34580
RuneScape
-
és te? :) -
most daoc -
Androidus #23583 Hogy mekkora a jóisten állatkertje...
Volt a listámon egy emberke, akitől asszem vettem egyszer valami apróságot, de az is lehet, hogy még az se jött össze, csak próbálkozott. Már nem emlékszem. Aztán a múltkor jön nekem azzal, hogy venne full rune-t 600k-ért. Én sikítva magyarázom, hogy ne legyél már ennyire hülye. Jó, akkor 300k-ért fog venni. Kénytelen voltam neki elmagyarázni részletesen, mi mennyi. Jó, ebben maradtunk. Aztán később benyögi, hogy csak viccelt ám, nem is akart ő páncélt venni. Anyád, ugyebár.
Másnap megint előkerül, hogy mennyi nálam az r2h. Mondom. És a rune large? Azt is mondom. Jön megvenni, mondja. Találkozunk, kipakolom neki a cuccot, ő kitáraz 30k-t, és nyomja a zöld gombot. Mondom, ez nem fog így működni, mert ami annyi, az annyi. Erre jön a légyszilégyszilégyszi. De mondom én is vettem ezeket, nem adhatom ajándékba.
Ekkor váratlan fordulatot vettek az események, és közölte, hogy őt az összes barátja segíti, csak én nem. Mondom nocsak. Nem tudok róla, hogy barátok lennénk, még csak nem is ismerlek. Na erre elkezdett szitkozódni, jött a mozzerfuker és társai, de nyomta veszettül. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy "I have reported u" (egyébként tényleg) és levettem a listáról. Erre abbahagyta és közölte, hogy még egy percem van, hogy bármit mondjak, mert utána ignorálni fog!!! Bizony, jól megfenyegetett :)
Amiért a dolog most eszembe jutott az az, hogy ma megszólít valaki és rohan utánam. Megállok, mondom miaz. Emlékszek-e rá? Mert hogy találkoztunk már. Csak azt akarja mondani, hogy ő engem tiltó listára tett, bizony ám. Na ez is ő volt. Persze otthagytam szó nélkül.
Vajon hány évesek játszhatják ezt a játékot? Szerintem egy 4 és fél éves személyisége ennél már kiforrottabb... -
faszt svédesedtem el. mindenki tudja hogy matávé az axelero! még én is, képzeld el! és szolgáltató névlegesen akkor is az axelero, nem a matáv. -
bah, te mire válaszoltál akkor?! :-D -
Taranov gyere fel a rsbe -
nem zavarsz minket, inkább mi téged... készülnek a nyilaid egyébként... -
Androidus #23578 :((( Hát vettem észre, ezért is aposztrofáltam így a saját beszólásomat. No mindegy, késői fecske vagyok, na. De megnyugodhattok, ha kitapasztalom minden dolgát a játéknak, akkor nem fogok zavarni tovább. -
az pech :) -
Hát tudod, te már elsvédesedtél, de a matáv szereli a netet, a matávé az axelero és a matáv maga is szolgáltat ADSL-t, persze axelero-s e-mail címmel meg minden. -
súfítás = nagymértékű csúfítás :-) -
És csak ne jöjjön rád RS! Az kell, hogy DAoC jöjjön rád! :-D Ha rádjön az RS, akkor fordulj orvoshoz, mert az természetellenes reakció :) -
jaja, de még most is te, meg én írjuk a legtöbb üzit. -
Ki? -
hogy kell súfítani? :-D -
bah, milyen matáv. Axelero :-)
De még az is szákszol.
Én modemes vagyok, igaz hogy kábeles :-) De nyárig dial-upos voltam... -
Egyébként ide is benéznek a moderátorok, de mindegy. És a játékosok fórumában durvábbakat is szoktak szólni :-) -
azért még néha rámjön a RS :-P
de Andriodus jövetele előtt napi 1-2 üzi volt... -
Te sem? Nekem egy tök egyszerű okom van rá. 3 éve barátom :-) -
Tudom, Dead Neo nem a magyar nyelv mestere, meg is bukott tavaly nyelvtanból. A magyar felvételi sem volt az erőssége. De én tényleg tudok akárkinek helyesírást tanítani, mert jól tudok, de azért a neten nem mindig van idő rá. -
Hello, mirc? -
Bah nem csak az a "DJ" a hiba a mondataiban, nyelvtanár úr :) -
Hi -
NEM! HARCC! Egyébként hagyjukat GY-vel kell írni nem DJ-vel. -
Én is osztom ezt.... -
Daoc kép jöhet, és MINDEN NAGY BALÁZST ÉS VECSEI VIKTORT LGYILKOLUNK, AKI EZEKET AZ UNDORMÁNYOS SZMÁJLIKAT BETESZI! eZEK CSAK SÚFíTANAK, ÉS SEMMI ÉRTELME! deesno: igazad van! -
a modem felett elszállt az idő... -
Melyikőtök van a modemesek és melyikőtök a szélesekkel?
Én a modemesek ellen vagyok, már nem vagyok rájuk tekintettel! Ott a matáv, tessék előfizetni! :) -
Igazad, van, VIKTOR: Nem kell annyira komolyan venni a Nagy Balázst, neki is van nete, ha nem jó, fizessen elő. Nem kell vele szemben annyira szolidárisnak lenned... -
jaja, én sem :) -
NEM! Felejtsd el, ez egy öreg fórum már, nem akarok összeveszni veled, de kutya sem akar RuneScape-ről beszélni téged kivéve, tehát menj a saját fórumra, és ott moderáld a saját üzeneteidet... Deesno pl. több éve itt van, meg én is, Marchus is, tehát nekik inkább meg van engedve a rendetlenkedés....ja! és ebben a topikban általában általános témákról beszélünk, nem RS-ről. -
Az impresszum-nál, a fórum főoldalán (www.supergamez.hu/forum.php) bal alsó sarkában...de jobb-bal-tévesztő vagyok :)
És ebben az a szomorú, hogy nem biztos, hogy tévesztek, valószínűleg nem, de előfordulhat. Így számíts! :) -
Csak arra gondoltam, hogy te vagy itt a tisztogató :)
Egyébként sajnálatos módon részvétemet nyilvánítva közölnöm kell veled, hogy nem csak a királyok halnak meg... :-D -
Ilyenkor senki...valaki szokott közűlünk aludni :) VAgyis Androidus kivételével mindenki a megszokott időben alszik :-) -
jajjj... nah mind1 hadjuk! -
Egyetértek! Ezt be lehet fejezni -
SZerintem meg senki sem menne át mert ez a fórum már bejáratott:) -
Androidus #23540 Mondjuk én új fiú vagyok itt, szóval lehet nem nekem kéne ilyet javasolni, csak eszembe jutott, hogy ha a törzsgárdának már nagyon elege van a fórum szétgyilkolásából, akkor lehetne csinálni ugyanitt egy saját fórumot, amit valamelyik ős-játékos moderálna. Mindenki átmenne oda, akit érdekel, és ezt meg gyilkolhatnák széjjel a többiek nyugodtan. (Bár akkor már nem fogják, mert úgy már nem érdekes, ha nem idegesít senkit.) -
Androidus #23539 Nem lehet itt a supergamezen valahogy moderálást kérni? Nem találok sehol se ilyen linket. -
Androidus #23538 Köszi, a leírás stimmel, így csináltuk :)))