34580
RuneScape
-
Őt nem volt szokás leugatni... -
Hungary csinálta ezt :-D
Ő más volt :-D -
csak átvettem sir ams szokását, vagy ezt hungary csinálta? De tom, hgoy rendseresen csinálta... és őket nem ugattátok le ezér, engem meg egyből :(
gonoszak vagytok :) -
újabb frissítés... -
You can now actually see ore in the rock on the screen, so you can see when it spawns
-
lol ezt már magamtól is kitaláltam :-D nem csak te olvasod a híreket -
remélem így jobb lesz... -
Fatigue is going to be changed shortly - 13th November 2002
Now the initial mayhem from fatigue has died down we've managed to get some useful feedback from the players with respect to this update
It seems that whilst mining doesn't really take that much longer, a lot of players are perceiving it as more work, which means it loses some of its appeal. Also we didn't anticipate the effect of everyone using the same few rocks and entire mining sites standing empty which wasn't the desired result at all!
Therefore we're going to change the fatigue shortly. A lot of people think it was good idea but it was a bit overdone, so we're to create a new system which is inbetween the old and new ways of mining, which should hopefully appeal to everyone.
Here are the changes we are planning on putting in place, in response to your feedback:
You will be able to mine/fish all the way up to 100% fatigue
Your fatigue will go up more slowly, so you spend more time mining and less time sleeping
Rare foods such as pizza and pies will heal more fatigue points
To compensate you will have to wait for the ore to spawn in the rocks again. But the spawn times will be MUCH faster than they were originally and you will be able to actually see the ore in the rock on the screen, so you know where to mine
The aim isn't to make the the game harder/easier than it was before fatigue, just to make it more interesting and varied. Therefore I'm going to create a small test computer program to calculate the average time to get each ore at each level, to make 100% certain that the fatigue system is the same overall difficulty as the pre-fatigue system.
Please bear with us whilst we tweak this new system, new skills and system such as fatigue always take a little while to balance, but we do listen to your comments.
thanks
Andrew
-
Nagy farokság ez az uj rendszer...:-D -
bakker, gamblet akartam becopyzni, de véletlenül Püthagorasz életrajzát sikerült beraknom... -
:) -
pizzások meg fognak gazdagodni, hidd el nekem -
huh, sok faszságot írhattam... -
hát, mivel abban a térben is kibasztak a játékosokkal... De állítólag a nagyobbaknak így könnyebb bányászni, és halászni, mint a kisebb playereknek, mert a kisebbek gyorsaban elfáradnak, és ha tényleg 500k egy sleeping bag, akkor csak a nagyok fognak tudni sokat és gyorsabban termelni. Ezér a bronz ára lemegy, a vasé is, mer azon gyakorolnak a legtöbbet az emberek, a coal ára felmegy, mer sztem a többségnek nehezebb lesz így bányászni, bár a nagyok nem fogják annyira venni, ezér maguk fogják megcsinálni maguknak. Attól függenek ezek, amennyire könyebb, vagy nehezebb lesz a tömegnek, meg persze az első árak is fontosak :(.
Szal sztem mivel a noobok is kovetik a nagyobbakat, ezér ők is drágán fogják eladni a bronzt, bár ez kit érdekel, me még az iront is...
bár mittomén -
na jólvan. ennyire azért ne legyél aktív se játékban, se itt -
2k egy lobster cert? az jo sok -
:)
tod, én régen játszottam, és régen fejlesztgettem már a karim, és a gyorsaság híve lettem. És persze az olcsó cuccoké. Szóval a halászok annyira nyomorékok, hogy triplájáért akarják eladni a halat. EZ idegesít, hogy Andrew ennyire felnyomta az árakat ezzel, mikor a halászok egyébként is jól kerestek. Az viszont jó, hogy jobban kiszűri a csalókat az új updetok. Igaad van, hogy életszerűbbé, meg poénosabbá teszik a játékot, de ne szivatna ki ennyi embert. És azér volt "vulgáris" a beszólásom, mert eléggé felidegesítettek ezek a halászok, akik 2k-t kérnek egy nyamvad raw lobster certért... -
gyere fel a gamera megdumaljuk -
Nem tudom Marcus, hogy mi a problémád a játékkal. Én annka ellenére, hogy bányász vagyok nem szenvedek. Pedig az új rendszer főleg engem szivat. De ha jobban megfigyeled vannak előnyei is, pl sokkal kevesebb alacsony szintű bányász szed számára épphogy bányászható ásványt. Szerintem sokkal életszerűbbé és mozgalmassabbá teszi a játékot. Ha más véleményed van szivesen meghallgatom, de ha lehet kevésbé vulgáris legyen és picivel több érvet tartalmazzon, mint az előző beszólásaid. -
mennyiért??? merha megveszed, gondolom sokkal drágábban is eltod adni... -
nagy szar lett ez az rs... -
A blue hated megveszem ha eladod -
EZ A FAZ MINDENT ELBASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ÉS MI A FASZSÁG AZ A SLEEPING BAG???? 500k-ért ADJÁK EL? NAH NEH MÁR! HOL LEHET ILYET SZEREZNI? ÁH, KIT ÉRDEKEL... -
DAM ARGHH, ARAHRAHLRAHLARW, NYOMORÉK!!!!! MEGÖLNI ANDREWET!!!!!!!!!! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!! ENNNNYIRE NEM LEEHT KIBASZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NYOMORÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MPST MINDEN HALÁSZ AZT HISZI, HOGY 2k-ÉRT KELL ADNI CERTENKÉNT A LBSTERT! PEDIG """""ÁLLÍTÓLAG"""" KÖNNYEBB! FASZ ANDRREW, FASZ HALASZOK, FASZ NYOMORÉKOIK!!!!!!!!!! HÁ EZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdMEG! A K**** NYOMORÁK ANDREW HOGY DU****GNÁ FEL MAGÁNAK, HÁT BAZZEK, NYIOMOWREJKWÉK, MÉR KELLET AZ A SZAR FATIGUE FASZSAG??? TELJESEN BAZZEG FELKOTOM MAGAM, HÉ TEZ NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
franc, hol szedjek én lobstert? senki semad el... -
tényleg 300k a blue partyhat? szerintetek feljebb fog menni? érdemes most eladni? mer jól jönne egy kis pénz... -
nem ártott nekd semmit 

és nekd kevesebbet ér, mint neki... -
ez poén. 40 attack, 40 strength, és 10 defense :) -
Hali -
szánd meg szegény taranovot! -
van 
-
van pofád ?! :-P -
pasc a kardoslogó készítő :)
és taranov cuccait nem tudnád visszaadni? neked úgyse ér annyira sokat. TAranovnak viszont rengeteg idejébe került, és már be is fejezte az rst. És sztem nem is fog tbbet játszani már, ha nem tudja visszaszerezni a cuccait... -
add nekem -
tom, csak gondoltam odatudnád adni pascnak -
nem nekem kell, Pascalenak -
argh, nemigaz, ha logó méretbe csinálom, akkor is 7 kilós... mirven odaadom deesnonak -
szal, ez lenne a kard, még csak háttér kellene, és a Stenois írás...
mivel a kard fekete, ezér az írás lehetne mondjuk szürkés, a háttér meg sötét kékből "fórum" kékbe nyúló. Csak nem tom, hogy a színskálán hol van :(. köszi