RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbesz
Hmm DIE Balusz...
Thélleg nhem rossz ;]]
balusz01
Jo a logom???
balusz01
Sziasztok!
Lord Marcus
télleg? nhem is mondtad -)
Norbesz
Egyébként nekem a strengthem 81 szal azér sok a fighting xp (28 best hit with zupa pot+ultima pray) ;]]
Norbesz
Nekem 69 a cookingom jelenleg. :-/
Sajna fletchinget nem vállalok mer xp nem éri meg nekem (bronze suxx
Tarhonya
Péntekrõl vasárnapra 251K xp-t nyomtam 😄
Én nyomom a cookingot. Meg a fishinget. Mindkettõ 62. Pár nappal ezelõtt 58ak voltak.
Taranov
A böngészõ beállításainál :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ams
1millió1százezer? lehet megkereslek gémben.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ja, és ahogy nézem, a mining-ot fejlesztitek páran elég rendesen. Ha valaki termel szenet meg ezüstöt eladásra, akkor vennék.

androidus.freeblog.hu

65+45+55+55. Számold ki 😊 Most van is ennyi mindegyikbõl.

androidus.freeblog.hu

Ams
mennyiért adnál 5 rune szettet(r2h, no axe, no shield)?

Ja, és szokok gyûjtögetni limpwurtot is, de rühellek az apothecary-nál izmozni, hogy velem álljon szóba. Van olyan memberes, aki nyomja a herbát?

androidus.freeblog.hu

Azóta már igen, aszongya 3 millió 180 ezer 😊 Allskills meg már majdnem 900. Rulez 😊
Most nézem, hogy Norbesznek meg 6 és fél millája van... háááát, esse ennyi vót 😊)))))

Ez most csak nem azt jelenti, hogy elkezdtetek egy kicsit nyomulni? 😊 Királyos lenne. Én vagyok, úgyhogy ha bármi kell, tessék szólni. Kábé mostanra jutottam el oda, hogy folyamatosan lesz készletem rune cuccokból. Még a baxe és kite készlet feltöltésre vár, a többit lehet nálam vásárlani bármikor.

Engem legfõképp az érdekelne, ha valamelyik member-es vállalna nyílkészítést tollért cserébe. Rühellem, hogy kis tételben egyszerûen nem lehet venni, a boltot akkor is folyamatosan kifosztják, ha csak egy ember van rajtam kívül azt összes szerveren összesen, nagy tételben meg 40-ért akarják adni darabját, amit sokallok. Szóval ha valaki 2 tollért adna egy bronz nyilat, az állat lenne. Olyan 10-20k nyílvesszõ kéne most így hirtelen. De persze ha rune cucc kell cserébe, az is megoldható.

Úgy nézem, rajtam kívül senki nem igazán lépett oda a cooking-ra. Ha nem erõltetitek ezt a dolgot, akkor hadd ajánljam fel a sütögetési szolgáltatásaimat. Jobb, ha én csinálom 😊 Még vesztek rajta, de egye fene, jöhet a swordie is 😊

androidus.freeblog.hu

A múltkor néztem, és úgy tûnt hogy fejlõdtök, igen 😊 De most inkább arra gondoltam, hogy online vagytok eléggé masszívan.

androidus.freeblog.hu

Lord Marcus
jóvanna, tudod hogy sok szót átreformálok...
Taranov
Igaz, de a tudjákot, nem "gy"-vel írják 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jaja, de Androidus mindig megsértõdik, a mazochista köcsögön is 😊)

Taranov
Igen, igazad van. Szerintem, ha ebben a topikban lehetne beszélgetni jó dolgokról, lehetne normálisan is, de csak "fél RuneScape" dolgokról beszél mondenki, és ez a leguncsibb.

Taranov
Ha így halad tovább....
...mióta én nem vagyok itt, tök koszos a topik parkettája 😊

Ron Ragm
megnéztem és a negyedik legnagyobb a játékosok fórumán.😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lord Marcus
Deesno, Tarhonya, CSabee: mingy jovok, egy ora asszem, maradjatok gta2-ozni!
Lord Marcus
üres az #sp , nhem akar valaki jönni? GTA2-õzni? -)
Lord Marcus
elvégre én és rob segítettük elõre a legjobban, mint ahogy a régiek tugyák...
Lord Marcus
fogalmam sincs hogy mi a bajod velem, deh azt kell hogy mondjam, hogy nem azért drukkolok hogy lemenjen a topic... Sõõt, akkó meg mér írtam vonla valamit is a topicba, hogyha azt akarnám hogy lesüjjedjen. Ez a topic a legnagyobb az sg, erre büszke kell hogy legyünk! -)
Tarhonya
Ennyire figyeled az total xp-inket? Asszem a köv. hiscore updatenél meglsz a 3mill total xp-m. W00t
Norbesz
Jah :]
Bár mostanság úgy tûnik, Tarhonya meg Norbesz tolja neki erõsen 😊))

androidus.freeblog.hu

Érdekes, hogy minél kevésbé játszik valaki, annál jobban odavan, hogy nem megy a topic. Pedig nagyon sok mindenrõl lehetne itt beszélni, ha lenne itt még rajtam kívül valaki, aki nyomatja. Így kénytelen vagyok mindent máshol, másokkal bonyolítani.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
(szemet szemért)=ha vki kérdez valamit, te is kérdezel? Micsoda marhaság
Lord Marcus
lefog süllyedni a topic...
Ams
nem, nem titok
nem vagyok member.

(szemet szemért)

Nem te kérdeztél. Õ kérdezett. Te meg nem válaszoltál. Titok?

androidus.freeblog.hu

Ams
ne izgulj! 😄 csak kérdeztem

Norbesz
Neked mi okod van megsértõdni azt mond meg
Norbesz
Most mibajod van bah?
Ams
mert?

Norbesz
Member vagy?
Ams
50k xp 4óra alatt..
39kxp 72str-ig.
holnap megvan.
jövõ vasárnap=74str

Norbesz
Most gyere
Disno
bah máris itthon vagyok! jer csetre!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Aha, értem, jó, köszi.

Taranov
lehetséges 😊

Taranov
ez mi volt?

Szerintem te valami marha bonylult dologra gondolsz 😊 Ott a fórumon kell benyögni a licitet, ennyi.

androidus.freeblog.hu

Disno
dzsámáíkán pípöl
dzsámáíkán szóng

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Honnan lehet ismerni az ajánlatokat? És hogy lehet ajánlatot tenni?

Disno
ajánlatot tesz :-)

Ron Ragm
bidel???

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Disno
pl elad egy party hatot
kiírja hogy selling party hat autowin 5 mil
és erre ha erre bidelnek kevesebbet, akkor folytatódik amíg többet nem akarnak adni érte vagy valaki megbideli az autowint és automatikusan az övé