34580
RuneScape
  • Androidus
    65+45+55+55. Számold ki :) Most van is ennyi mindegyikből.
  • Ams
    mennyiért adnál 5 rune szettet(r2h, no axe, no shield)?
  • Androidus
    Ja, és szokok gyűjtögetni limpwurtot is, de rühellek az apothecary-nál izmozni, hogy velem álljon szóba. Van olyan memberes, aki nyomja a herbát?
  • Androidus
    Azóta már igen, aszongya 3 millió 180 ezer :) Allskills meg már majdnem 900. Rulez :)
    Most nézem, hogy Norbesznek meg 6 és fél millája van... háááát, esse ennyi vót :))))))

Ez most csak nem azt jelenti, hogy elkezdtetek egy kicsit nyomulni? :) Királyos lenne. Én vagyok, úgyhogy ha bármi kell, tessék szólni. Kábé mostanra jutottam el oda, hogy folyamatosan lesz készletem rune cuccokból. Még a baxe és kite készlet feltöltésre vár, a többit lehet nálam vásárlani bármikor.

Engem legfőképp az érdekelne, ha valamelyik member-es vállalna nyílkészítést tollért cserébe. Rühellem, hogy kis tételben egyszerűen nem lehet venni, a boltot akkor is folyamatosan kifosztják, ha csak egy ember van rajtam kívül azt összes szerveren összesen, nagy tételben meg 40-ért akarják adni darabját, amit sokallok. Szóval ha valaki 2 tollért adna egy bronz nyilat, az állat lenne. Olyan 10-20k nyílvessző kéne most így hirtelen. De persze ha rune cucc kell cserébe, az is megoldható.

Úgy nézem, rajtam kívül senki nem igazán lépett oda a cooking-ra. Ha nem erőltetitek ezt a dolgot, akkor hadd ajánljam fel a sütögetési szolgáltatásaimat. Jobb, ha én csinálom :) Még vesztek rajta, de egye fene, jöhet a swordie is :)
  • Androidus
    A múltkor néztem, és úgy tűnt hogy fejlődtök, igen :) De most inkább arra gondoltam, hogy online vagytok eléggé masszívan.
  • Lord Marcus
    jóvanna, tudod hogy sok szót átreformálok...
  • Taranov
    Igaz, de a tudjákot, nem "gy"-vel írják :)
  • Taranov
    Jaja, de Androidus mindig megsértődik, a mazochista köcsögön is :))
  • Taranov
    Igen, igazad van. Szerintem, ha ebben a topikban lehetne beszélgetni jó dolgokról, lehetne normálisan is, de csak "fél RuneScape" dolgokról beszél mondenki, és ez a leguncsibb.
  • Taranov
    Ha így halad tovább....
    ...mióta én nem vagyok itt, tök koszos a topik parkettája :)
  • Ron Ragm
    megnéztem és a negyedik legnagyobb a játékosok fórumán.:)
  • Lord Marcus
    Deesno, Tarhonya, CSabee: mingy jovok, egy ora asszem, maradjatok gta2-ozni!
  • Lord Marcus
    üres az #sp , nhem akar valaki jönni? GTA2-őzni? -)
  • Lord Marcus
    elvégre én és rob segítettük előre a legjobban, mint ahogy a régiek tugyák...
  • Lord Marcus
    fogalmam sincs hogy mi a bajod velem, deh azt kell hogy mondjam, hogy nem azért drukkolok hogy lemenjen a topic... Sőőt, akkó meg mér írtam vonla valamit is a topicba, hogyha azt akarnám hogy lesüjjedjen. Ez a topic a legnagyobb az sg, erre büszke kell hogy legyünk! -)
  • Tarhonya
    Ennyire figyeled az total xp-inket? Asszem a köv. hiscore updatenél meglsz a 3mill total xp-m. W00t
  • Norbesz
    Jah :]
  • Androidus
    Bár mostanság úgy tűnik, Tarhonya meg Norbesz tolja neki erősen :)))
  • Androidus
    Érdekes, hogy minél kevésbé játszik valaki, annál jobban odavan, hogy nem megy a topic. Pedig nagyon sok mindenről lehetne itt beszélni, ha lenne itt még rajtam kívül valaki, aki nyomatja. Így kénytelen vagyok mindent máshol, másokkal bonyolítani.
  • Tarhonya
    (szemet szemért)=ha vki kérdez valamit, te is kérdezel? Micsoda marhaság
  • Lord Marcus
    lefog süllyedni a topic...
  • Ams
    nem, nem titok
    nem vagyok member.

(szemet szemért)
  • Androidus
    Nem te kérdeztél. Ő kérdezett. Te meg nem válaszoltál. Titok?
  • Ams
    ne izgulj! :D csak kérdeztem
  • Norbesz
    Neked mi okod van megsértődni azt mond meg
  • Norbesz
    Most mibajod van bah?
  • Ams
    mert?
  • Norbesz
    Member vagy?
  • Ams
    50k xp 4óra alatt..
    39kxp 72str-ig.
    holnap megvan.
    jövő vasárnap=74str
  • Norbesz
    Most gyere
  • Disno
    bah máris itthon vagyok! jer csetre!
  • Taranov
    Aha, értem, jó, köszi.
  • Taranov
    lehetséges :)
  • Taranov
    ez mi volt?
  • Androidus
    Szerintem te valami marha bonylult dologra gondolsz :) Ott a fórumon kell benyögni a licitet, ennyi.
  • Disno
    dzsámáíkán pípöl
    dzsámáíkán szóng
  • Taranov
    Honnan lehet ismerni az ajánlatokat? És hogy lehet ajánlatot tenni?
  • Disno
    ajánlatot tesz :-)
  • Ron Ragm
    bidel???
  • Disno
    pl elad egy party hatot
    kiírja hogy selling party hat autowin 5 mil
    és erre ha erre bidelnek kevesebbet, akkor folytatódik amíg többet nem akarnak adni érte vagy valaki megbideli az autowint és automatikusan az övé