34580
RuneScape
-
De én MINDIG pure statokat nézek :-D -
az én fikatanárom meg azt mondta hogy a ceruzagyárak tölténygyárrá a fazékgyárak meg légvédelmi ágyú töltet gyárrá alakítható át :-D
Meghogy földönkívüliek is biztos vannak de azért nem fognak lejönni ide hogy Mari nénit megijesszék az ablakban :-D -
noob-ot azért mondogatjuk, mert a kezdőt hiába ugatjuk amcsi hörcsögöknek. magyaroknak meg külön azért nem kezdőzünk mert összekevernénk és mindenki a noob ot használja :-D
Imperium Galactica azért nem Galaktikus Birodalom, mert ha már az egész eredeti [nyelv, meg minden, semmi magyarosítás, belebuzerálás] a Star Wars meg minden...na jó, azt is hagyhatták volna mert ki lehet mondani de ha már kajak magyar az egész :-D Meg ott vannak a filmek pl Flash Gordon a címe. Lefordítanánk Villanás Gézának, jó is lenne :-D -
Az én fizika tanárom azt mondotta:
"Még csodálkoztok ,hogy senki nem érti?! Figyeljetek már ide"
:-D -
Pontosan :)))
A fizikatanárunk mondta egy osztálytársamnak:
"Márton neked lekezelő, ingerlő, pocsék stílusod van, de évvégére kiverem belőled" -
tseh -
tseh akk -
Pascale beszédem van veled!!! :-D
Kicsit olyan "magamhoz hivatom" jellege van nem?
ajaj :-D
Ez nagyon keményen hangzik :-D -
pascalesp mikor leszel fent rs-en mert szeretnék dumálni veled.én csütörtökön fent leszek reggel 8-tol este 8-ig lehetőleg legyeél fent. -
hááát, mi is így gondoltuk, hogy így lenne a jó... CSAkhát ezek akkor aprtyban mennek, és eccer vagy 20 ember volt a greatereknél vagy 3 szervert ellenőrizve... Runecucc, minden finomsággal, cask együtt voltak ), az egyikről van egy kis szeletnyi screenshotom, mikor CSABAval pk-áztam. ELéggé durva volt, akkor viszont csak 1 szerveren voltak, vagy többen? -
hmm... van egypár Tulajdon név, amelyet amgyarosítottunk, szint emindegyik filmet magyarosítottuk, pl Star Wars CSillagok háborúja, Braveheart A rettenthetenel...
De pl a computer átvettük, és helyesen, "magyarosan" úgy írjuk, hogy komputer (vagy kompúter? :)), vagy, hmm, vagy, hmm sófőr, nem magyar szó volt eredetileg, asszem a Franciáktól szedtük, és átalakítottuk. Viszont a noobot nem alakítottuk át, és van rá magyar megfelelóje, de most hogy hangozna, hogy "lekezdőzött az a f*sz"? Meg már megszoktuk a noobt, rövid, és lusták vagyunk mást mondani, és mindenki tudja ajelentését... -
Figyeljetek!
Van egy jó ötletem!
Ha PascaleSp igazat mondott :) és okt. 31-én van Halloween,meg kéne vennie Disnonak addig a coalomat, én megveszem a pk cuccot, és elmehetnénk egy jó pk-ra Haloweenkor, amikor biztos sok ember fenn lesz, és jól lehet nyomulni, és akkor lehjet, hogy szereznénki pk partnereket, ha van kedvetek.
Mit szóltok hozzá? -
Új szerverek nyíltak. De miért? Még sosem telt be az összes, nem? -
Ha jól számoltam 29800 gps kell, megyek is fel az RS-re, Draynor Village-ben vagyok,de máshol is találkozhatunk! :) -
@ran@ level 72 strength-em van. :P
Jah és nagyon karaj az uj dragon battlem! :-D
Gecc 24-et akarok ütni de 23-ról már van fotóm is. -
igen, de a noob az nem egy játék neve.
A Dark Age of Camelot-ot így hívjuk, nem úgy, hogy Camelot középkora, de ez ezért van, mert ez a neve, ez van a dobozán, de a noob, az nem egy tulajdonnév, ahnem egy köznév, ezért lefordíthatjuk. -
És akkor most,hogy elkészültem a hero's questtel egy régebbi vitára szeretnék visszatérni, miszerint Sir Disno azt állitotta szar a dragon battle axe weapon aimje és még a rune 2 handeré is jobb!!
Na most member az ki van találva. Ugyanis a dragonstone amulet 11 aim és 7 power a diamon ammy 7 7 jével szemben. Tehát végeredményben a játék legjobb fegyvere a DRAGON BATTLE AXE! -
kuzma ül a kumpúter előtt? Vagy valami hungarise tanárt hoztattál oda? A noob-ot azér használom a magyar nyelvben is, mert az a megszokott, lassacskán már a fele a magyar szavaknal elangolosodik... főleg ami új bejön. És ha mondasz egy játékot, akkor pl nem azt fogodf mondani, hogy Galaktikus Birodalom, hanem Imperium Galactica. Mert így jött be elénk, és így jegyezzük meg... (nemtom, hogy ez a fordítása e az Imperium Galactica-nak, ha valaki tudja a jo forditasat, kivancsi lennek ra...) -
1., Igazad van, Viktor sosem kunyerált pénzt, mert ő jólnevelt gyerek, mert az anyja megnevelte, nem holmi amerikai :)
2., A noob angol szó, newbie-t jelent.
Ebből adódóan nem tudom, az amerikaiak miért neveznek minden kissebb levelűt noobnak.
Másrészt, a magyarok miért használják ezt a szót, sokkal szebb lenne kezdőnek nevezni.
És a noob-ot kunyerálónak. NE HASZNÁLJUNK ANGOL SZAVAKAT!
LEGYÜNK MAGYAROK, NE SZÉGYELLJÜK, HOGY MAGYAROK VAGYUNK!
SZAVAZZUNK A MIÉP-RE!
3., Én remélem nem sértettem meg Viktort, nem akarok vele összeveszni, már írtam is neki E-mail-t és elnézést kértem. -
a noob az az, aki pénzt kunyerál, és nem képes maga felhúznia magát...
és aki ugrál, hogy ő a jobb, mikro ő a szarabb...
az amerikaiak mindenkit noobnak neveznek, aki kisebb lvl-ű... -
na várjál. mennyi píz is kell? :-D -
Felmegyek, akkor megveszed?
Hol talákozzunk? -
akkor holnap lesz buli vagy csak holnapután? :-D -
thx :-) -
nem lehetunk mindig szpemkiralyok :-( -
akkor masznal mar fol :-D -
mikro -
Már csak második helyen áll a runescape fórum. -
Ha gondolod szívesen eladok neked coalt :-D -
29. -
Angliához képes, tehát az angol szerveren -1 óra, tehát, ha nálunk 14 óra vona, angliában 13.
New Yorki szerveren:
-6 óra, tehát ha nálunk 14 óra van, New Yorkban 8 óra.
Philadelphiát nem tudom, de 6-8 óra lehet, se nem több se nem kevesebb.
Tőlünk nyugatra mindig "korábban van", tőlünk keletre mindig "később".
Azért nevezik Japánt a felkelő nap országának, mert Japán az első nagyobb szárazföld, ahol nap mint nap meglátják a napot :D
Amerikában szűk egy nappal kel fel a nap. :D
Nah, megvolt a földrajzoktatás is :D
Mi a jobb szerintetek egy laptopra?
Vodafone GPRS, ami magátólértetődően hordozható
vagy a mikrohullámú net, ami nem hordozható, de gyorsabb, és talán stabilabb is. -
ehhe :D -
gratula :-)
nekem nem lesz meg a mining :-( -
Hali!
Nekem meg ma lesz level 72 strength! :-D -
GMT -6h [MExikóváros]
De serverek vannak USA mindkét felén, meg minden -
Úgy tudom ott 5 órával korábban van. -
ma rűnszképelek és meglesz a 70 miningom. vagy legalább 69,5 :-D -
tökmindegy, x-maskor se zavart be...ma 30. van?