34579
RuneScape
-
Big Boss Hu #34139 Hali!
Az a helyzet, hogy igen sokan túlreagálják ezt az updatet...
A jagex is tudja, hogy így nem maradhat (most feleannyian játszanak mint múlt héten). Amit most csináltak az tönkrevágta a klánok életét. Amit sokan nem tudnak, hogy rsc-n j modok kérésére a legnagyobb klánok vezetői topicokat nyitottak, mivel lehetne élvezhetővé tenni az új wildyt. Visszavonni nem fogják abban biztos vagyok, de szerintem még a héten megoldják a legföbb problémákat.
Az updatekkal személy szerint nincs bajom. Duel tournament egy élvezetes, izgi game, top 100 rank körül mozgok benne :D Grand exchange megspórol egy csomó időt amit w2be töltenék...
De ez...nem rossz volt...túl sok volt egyszerre.
Kedves mod hobagoly-ék (head of content jagexnél, mellesleg magyar) megint alkottak, persze megszokhattuk. -
Androidus #34138 Igen, talán félreérthető volt. Úgy értettem a "fajtádat", hogy olyanok, akik megpróbálják többért eladni, mint amennyit ér. Ezt pedig te magad írtad magadról.
Más. Nem tudsz nekem sárga team köpenyt szerezni? Minél több féle kéne, hogy kiválasszam a nekem tetsző formát. Nincs kedvem ezért végigbotorkálni wildyban. Jó árat fizetnék érte :)
(Értelemszerűen edgeville-ben megvettem, amit meg lehetett.) -
Nuki #34137 Volt nagyon ősrégen hogy választhattál: PK vagy NPK (vagy mi).
Ha PK voltál, akárkit gyakhattál, akkor még nem létezett wilderness.
Ha NPK voltál, békénhagytak.
Nem volt jó mikor kezdőként lestem a goblinokat, aztán azon kaptam magam hogy lenyilaznak :| -
BF #34136 Ez a sor nem tetszett: "Azért vicces látni a fajtádat, ahogy a grand exchange-től 2 lépésre mindenáron el akarnak adni valamit az aktuális ár kétszereséért :)"
Ezt vettem -ha úgy tetszik- ellenségeskedésnek, és sztm a hsz-emből is kiderül h nem csinálok ilyet, de ha szerinted nincs benne semmi lekezelő, akkor ennyit erről...
Azért ha valaki a pk témárólis akar beszélni, részletekben is akkor csak hajrá... -
Androidus #34135 Hát, nem kell hozzá atomtudósnak lenni, hogy felismerjem: különbözik a véleményünk. Ami neked rossz, az neked jó. Ha ez neked ellenségeskedés, hát felőlem... -
BF #34134 bardocz, elmész varrock west bankba, kimész a tetején és a földutat követve eljutsz egy nagy piactérig, ott meg kell csinálnod a tutorialt, amiből megtudsz mindent. egyébként a középső exchanges srácokra kell kattintanod, ott lesz 6 ablakod, freeben 2, rákatt az egyikre kiválasztod hogy venni vagy eladni akarsz, megadod az árát, mennyiséget...ott már egyértelmű sztm
Sonaaj -
BF #34133 Mi ez az ellenségeskedés rögtön? Meg egyébként is hogy beszélsz Te idegenekkel?
1. Én is azt mondtam h jó a grandexchange, csak én szerettem "tőzsdézni", és a szavaimból kivehetted hogy már nem csinálom így, tehát nem is állok a ge-től 2 lépésre h dupla áron áruljam...
2. Ezt a pk-t nehezebb lesz megszokni, mivel nem lesz ember akivel harcolj, amíg el nem érsz egy tekintélyesebb szintet, tehát a kezdőknek ez nemjó, és annak se aki átlépi az 50-et épp, mert semmi esélye, tehát 45-50ig lesz élvezhető a pk easyben, és 80+ medben aztán hardban jókat is pkzhatsz... hát köszi de nem... gondold el hogy csak most kezdhetnél el pkzni mire megvan a 120 mert eddig mindenki jóval fölötted volt... vagy csak ha 80-as a magicad akkor engedi a játék pk-ban is hasznalni... Bár Te lehet h egy skiller vagy és tényleg nemérdekel a pk csak h olcsobban smithingelhetsz, akkor meg nem kell hozzászólni ahhoz ami nem érint...
3. nincsen fajtám, egyedi és megismételhetetlen rs player vagyok:D
Sonaaj -
#34132 de hova jkell raknom az árut hogy meg tudják nézni a többiek?ezt értettem,hogy mi a lényege,csak azt nem hogy hogyan használjam:D -
Androidus #34131 A magam részéről nem bánom, hogy a nyerészkedőknek leáldozott. Most legalább meg tudom venni a szenet 160-ért. Jé, nem 200, amennyiért mindenki akarta adni előtte. Kicsit transzparensebb lett a játék, a kezdők is jobban meg tudják szerezni a dolgokat. Kevésbé lehet arcoskodni, és ez jó. Azért vicces látni a fajtádat, ahogy a grand exchange-től 2 lépésre mindenáron el akarnak adni valamit az aktuális ár kétszereséért :)
A pk-rendszert meg ha jól emlékszem, eddig minden alkalommal temettétek, ahányszor valamit változtattak rajta. Hát, úgy néz ki, hogy át kell szokni, ismét. -
BF #34130 ui: rsname: Sonaaj -
BF #34129 Na Hello.
A Grand Exchange még lenyelhető volt nekem, végülis volt benne jó is rossz is... én szerettem tradelkedni, abbol lett soksok pénzem, de annak ezzel leáldozott, law runat vettem 250-300ért és eladtam 500ért, 1000-es csomagokban...De nem gond, mert már van elég, és nost legalább olcsobban és könnyebben vehetem meg ami kell...
De a pk... 64es szintű vagyok, iigy nekem az 50-100 cb-s bounty hunter igencsak veszélyes hely lett, főleg h soloban szerettem pkzni, az meg most 70-80assal is meggondolandó, már ha felszereléssel akarsz menni...
vagy mindig a kijáratnál maradsz és akkor mindig kirohanhatsz ha jönegy 3-4 főböl álló átlag 80cb-s team, vagy ha kicsit bemerészkedsz szinte semmi esélyed hogy túléld, nemhogy nyerni... 1 vs 1 meg mintha nemis lett volna
Azt mondják azért lett kicsinálva a pk, mert igy nem lesz több autobot és igazi pénzért árulás, ami jó, de miért kellett a szinteket elvenni?
Miért?
Én erősen gondolkodom h abbahagyom most a játékot... -
Androidus #34128 Csak annyi benne az aukciós jelleg, hogy a jellemző vételárak után hangolja magát a rendszer. -
Androidus #34127 Mondjuk 160 a coal átlagára, mint most. Neked van belőle 1000, és azt mondod, csakazértis 165-ért akarod adni. Persze a kutyának se kell ennyiért. Kirakod az ajánlatot, és csak ott áll. Kilépsz. Az ajánlatod ott marad. Másnap jön egy majom, és megveszi ennyiért is. Te harmadnap belépsz, és az első bankban felmarkolod a 165k zsét. Így világos? -
Nuki #34126 Ez alapján úgy hangzik mintha aukciós ház lenne a wowban, csak aukció nélkül. (beadod, aztán ha megveszik megkapod a pénzt..?) -
#34125 de akkor hogyan van az hogy nem kell ottlenne hogy eladjak valamit,hanem megadom milyenáron legyen elada és kész -
Androidus #34124 Nekem összesen annyi bajom van vele, hogy minden* teleportnál jön egy random event.
*Szómagyarázat. Minden alatt azt értem, hogy mondjuk 17-ből 17-szer. -
Androidus #34123 A collect bank csak arra jó, hogy ne kelljen elcsattogni a helyszínre, amikor összejött az üzlet. Bármelyik bankban átveheted a cuccot/pénzt. Az assist player meg a lootshare pedig azt jelenti, hogy gőzerővel fejlesztik tovább a group play-t :) -
#34122 hogy van ez a grand exchange?van vmi collect bank vagy mi az hogy működik?meg a játékosokra kattintok van még1 új dolog,sok ez nekem:D -
Nuki #34121 Mein gott, inkább el kéne olvasnom. Köszi :D -
#34120 szerintem ez 1 sz*r update! -
Androidus #34119 Újítás? Á, semmi különös, csak apróságok. Ma vagy két óra hosszáig olvastam csak az újítások leírását. Runescape 3.0 kábé. Mindent újra kell gondolni, amit eddig játszottál. Apám, én most éppen mithril ore-t veszek, beolvasztom, és a bart (!) adom el, _haszonnal_. Úgy, hogy közben ki se mozdulok a grand exchange-ből.
De van itt free duel arena, van 8 új bankslot free-nek is. A balanced trade nagyon kemény lesz, az autoerek úgy tűntek el, mintha itt se lettek volna. Csak nehogy az air running rámenjen. De vehetsz magadnak sírkövet, amit a barátaid karbantarthatnak, amíg a hulládért visszaslattyogsz, mondom, egy komplett új játékot kaptunk. -
Nuki #34118 Pardon? Ez valami újítás mostanában?
(bocsásd meg alultájékozottságom :) -
#34117 KÖSZÖNJÜK A DUEL ARENAT A CLAN WARST + A BOUNTY HUNTERST! DE A PK-T MIÉRT KELLET ELVENNI?????????????????????????????MEG AZ A TRADELÖS FAS**ÁG!.... -
Androidus #34116 Kik lehetnek azok az eszementek, akik leengedték az air árát 11-ig? Ha a craftereknek nem éri meg, akkor fuccs az air running biznisznek. -
Androidus #34115 Hehe, két extra tárolóhely. Kúl. -
#34114 varrock nyugati banktól északra. van egy kis földút ami odavezet -
W B #34113 mi? -
#34112 ez a kereskedőház hol van?meg van minden szerveren? -
#34111 szal, kis tapasztalatok ^^
iron bar ~200 gp
steel ~568 gp
mith ~1200
addy ~2500
nature rune ~268
mindennek csökkent az ára, föleg az iron bar-nak meg a nat runenak aminek nagyon-nagyon örulök :) -
#34110 Lol holvan az? -
#34109 hát szarrá röhögtem magam mikor kb 1 év után újra lemerészkedtem a bányába :D
rohadt jó a GE !!! a pofátlanok 250-ért kínálták már a bar-t, sajnos hulye voltam és vettem 1800-at 210\ea-ért... erre grand exchangeen 2000-et 190/eaért :\
nem akar vki santát venni ? ^^ -
#34108 hol van az?:D -
#34107 Lol!
Levagytok maradva eléggé!
A legujabb a nagy üzletház!!
Ami sztem nagyon állat! -
Nuki #34106 Az quite régóta... Viszont ez az 'új' (hajolgatós, piszkálós) bányász-animáció nekem még új :) -
#34105 helytelen kérdés.
mióta van egyáltalán lumby tp? (halálon kivul ofc :) ) -
Nuki #34104 Mióta ingyenes a Lumbridge teleport? :o -
Trevort #34103 Csá ! -
#34102 Sir_Disno
xD -
#34101 neked mi az RS neved Disno? -
#34100 74-es a cb-m