RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Szerinted Dead Neonak jo a logója?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dead Neo
Aaki szereti a Warcraft III-at, annak van egy yó hírem: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=6389

Ezt mindenképp nézze meg aki szereti a Warcraft III-at!!!!!
Taranov
Dehogy is! A Gartner tök rendes! A ti igazgatotok sokkal nagyobb köcsög. Egy kibaszott köcsög

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dead Neo
nyolcadikos.
Alastor
😄😄😄😄😄😄😄 Hányadikos vagy?
Dead Neo
Mindenki THE THING-ezzen!
Dead Neo
HA HA! most megszívta!!!! Láttam a Sztolárt CS ezni!!!! Jah nálunk minden szerdán van...
Taranov
Szerintem ez az igazgató egy köcsög, sokkal jobb volt a Gartner. A Sztolárék fizikatanárja a Gärtner.

Taranov
Hehe, náluk nem volt ebben az évben bombariadó, de azt mondták az osztálytársaim, hogy 8 éve egyszer sem volt.
Nálatok meg minden szerdán van?

Dead Neo
Ma már megint boba riadó volt asuliba mint eddig minden szerdán...igazgató így kezde: sziasztok gyerekek, és tanárok! gondolom tudjátok hogy miért mondom ezt be a rádióba!!!!!!!!!!!!!! (ezt egyre hangosabban mondta) És megkérném az alsósokaz hogy próbáljanak meg nyugodtan reggelizni! 😄 (nehogy felrobbanjanak) Majd mindenki felpattant és kitakarodott a suliból!!!!
Taranov
Van eladó beazonosítatlan Herbem. Nem Tarromin, nem Guam Leaf és nem Marentill, mert megpróbáltam beazonosítani, de 15-ös herblaw levellel nem sikerült.
Tehát eladó.

Taranov
Az sem lesz már ép, látó ember, Aki az iskolában magas óraszámban tanult számítástechnikát :-D

Taranov
😛 Gondolom vibrál is. Az iskolában gyilkos monitorok vannak.
És még azt mondják, hogy az iskola nem kínzókamra :-D

Taranov
Én is mikor kibányásztam párszázat, sajnálom eladni 😊
Megszakad a szívem, ha el kell adni :-D

Taranov
Hányas mininggal? Mert nekem 52-es a miningom. Egy óra alatt kb. 150-et bányászok ki. Akkor 5 óra alatt csak 750-et 😊 Neked biztos már 60-as a miningod, és be tudsz menni a guildba.

Crokin
Np 😊

Repatarurgyán

Crokin
Én nem árulom a szenet, feldolgozni szeretem 😊 Már 61 a smithngem, talán most lesz még egy lvl up. Ezt az ezer szenet ki lehet bányászni 4-5 óra alatt 😊

Repatarurgyán

Taranov
Most olvastam el újra az üzenetedet, és látom, higy nem is eladó 😊
Azt nem olvastam, hogy "bányászhatok házzá iront".
😊
Bocsesz

Taranov
Én igazából smithingelni szeretek, de miningolni nem. Tehát végülis énis ki tudok bányászni 300 szenet, de elég babramunka.

Taranov
csak fontos, hogy ne certben legyen. idegbajt kapok a kiváltástól

Taranov
Én esetleg vennék szenet. Mennyiért adod? Nekem nem certen kéne, ás max. 200 db, ha ilyen kis mennyiségben is adsz el.

Vagy mondjuk nekm certben 300 db.

Crokin
Épp most néztem, hogy megint van 1000 szenem 😊 Már nem is emlékeztem rá.. Most dolgozhatom fel meg bányászhatok hozzá iront.

Repatarurgyán

Taranov
Azért nem semmi, nem rég kezdted a jatekot es maris ileyn jo vagy. Beirlak a friends listbe, mert ma este én is fenn vagyok/voltam.
Nekem a miningom 52, de 50-es volt még 4 napja, craftingom kicsi, huszonvalahány, smithingem 38-as, fishingem, cookingomat nem is tudom 😊

Mining 50, Crafting 34, Smithing 37. Jelenleg a fishing a húzóskill, ami viszi magával a cookingot, mindkettõ 58-as.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Sok vagy kevés?

Alastor
Bazz egy nap ebbe a fórumba mennyi üzenet jön? 😄
Taranov
Húúú, Androdius. Én kb. 1 éve és 3-4 hónaapja játszom, de nem tudom megmondani. Mikor kezdtem, nagyon érdekelt, senki sem tudta megmondani, aztán le is mondtam róla 😞
Milyenek a szintjeid?
Felsorolnál néhányat?
Például milyen a miningos, Smithinged, Craftingod?

Mi az elõnye és a hátránya a crossbow-nak?

androidus.freeblog.hu

Taranov
Mert aki végigolvasta, gondolom ezekután más szemmel for rám nézni :-D

Taranov
Végigolvastad?

Lord Marcus
Te ÁLLAT! -)
Lord Marcus
bazmeg...
Taranov
kewl 😊

Taranov
JAja, olyan részletes volt a lálasz, hogy Deesno biztos lehet benne, hogy elolvastam az õ üzenetét :-D

Taranov
ki-rááááály 😊

Dead Neo
Mármint hogy mentem el a fórumról vagy az élõk sorából?4 a fórumról ténylegelmentem mert elmentem CS-ezni!!!! Jó volt!!! ha pedig az élõk sorából mentem al akkor az is igaz mert a nevembõl kiindulva arra lehet következtetni hogy én halott vagyok!!!!
Dead Neo
Ez szép hosszú és tartalmas válasz volt!!!!
Norbesz
franko
Taranov
Milyen az új logóm?

Taranov
Jaja, volt pár éve egy kabaré az m1-en amiben ezt mondták el, de nem tudtam persze szószerint felidézni, de valahogyy így volt.
TEhát ezt a szöveget én, de az egész dolgot nem én találtam ki

Norbesz
jujj 😊
Ez má kicsit durva 😛
Taranov
ki nem? 😊 Olvasd el az építõipari szakmunkások krónikáját :-D

Hagane
...unatkozom.
Taranov
És ezt mind én gépeltem, és találtam ki 😊

Taranov
Unatkoztam, aztán 17 perc alatt összedobtam a saját fejembõl ezt a hülyeséget :-D

Taranov
NEM! 😊

Taranov
És milyen tanuló vagy Svédországban?

Taranov
jaja, de maj meglássuk, visgyünn e

Taranov
az lényegtelen :-D

Taranov
Én is deszkás vagyok. Képesítésem szerint építõipari szakmunkás, ezért munkám során gyakran szembesülök lécekkel, DESZKÁKKAL. Általában az építéseken a munkavezetõk csak a deszkák szálkátlanítását adják ki feladatként, de néha megbíznak deszkák felszögelésével, szálkátlaításával. Komplikáltságából kifolyólag ezek igen bonyolult feladatok. Ilyenkor én vállalom a felelõsséget a munka sikerességéért. Elsõ benyomásra ez a munka, nagyon bonyolult, de ez nem igaz. Nem olyan bonyolult munka. Aki eléggé jó fizikai állapottal és szakképesítéssel rendelkezik, nagy felelõsséggel és kockázattal ugyan, de elvállalhatja az ilen jellegû munkákat. A foglalkozásom legbonyolultabb része a deszkátlanítás...õõõ...akarom mondani a deszkák szálkátlanítása. Ez egy rendkívül felelõsségteljes feladat, hisz oda kell figyelni a deszkák épségére, ugyanakkor a a szálkák elképségére....õõõõ...vagyis lelkiépségére. Vigyázni kell, nehogy megsértõdjön, mert akkor szúr. Ezért ez egy rendkívül felelõsségteljes feladat. Az az úr vagy hölgy, aki ezt a feladatot elvállalja, nagy felelõsséget vesz a vállára, hoszen elvállalta. Híres, világraszóló építõipari bölcsesség: Amit elvállaltunk, felelõsségteljesen kell elvégeznünk, és végezni a feleadattal, s a felelõsséget vállalni. Ezután, mármint a deszkás....õõõõ....a deszkák szálkátlanítása után konzerválni kell. A deszkát.
Na most...
...Ez egy rendkívül felelõsségteljes feladat, hisz naagy felelõssséget vállalunk el, mikor egy ilyen munkát (és persze ilyen magas feszültségû felelõsséget) vállalunk el. Ezért ezt a munkát nagy odaadással kell elvégeznünk. Miutn ez megvan felelõsséggel kell végeznünk munkánkat. Mikor végeztünk, elvállaltuk a felelõsséget, megkapjuk a jussunkat.
Azt persze nagy felelõsséggel és persze nagyon felelõsségteljesen kell elkölteni.
Aranyszabály az építõiparban: Tetteink után felelõsséget kell vállalnunk...
...no meg persze elõtte is.
Aranyszabály az építõipari segédmunkások körében, hogy sosem szabad gyermekünknek deszkát vásárolni, hisz ezt magunk is el tudjuk készíteni.
Ehhez felelõsségteljesen be kell szereznünk a "Hogyan csináljunk lécbõl deszkát, deszkából lécet, Lécbõl lécet, Deszkából deszkát, s ezek variációi" címû könyvet. A gürdeszka. vagyis... gerdeszka....gördeszkagyártásnak 3árom....három, azaz 3 legfõbb lépései a következõk:
-Szálkátlanítás felelõsségteljesen,
-Konvertálás...akarom mondani Konzerválás
-és véégül, de nem utolsó sorban, lehetni lehet mondani, hogy az elsõ sor legelsõ bekezdésében: A FELELÕSSÉGVÁLLALÁS.

Minden építõipar aranyszabály és bölcsesség titka a FELELÕSSÉGVÁLLALÁS.

Az utólsó kikezdésben....vagyis bekezdésben...
leírnék három, az építõiparban használotos drágakõszabályt.

1. bölcsesség: Amit elvállaltunk, felelõsségteljesen kell elvégeznünk, és végezni a feleadattal, s a felelõsséget vállalni.
2. aranyszabály:Tetteink után felelõsséget kell vállalnunk...
...no meg persze elõtte is.
3. bölcsesség: -
3 + 1. aranyszabály: Aranyszabály az építõipari segédmunkások körében, hogy sosem szabad gyermekünknek deszkát vásárolni, hisz ezt magunk is el tudjuk készíteni.
S BÓNUSZKÉNT egy aranyszabály:
Azona tanfojamon vagy tanfolyamon, ahol a belevaló, felelõsséges segédmunkásokat felelõsségteljesen kiképzik van egy vizsa.
Ez azért van, hogy felelõsséget tudjanak (mert muszály felelõsséget elvállalni)vállalni a munkások további felelõsségteljességéért, szorgalmasságáért, felelõsségéért.
A vizsga legelsõ pontja egy építõipari aranyszabály:
A felelõsség a fontos és a jó munka. Fõleg a fölerõsödés és a felelõsség.
Ezért nem kell tudnunk számolni, olvasni, mérni.
Erre szükségünk nincs. De felelõsséggel allíthatom, hogy helyette kell egy sokkal fontosabb dolog: a FELELÕSSÉG.
Ezt a szót le kell tudni írnuk. Két S-sel írják, s felelõsséggel állíthatom, jelentése lényegtelen.

1. FELADAT.
írjuk le 50-szer, hogy fellelllehtõzség. VAgyis HELYESEN: FELELÕSSÉG.
Mivel számolni nem tudunk nem kell ötvenszer, azaz 50-szer csak néhányszor. Számolás helyett azt írjuk, hogy a felelõsség az ember legfontosabb erénye...Ezt 50-sszer...
a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...a felelõsség az ember legfontosabb erénye...