RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Jól tetted Androidus, csak kár, hogy te akarsz a fórum diktátora lenni. Nem is tudom, hogy mit akartál moderáltatni múltkor.
Mint egy óvódás, aki árulkodik az óvónéninek, hogy x/y azt mondta z-nek, hogy nem jár neki a zöld PVC dínó

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Figyu, senki nem venné a fejedet. Lehet, ha AMS nem szól, akkor lett volna még jópár DaoC-os hozzászólásotok. Így csak egy pár volt. De nem arról van szó, hogy nem bírjuk elviselni ezt a párat, hanem hogy légyszi ne hõbörögj, ha egy ilyen egészen nyilvánvaló dolgot kérnek tõled.

androidus.freeblog.hu

Ams
#24635-t "olvasd el 10-szer talán megérted gyepesedett agyú barátom."

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

A számból vetted ki a szót. Egyébként tökéletesen igazat adok Ronnak. Az, hogy õsi topiclakó vagy itt, még nem jogosít fel arra, hogy kisajátítsd a topicot. Ez a Supergamez topicja, amit Runescape néven hoztak létre, ezzel a céllal. Ezt egyikünk se bírálhatja felül. Én nem azért vagyok itt, mert annyira nagyon szeretnék veled beszélgetni valahol, hanem mert még mindig ez hasonlít legjobban RS topicra a magyar weben. Tehát RS témákat szeretnék megbeszélni, ezért jöttem ide, és mások is vélhetõen ezért jönnek ide. Mondjuk elég hülyén hangzik, hogy ezeket mondom, mert ezer éves alap fórumetikett elvek. Olvass utána.

androidus.freeblog.hu

Ron Ragm
akkor is lehet kúltúrált hangnemben válaszolni
a példának meg direkt olyat írtam ami nem ehhez a topichoz kapcsolódik

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Taranov
Sajnálom, hogy irritált, de Krisszel két üzenetet váltottunk, és erre Ams beszólt, hogy ne itt. Ez így nem jó, tudom, hogy nem az én topikom, de azért üldözni nem kell. Kénytelen voltam vele pár szót váltani. Ti is lehetnétek elnézõbbek, bár tudom, hogy bûnös vagyok, mert megmertem szólalni, volt merszem egy üzenetet írni, amelyben egyetlen RS-ben használatos szó sem szerepelt.
Szerintem is számûzni kell innen engem.
És a példa pedig a forma 1 / asztrológia volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én már megtettem.

androidus.freeblog.hu

Ron Ragm
nem arról van szó hogy megkeresett Krisz téged, a #24641-as üzenet irritált nagyon...Lehet hogy nagyon megdöbbensz de EZ NEM A TE FÓRUMOD.
Ennyi... és ezen gondolkodj el...
Egyébkéntis miféle példamondásról beszélsz? mert tudomásom szerint én errõl a fórumról konkrétan egy szót nem szóltam abban az üzenetben...

Taranov
Jó mostmár elég volt. Le lehet állni.

Taranov
Köszönöm, hogy ingyen tanórát tartasz, hálás vagyok.
Ez teljesen offtopik volt eddig, és én a #24622-es üzenetben leírtam valamit, olvasd el 20-szor és megérted...

Taranov
Mondtam már, hogy nyugi nem fogunk semmirõl beszélgetni. a #24622-es üzenetben van, olvasd el 10-szer talán megérted gyepesedett agyú barátom.

Taranov
Hát példát keresgélhetsz, mert ez nem volt túl jó, ugyanis mi nem beszélgettünk itt semmirõl, csak itt keresett meg engem Krisz.
Te tipikus olyan gyerek vagy komolyan, aki nem rendelkezik saját véleménnyel, csak fújja amit a többség, de példát nem sikerült mondanod, de nem is kell.
Nem akarlak megsérteni, de nem hiszem, hogy Androidus és Ams után azonnal bele kéne pofázni más dolgába. Ez nem rendes dolog...

Ams
figyelj, ha szépszóval nem megy, akkor hívok moderátort

Abból, hogy veled ellentétben rendeltetésszerûen használom a fórumot, nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Ugye megbocsátasz, ha nem listázom ki ide, hogy mit, hol, milyen nicken beszélek meg.

androidus.freeblog.hu

Már megbocsáss, de azt hiszem lemaradtam valahol. Ki volt az, aki deklarálta, hogy ez itt offtopic? Mert a címe az, hogy RS, és nem az, hogy OFF. Offolni lehet bárhol, RS-rõl beszélni csak az RS topicban (lenne elvileg érdemes). De ha gondolod, megkérdezhetünk admint errõl a kérdésrõl. Bár nagyjából sejtem a választ.

androidus.freeblog.hu

Ron Ragm
már bocs de azért van annyi különbözõ topic hogy mindegyiknek legyen egy témája
gondolom ez újdonság a számodra
és képzeld el, ezért nem szoktak (már aki...) pl egy forma1-es topicban az asztrológiáról beszélni
érted vagy mondjam el még egyszer?

Taranov
Nem kell bocsánatot kérned folyton, Ams úgyis csak keveri a szart, nyugodtan írj ide amit gondolsz, nem tud semmit tenni ellene.
Androidus meg egy elborult agyú RS-es, aki nem törõdik mással sem csak RS-sel.

Taranov
Le kéne már állítani ezt a gyereket...

Taranov
Húúú, ezt nagyon komolyan megfogalmaztad...itt emberéletekrõl van szó?

Taranov
Mert nem és kész!! Meg vagyok értve?

Norbesz
Semmi probléma.
ok,de sajnos Taranovát sehol máshol nem értem el,igy gyorsan irtam neki mikor láttm,hogy ide irt.
bocsi mégegyszer,most már megvan az e-mail cime.

Ams
kriszi, itt nem pár sorról van szó...

Ams
miért nem?

azt hiszem ebbe a pár sorba nem haltál bele.
ha mégis ennyire zavar,hogy a felemelõ eszmecserét véletlenul megzavartam akkor bocsesz.

Taranov
bocsi, de ezt nem tudom megtenni.

Ams
én is játszok, õ is játszik.
és ha nem rsrõl akarsz dumálni akkor ne itt kérlek!

Taranov
De csak õ szól, és én nem is ellenkeztem.
Egyébként teljesen off-topik ez, nem megy itt RS.

Taranov
Ment válasz

Ams
kösz

Nem csak õ nem szereti.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Oké. Jött az E-mail 😊

OK.
Ment az e-mail!!!

Taranov
Ams nem szereti 😊 [email protected] a címem, ha küldesz E-mail-t, ott tudunk majd cseverészni.

1-2 eredeti játék hirdetést megnéztem és van egy srác akinek van 2 eladó példánya 5000 ft/db.
Van müködõ e-mail cimed (ami meg van adva arra nem tudok küldeni),mert látom itt nem szeretik ha másrol beszélünk.

Taranov
Nyugi nem fogunk DAoC-ról beszélni.

Ams
na, kérlek ezt ne itt..

Taranov
Wow. Majdnem egyszerre írtuk
😊

Taranov
Szia! Örülök nagyon, hogy lesz DAoC-od!!!
A Prydwen szerveren vagyok, minden este 6-10 között kb. szombatonként általában éjfélig, természetesen Albionban.
És néha kora délután is játszom.
Hogyan szerzed meg a játékot?

THX

Lord Marcus
Prydwen szerveren albioni világban
Hi.

Na megy még a DAoC?Probáltam e-mail-t küldeni de valami miatt visszadobta.Ritkán látlak a DAoC forumba.Ugy néz ki,hogy hétvégére nekem is meglesz a DAoC!:-))
Melyik szerveren vagy?
Mikor szoktál játszani?

Taranov
hmmz

Na ezt elmesélem 😊)))))

Éppen fõzõcskézek Draynorban, amikor odajön egy lvl 3-as és elkezd kuncsorogni 62 aranyat. Kérdem, minek az neki. Aszongya valami questhez kell. Mondom, elõször talán próbáljon meg megütni egy szörnyet. Épp arra csellengett egy Ipm, odament, leverte, aztán visszajött, hogy: "És most?"

Amikor valamennyire magamhoz tértem a röhögéstõl, válaszoltam, hogy a következõ lépés a 20-as szint elérése. Aszonta OK, és elment 😊))))

androidus.freeblog.hu

Norbesz
Lol jah :]
Taranov
Ha jobban belegondolok...lehet 😊

Taranov
Nem én taaláltam ki 😊 Csak Balusz akarja Dead Neo-t utánozni 😊

Biztos nõnemû 😊

androidus.freeblog.hu

Norbesz
De mér die? 😊
Taranov
Természetesen én csináltam, mint Dead Neo-nak 😊 Hát ki más ugyebár.... :😊