RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nefasturris
na ezt nem tudtam :) Ezt mé nem mondtátok? :)

?:P

Disno
rune long meg boltban 32k, playertõl 20k :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
halálfejed volt! ha megtámadsz valakit, halálfejet kapsz, és akkor az összes tárgyad elveszik.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Nefasturris
de még mindig nem értem, csak 3 dolog volt nállam................

Nefasturris
Most naon ideges vagyok, nemtom honnan fogok megint szerezni rune longot meg addy majdnem fullt :((((((((((( nincs rá pénzem, az a rune long meg ért vagy 40k-t!!!!!!!! hát ezt jól Lba(ltáz)**tam...............................................................................................................................................................

Nefasturris
Nem, éppp hogy megbeszéltem egfyel. Csak 3 cucc volt nállam, egy addy plate egy addy leg és egy rune long. 2hpval kevessebbel mentem be (pedig nyerhettem volna) meghaltam és azt veszem észre h semmi sincsen nállam!!!

Tarhonya
ja amúgy biztosan megtámadtál valakit véletlenül
Tarhonya
lol úgy hogy idióta az aki a full cuccával bemegy ilyen alacsony szintûként. Könnyelmûség volt
Nyilván begyûjtöttél egy pofás halálfejet.

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
De nem értem hogyan miért????? Miért nem maradt meg a 3 cucc???

Disno
Szervusz Krisz, azt hiszem ezentúl többet fogunk találkozni ;-)

Hi Deesno rég láttalak

Disno
ua mint egy monsztáért. össz xp: combat*2+20 asszem

Disno
a halálfej nagy baj :-) az inkább a "nyomjukle!" nevû kar felé dönti a mérleget.

Disno
na jó akkor az volt a best eq :-P
de akkor is sokkolt a halál :-D
mert én hülye ki voltam éhezve a gyakásra és lenyomtam egy lvl4et :-D azátn engem

Disno
én fél évi gamélás után mondtam ezt amikor adam legs mith plate addy longom volt :-D

Disno
Hungary írt anno egy elég fasza fishing-cooking-combat-magic fejlesztõ módszert Karamján. Anno én is nyomultam ott, de nem nagy csontikra combat xp miatt hanem Lesserekre rune med miatt :-P

Disno
hmm olyasmi :-)
és menj laggos szerverre! Bár lehet ami neked laggos az másoknak nem :-( És lehet fordítva is :-)

Disno
most értem haza suliból!

Disno
:-((( jer csetre :-P mostanában beindult!

Nefasturris
Asszem most hagytam abba ezt a gémet egy hónapra :)))
DE IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nefasturris
de hülye vagyok vlk val harcoltam a wildban, csak 3 itememvolt és most nincs meG!!! és köztük volt a rune long meg az addy plate meg a leg!!!! BASSSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Francba, ettõl tartottam.

Ha mondjuk vagyok 90+ szintû, és állig rune-ban vonulok, de chainnel, természetesen, és mondjuk idejekorán beszerzek egy halálfejet hozzá, az mennyire elriasztó? Akkor is betámad minden majom?

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
ha pl egy lvl 21es fazont kinyirok a wildben mennyi xpt kapok?

Nefasturris
télleg azért is kapsz xpt ha a wildben kinyírsz vlkt?

Tarhonya
wildyben nem jó szvsz trainingelni. A sok idióta akkor is megtámad ha látja hogy 3 itemer vagy
Nefasturris
Mi a neved a játékban? Találkoznunk kéne :)

Én azért szeretem, mert rendkívül sokrétû a fejlesztés. Pont nekem van kitalálva, hogy egyszerre lehet csinálni benne mindent. Pl. Mostanában elõszeretettel látogatom a chazm pitet. Bányászok goldot, mert az tetszik, bányászok coalt, mert az kell a mith-hez, bányászok mith-et, mert az is kell a mith-hez, bányászok silvert, mert az meg kell a craftinghoz, bányászok addy-t, mert marhára tetszik, hogy már birom bányászni, de közben viszek egy szál kardot is, és takarítom az útba esõ skorpiókat, nem is hiszitek, milyen jól jön a combat xp :) Ja, és még a rúnákat is fölkapom, ha épp úgy jön ki a lépés, mert waterbõl sosincs elég. Megyek, mint a motolla, és szerintem több xp-t szerzek, mint az a másik 8 ember összesen, aki ott lézeng, és egy-egy szikla mellett ácsorog. Közben észrevétlen mennek föl a skilljeim, és hoppá, crafting szintlépés, mining szintlépés, stb. :) Ilyen kombókat jól ki lehet eszelni, igazából szerintem ez a játék erre van kitalálva.

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
Yeahh megvan az atk lvl 40 megyek a bankba a rune longért :D

Köszi SIR AMS :)

Simogassad azt, aki 500-ért adja, és mondjál neki sok szépet. Vedd meg tõle az összeset mindig, és add el 1k-ért :)

androidus.freeblog.hu

Tehát legyen legalább 70 életem, ugye? :) És ha csapat közelít, akkor logolás?

androidus.freeblog.hu

Csabee
Disznaj: meg lett a cuccos? :-D

Nefasturris
Van neted? akkor gyere játsazni :D

Balusz
uhh:((
az nemjo :)

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felsõ sarokban!!!

Tarhonya
VÉGRE megint van net! Vasárnap csak 5 percig mûködött.
Nefasturris
Van társaságom. De én így is szórakozok :) De cvsak azért kérdeztem, mert kíváncsííí voltam mi értelmet látok abban, h az egérrel kattintgatsz és oda megy az ember :)))

Taranov
Szerintem így, hogy alig van társaság, már nincs értelme.
Egyébként meg a társaság.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nefasturris
Hali!

Köszi a válaszokat.
És úgy tom eladni h kiállok Varrock közepére és villogó betûkkel: I SELL STR POTIONS!!!! 1K EACH!!! PRESSS 6666666
:)

Disno
A halálfej akkor tûnik el amikor 20 percet játszottál anélkül hogy megtámadsz valakit (vagy meghalsz :-P)

Én a fun miatt játszottam :-) Többiekkel együtt nyomni, v legalábbis csetelni... amikor már mindenki elment és csak kovácsoltam kovácsoltam kovácsoltam akkor egyszer csak abbahagytam...

Disno
1k az ára általában

Csabee
Pont annyi mint a többinek, szorakozás

Nefasturris
Lenne PÁR kérdésem:

A halálfej mennyi ideig van fölötted? (nekem nincs csak érdekel)

És nehogy félreérteséteek, szerintem nagyon jó játék nem azért kérdezem, de SZERINTETEK ennek a játéknak mi értelme van? A Ti verziótok érdekelne.

Balusz
na én reloaded:)

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felsõ sarokban!!!

Taranov
Akkor csak hajrá!!! :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nefasturris

Aprítom a giantokat :D

Taranov
NA majd legközelebb

Nefasturris

Csak egy köszönösré :D

Taranov
Én már félálomban vagyok sry, mindjárt alszom is :))

Nefasturris
taranov gyere már játszani ha ilyen aktívan netezel. Plííízzz :)

Taranov
Tudom, úgy értem, hogy te akkor iszol, ha jön veled szembe egy nagyobb, vagy egy olyan, akirõl azt hiszed, hogy pure.
Mert akkor gyorsan iszol, mert attól félsz, hogy pure.