34580
RuneScape
  • Pascalesp
    Alt Gr+ Í= <
    Alt Gr+ Y= >
  • szilvi77
    mar megint a tesom loggoljaval irtam:(
  • rob45
    zolika az en anyamat
    se a tesomet ne szidd mert akkor.....
    amugy tenyleg azt mondta ra hogy nem
  • Tomee2002
    persze hogy mondtam mert ha aszondom hogy fasz vagy és hazug scemmer akkor nem adod vissza a cdmet de már biztonságban van és nem kell jópofiznom neked tényleg sajnállak annyira jófej lehetnél de mindig hazudsz és scmmelsz ill átversz másokat tényleg sajnállak mert ha ezeket mellőznéd jófej lennél komolyan sajnállak és sajnálom hogy nem vegy ilyen mert tényleg jó barát lennél amúgy :(
  • Norbesz
    Baz láma vagyok.. milyen gomb kombinácio az a nyilszerű jel???? Ami közé be kell irni.
  • Tomee2002
    pz kroniks allias holy grál felkutatása varrokban c. könyvnek a 1. fejezetét a scemmer barátot láthatták
  • Tomee2002
    figyeljetk mostmár megmondom zoli egy hazug kötsög jópofiztam vele mer nála "volt" (szerencsére) a warcraft 3mam és faszom fog vele addig összeveszni... :D na mind1 a lényeg zoli össze vissza hazudik és mkor kiderül hogy jobra balra scemmlt még akkoris tagad aztán meg elkezdi hogy visszaadta volna rá 1 nappal el akar kunyulni egy lvl 70es karit aztán meg még 1 scemm és mikor nála vagyok természetesen mondja hogy scemmeljük meg robot és hogy áruljam el a kódot ááá ő csak az ő régo cuccait venné el.. lol és a normális barátait meg bemocskolja lefaszozza és jobra balra hazudik de most hogy kezemben tartom a war3 cdt így minden más
    ő egy fasz és tököm kivan vele de ez most nehéz volt kimondani mert túlságosan ismertem és nehéz "régi havert" leócsárólni a földbe...

szöveg by:
    Dennis

-----Robé:----
    Itt a véleményem,ill. a története a parrag zoltán ügynek (a parrag zoltánt azért írom kis betüvel,mert a név tulajdonosa egy sunyi féreg)

1,A történet

Megyek Varrock főterén,amikor egyszer csak kiabál egy limpcrazyboy nevü srác,ezt kiabálta "who is hungarian here?",erre én válaszolok,én,nah erre ő elkezd követelőzni,hogy adjak neki rune longot meg full runet.........gondolom magamban,nah jó,gazdag vagyok,de nem adok egy akkor megismert gyereknek full runet,talán később.(közbe adtam neki kaját,cuccot,mindent)Ezután kb. egy héttel megismerte a hugomat,aki (mert hülye),megadta az otthoni telefonszámunkat.Ezután kb 2 hétig hívogatott,naponta minimum 15x,hogy mikor kapja meg a full runet,de nem adtam,volt egy karija,amit azelőtt adott neki dennis,egy 52-es,ha jol tudom,és jobbat kért,pont akkor lopták el,amikor nála volt 60k-m ammyban(furcsa,nem?)Odaadtam neki kölcsön rob45-t,csak elfelejtettem,hogy ugyanaz volt a codeja,mint a másik karimnak,amin jobb cucc volt.Ezért ő ellopta a karit,de dennis előtt elszólta magát,és onnan tudtuk meg,hogy a cht-n tartja a stuffot,ezét felhívtam,hogy én vagyok a Márton Tamás (cht tulajdonosa),és be akarok néznia régi karimba.Megadta a pw-t,visszaszereztem a cuccot,de még nincs vége,utána telefonon azt mondta,nagyon elfogta a "vágy" és késztetést érzett a karim ellopására.Másnap már ujra full runet akart ingyen,közbe pedig a jelszavamat akarta ellopatni denissel,a legjobb haverommal,de hát ez a dennis már csak iylen jo haver...nem tette megmegpróbálkozott a hugommal,az sem,közbe azt mondta,adjam meg a jelszom,hogy nehogy feltörje a vboxer meg a terra111,akik persze mindvégig ártatlanok voltak.Amikor fel akart tőrni,elvettem a kis buzeránstól a karit,és elbaszta a 2. lehetőségét is,ezután ujra fel akart töretni tegnap,közbe modta,adjam meg a jelszavát,vagy vboxerék feltörnek.Kb ennyi a történtet,ami kiderült:vboxer és terra111 két qrva rendes gyerek,zoli meg egy kis ****szopó,köcsög,buzi genyláda,és még scammer is

ennyi.

szöveg by:
    Rob45
    jó szorakozást a továbbiakban
  • Tomee2002
    Pz folyamatosan hazdsz! lol azt mondod hogy pascale sp mondta neked közbe fogalma sincs miről beszélsz
    lololol
    és megintcsak

lol

• Tomee2002

baró

• Pascalesp
    így
  • Pascalesp
    A H1 H2 H3 H4 H(stb.)-ket <>E közé kell beírni
    aztán szöveg és a per után H(szám)
  • Norbesz
    Gecc már elég rég óta van ez a p.z. tma nem hagyjátok már abba?
  • Norbesz
    H1 hogy kell?
  • Norbesz
    h1
  • Ron Ragm
    valaki ideges:)
  • Pascalesp
    p.z.! Mi fax bajod van? Mit tudtál te meg tőlem?
  • Pascalesp
    p.z.! Mi fax bajod van? Mit tudtál te meg tőlem?
  • Pascalesp
    Mi van? Mit tudtál te meg tőlem?
  • Pascalesp

H

e

l

l

o
  • Pascalesp

Deesno, mikor jössz jáccani?

• Tomee2002
    mi?
    hogy kell?
  • rob45

hahaha

• rob45

ahhhhhh

• Pascalesp
    Baró
  • Pascalesp

H1

• Tomee2002
    h1 mi?
  • rob45
    hehehe!
  • Ron Ragm
    ja az h1 de ne nagyon használd a moderátorok nem szeretik
  • Tomee2002
    buta
  • Tomee2002
    a nagybetű érdekli őt te!
  • Ron Ragm
    már én sem tom, csak úgy jött:)
  • rob45
    nem sikerult
  • rob45
    pz bazmeg csinálj saját karit és ne nagyofgjál hogy ki vett el a karijaidat mer kurvára nem vagyunk rád kiváncsiak bazdmeg!

• rob45
    hogy csinalted ezt??
  • Tomee2002
    profi vagy ron
  • Ron Ragm

pz bazmeg csinálj saját karit és ne nagyofgjál hogy ki vett el a karijaidat mer kurvára nem vagyunk rád kiváncsiak bazdmeg!

(bocs, csak már kezd ebből elegem lenni)
  • rob45
    a könyvem hirdethető és továbbadható ingyen,a cime köcsög krónika:)
  • Tomee2002
    taps taps önök a pz kroniks allias a szent grál c. fílmet látták a további viszontlátásra érezzék jól magukat
  • rob45
    Ha van valami észrevételetek,tőletek is kunyizott,vagy átbaszott,kérem,szoljatok
  • rob45
    lol,ne nézz mindenkit hülyének c,vagyis zoli