34580
RuneScape
  • Norbesz
    Már csak 851 van hátra!!
    Te jösz Disno!
    :DDDDDDDDD
  • Norbesz
    LÁtta valaki az ASTERIX és OBELIX a Cleopátra küldetést? Kibarakott jo! Tennap láttam.
  • Norbesz
    Nah Disno! Merre vagy?
  • Norbesz
    Ujabb vita a láthatáron!
  • Norbesz
    :-DDDDDDDDDDD
  • Norbesz
    Hello AMS
  • Norbesz
    Hoppá! New Logo :-D
  • Ams
    SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM :DD
  • Norbesz
    ÉNIS ÉNIS :-(
  • Norbesz
    Hááát
  • Norbesz
    Hmm...
  • Disno
    nembaj, olvassatok csak
  • Disno
    persze majd mindneki jön rinyálni.
  • Disno
    meg kéne szpemmelni a 20k-t. ki társul? :-D
  • Disno
    mer most paraszt vagyok. ehhez van kedvem.

PERMANENCE ITS GOOOOOONE
  • Disno
    :-D
    jer csetre
  • Pascalesp
    Nono, Disnom, hogy itelsz meg valakit, akit nem is ismersz? Nono, Disno, nono....
  • Disno
    te is egy fasz vagy!
  • Disno
    elindítsak egy újabb vitát?
  • Norbesz
    kesesse=keresse
  • Norbesz
    Ugy emléxem (ha van valakinek energiája kesesse vissza) ,hogy akkor szolt be amikor én és Marcus épp az esti pékát beszéltük meg. Szóval Marcustól KÉRJÉL elnézést htty!
  • Norbesz
    LOL
  • H T T Y
    ok elismerem hogy beszoltam
  • Sushi Ulla
    Taranov, ha gondolod a mi oldalunkról (hunger.uw.hu) nyugodtan szedhetsz le küldetés leírásokat, csak tüntesd fel, hogy tőlünk származnak. Az [email protected] címre küldhetsz banner-t is, illetve ha mondasz címet én is küldhetek egyet. Ha bármilyen fordítási problémád lenne nyugodtan fordulj hozzám a fent említett címen, bár most is folyamatosan fordítgatom a memberes küldetéseket (kicsit villognom kell a felsőfokú C-mmel :-D ).
  • Taranov
    én hajlanék a befejezésre, de csak, ha elismeri htty, hogy beszólt marcusnak, mikor nem kellett volna, mert őt senki sem kérdezte!
  • Taranov
    Mért vagytok ennyire kussban? He?
  • Taranov
    Szoktál még játszani a DAoC-al?
    Szerinted érdemes elkezdeni?
    Tudnál valamit "mesélni" róla?
  • Taranov
  • Ams
    nem elég?!? lesülne a pofámról a bőr! :DDD
  • Taranov
    Elolvastam, és 4 félreütést számoltam. TE? :D
  • Taranov
  • Ams
    te béna! ennyi félreütést :DDDD
  • Taranov
    Ha a CS Counter-Strike, akkor Tisztogato akkor is CS-ezett, amikor még RS-ezett is.
  • Taranov
    Bocsánatot kérek attól aki nem bírja a szövegemet végigolvasni, de próbálja meg, és alkosson véleményt Bone01-ről :-)
  • Taranov
    Most én sem tudom megnézni, mert nincs feltéve az index.html, mert még a Versanus-on a Jingis Clan oldalai voltak, de az már a múlté. Sajnos. Azok voltak a régi szép idők. Amikor mindenről HTML módban álmodtam :-)
    Egyébként most egy Versanus nevű site-ot csinálok flash-ből.
    Remélem, hogy a héten készen lesz.
    Én örülnék neki, ha megint a régi RuneScape lenne.
    Egyébként a Versanus már húsvét óta megvan.
    Egy évre 25 ezer forintba kerül.
    Ebből 6 ezret Bone01 fizetett, mert azt mondtuk, hogy közös lesz a Versanus, ha kétszer 6 ezret kifizet.
    Közösem el is mentünk az InterWare-be, hogy befizessük.
    Ő is fizetett hatezret, én is hatezret.
    Aztán Bone01 nem fizette be a második hatezret, ezért az oldal nem tudott működni.
    Bone01 követelte vissza a pénzét, azzal az érvvel, hogy ő eladja nekem az ő részét a domain-ből.
    Ezzel kezdődött az összeveszésünk, mivel a domain nincs részekre osztva, hanem az anyám nevén van, ezt mondtam neki is, hogy a www.nic.hu/domainsearch oldalon írja be a domain keresése részbe, hogy versanus, és lássa meg, hogy a domain tulajdonosa az én anyám. Magyarul nem Bone01.
    Ezután Bone01 azt mondta, fizessem ki neki azt amivel tartozom, én mondtam neki, hogy ha ő ad még hatezret, lesz egy közös domainünk. De ebbe ő nem egyezett bele, tehát a domain az én nyakamon maradt.
    Ezután egy barátom megengedte, hogy a domain az ő szerveréhez legyen "csatolva", így lett egy 500 Mbyte-os tárhelyem, ami annyira szar volt, hogy a flash-t nem bírta sebességgel lejátszani.
    Ezért ezt hagyat ma francba.
    Most ezen a héten (ha a nagymamám kifizeti :-D),
    lesz egy virtuális webszerverem az InterWare-nél, és akarok csinálni egy RuneScape klán-t, ami nem kommunista beállítottságú, mint az Enerla.
    Még hallottam olyat, hogy Orbán Viktor kiskirály akar lenni, de ezzelé nem értek egyet. Szerintem TheElf akart kiskirály lenni az Enerlán, de nem jött össze neki, ő nagykirály lett az Enerlán. :-)
    Az volt a beállítottsága, "ha klántag akarsz lenni, gyűjts össze nekem mindent ami a questhez kell."
    Én egy olyan klánt akarok, ahol nem mindenki segít mindenkinek, nemis mindenki segít a főnöknek, hanem mindenki segít a webmesternek, magyarul segédkezik a questek összeállításában, az oldal tartalmának megszerkesztésében.
    Aki nem segít, klántag lehet, de csak addig, amíg nem hagyja abba az RS-t.
    Egyelőre csak Lord Marcju segített, mikor elküldte az ártáblázatokat. Remélem más is fog segíteni nekem, és végre sikerülne összeállítani az összes magyar klán oldalából egy jó oldalt, amin nincsenek reklámok. :-)
    Először a Flash verzió lesz kész, aztán a HTML-t is elkezdem csinálni, mert én végülis a HTML-t jobban szeretem, mert azt tanultam meg életemben először.

Remélem fog mindenki segíteni nekem.

www.versanus.hu az oldal címe. vagy runescape.versanus.hu
    Remélem lesz egy E-mail címünk, amivel mindenkinek tudok válaszolni a kérdésére.
    Ez elvileg [email protected] lesz, de még nincs meg. Most az ingyenes E-mail címemmel nem lehet minden címre írni.

Nah, vége a legújabb kisregényemnek. Ha Ams előjön a félreütéssel, elmegyek hozzá, és vérengzést rendezek, én ennyi szveget nem bírok félreütés nélül leírni ennyi idő alatt. :-)
  • Taranov
    Taranov kisregényei? :) Én 3 kötetes sorozatot fogok kiadni nagykoromban, ezzel a címmel: Taranov, aki beszólt, de igaza lett :-)
  • Taranov
    köszi szépen, angol vagy magyar?
  • Taranov
    Nem, téged egyűltalán nem nézlek noobnak. Valamit félreértettél vagy nem egyértelműen fogalmaztam. Komolyan nem nézlek noob-nak!
    De tényleg nem.
    Én csak HTTY-t nevezem noobnak, bár nemtom milyen nagy a kombatja, de az beszólásai alapján biztos noob. :-)
  • Norbesz
    Tudom, csak nem frissitettem.
  • Disno
    mekk=m1ek :-D