34579
RuneScape
-
Nuki #33739 :o
így megmaradt az accountod?? -
#33738 You last logged in 136 days ago :DDD -
#33737 Happy Easter, everyone!
This week we bring you our annual Easter Event, and with all the chocolate and bunny-themed mayhem, we're sure you'll love it. You'll have to catch chocolate kebbits, go bowling with massive eggs, and evade a particularly angry farmer to get your rewards, which certainly look fowl.
The Easter Event will run for the next two weeks and it's your only chance to get a new festive costume, so you'd best head over to the Easter Bunny to help him out.
To start the Easter Event, head south of Falador and speak to the Easter Bunny.
Kezdjünk el ujra jáccani vazze :3 -
Nuki #33736 neee!!!! o.O
(+#33734)
én igazából azért csináltam csak hogy ellenőrizzem, tényleg müködik e a karakterkészítés dolog... én még a 'main' karakteremmel se foglalkozom havi 1 bányászatnál többet... :P -
#33735 fúúú... feltörlek, azt elzsákmányolom a pénzed! -
#33734 kell :DDDD -
Nuki #33733 nekem sikerült, most csináltam:
nev: Kenyer222
jelszo: buzaszem
-
#33732 mit ír ki, vagy hogy értve nem enged regelni? -
#33731 engem nem ernged regizni runescape-n lehet h nem jó a videókártyám v egyébb vackok...pedig már akartam...dehát ezvan!! -
Nuki #33730 nekem steel platemail body, és steel axe ami a legértékesebb és megszabadulhatnékom van tőle... -
#33729 Ha valakinek vannak eladó adaman cuccai az szóljon. Longsword, balta, páncél... -
Nuki #33728 Nuki, immáron 6 vagy 7. éve :)
Őrizgetem mint egy drágaszágot ^^ -
#33727 Ja, de úgy utáltam a nevet. Hogy lehet ilyen béna nevet kitalálni?:D
Amúgy hogy hívják a karaktered a játékban? Hozzáadom már spanlistához, had gyűjjön mint az IWIW-en. -
Nuki #33726 rohadjak meg, én(is) Runescape kedvéért regeltem ide, anno hogy még legyen (C) betü a nevem előtt :P
akkor énis milyen fiatalka voltam :D
szerk: pont visszakattiontottam a 405-ös oldalra, ott pont mindaketten írtunk valamit
te benne voltál abban a Dark Angels klánban, amit sg-sek szerveztek? :) -
#33725 ? mi a probléma? kamunak hiszed, hogy már csomószor megcsináltam őket? ha visszanézel többször is feltűntem a fórum élete során, sőt, ott voltak az elsők között. Pont a múltkor olvastam el a hozzászólásaim, hát jó nagy gyökér voltam:D kis szaros... -
Androidus #33724 Biztos van, aki el is hiszi, amit mondasz. -
Nuki #33723 még mindég jobb mint az én " Nuki " -m... :D -
#33722 nem tom, már a nevükre sem emlékszem:D meg mindig az volt a bajom velük, hogy tök szar nevet találtam ki. Erre most is:D Szuperember. Superman-t akartam lefordítani, de csak később gondoltam bele milyen szarul hangzik:D -
Nuki #33721 Hát én full iron cuccot tudnék csinálni, de most még nem vagyok otthon, csak holnap :P
régi accod(jaid) nincsenek meg? :) -
#33720 Harcra gondoltam, de azóta már megtaláltam.
Amúgy este valaki nem segítene egy kicsit questelni? Igazándiból az a célom, hogy memberes legyek, csak előbb legyűrném a normál questeket. A baj, hogy ezeket már kismilliószor megcsináltam és már kicsit unom, szóval a gyorsabb fejlődés érdekében ha valaki segítene 2 questben annak hálás lennék. A shield of Arrav-hoz kéne valaki, meg a Knight's Swordhoz. Ahhoz csak annyit, hogy bányásszon nekem egy olyan kék cuccot.
Várom a kedves jelentkezőket:D Ma este meg hajnal körül leszek fent, ami Magyrországon délután-estének felel meg.
Köszi -
Cat 02 #33719 sztem vágj fát bányássz meg ien xarok :D -
#33718 Amúgy valaki meg is dobhatna pár jobb cuccal, ha nem nagy érvágás:D köszi... -
#33717 na, én is újra beszállok. msot csináltam végig a tutorialt. hova érdemes mennem kicsit megedződni? az a baj, hogy annyian vannak a játékban, hogy egyszerűen hiába várok a goblinokra, 50-en vagyok 3-ra. ti melyik szerveren szoktatok lenni?
esetleg haverlistára felvehetne valaki: Szuperember
köszi -
#33716 21k-t mert szerintem engem akartál kérdezni :P -
Nuki #33715 gw-re eddig mennyit költöttél? (úgy tudom, nem-fizetős dolog) -
#33714 eltaláltad:) és néha még gtr2-vel is játszok -
#33713 gt legends,richard burns rally, guild wars ? -
Nuki #33712 az micsoda? :P -
#33711 tibia.. -
#33710 baszom a rezet :D
tanulás, nyáron meg meló... monoton szarságok -
#33709 gtl,rbr,gw -
Nuki #33708 ki mivel ütögeti el a szabadidejét mozstanában? -
#33707 bwukbwuk -
Marchus #33706 moo -
#33705 boo -
Nuki #33704 jaj telelg, rob hugarol en is hallottam xD
jovan, jo tudni hogy vannak ilyen elvetemultek rajtunk kivul :) -
#33703 Én is ismerek magyar nőnemű egyedet. De férfi karakterrel játszik és a neve meg: Evelin98....:) -
Androidus #33702 Reported :) -
#33701 perpillanat kettö jut eszembe... Rob42 meg Mandee (?), mindketten mádzsárok ^^
külföldön meg biztos vannak a gyengébbik nemhez tartozó játékostársaink :D
nemrég beléptem, kilencvenakárhány nap után, mentem egy kör szenet (igen, 9 acélrudat csináltam!!!) és meguntam xD
haverom eladta a kariját 25e ft értékü pénzért ebayen, lehet szerencsét próbálok :D -
Nuki #33700 itt angliaban az egyik hostom huga kerdezi hogy: "te te jatszol runescape-el?" mondom neki hogy "csak regen jatszottam, de nem emlkeszem ertekeimre, miert te igen?" tudjatok, belelendultem a meselesbe, hatha latok eletemben eloszor nonemu egyedet runescape elott :) erre aszondja " dehogyis, csak naluk az osszes fiu ezt jatsza mert nagy divat..."
pedig majdnem... :P
telleg, ti ismertek nonemu egyedet runescappel jatszani? (koltoi kerdes:)