16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#8523 Lehet hogy nekem is ezt kellene, de nagyon nehéz egyik percről a másikra csak így hagyni az egészet a francba és azt mondani bármi is történik nekem csak jó lehet, mert nem így van annál fontosabb ez a dolog nekem! -
#8522 hát ezt gyorsan letárgyaltad... :o) -
#8521 joreggeltjonapotjoestet :) -
#8520 ismerem a stílust... nagyonis :) és nagyon profi színvonalon űztem, nekem anno sikerült egy-egy ilyen depivel direkt el is rontanom mindent :P
mostanában a depit száműztem, és igenis vidáman állok hozzá bármi is történik - én megteszem ami tőlem akkor épp telik, és nem idegelem magam a 'mi lenne ha' meg 'mi lett volna ha' dolgokkal... megtörtént / meg fog történni, és ennél többet úgyse tehetek. akkor meg bánkódni... noooo waaay :) -
#8519 arra gondolt, hogy emiatt szoktak a legjobban összetörni az emberek... -
#8518 Hát igen de lehet hogy én eltúlzom ezeket a dolgokat, mert hajlamos vagyok rá, tehát előfordulhat hogy nincs is veszve semmi, csak amilyen a természetem ebből adodóan egyszerűbb egyből depisnek lenni, mint hogy arra gondolni, hogy biztos jól fog majd alakulni! -
#8517 Jasmin írta, hogy lány van a dologban, én meg erre mondtam, hogy más ok ritkán van, ami miatt ilyen hirtelen rosszkedv szokott előtörni..
esik? hmmm... node sebaj :) úgyis csak megállótól megállóig közlekedek majd a városban. -
#8516 Itt meg esik az eső ráadásul! De a mondatod második felét nem nagyon értettem??? -
#8515 hát, az ötletek közt eléggé élen állt nálam is Jasmin ötlete... más ritkán szokott valakit ennyire elkedvetleníteni.
cheerup :) majdnem süt a nap! -
#8514 A női megérzések mindig is jók voltak, és hogy tudsz-e segíteni, hát most nem valószínű de köszönöm az együttérzéseteket! -
#8513 szia, mit hallok? mi a baj? Tudunk segíteni valamit, hogy ne légy szomorú?
(egy lány a gond?) -
#8512 Haller! -
#8511 ja és ha önmagadat emészted akkor máris sokkal jobb??? ne szórakozz már, magaddal szúrsz ki... tessék odafigyelni és túllépni akármi is volt. megtörtént ennyi. nem mondom hogy legyél jókedvű, de ne legyél ennyire búvalbélelt... holvan a jókis kötözködős Vinyl akit itt megismerünk? ereszdki :))) -
#8510 Akkor inkább kicsit magamba rozskadok és nem a fórumon panaszokodom! :(( -
#8509 nem is mondtam hogy könnyű, de (szerintem legalábbis) okosabb ötlet, mint rosszkedvezni, és ezzel esetleg másokét is lerontani (tudod, szomszéd tehene effekt ;) ) -
#8508 mert nem könnyű túltenni magam és ráadásul nagyon fájdalmas is! :( -
#8507 akkor viszont minek bánkódsz? így van és kész... -
#8506 bonyolult és szövevényes, segíteni nem nagyon lehet rajta :( -
#8505 ejnyemááár... migond van? -
#8504 reggelt :((((((((((
[nem örül hogy péntek van, nem örül semminek, rossz napja van, és világvégét akarja] -
#8503 jóregg.
dzsini akkor majd írock SMS-t még sztem bőven délelőtt és kb. akkor 11 után vmikor ott tal. -
#8502 Reggelt! :) -
#8501 szépjóestét
egyeseknek, milyen könnyed napjuk volt :) -
#8500 viszlátás :) -
#8499 jó reggeltet!!!
majdnem PÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNTTTTEEEEEEEKK!!!! -
#8498 sziasztok mentem is :)
ez egy ilyen nap :) -
#8497 Hal -
#8496 Én is hasonlókat! Háj :) -
#8495 Szépjóreggelt :) -
#8494 csak sikerült haza érni...ma igazán fárasztó nap volt.
szevaxtok. -
#8493 viszlat mindenkibe -
#8492 szevasztok -
#8491 joreggelt mindenkibe -
#8490 sziasztok, mentem elfele -
#8489 de kis célozgató vagy :) -
#8488 Hal!
csak így,mert még valaki beleköt -
#8487 reggelt -
#8486 jó reggelt -
#8485 hm, értem... -
#8484 Na mennem kell, majd délután !