16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#9374 szerinted mennyire lehetne egy embert embernek nevezni akkor, ha _MINDEN_ cselekedete minden lehetséges kimenetelét megvizsgálná? egyrészt picit lelassulna a világ (ez monduk önmagában nem lenne ellenemre) de az emberkék legnagyobb része nem merne semmit se megtenni vagy megszólalni attól parázva, hogy ezzel megbánt valakit... ezt úgy hívják pánikbetegség, és pár évet éltem benne... tudom milyen érzés. a tökéletes cselekvés és döntésképtelenség az amiatti félelemtől, hogy valakit valahogy valamivel megbántasz... nem működik.
én ÍGY vagyok önmagam, és ha valakinek ez nem tetszik, attól még én nem fogom önmagam megerőszakolni, mások se fognak csak azért teljesen kivetkőzni önmagukból, hogy nekem megfeleljenek... -
#9373 és képzeld, bár mostanában nem sűrűn kommunikálunk, de nagyon jó a kapcsolatunk...és visszagondolva, nagyon feldobott a kis fighting :)) -
#9372 komolyan már, most már kiviszlek megmosdatni a hóban, hogy lehüljél....tényleg azt gondoltad, hogy el akarom rontani a jókedved?
sértő még a feltételezés is...egy kicsit évődni akartam.... rosszul és rossz időben ért téged... -
#9371 én anno Jasmin és LTB egymásgyilkolászását vettem komolyan... néha számomra túúúúúl messze mentek - pedig mit ismerhetek a köztül levő dolgokról azon kívül amit itt látok? semmit... lehetnek (téves) elképzeléseim, semmi több. -
#9370 Nem lett volna ezzel baj ha nem ezzel nyitsz a mai nap, de idejöttél (benéztél) és ez volt az első, hogy próbálod(tad) a jókedvemet elvenni valahogy, tudom nem ez volt a szándék, de szerintem nem gondoltál bele hogy ez is lehet belőle! -
#9369 "de most nem!" - szerintem semmivel se más ez a pillanat mint a többi... ugyanúgy elmúlik, és ugyanúgy csak egy emlék marad belőle amivel lehet foglalkozni, és lehet rossz érzéseket kinyerni belőle... de teljesen felesleges, mert _CSAK_ magadnak ártasz vele... (elsődlegesen) - emlékszel még pár hónapja volt rosszkedved igencsak... emlékszel hogy reagáltunk rá? -
#9368 senki nem azért szurkálódik itt, hogy a másik jókedvét elrontsa... ezt hidd el. -
#9367 régebben (1+ évvel ezelőtt) ha nem volt túl jó kedvem (ami az általános eset volt) erősen követtem a 'szomszéd tehene is dögöljön meg' stratégiát, és próbáltam magam körül mindenkinek elvinni a jókedvét, mert ha már nekem nem jó más hogy merészel boldog lenni??? - ezzel persze egyetlen dolgot értem el, hogy mindenki más elment máshova boldog lenni, én meg maradtam 1edül minden rosszkedvemmel.
most ott tartok, hogy ha látok 1valakit aki nem jókedvű, annak adok az energiából ami nekem van, és _nem_ hagyom egyedül, nem hagyom magában búslakodni... lehet, hogy ezért haragszik rám (én is tettem az ilyen emberekkel) de most csak áldom őket és örülök, hogy akkor ott nem hagytak el. tudom, hogy semmi alapja semmilyen rosszkedvnek, és ezt próbálom mindenkinek megmutatni azzal, hogy nem hagyom őket búslakodni. -
#9366 Miért kell mindig elviselni a szurkálodást, miért kellett volna pont most elviselni, máskor lehet hogy igen, de most nem! Nem attól van hogy rossz kedvem van, mert jókedvem volt (van) de pont azért kell a szurkálodás hogy ezt is elrontsuk, vagy miért???
-
#9365 tényleg sajnálom, de nem kellene olyan halálosan komolyan venni az itteni évődéseket, hozzászólásokat...régebben, én is mindent a szívemre vettem, de aztán belegondoltam " a munkahelyen vagyok, néha benézek a fórumba és hozzászólok, vagy nem....nem is ismerjük egymást, de a hozzászólások alapján már nagyjából ismerem a másik indítékát...és én azt is szoktam nézni, hogy ki írja, nem csak azt hogy mit...és általában a kettő összevetése alapján reagálok, vagy nem (ez is minősítés)...én tudom, hogy te soha nem bántanál meg szándékosan, és ha van néha 1,2 "ballépésed" akkor is tudom, hogy nem ártó szándékkal írtad és így nem is akadok fent...azt hittem, hogy te is hasonlóan gondolkodsz rólam, és a fórumról (kellemes időtöltés, egy-két jó arc - ennyi)... -
#9364 abszolut nem erről beszéltem, és nem fapofával ülök itt :) -
#9363 te belelátsz mások gondolatvilágába? nem tudhatod előre hogy mivel kit és miért bánthatsz meg vagy boldogítasz... persze előbbutóbb megismered valamennyire, és már tudod, hogy mi az amit nem szabad... de Te máskor egy ilyen szurkálást gond nélkül viseltél, sőt... ha megváltoztál azóta valamennyiben, vagy 2-3 bal lábbal keltél fel, az itt nem látszott :)
de tudod... ha valakinek rossz kedve vagy ilyesmi van, szerintem a legjobb módszer nem másképp viselkedni és "jajjszegénykebibisazujjahaddpusziljammeg" módszerrel közelíteni, mert azzal túl sok jót hosszú távon nem lehet elérni. inkább maradok olyan mint máskor, és akkor rájön, hogy neki sincs oka rosszkedvűnek lenni... ért7ő valamennyire? -
#9362 Baromság, üres duma, nem lehet így gondolkodni.
Fapofával ülni és nem törödni semmivel úgysincs semmi értelme hogy ki mit ír a másiknak? Ez ultragáz! -
#9361 És megint ez a befolyásolás duma, annyira nem idevaló, ti nem szoktátok nézni mit ír a másik, és az nem befolyásol utána semmiben titeket?
Nem is foglalkoztok vele hogy a másik miért írta ezt, kész erre majd kitalálok valami választ, vagy tetszik neki vagy nem? -
#9360 alapvetően nem tudhatta hogy belegyalogol-e valamibe... innentől hibáztatni lendületből nem lehet, nekem meg nem kell elkomorodni rajta, mert nem _azért_ mondta... szerintem ilyen egyszerű :) (arról nem is beszélve, hogy nem kellene hogy bármibe bele lehessen gyaloglani :o) )
és hogy mit kap? amit előtte amúgyis :) az élet szép, és ezen semmi külső forrás nem változtathat. -
#9359 megszokta már, LTBtől évek óta csak azokat kap :))
amúgy mosolyogva nézem itt a kedves évődést amit előadtok :) -
#9358 Néha tényleg nem tudhatjátok mit gondol a másik és ekkor gyalogoltok bele pont olyan dologba ami szarul esik, de nektek ez nem fontos szóval arra lennék kiváncsi ha valaki ezt veletek csinálja ő mit kap utána tőled(tek)?? -
#9357 (nem tudtam, hogy ennyire érzékeny - ezek szerint "nevetés közben is fájhat a szív") -
#9356 Tudod mit kiváncsi lettem volna te mit reagálsz egy csipős megjegyzésre? -
#9355 Tényleg nincs gond, de hagyjad már ezt -
#9354 mi van kis zöld gonosz vigyori?:) -
#9353 jaj, nem lehetsz ennyire gyenge, és befolyásolható, hogy mástól tedd függővé a jókedvedet???!!!???
na, rázd meg magad és nézz ki, milyen szépen süt a nap (-13 - ezért ha kiméssz, arcodra fagy a mosoly is és még erőltetni sem kell:) -
#9352 -
#9351 kis selyemvirágom...bocsáss meg...nem élem túl ha nem bocsátassz meg és szomorú vagy miattam... -
#9350 ez meg főleg nem kell már, hagyjuk -
#9349 töck jó hogy látom, hogy jókedved van... -
#9348 Nem számít, túl élem nem kell bocsánatot kérni -
#9347 ohh, bocsánat, nem akartam....ez a gonosz énem volt...tényleg bocs -
#9346 látodlátod... a könyvecskéd nélkül seholsenemvagy ;) -
#9345 Miért lenne, az mennyibe telett volna azt írni hogy tök jó hogy neked jó kedved van jó látni stb.
Nem számít! -
#9344 ciki ha másoktól függ a jókedved... -
#9343 érdekes hogy másba nem tudtál belekötni, és hogy neked semmi se jó, az fel sem tűnt hogy Boldog V-napot kívántam! :(
[Elment a jókedve, köszöni Jasminnak] -
#9342 sprotni neked is ... -
#9341 érdekes, hogy a jókedvedet csak a smile-k halmozásával tudod kifejezésre juttatni... -
#9340 Hal -
#9339 Amúgy BVN mindenkinek! :))) -
#9338 az jó alakítsunk klubot, mert nekem is :)) -
#9337 tökjó kedvem van :) -
#9336 kívánok :) -
#9335 cijjja :)