Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi szépen, na zúzok le a netről, csumi !
További jó estét, fórumozást meg mindent, szevasztok !
További jó estét, fórumozást meg mindent, szevasztok !
...hogy már én is tudom, hogy kb. mire számíthatok és ezért próbálom most jólérezni magam :-)))
majd beszélek ősökkel is erről 😊
majd beszélek ősökkel is erről 😊
ebböl a szempontból lényegtelen. úgy meg leszel sz....tva, hogy....
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
De akkor meg már mindeni tudja, hogy a 2esnek virulni kell :-))
Továbbá egyetemre szeretnék menni...
Továbbá egyetemre szeretnék menni...
mondd meg nekik, hogy lesz rosszabb is, csak érj el a fösuliig 😊
Mondom, ősök :
-Jaj kisfiam, az átlagod miért ilyen alacsony, nézd mennyit rontottál a tavalyi évhez képest....stb.
BOAH :-p
-Jaj kisfiam, az átlagod miért ilyen alacsony, nézd mennyit rontottál a tavalyi évhez képest....stb.
BOAH :-p
na igen... ez gond. sajnos ök nem látják, hogy mostanában mi megy a felsöoktatásban, és nem biztos, hogy elhiszik, ha te elmeséled... a gimi jegyek meg... ha nem számít be sehova (márpedig nem) akkor hova hajtsd magad? 😊
szokj hozzá. minden jegy ami görbül, csak jó lehet. legalábbis fösulitól kezdve 😊
nem, szerncsére még "csak" 2.-os vagyok, szal még van 1évem...és nagyjából már tom' mi leszek, és azok a tantárgyak amik kellenek hozzá 4esnél nem rosszabbak, tehát annyira nincs gáz, csak az átlagom szar lesz.
Tavaly félévkor 3,9 körül voltam, évvégén meg oszt. 3.-ként 4,28 voltam.
Most félévkor 3,4-3,6 körül leszek :-PP
szarr
Tavaly félévkor 3,9 körül voltam, évvégén meg oszt. 3.-ként 4,28 voltam.
Most félévkor 3,4-3,6 körül leszek :-PP
szarr
csumi, nekem meg holnap elmarad az első 2 órám, meg rövidített órák lesznek, osztályozó konferencia....holnap dőlnek el a dolgok...gáz :-P
A betegségnek én sem örülök de holnap 8 órám van abból 2 francia ugyhogy örülök hogy a holnap kimarad 😊
Gabor: én nem örültem ha nem mehettem suliba. föleg, ha betegség miatt...
http://www.shaolin.hu/tanitok.html
itt nézd meg ki van a legközelebb hozzád
vagy ha tudsz, járj ki hétvégénként a Kerepesi Éden parkba, ott mindig van taichi edzés, írj nekik mailt hogy mikor van...
itt nézd meg ki van a legközelebb hozzád
vagy ha tudsz, járj ki hétvégénként a Kerepesi Éden parkba, ott mindig van taichi edzés, írj nekik mailt hogy mikor van...
taichizni tudnál már. az nem eröltet meg semmit, söt gyorsítaná a gyógyulást is.
1enlőre még a térdem miatt gyógytornára járock, most ha akarnék se tudnék tajcsizni meg ilyen cuccokat nyomni...
menj el tanulni valami olyasmit... és többet nem lesznek ilyen buta bajaid, mint megfázás meg hasonlók.
hmm.. valami harcmüvészetet tanulsz? taichi,kungfu... bármi ami belsöenergiás gyakorlatokat tanít?
Hát nemtom, eszek rendesen mindent, jól fel vagyok öltözve, nem csókolózok senkivel se, aki beteg ÉS mégis beteg lettem...
:-P
:-P
ezt hogy érted? ha nem hagyod magad, nem betegedsz le...
szeva nekedis.
szeva nekedis.
ilyenkor olvasni kell valami jó könyvet meg aludni. mindezt rengeteg takarók között.
olvass, nézd a butadobozt, rádiózz... különbenis az elöbb azt mondtad hogy fürdökádban voltál és nem ágyban... 😄DDD
tegnap DU. 1 óta ágyban fexem és már nem bírom tovább. Muszály valami mást is csinálnom mer má nembírokfeküdni
az fincsi... sicc vissza gyógyulni, ne szórakozz a gép elött.
na már van annyi erőm hogy elmásszak a gépig ugyhogy irok egy kicsit. Tegnap este felment a lázam 39.8-ra szal még felállni se tuttam.Bevettem vagy 10 lázcsillapítót a fél éjszakát jéghideg vizes kádban töltöttem. Nagyon jó éjszakám volt 😊
jóccaka
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "