34579
RuneScape
  • W B
    ja a combat lvl 57 ls totallvl 635
  • W B
    és aki kovács?

én most mágiára gyúrok! Fekete öltözék, tűzbot, vörös kesztyű, vörös köpeny, és az az amulet amit az üveggyömgyös küldiért kapni, nekem tetszik mert feltünő... vagyis fekete+vörös, hm mien szép
    de csak 40 szintü mágia

én 56 vagyok hegyiparasztságból. szószószerint fordítva, vagyis bányanoooooooooooob
    41szintü crafting.
    51 szintü főzés. és 49 halászta. de menyire elakarom érni a 50 szintet! mehetek kardhalat fogni
    kovácsolás, csak 48.
  • Disno
    amúgy meg bányáljatok vasat (drop, vagy adjátok oda vkinek) 85 miningig és onnan már jön a píz :D
  • Disno
    varrock palace, server 1... ott megy az igazi biznic :D
  • Disno
    hm
  • Nuki
    én csak tőzsdézek(nék)...
    aranyékszer, minden... aztán ha van sok, akkor meg figyelni a piacot (ékszerbolt) és ahol legdrágábban eladhato, ott kihasználni keményen az ipart :D
  • bardocz
    arany biznisz jó?:D
    amúgy aranyért ne oda menyél hanem karambjara a vulkán belsejében 4 db szikla van amiből arany jön :)régen ott bizniszeltem:)
  • Nuki
    ^^
    én legutoljára arany-biznisz-projektben voltam. még mindig vagy ott állok a törpebányai arany-sziklánál, vagy a bank előtt dekkolok :D
  • bardocz
    amúgy így 13 volt azsem a max sebzése volt hogy nem bírtam ütni mert ennem kellett swordit
    jah és ma elértem az 55-ös mininget :):)
  • Nuki
    akkor nemszóltam ^^
  • Gladiator
    áh, ez üzleti ügy, nekem ő kell:D
  • bardocz
    mi a neved?ingame enyém bardocz és most is megyek rs-ezni:)
  • Gladiator
    WB! Majd küldj privit mikor vagy fent, mert néha felmegyek, de nem látlak soha...
  • bardocz
    full steel-ben antidragon shieldel és egy addy baxe-vel úgy vertem le tegnap hogy még 7 db swordi is maradt a végén de nem mentem visza lehugyozni a hulláját :D
  • W B
    játszik valaki német szerveren?

amúgy meg én 52szinten nyiltam ki azt a sárkányt, adamant vért ben
  • Nuki
    pajzs nélkül, ami a tűztől véd, marha sokat. azt is mithrill-adamantiumban kéne lenyomni nem?
  • bardocz
    elvarg vagy ki dragon slayer kveszt végén menyit sebez és milyen erős?50-es karival lecsapható?lessereket le tudom caspni full steel rmourba is steel scimmybe
  • bardocz
    nah prayer edig nem nagyon lsz majd ha nagyon unatkozk kimegyek wildybe nagy csontokat szedegetni csak tudnám melyik részen lehet...
  • Tarhonya
    Minden skillben 99 a max.
    A max combat pedig 126, de ahhoz már prayer is kell rendesen
  • bardocz
    amúgy ezeket meddig lehet húzni?nem 99-ig és akkor 120 a combat lvl?
  • Tarhonya
    Emeljed csak, combat stat soha nem lehet elég magas :D
  • bardocz
    attackot meg defencet,bocsi
  • bardocz
    strenghet mega defencet érdemes 40-nél nagyobbra emelni?nem leszek member és így a rune cuccok viselhetőek csak ahoz meg nem kell magasabb
  • halallovag
    300 nature rune eladó 300ea/db

Rs nevem: Fullmoney91
  • bardocz
    1-2 napja elkezdtem újra játszani régi karimal (bardocz) és már tudok full steel armourt csinálni :D
  • Nuki
    akkor énis tudom kivagy!!4 még mindég benne vagy a friend listben :D
    aza karaktered nincs még meg? :D
  • Gladiator
    Jaja, de aztán végülis Hungary2-t tápoltam, mer a többinek elfelejtettem a jelszavát:)
  • Disno
    az nagyon élvezetes volt -.-

szerencsére akkortájt hagytam abba a rohadt serverlimit miatt :D
  • Disno
    én elhiszem :D

Még 2001 februárjában (?) segített nekem, ö mutatta meg ezt a fórumot :D

Amúgy anno még 5 kulonbözö kari volt (pl mage 7 goodmagickel, nekro 7 evilmagickel kezdett szal nem nagy szam :P) es Hungary 1/2/3/4/5 volt a nevuk :D
  • Gladiator
    amikor neked jó. holnap este fele?
  • W B
    meguntad?

nos mikor szándékozol akkor a felszerelést vissza adni?
  • Nuki
    jó gyors volt. :D
  • Gladiator
    Na, kell valakinek egy 35-ös kari adamantban? alap questek majdnem mindegyike meg van csinálva, meg még egy kis zsebpénze is van.

Meguntam:)

Nem tudom mi a fórumos neve, de aki a játékban WB Hun, annak üzenem hogy a páncélt persze visszaadom.
  • Tarhonya
    Kicsit pontosabban? Lehet hogy a javát kéne frissíteni. Vagy ha kolis vagy akkor gladiátorra hallgass.
  • Gladiator
    Valszeg a netszolgáltató/rendszergazda letiltotta a játék által használt portot. Kérd meg szépen őket, hogy engedjék át.
  • Kongy
    Regiztem,és indítanám a játékot,aztán puff nem engedi hogy elinduljon.
  • Tarhonya
    Tibia :D
    Egyik nap eszembe jutott amikor anno játszottunk (akkortájt Disno meg Orgyi), és valamelyik újságban leközölték a nevünket mint segítőkész magyarokét. Értetlen noob rush rules
  • Tarhonya
    Ez most is így van
  • Nuki
    valalkinek a tapasztalatából abban a tudatban éltem eddig hogy törlik x nap után, sőt ez nagyonnagyon régen így is volt....
  • ColdFire
    örökre megmarad...
    már két éves a logom, Coldf13