Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na csá.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Söntés nincs?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hát az elég ingerszegény környezet...
jó estéT!
király délutánom volt!És milyen tartalmas! A lépcsőházban ültem vagy 4 órát mer nem volt kulcsom
király délutánom volt!És milyen tartalmas! A lépcsőházban ültem vagy 4 órát mer nem volt kulcsom
szervusztok !
elég fárasztó napom volt, kimentem a tanárhoz, Kaszásdüllőre gitározni, erre baleset volt és be kellett jönnöm a francból a Batyi térre mindenféle szarul közlekedő busszal, laza 1,5 óra csúszás, WAZE :-P
elég fárasztó napom volt, kimentem a tanárhoz, Kaszásdüllőre gitározni, erre baleset volt és be kellett jönnöm a francból a Batyi térre mindenféle szarul közlekedő busszal, laza 1,5 óra csúszás, WAZE :-P
Sziasztok, jó estét!

jó reggelt, Efreet +kaptam.
ma kihagytam a sulit....eléggé rosszul vagyok...már megint...még mindig...
ma kihagytam a sulit....eléggé rosszul vagyok...már megint...még mindig...
nem a lábam....hagyjuk a témát, szal ha nem leszek több napig akkor már ott vagyok, de valszeg csak jövő héten vonulok be 3-5 napra
Höh,de qrva vicces vagy te is ! ):-(
Ezért ma majdnem eltörtem vkinek az orrát...
Nem mondom meg mi a bajom, nem rád tartozik...
Ezért ma majdnem eltörtem vkinek az orrát...
Nem mondom meg mi a bajom, nem rád tartozik...
szasz mindenki !
sajna rosszul néz ki a dolog....majd hívnak és akkor be kell mennem 3-5 napra telj. kivizsgálásra...
:-((((
sajna rosszul néz ki a dolog....majd hívnak és akkor be kell mennem 3-5 napra telj. kivizsgálásra...
:-((((
nah megyek, holnap reggel megyek orvoshoz a Semmelweis klinikára, kezd gáz lenni a dolog :-(
azért majd hoztok virágot a temetésemre ?
csumesz
azért majd hoztok virágot a temetésemre ?
csumesz
Coine: me g is kaptam, majd konzultálok bátyámmal pár kérdésben, aztán válaszolok jó?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Stét!