34580
RuneScape
  • Rincewind
    8)=)
  • Rincewind
    8k????
    nevetséges... :/
  • Nuki
    >>>Rincewind

Nekem is ez volt a hibaja de en a klan weblapjarol be tudtam hozni
  • Rincewind
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a napokban volt valakinek problémálya supergamez megnyitásával? Mert nekem szinte napokig nem találta a kiszolgálót! De láttam, hogy addig azért jöttek az üzenetek a fórumokra, szóval másnak meg bejött??? Nem tudjátok, mi lehet a probléma?
  • Amorce
    Szóval, ha más lop, csal, hazudik, meg ráadásul gyilkol is, akkor neked is ezt kellene tenned ?!
    Khm, gyenge érv ez a cheat-elés mellett.
  • Hmuda
    Ma voltam. Majd holnap megprobalok fent lenni.
  • Zsooo
    De persze akár 10 perc alatt is kiderülhet.
  • Zsooo
    Lehet, hogy azok is hirdették, vagy nagyban csinálták. Sok mindent naplózhatnak, már csak a debug-olás miatt is. Feltűnő lehet, ha pár órán keresztül pixelre pontosan ugyanoda, vagy ugyanannyi időkülönbséggel klikkelsz.
  • Lacc
    Ezt nem hiszem el. Honnan tudnák Andrewék, hogy ki makrózik és ki nem?
  • Zsooo
    Aki nem tudja használni, az ne használja!!!
    Vagy legalább próbálja ki előbb máshol. Atomy hallott valakiket dumálni, hogy töröltek már karit makrózás miatt.
  • Zsooo
    Csá mindenkinek!
  • Zsooo
    Hehe... jött a zafír-házhoz (a hobgoblin bányától pont északra van, majdnem teljesen a tengerparton) egy ürge, rúna cuccban, kérdezi, hány zafírom van, mondom, egy se (igaz), aszongya, "lets find out", és támad. Én persze futok, jön utánam, én futok tovább körbe. Már éppen ideje volt, hogy jöjjön egy zafír, futok vissza, jön a fickó is, újjáélednek a pókok, mindkettőnket megtámadtak. Na jó, legyen verseny.
    Közben a zafír megjelenik :))
    Hát nem én nyertem? :)))
    Pedig csak bot volt nálam meg pajzs és alacsonyabb szintű is voltam :) Igaz én értem oda hamarabb. Felkaptam a zafírt aztán nagy MUAHAHHAHAHA közben rohantam el onnan...
    Még kettőt sikerült szerválni később, meg Lacc is kihalászott egyet egy fickó orra elöl még legelőször :)) Később több nagyhal is odajött, tűnni kellett.
    Egyébként a ház egyik sarka pont ki van törve és szépen rá lehet látni a zafírra, kicsit messzebről is :) Csak sajnos nem sikerült a Grab varázslat, így be kellett mennem. Ha csak egyvalaki van ott, az szinte folytonosan harcol a pókokkal, messziről kell kifigyelni és kiszedni a talpa alól :)))
  • Ams
    Atomy
    Meg van a 100 coal! meg veszed 15k-ert?
    CSak ennnyi kössz!!

Ja és még vmi. Eladok
    57 chaos
    6 law
    25 nature
    3 death runat!
  • Amorce
    Teljes mértékben egyetértek veled! Annyit még hozzátennék, hogy szerintem nem mindenki ugyanazért játszik. Véleményem szerint aki régebb óta játszik rpg-t (itt most a valódira gondolok, nem a számítógépes verziókra) annak kevésbbé fontos a fejlődés és inkább a másokkal való játék öröme és az eközben bekövetkező rengeteg beszélgetés a fontosabb. Velem is gyakran előfordul, hogy odébb kell nemmen picit, mert a program figyelmeztet, hogy már 5 perce egyhelyben állok (és persze jókat beszélgetek közben.....pláne ha 3-4 emberrel egyszerre :) ).
    Vannak azonban más emberek, akiknek az okoz nagyobb élvezetet, hogy karakterük egyre erősebb és ügyesebb lesz. Ez nem rossz dolog én is nagyon örültem, amikor megcsináltam az első ruby amulettet. Na de túl sokat fecsegek :), a lényeg, hogy ne ítéljük el a másikat csak azért, mert ő mást kedvel a játékban mint mi.
    A csalást viszont én sem szeretem.
    Monológ vége. :)
  • Zsooo
    lev31 spiderek őrzik, ami nem nagy durranás.
  • Zsooo
    Állítólag Varrocktól É-ra. lev46-47, a greater deamonok környékén
  • Zsooo
    Hello
    Tényleg van zafír lelőhely a vadonban???? az 600gp/zafír a nyakláncban, amuletben...
  • Zsooo
    Nemtom... Én makrót eddig csak munkára használtam, a dögunalmas ismételgetős gépelés elkerülésére. A bányászás tökugyanilyen. Szerintem mazohista, aki nekiáll klikkelgetni. Ez majdnem olyan mintha azt mondanánk, hogy ne használd Commodore-okon az autofire-t a joy-on, mert nincs mindegyiken. Kiváncsi lennék hány 75-80 feletti bányász csinálja kézzel.
  • Zsooo
    Hello megint!
    Erről tud valaki bővebbet, mert nem tudom elérni a cikkben említett linket:
    --------------------------------
    Pugxsi
    10:46 (30-Aug) Bluerose13x is now making Adam Kite shields available to anyone who can meet the necessary requirements. Follow this link for more details:-http://www.tip.it/runescape/bb/viewtopic.php?topic=2 6050&forum=39&12.
    Please note, all requests for a shield are to be made via a private message to Bluerose13x on tip.it. Do not contact her on this thread, in RS or by any other method. You will only receive a reply if you use PM's on tip.it.

Thank You

----------------------
    Kiváncsi vagyok Atomy mire számíthat, ha eljut odáig :)))
  • Zsooo
    >>>Skull:
    Annyi a könnyítés, hogy az egér huzogatása és 2 klikk helyett egy bill-t kell nyomni, de ugyanúgy ki kell várni míg eltűnik az inventory, és megjelenik a megfelelő felirat. Időben minimális a különbség, a véletlenszerűséget meg úgyse lehet kikerülni. Lehet csalásnak nevezni, szerintem meg az interface "hibás", mert annyit kell klikkelgetni. Miért nem lehet a csákányt, vagy a pecabotot kézbe venni és úgy klikkelve bányászni/horgászni? De azt se érzem igazán szerepjátéknak, hogy fél napon át kattintgatok. Lennének inkább fejtörők, amin az egész banda hetekig gondolkodhatna, nem ilyen menj-ide-oda, keresd-meg quest-ek... Attól, hogy a szinteket berakták a játékba, pláne ezt az xp kijelzős rendszert, átment az egész "hogyan fejlődjünk gyorsan, hatékonyan" típusú MUDba... Nekem se tetszik, de csak az érvényesül, aki erős, okos, ügyes, és rengeteg ideje van. Nekem pedig nincs :((( de én is szeretnék egyszer Nagyobb Démont ölni (látni :), vagy legalább magabiztosan bemenni a Vadonba...
    A beszélgetés-haverok témában teljesen egyetértek veled.
  • Lacc
    Nagyon cool ez a makró program :D. Csak azt sajnálom, hogy a bankárok nem állnak egy helyben, mert akkor be tudnám makrózni hogy a karakterem bányásszon szenet, vigye bankba, és ismételje ezt, míg a suliban rohadok :DDD.
  • Zsooo
    >>>SID_HU + akinemtudjamég:
    A makró ua. mint pl Word-ben, egy csomó parancs egymás után automatizálva, jelen esetben az egér mozgatását és a klikkelés helyét kell megjegyezni, az sem árt, ha az idő is stimmel, tehát ugyanolyan gyorsan csinálja mintha valóságban történne. És mindezt egy gomnyomásra.
    Ez-Macros 5.0-t ajánlom, akár más feladatra is lehet használni ha belejöttetek, elég jó programocska (www.americansys.com).

Ha valaki az ilyesmik használatának etikus oldalát firtatná, annak csak annyit, hogy nem azért játszok, hogy beleőszüljek, hanem hogy szórakozzak. Úgy érzem, hogy mivel nélküle jutottam el kb 40-45-ös szintig szinte mindenből, innen már lazíthatok egy kicsit...
  • Zsooo
    Szintek:
    11 1358
    13 1833
    15 2411
    16 2746
    27 9730
    34 20224
    az xp-t a varazslatoknal is ugyanugy szamolja mint a szornyeknel (20+lev*2)
  • Zsooo
    >>>Marcus, automining:
    NEHOGY ilyen reklámozott autominingot használjon bárki is!!!

Egy egyszerű makró-progival rögzíteni lehet azt a 3-4 klikket, ami a bányászáshoz kell, megcsinálod a 4 irányba, és kész. Kipróbáltam, kényelmi szempontból király, de így is rengeteg idő. Az új bányákban pedig egyszerűbb nem is használni, annyi kő van, csak ki kell nézni 6-7 követ, és valamilyen rendszer szerint sorba menni, mire a hetedikből kibányászod a szenet, az elsőben újratermelődik.

Horgászásra viszont kitűnő... :)
  • Zsooo
    >>>Steveh:
    Gratulálok!!! Műhelytitkokat esetleg megosztanál velünk? :) úgy kb. 45-től kiket/miket áldoztál a gyarapodás oltárán? Mostanában én beállok valami gyengébb agresszív monszták közé, aztán hadd hulljanak. Kaja nem kell és a dögök néhány csapástól kifekszenek.

>>>Atomy:
    Én bányásznék kisebb (100as) adagokat, majd jelentkezem, ha lesz annyi.
    BÁNYÁSZOK, használ valaki makrókat vagy valami automatizálást?

>>>Rob42:
    Szia Szilvi, azért majd még remélem játszotok a Runával.
  • Zsooo
    Hello! Megjöttem. Játszani még nemtom mikor tudok.
    >>>Rince:
    Szerencsére nekem megmaradt a 3 tényleg drága cuccom, csak az apróbb dolgok közül veszett oda néhány, még a varázsbotjaimat is felszedték Skull-ék, miután elzavarták a támadókat. Az volt a mázlim, hogy volt néhány (10nél kevesebb) új rúna is nálam, és gondolom azokra ugrottak, nem a normál rúnákra, amiből több száz is volt... :)
    Azóta persze ha bemegyek, szinte csak kaja van nálam a 3 fő felszerelésen kívül. Szénbányászáskor néhány rák és a csákány.

>>>Disno:
    Köszönet a láda tartalmáért, egyelőre tartogatom a kulcsot, tényleg nem éri meg túlzottan.

>>>SID_HU:
    43 43 43 43 44 9 25 30
    Az egyik 43-as skill nőtt 44-re, és ettől lett a combat skill 49 -> 50.
  • Amorce
    Mindenkitől elnézést kérek, de ma sajnos csak most értem haza a munkából, így sem Amorce-szal, sem rob42-vel nem tudok belépni és beszélgetni veletek. Talán hétvégén tudok szakítani egy kis időt. Meglátjuk.
  • Nuki
    >>>Disno
    Köszike majd meghálálom :)
  • Hmuda
    tom : )
  • Hmuda
    Mármint a kilépésed a játékból.
  • Amorce
    --->Rob42
    Nos hát beléptem, szépen köszöntem mindenkinek, szépen elbúcsúztam mindenkitől, de előtte még egy kicsit dumcsiztam Hmudával. Remélem eddig jól csináltam mindent. :)
  • Hmuda
    És remélem nem végleges...
  • Hmuda
    Rob42: megtiszelő, hogy a barátodnak tartasz. : )
  • Amorce
    Igyekezni fogok, bár mivel munkahelyet váltottam úgy két hete, most nincs túl sok időm Rúnázni hétközben (ma is például csak 15 perce értem haza).
  • Rincewind
    :))
  • Hmuda
    Na sikeresen tuléltem az utóbbi 2 hetet korlátozott netezéssel (kb 2szer voltam fent).

Lord Marcus: akkor hamarosan megkeresem azt a maradék 4k pénzt.
  • rob45
    >>>mindenki
    egy ideig nem fogok runescapezni,hianyoznifg,de ilyen a buntetes,lehet,hogy orokre abbahagyom.
    >>>amorce
    a jelszavamat elkuldom postan,annyi lenne a keresem,hogy amig nem vagyok fent,naponta,loggolj be robbal,hogy ne toroljek ki!!
    >>>marcus
    a kodokat majd megadom,havisszajottem
    >>>mindenki
    tovabbi jo jatekot!!!
  • Nuki
    >>>Atomy
    Meddig lesz ez a szenzésdi?

>>>Mindenki
    Hol találom Reldo-t a Bluerites küldetésben? (Mert úgy tudtam ő vele is beszélgetni kell)

• Lacc
    >>>Atomy
    Én bányászok! Akkor 400 szén lesz. Már el is kezdtem!
  • Atomy
    Még annyit hogy ne értsetek félre: szénért fizetek, nem a semmiért, tehát ne gyertek azzal hogy adjak pénzt, meg adjak kölcsön, meg "mi magyarok tartsunk össze" :-))) Akit ismerek régóta annak természetesen adok ha tényleg szüksége van rá, akit nem ismerek, az hozhatja a szenet. A kunyerálassal nagyon fel lehet engem dühíteni. Remélem mindenki megértett :-)