RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disno
igaz... neha tul alacsonyan marad a kamera, oszt hiaba forgatod, nem latsz semmit...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tarhonya
Nézd meg a mailedet, elküldtem
CHT néven dél körül

Hidden Beks - Adreania - Commando

Pascalesp
Orgyi: the Sign jelszavát akarod? ua. mint volt régebben, de csináld úgy, hogy I forget my password és beírogatod azt, amit akarsz, és amit kell. Tudod ****** :) ha nem emléxel rá, akkor dobj meg egy emaillel, és elküldöm
pityogo2
najó, nekem nem jött be az RS2....sztem az 1 jobban áttekinthetõ volt, és még szebb is.itt meg cask széõíteni akartak, de szerintem nem sikerult

Ide mit kéne írni?

@Tarhonya : emléxel még véletlenül a sign jelszavára ?:)
Ha igen küld el légyszi az [email protected]
Hangianix
RS1 karit at lehet vinni RS2-re? Csak tudnam mi a passwordom xD

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Disno
p!n@

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
de azt rs1re akarom... vagy atvigyem?

pityogo2
Ki RS2-õzik, és milyen néven?
thx

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
daoc... pfuj :)
Ja van RS2. Freen is. Teljes verzió meg minden.
Taranov
csöcs

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Rere
látom még mindig RS -eznek páran ^^
a 3d má freen is van? vagy hogy van ez. btw, páran jöhetnétek a #daoc chatra -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

pityogo2
....
most akko feleslegesen csináltam meg a tutorialt?:(

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
sztem senki nem játszik itt
pityogo2
aha,értem, köszi, akkor regelek. mi a nevetek?

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
Ugyanúgy mûködik mint eddig is... Van free és members.
pityogo2
ezt énis tudtam, de ezenkívül.....
a kérdéseimnõl 1-re nem bváléaszoltatok amúgy ám....
ez most fizetõs, vagy sem?

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
www.runescape.com ........
Tarhonya
Minek? Mér nem használod a régit? Az is átmegy RS2-re!
Tarhonya
Ez már nem béta teszt...
bestiálisan lenyilaztam a sárkányt, jutalomként viselhetem a bôrébôl készült mellényt vagy mit,most pikelyes zöld gatyában és felsôben virítok egy fekete köpeny alatt szal pont úgy nézik ki mint egy béka és még örülök is neki,na ennyi mára,most megyek kitapasztalom hogy hányan nem tudják hogy hanyadika van ma :))
COOL!

Béta teszt

pityogo2
RS2-õ az elõfizetõs?
ha nem, honnan tölthetném le?:)
pls kûdjetek 1 linket :)

Ide mit kéne írni?

Disno
pff akkor csinok uj karit rs2n ;-)

Tarhonya
RS2 only. Az rs1-et csak "emlékként" tartják meg
Disno
az uj stuff csak rs2 ben vagy rs1 ben is van? mer akkor visszaszokok de kemenyen...

köszi,az armor megvan csak nem tudom viselni :D,mehetek megint sárkányt gyakni
Tarhonya
Meg lehet majd summonolni monstákat is
Tarhonya
Player owned houses - Each player will be able to have their own unique house. Use the new carpentry skill to make new/rare things for your house. Using the farming skill to grow herbs and plants in the grounds of your house. Build your own private party areas and shop areas, and more!

(!!!)
Tarhonya
jah freen van 1 féle ranged armor, membereknek meg vagy 4-5. Ranged ammy (még) nincs. Nekem van memberem, de a steel arrow és oak a max freen. Csinálni persze nem lehet. Szal EL-en is emberállat lettél :-D
EL továbbra is száxx nekem mer játszhatatlanul laggol (legalábbis nálam)
felfedeztem a dragon scale holmikat,van ebbôl body is ? van valamilyen ammy is rangedhez ? plz??? ;)
...csak mert a 77es rangedem nagyon szakszol még bôrfelszerelésben is :/
hmm,oak longbow,steel arrow,elkésziteni tovabbra sem lehet a freen,vajon lehet e jobbat használni ?van valakinek meberje még ?
Giles & Co. = pwnd,dead,nullified!!! kár hogy nem hamarabb történt
nem nagyon mert EL2 lesz néhány hét mulva,más rendszerrel,a cuccok törlôdnek(én voltam a második aki el legjobb kardját tudta elkésziteni,a százmilliókat hiányolni fogom )
Tarhonya
Rs1 közelebb állt a szívemhez :(
Bár azt se játszottam már vagy 2 hónapja. te még Eternal Landsezel?
Tarhonya
:) Kicsit leértékelõdtek a rúnák mert boltban is kapható a legtöbb+ runecrafting
500 darab chaos,160 death az üzletben !?
ez is csúnya,rs1 is csúnya,mi bajod vele Tarhonya ?:)
Taranov
A membernél kezdõdött a probléma.
Ha mindenkinek fizetõs lett volna, az jobb lett volna, mint így szétválasztani a népet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
:-P Én sem játszom, de attól még RS2=shit
Disno
nekem nyolc, ugysincs semmim :-P

(na meg jaccani se jaccok...)

Tarhonya
marad RS1 is, de a cuccaid csak egyszer lesznek meg, szal vagy rs1-en tartod a cuccokat, vagy rs2-n...
Tarhonya
Eljött ez az idõpont is, vége az RS2 bétának, megkezdõdött az RS2 korszak! :-(
pityogo2
lol

Ide mit kéne írni?

Taranov
Engem is kiraboltak, de az nem key logger volt :)

Tarhonya
Oh :-( Kirabolták Hun Papát? Sajnálom. Biztos keylogger volt
Taranov
Én tanácsoltam, hogy lehetne csinálni egy weboldalt, igényest, és akkor azzal lehetne népszerûsíteni a játékot, viszont ez egyedül nem menne, szinte mindent elfelejtettem már.