki jut benne tovább,angol,csak kövessétek a képek alatt látható utasításokat!!!!

http://www.madblast.com/view.cfm?type=FunFlash&display=2045

Jah és egy fickó felvett videora egy szlemet! komcsi!!! tök yól kivehetõ még valami hang is hallatszik!!!! itt a cím ha ti még nemhisztek a szellemekben!!!!

http://bonzo.sedan.uni-osnabrueck.de/whatswrong.swf

Ha pedig valakivel ki akartok "b@szni" akkor itt egy cím ez talán megfelel neki!!!!

www.ingyen.cdiro.hu <---csak saját felelösségre!
A Scapeboard fórumot használja innen valaki? Nagyon szerettem volna beregisztrálni magamat, de úgy látszik, ez nem is olyan könnyû. Kitöltöm szépen a formot, de amikor elküldöm, egy rakár program hibaüzenet jelenik meg az oldalon, és csak egy picike html részlet, ami közli, hogy a regisztráció sikeres, és küldött valami inicializáló értesítést, azt várjam meg, azzal fogok tudni belépni. Ez természetesen nem jön meg egy napig. Megpróbálok belépni, ha már ugye megadtam a jelszót. Aszongya nem jó a jelszó. Megpróbálom újra beregisztrálni magam, hátha valójában nem is történt meg, de aszongya, már van ilyen, szóval úgy látszik mégis. Megpróbálom lekérni a jelszót, de aszongya, a regisztráció még csak ideiglenes, és akkor ilyet nem lehet tenni, és forduljak az adminhoz. Namost azon az oldalon mindent lehet csinálni, de egy kib. e-mail cím, vagy regisztráció nélküli beírási lehetõség az nincs. Hát a jó büdös q. anyjukat. Viszont a 8763986762698256326 popup kidobálása az nagyon megy nekik.

Nem tudjátok, hogy létezik-e másik bejáratott rs fórum, ahol lehetne kereskedni? Már nagyon seretnék, de ez a tetves rohadt banda megfosztott attól, hogy a rendes rs nickemen regisztráljak.

androidus.freeblog.hu