34579
RuneScape
  • W B
    buék :)
  • Andras 22
    www.wiki.rshun.hu
  • Andras 22
    Valaki leírná a magyar játékosokat?
  • Tarhonya
    Helló,
    az amerikai postával nem is kell hogy legyen kapcsolata, mivel jagexék az egyedült királyságban laknak. Ha bankkártyád nincs akkor lehet készpénzt is postázni nekik, de az lassú.
    Egy másik (gyorsabb) megoldás a western union átutalás, postán és utazási irodákban általában igénybe lehet venni, feltéve hogy betöltötted a 14-et.
  • mgyz2000
    Hali.
    Mindenkinek boldog ünnepeket kivánok.
    Azt szeretném megtudni,hogyan tudnék memberzes lenni.
    A postai utalvány nem megy.A Magyar postának ilyen kapcsolata nincs az Amerikai postával.
    Előre is köszönöm.

• Androidus
    Szerintem próbálgatással is simán megy, csak küzdd el magad a helyszínre, és kattintgassál.
  • Czdano
    Hogy tudok abba az áruházba belehúzni itemeket? (Varrocktól ÉNY-ra)
  • BF
    Ha Faladorból mész Draynorba pl, akkor Draynor elött közvetlen, és a kék impet kell keresni a köveknél
  • W B
    jó, és hogy jutok oda?
  • BF
    A hóember fight csak játék, egyetlen ház vagy mi van Snow Landen, abban van valami hercegnő, aki odaadja a tárgyat, az emo meg csak jön magától
  • Androidus
    Vajon hogyan jön elő az az új tárgy és emote? A hóember-csatában esélytelen vagyok ezzel a nettel, úgy tűnik. Győznie kellene a hóemberemnek ahhoz, hogy előbbre jussak?
  • W B
    mimi? tudom kezdő vagyok vagy két éve XD
  • Androidus
    Hinnye, csak most kezdenek belemelegedni. Sejtettem én, hogy ez a Grand Exhcange a sarkából forgatja ki a játékot :) A loot-ot egyenesen kitenni eladásra? Hoppá. Mondjuk az a kölcsönadós feature nem biztos, hogy jó ötlet. Így is nyomulnak a kezdők, eztán még hozzájön, hogy adjam kölcsön a sarát.
  • bardocz
    de oda csak 80-as combat fölött vesznek bárkit is nem?
  • Nuki
    Najó inkább felnézek a játékba, minthogy az anyúsülésről okoskodjak 8)
  • Androidus
    Én az ajánlott árról beszélek. Ami ajánlat ki van téve, az nem tud mozdulni. Vagy van, akinek megfelel, vagy nincs. Arról beszélek, hogy a hard leather body minimál ára egyik napról a másikra lement 96-ról 93-ra.

Persze, sorra veszi az ajánlatokat a teljesítéskor, de ebből te csak annyit fogsz érzékelni, hogy vagy összejön az üzlet, vagy nem. Az ár annyi lesz, amennyit megadtál. (Kivéve, ha vennél valamit, és van olcsóbban, mert akkor az utóbbi árfolyamon teljesül az üzlet, de ez más tészta.)
  • Androidus
    Értem. Tehát azért rossz, mert rossz :)
    Szerintem túlszabályozták az egészet startból. Egyetlen beavatkozásra lenne szükség: a lassításra. A többit rá kéne bízni a piac törvényeire.
  • Nuki
    Ott helyben ugyanannak az árunak az ára? Akkor lehet úgy van mint a hódítóban. Hogy a legmagasabb árért van kinnt a piacon (vagy a legalacsonyabbért) aztán ha az a darabszám elfogy, akkor jön a következő fokozat...
  • Big Boss Hu
    Van egy db normális magyar klán (rshun) és van sok kicsi amik semmit se érnek. Ha érdekel nézd át a fórumot ( www.rshun.hu ) én csak ajánlani tudom.
  • Big Boss Hu
    GE ben az ár SOHA se megy a bolti fölé ha jól tudom :)
  • bardocz
    nem csinálunk sg-s klánt?:D
  • Androidus
    De, már láttam olyat, ami mozdult.
  • Nuki
    Lehet egy tippem? Soha nem fog magától megmozdulni semminek az ára. Annyiért lesz kinnt amennyiért kirakják. (habár gondolom ezzel ti is tisztában vagytok:)
    Ügyeskedjetek olyannal, amire van kereslet.
  • bardocz
    kovácsolást mivel érdemes fejleszteni?acél cuccokkal vagy vas cuccokal?
  • Androidus
    Hát már hogyne mehetne 50gp fölé. Nekem sincs jedvem bolyongani wildy-ban a köpenyért, szívesen adnék érte 500-at, ha valaki helyembe hozná. És hiába hagyom ott, ami nem kell, az nem kell.
  • Androidus
    Elméletileg. De ha három nap alatt nem mozdult, akkor mikorra fog fölmenni 5gp-vel? Fél év alatt?
  • bardocz
    én kiraktam aranytömböt 44-et 200-as áron,nem tudom menyit ér:D
  • Big Boss Hu
    a team capera visszatérve: wildybe mindenhol korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre 50gp ea így GE-ben sose fog afölé menni az ár, ez rosz példa volt. A többi cuccot pedig ha nem tudod eladni azonnal, hagyd ott 1 napra majd megveszik
  • Tarhonya
    Andro elméletileg az ár nő ha nagy a kereslet, és nincs kínálat.
  • bardocz
    aja tényleg eléggé érdekes,viszont az is az hogy nem lehet akármelyik szerveren bounty hunterezni :S
  • Androidus
    Az exchange clark menüjéből a "sets" menüpontot választod, és vagy az inventorydban lévő doboz, vagy az ő listájában lévő doboz menüjéből kell az "exchange" menüpontot választani a ki- és bedobozoláshoz. A seteket pedig innentől ugyanúgy adod-veszed az exchange-ben. Ez kicsit idétlenül van megcsinálva, mindenki kérdezgeti.
  • bardocz
    nah,csak sikerült felfognom a rendszerét a dolognak
  • bardocz
    de akkor páncélt hogy lehet venni? hiszem ahoz kell az a dobz,amihez már kell lennie egy settnek,és úgy lehet vásárolni nem?
  • Androidus
    Nem lehet megnézni. Nem tudod, kitől veszed. És ez nem feltétlenül lenne baj, mert így eltörlődött a kereskedelmi mennyiség fogalma, és ez jó. Kivéve, ha nem képes magát behangolni. Ugye az egész arról szólna, hogy mostantól a rendszer tudja a piaci árakat. Ja, kivéve, ha nem képes magát odahangolni.
  • bardocz
    de azt nem tudom hogy tudom megnézni adnak-e el:S az már megvan hogy hogy adok el
    vagy csak úgy nézegetni nem lehet egy listán mi eladó?csak a buy-ra megyek grand exchange-ben?
  • Androidus
    Nekem csak egy bajom van, mégpedig a grand exhcange-dzsel. Mi a tüdőért nem tud utána hangolni az igényeknek? Mert ugye az van, hogy valamire vagy van kereslet, vagy nincs. Ha van, akkor az eladási áraknak megfelelően utána bír hangolni. Ha nincs, akkor lehetetlenné teszi, hogy elinduljon az üzlet. PÉldául szeretnék nyílvesszőket cserélgetni. Van minden fajtából, jó lenne átállni egyre. De a minimál áron se veszi meg a kutya se. Nyilván team cape-et se fog senki se adni 50-ért. Kipróbáltam: bármelyikre lecsapnak azonnal a vevők. Tehát ott áll n + 8723568932 vételi ajánlat, és nincs hozzá eladási. Nem kell hozzá nagy matek, hogy ez azt jelenti: az ár túl alacsony. Ilyenkor szépen elkezdhetne kúszni fölfelé. De nem tudok eladni fire-t, lobby-t, feathert, ne soroljam.
  • BF
    Csak akkor látod hogy eladnak-e valamit ha megpróbálod megvenni...
    Azt meg óvatosan, mert ha csak tesztelsz valamit és van eladó, akkor meg is vetted, nincs visszaút...

pk: nyisd meg a world map-et és nézd meg a wildyt, találsz rajta bounty hunter feliratot és clan warst, ezeket a helyeket keresd fel...
  • bardocz
    nah sikerült eladásra raknom pár cuccot,viszont hol tudom megnézni ki mit ad el?azt nem találom:S
  • bardocz
    akkor most pk hogyvan?meg hova kell hozzá menni?elég szarok a cuccaim ahoz hogy ne sajnáljam őket:D
  • BF
    Androidus, Egyébként sztm minden annyit ér amennyiért megveszik, pl ha lumbridgeben árulod a law-t, akkor nem pofátlanság az 500, mivel Te vetted a fáradtságot hogy elhozd neki oda, ő is örül neki, h nem kell most sem elmászkálnia varrockba, hanem teleportálhat...de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás:)

Team cape nekem személy szerint még csak red van, de bnőm mindegyik fajtából beszerzett 50-et, amit ne kérdezd miért, én sem tudom:)

BigBossHu, legyen igazad, reméljük lesznek még javítások a közeljövőben. Én úgy gondolom hogy valamennyire átlátom, hogy mit miért csináltak, de legalábbis megértem, viszont persze nem örülök neki, mint a legtöbben, amit viszont biztos, hogy nemértek, azaz hogy miért nem lehetett bountyban szinteket csinálni? kivéve persze a targetet, azt akármilyen szinten megtámadhatnád...Szóval nekem az 1vs1 hiányzik...