RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nefasturris
Ez nem is a király, csak a terrorista a király ruhájában és maszkjában! Igen! ez egy új titkos quest! és a király egy szekrényben van megkötözve! és meg kell találni! Mert az a király csak egy terrorista, aki nem tudja elolvasni hogy kibebaszott nagy betûkkel NEFASTURRIS van írva a tekercsre! És itt hibázik! És csak páran tudják megoldani ezt a questet, a kiválasztottak! Ésd én egy vagyok ezek közül!!! MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

?:P

Nefasturris
Na ennekm mégjobban örülök, volt még egy fél shieldem, kaptam még egyettttt és megint azt mondja hogy a tekercsen nem az én nevem áll!!! Bassza meg a hülye farok király nem tud olvasni?!?!?! ezt nem hiszem el...... És így majd a champions guildbe sem tok bemenni tök jó.,.. és nemtom megolni a sárkányt tudok örülni..

Nefasturris
Na ennek kurvára örülök! Odaviszem azt a kicseszett papírt a shield of arravról a kingnekl (megcsináltulk egy haverral) és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta! Mert én adtam oda a a pajzsot a múzeumosnak, és odaadtam a másik papírt a haveromnak, és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta!! bassza meg! most mit csináljak? 😞

Taranov
😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nefasturris
Van mrá egy csomó rúnám

Nefasturris
HalI!

Lenne egy fontos dolog: Szóljatok nekem, ha Ti is kéápzelõdtök, mert akkor tudjuk majd h ez a runescape mellékahtása 😄 Mert én képzelõdök...

Nefasturris
és egy kérdõjel is 😊

Nefasturris
law runát is veszel Androidus

Nefasturris
Akkor ma leszel fönt? Mert én most fogok fölmenni.

Taranov
Dobry vecer!!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
Yumm Läkerol!
Én meg sose kereskedtem nagyban rúnákkal. A scapeboard-on anno láttam 40-50-ért is nagy tételben, szóval nagyon mozognak az árak. Nekem 15-öt megér, esetleg, ha nagyon sok van egyben, 20-at. Ha adod ennyiért, adod, ha nem, nem.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Jójó, de figyu, Androidus, már nem játszottam 1 éve, szóval nem tudom az árakat.
Légyszi mondj te árat, de légyszi ne verj át nagyon még viccbõl se 😊

Ha nem aranyáron adod õket, akkor body és mind kivételével jöhetnek, majdnem korlátlanul 😊 Ez a kettõ azért nem, mert amíg az ice cave-ben tápolok, a giantek gyakorlatilag többet dobnak, mint amennyit el tudok használni. Fõleg body-t.

androidus.freeblog.hu

Hát, eléggé bele tudom magam ásni a játékba 😉 Aztán ez úgy szokott törpénni, hogy amikor megint lemaradok egy melóról emiatt, akkor elszégyellem magam, és becsukom a játékot egy idõre 😊

androidus.freeblog.hu

Ha rám gondoltál, akkor ugyanezen a néven. Javaslom egyébként, hogy használd bátran a "Válasz" gombot, és akkor nem kell találgatni, hogy kihez beszélsz 😊

androidus.freeblog.hu

Rám akarsz ígérni? 😊 Vigyázz, mert neked rontok wildy-ban, és kénytelen leszel lepékázni 😊))

androidus.freeblog.hu

Nem kell megköszönni, nem szívességet teszek, hanem üzletet ajánlok. A piaci áruk ennél följebb van, de ha pénzszûkében vagy, akkor azt hiszem, ez is jól fog jönni. Nekem az a jó benne, hogy mivel már kiütést kapok a rúna vásárlástól (meg Tarhonya is kiütést kap az én rúna vásárlásomtól 😊)), inkább megfizetem, ha valaki átvállalja.

androidus.freeblog.hu

Naná 😊 Hol van még a top 5000 :o

Viszont cooking listán szépen óvatosan kiszorítanak a 100-ból, brühühü 😞

Totalban is szinte lehetetlen bekerülni a top 10k-ba. A múltkor néztem, hogy 948 kell hozzá. Nekem most van 948, erre mennyi kell hozzá? 965. Francba 😊 Igazán megállhatnának a többiek a fejlõdéssel, amíg én játszok 😊))

androidus.freeblog.hu

Taranov
kb. 2002 nyara óta akarom elbusinesselni õket...

még nem sikerült 😊)

Taranov
jeeeee.

Van párezer eladó runám, ha kell vkinek, de csak az olcsóbb fajtából van, water, earth, body, esetleg akad mind és talán pár air.

Nefasturris
Már van egy csomó rúnám jeeeee 😄

Tarhonya
kopter
Taranov
heli.

Nefasturris
Androiudus! Te is egész nap játszol? 😄 Lesz kivel beszélgetnem éjjel amikor játszom 😄

Csabee
Deesno beléptem,akkor benn voltál 5 köszöntem majd kiléptél, de nem vettél észre. Pedig vettem neked csomo cuccost.
A merc egyébként 20as szintig studdedet hord utána cask chaint.
És megnéztem tegnap az invertorydban volt csomo left hand fegvyer csak lehet laponi is az invertoryba.És mindig odaadta neked a csáko az összes weapont szal csomo volt nálad.
Fontos a cuccra kattintva a shift+i kombinácioval olvashatoid a tulajdonságait és ha simán bal gombbal rákattintasz ott irhja milyen hand. Na gyere vissza a gameba

Disno
hááát egen. és tetszik :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Nefasturris
JA és egy utolsó tok adni air és fire staffot

Nefasturris
ÉS Te milyen néven gémelsz?

Mostmár abbahagyom az 1 mondatos irogatásokat 😄😄😄

Nefasturris
Ja és csak ebbõl a 4bõl kell? Tok adni lawot meg cosmicot is.

Nefasturris
Azért is van earthból sopkam mert 80vannal mentem be 😊))

Nefasturris
Earthból RENGETEGEM van, de air az jó lassan jön...

Nefasturris
Hali!

KÖSZZZZIIIIII!!!!!!!!!!!!! De ebben neked mi a jó? 😊 Igen ez a karakterem neve is.

Tarhonya
daocos :,-(
Tarhonya
wow te állat 😊
folytatod a combat traininget?
Disno
harhar a másik gépen sokkal jobban fut ;-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Csabi, Marchus:

Privizzetek rá Disno -ra ;-)

Most lettem hármas de alt+taboltam, és kilépett mert nem ízlik a multitask :-(

Disno
hujuj nem mondok semmit nem akarok rosszat tenni veled :-P

Disno
gratz

Disno
Jó estét! Bár most reggelt :-P

Ja, egyébként most lett meg a combat 81 😊 Alvás-zavar rulez 😊))

androidus.freeblog.hu

Mondok egy módszert. Elcsattogsz Varrockba, és a rúna boltban felvásárolod az összes air, water, earth és fire rúnát. Darabja 1-7 arany attól függõen, hogy mekkora a készlet. Amikor az összes pénzedet elköltötted így, odajössz hozzám, és én megveszem tõled 15-ért darabját. Ezt megint rúnára költöd, és így szépen megfialtatod 😊 Én egy millióig hitelképes vagyok jelenleg, annyi meg talán már elég arra, hogy új cuccot vegyél 😊)) A rune longot tõlem is megveheted egyébként 20k-ért. Ez a karid neve is?

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
álmodjatok szépeket gyermekeim 😄

Taranov
néktek is szép jó estét

Nefasturris
jó estét

Nefasturris
oké 😊)) a mithril is jó nem?

Taranov
jó estét.

Tarhonya
60 mininggal legfeljebb szént bányászol a mining guildben, addy=lvl 70
Nefasturris
Lécci szánjatok meg valamivel 😊
Aztán békénhagylak Titeket 😊 Felfejlesztem a miningomat 60ra és bányászok addyt

Nefasturris
Az is sok 😄