Jó reggelt!Jó napot!Jó estét!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem akarok keresgélni, mert hátha valami nagyon viccesre bukkanék (mondjuk nem olyanra mint a sárga medencei gumikacsa).
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szóval igazad van (lehet)!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nem tartós anyag ilyen szempontból, viszont olcsó, és könnyen tömeggyártható.
(megmondom öszintén nekem a vinyltoy-ról elöször valami sárga medencei gumikacsa jutott eszembe, már örülök, hogy ezt anno nem mondtam 😊)) )
Annak utánna nézett, hogy a zenei életben mire használják ezt a szót?
Én onnét loptam!

a vinyl egy müanyagfajta, höre lágyuló, lágy müanyagtípus, biztonsági üveg, csövek, esökabát és gyerekjátékok készülnek belöle, jól önthetö, formálható. a polietilén és a PVC is vinyl-származés (polivinylchloride)
A nevem egy mûvésznév, és a zenével kapcsolatos, a "vinyl" az a bakelit lemeznek egy külföldi neve, a Toy az pedig a becenevembõl adódott és jómagam raktam össze, amibõl lett ez!
És nem butaság amit kérdeztél!
lehet, hogy nagy butaságot kérdeztem...
Ja jó reggelt!
... suliból már csak 3 nap van, jövöhét kedden megyek utoljára. De már nagyon laza minden, semmit sem tanulunk, egész nap VB-t nézünk a suliban is... 😊 Igaz hogy nem nagyon bírom a focit, dehát jobb mintha tanulni kéne, nem?! ...
ehe 😊
kulonbenis minek bejarni, mar vege a sulinak mingya, kiserettsegit is megirtatok 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jano: most hadd ne kezdjek el filozofálni arról, hogy ezen a világon nekem mennyi kedvem van élni :o)
Nekem mindig ezt ugatják.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nem beszélni kell róla, hanem emlékezni.
van egy nagyon szép Juhász Gyula vers ezzel kapcs.-ban, majd megkeresem és felrakom........ha lesz idõm és nem cseng már a fülem 😊
Amilyen szomorú ez a nap (június 4.), azzal ellentétben felejthetetlen volt a koncert, bánhatja az, aki nem jött ki !
😊
(De rossz volt.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.