RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aszittem a fórumon a 24300-ig.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Subject az lesz, hogy Andrew! I have a great deal for your company! :))
El fogják olvasni...:)
...a növénytermesztést szerintem így ahogy van bekülheted, jó ötlet

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Végülis, ezen a módon nem is lenne gond az üllõvel a lakásban, mert úgyse lenne olyan õrült, aki használná. Mert ahhoz, hogy a szekrényben ott álljon a nyersanyag, azt elõbb 30-asával fel kell cipelni a lépcsõn :)
Vagyis a gyakorlatban kábé úgy nézne ki a lakás inventory, hogy ott vannak a kuriózumok, amikbõl egy van, és amik ritkán kellenek. Nyilván ércet, fémet, halat teljesen értelmetlen a lakásba felhordani. De én például tuti eltennék egy darabot a fél pajzsból, csak úgy, nézegetni. Silverlight, party hat stb. ezek jól elférnének itt, és nem foglalnák a helyet a bankban.
androidus.freeblog.hu
remelem megbocsatjatok de kell irnom egy pks elmenyt :-)))
nem pkztam, de !pucéran! voltam kinn bandita placcnál ahol ugye nehezen lehet menekülni. pont néztem a TVt amikor két 63as addys pure megtámadott
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Tehát a játékosházat én úgy képzelem, hogy lennének égig érõ tornyok a térképen. Ezek vagy egy új, létesítendõ várost (városrészt) alkotnának, vagy a mostani városokban lennének itt-ott elhelyezve. A lényeg, hogy ahány féle lakás alaprajz, annyi torony kell, mert minden toronyban szintenként egy lakás van.
Szerintem eléggé szépen lehetne a lakásfajtákkal variálni, akár menet közben változtathatná is a Jagex, mert nem lenne semmi különösebb következménye. A lényeg, hogy a kihalóban lévõ, vagy valamilyen más okból megszüntetésre szánt tornyot le kell zárni, a lakástulajdonosok nem léphetnek be többet, csak átvehetik a cuccot, lásd lentebb.
Értelemszerûen a lakások különbözõ kategóriát képviselnének. Lenne egészen kicsi, és hatalmas nagy lakás is. A pályán belépve a földszinten lehetne látni a pontos elrendezést. Itt sétálgatna az ügynök, akitõl a lakást lehetne venni/bérelni, illetve visszaadni. A megszûnt lakás cuccait is tõle lehet átvenni. Lenne még egy sétálgató npc, aki a portás. Ha látogatóba megyünk valakihez, nála kell bejelentkezni. Tehát a látogatáshoz sorba kell állni. Ha beengedett, automatikusan átmegyünk egy ajtón (mint a fizetõs kapunál), és ott egy másik lépcsõ, amire kattintva annak a szintjére jutunk, akihez látogatóba jöttünk.
A saját lakásba való feljutásnál nincs sorban állás, mert a torony közepén induló csigalépcsõ egy kattintással oda visz. Akinek nincs lakása a toronyban, az hiába kattint a lépcsõre, nem történik semmi.
Vendégként a portás akkor fog beengedni, ha van érvényes meghívásunk. A meghívást a friends listában lehet elküldeni, mégpedig úgy, hogy a listában lesz két bekattintható lehetõség:
- egyszeri meghívás
- örök meghívás
Értelemszerûen a meghívások addig érvényesek, amíg vissza nem vonják õket, illetve az egyszeri meghívás automatikusan megszûnik, amikor a másik kilép a lakásból.
Az egy külön történet, hogy a rosszindulatú játékostársakkal mit lehet kezdeni. Ha valakit egyszer beengedtünk, és teszem azt már nem játszik, csak abban leli örömét, hogy bennünket bosszant, akkor egyszerûen ottmarad, és nem akar kimenni. Gyanítom, hogy a jelenlegi engine a kirugdosására nem kínál megfelelõ megoldást.
A lakások egyben plusz inventory helyeket is jelentenek, mert minden lakáshoz tartozik fixen egy beépített szekrény, amit csak a tulajdonos tud megnyitni, és amelynek mérete arányos a lakáséval. Az ide való bepakolás a bankhoz hasonló rendszerû, de nem kommunikál a bankban tárolt cuccokkal. Ha itt akarunk valamit tárolni hosszú távon, bizony át kell hordani.
A lakásokba illetéktelenül bejutni nem lehet, csak meghívással. A földre ledobált cucc a lakásban nem tûnik el, ez is egy plusz tárolási lehetõség, viszont a földrõl a vendégek is föl tudják venni a dolgokat.
Folyt. köv.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Nem értek veled egyet, de vettem az adást. Alszom rá párat.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
100 iron cert = 500k
mining lvlt ugy lehet jol nyomni ha vasat banyaszol. par tizezret :-) smithingbol meg sok bar kell
+ az arany? Me'lenne néhány ezüstöm és fuckin' nem 'tom, hogy mire kõ használni...
Egyébként az ironnak mennyi a 100 certje? Me' ha sok, akkó'csinok loads-ot...
És végezetül mi a legjobb módszer a mining és smithing lvl felhúzásának?
Elõle is thx a lot(már ha lesztek szívesek válaszolni...)

A mining ugyanilyen uncsi, de fõskill, illik fejleszteni.
A bocisétáltatás meg úgy képzelendõ, hogy mondjuk 50-es szinten lehet elkezdeni, na akkor lehet 1 tehened, és mondjuk 3 szintenként lehet eggyel több. Így már jobban hangzik? :) Gondoltam én erre, ne félj :) Csak azért a bocival példálózom, mert az a legszimpatikusabb, de értelemszerûen elõször csirkézni kell (azt is egy nyamvadt csirkével lehet kezdeni), utána birka, aztán tehén. Fizetõsöknek lehet még bónusz állat, amihez nagyon durva skill kell. Szerintem ez legyen egy fantasy lény, szóval szakadjon el a dolog a realitástól.
Azt meg nem mondtam, hogy a cowhide olcsó lenne :) Csak lenne értelme termelni. Sokat kell várni rá és magas szint kell hozzá. Ezek lényegesek, pont azért, hogy ne borítsa fel az általad is említett arányokat.
androidus.freeblog.hu
Egyáltalán nem hasznavehetetlen. Ha az lenne, egy ammy se lenne a gaméban.
"Szerintem meg annak, aki játszik egy ideje, és már feszített mágus szerelésben, meg szakács szerelésben, nem kell nagyon magyarázni, hogy pásztorbottal a kézben 10 tehénnel vonulni végig a pályán mekkora poén :)))"
Természetesen poén, de ha melletted 10 ember is ezt csinálja akkor már nem annyira :-/
És mondtad, hogy stackolódnia kellene a cow hidenak. akkor mérhetetlen mennyiségeket szednének össze/vennének, a cérnával együtt
androidus.freeblog.hu
Azt hiszem, az összes, amit lehet tenni ezügyben, hogy a tehénke kibérelése ne kerüljön pénzbe. Így legalább _nem_veszít_ pénzt az, akinek gyönge a kapcsolata. De a hátrányokat teljesen kiiktatni nem lehet, szerintem ezt mindenki tudomásul veheti.
Például nem tudom, mi van akkor ha harcolsz egy erõsebb ellenféllel, vesztésre állsz, éppen menekülõre fognád a dolgot, de ekkor megszakad a neted. Ugye kiépni nem lehet harc közben, tehát benn fog tartani, vagyis a rossz kapcsolat a cuccok elvesztését okozhatja, még olyan esetben is, amikor a menekülésre jó lehetõség volt, tehát igazából nem volt kockázatos a harc. (Például sárkányölés közben, aminek mindenki nekifog ugye, de senki se ússza meg kajálás nélkül.)
Ehhez képest én nem érzem olyan nagyon súlyos hátránynak, hogy elveszik a haszon. Az xp be fog jönni, mert a tehénke minden gyarapodásánál jóváírja a pontokat. Akinek meg gyönge a nete, az vigye vissza eladni gyakran.
androidus.freeblog.hu
Hmmm... végülis ez a két skill lehet egy skill is, most hogy így belegondolok. Sõõõõõt...
androidus.freeblog.hu
Én ezeket a skilleket abszolút nem olyannak szántam, hogy mindenki rácsobbanjon ezerrel. Naná, hogy veszõdséges. A földmûvelés az. Viszont hozhat kellemes xp-t annak, aki erre hajt, és tekintve, hogy az alapanyagok tömegtermelésének beindulásával szerintem lendületet kapna a süti skill is, szép pénzeket lehetne keresni vele. De a legeslegeslegfontosabb elõnye a földtúrásnak az én szememben az lenne, hogy egy nagyszerû alternatív tevékenységet nyújtana. Jönni-menni kell a földön, nem folyton ugyanazt csinálni, hanem váltogatva. Közben néha várni kell, és lehet beszélgetni. Elég kellemesen lehetne így tölteni az idõt szerintem.
A most gyakorlatilag kihasználatlan földek pedig bennem azt a gaynút keltik, hogy a Jagex már tervezgetett ilyesmit, csak aztán mégse vágott bele.
Szerintem meg annak, aki játszik egy ideje, és már feszített mágus szerelésben, meg szakács szerelésben, nem kell nagyon magyarázni, hogy pásztorbottal a kézben 10 tehénnel vonulni végig a pályán mekkora poén :)))
Ha meg már a teheneknél tartunk, ha abból a tehénkébõl hatszoros adag irha is kiesik, akkor jön az, hogy lendületet kaphatna a méltatlanul mellõzött bõrmûvesség. Elég lenne csak pár értékesebb bõrtárgyat behozni, hogy a népek ne csak a hóliszimbol szintjének eléréséig nyomassák a gagyi bõrcuccokat.
(Egyébként szerintem ugyanez a helyzet a fazekassággal, ahol lehetne akár kínai vázát is gyártani, 70-es craftinggal, 5 adag agyagból, de valamiért elhanyagolták ezt a jagexesek. De ezen a mezõgazdasággal most nem tudok segíteni.)
A szántóföld mennyiségével kapcsolatos érvelést pedig abbahagyom. VAN elég föld. Aki nem hiszi, járjon utána :)
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu