16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
  • VinylToy #9414
    Jó reggelt!
    Nem vesztem el.
  • Dzsini
    szépjóreggelt!
  • Jasmin
    hol van VinylToy???
  • Jasmin
    így vehetjük :))
  • Coine, The A&O
    sziaszeva!
  • vizes
    Szasztok!
  • shaba23 #9408
    Háááááálihaóóóóóó Bekötötték az ADSL-t, olyan boldog vagyok, csak kár hogy 3-tól vizsgázok...
  • Lteebee
    Két dolgot tudok elképzelni:

-Vagy mármész haza,
    -vagy külön nekem köszönsz.

Az előbbire tippelek.
  • Jasmin
    hali
  • Lteebee
    Jónap
  • Dzsini
    puszipacsi, szaladok elfele...
  • Dzsini
    szervusztok :)
  • Jasmin
    hi
  • Coine, The A&O
    Sok hűhó semmiért!
  • Dzsini
    megint 1 jóreggelllllt
  • Dzsini
    ezt kérdezem én is..
  • Lteebee
    Minél csúnyábbnak?
  • Dzsini
    az attól függ, mit tartasz csúnyább logonak...
  • Lteebee
    Mér?
    Beszáxolt?
  • Dzsini
    kinek csúnya a logója???
  • Lteebee
    A csúnyább logók beszáxoltak?
  • Dzsini
    vidám napot nekedis! :)
  • VinylToy #9392
    ÚÚÚÚ....

Ez sok így most nekem üres gyomorra, de köszönöm ezt a tanácsot is, jó hétvégét, majd jövök!

Sziasztok!
  • Dzsini
    cija Jasmin, havefun hétvégén.
  • Dzsini
    "Az idő, ami mostanáig tartott, elmúlt. Amit eddig a pillanatig cselekedtünk, azt megtettük, akár jót, akár nem. Ha valami jót cselekedtünk, nincs értelme a büszkeségnek, megtettük, vége. Ha valami rosszat tettünk, akkor hiába bánkódnunk, megtettük, már vége, megtörtént. Az embernek a jelenben kell odafigyelnie és vigyáznia, éberséggel és tudatossággal rendelkeznie, tudnia, mit kell tenni, és azt valóban megtenni a jelenben, abban az adott pillanatban, amikor azt cselekedni kell. Amikor az alkalom elmúlt, akkor már késo, hiába bánkódunk és hiába vagyunk büszkék." (Buddha)

megtörtént, te mást vártál... (te sem tudhatod mi járt Jasmin fejében... sőt azt sem szerintem, hogy TE mit is vártál...)

(nagyonnagyon remélem nem érted félre a fenti idézetet...)
  • VinylToy #9389
    Dzsini: klub alakítás 8:06, Jasmin csipős megjegyzése 10:17, a kettő között nem írtam sehova, nem történt különösen semmi, vártam szabályosan hogy jöjjön a Jasmin és valamit reagáljon, de inkább a Valentin napos üdvözletemre kellett volna mint a mosolygós írásjelekre reagálni.

Jasmin: Nem téma (VV2 szleng), és nem is probléma, tényleg nincs belőle semmi, jó volt kidumálni és újabb dolgokra rájönni, tanulni!
  • Dzsini
    itt jön vissza az, hogy hozzánk képest még friss motoros vagy a fórumon... meg az, hogy mindenki más.
    nekem speciel már nincs olyan, hogy rossz kedvem van, mert nem tudok a világon semmit jelenleg, ami miatt az lehetne...
    mindenkinek mindent el lehet nézni. sőt, azt is lehetett volna, hogy lendületből itthagyunk füstölögni magadban... én speciel inkább foglalkozok veled, és megpróbálom megmutatni, hogy bármennyire is úgy érezd, hogy valamilyen módon kiszúrt veled a világ, ettől még hirtelen nem akar a világon mindenki bántani... elég jó haveri kör vagyunk mi itt hogy TUDD, itt senki nem akar bántani vagy bármilyen módon rosszat neked...
  • Jasmin
    sajnálom, de én tényleg nem érzem ilyen nagy problémának...
  • Jasmin
    azért örülök, hogy "feldobtad a témát" - legalább pislákolt a fórum...

pusssz mindenkinek (és most különös tekintettel - egy nagy czuppanós a morci kipirult, duzzogós pofijára...)
  • Dzsini
    "az jó alakítsunk klubot, mert nekem is :))" - háááát ebből nem látszott semmi olyasmi, ami nagy zászlókkal jelezte volna, hogy elpukkadhat egy lufi... átlag reggeli jókedv és semmi több :) az, hogy hátul más volt? nem látszik, és nem _LEHET_ mindenki mindenre felkészülve... se te, se mások.
    ha pedig megsértődik? hát, tihs happens, mással is megtörtént már, és nem dőlt össze a világ. - és itt visszatérhetnék oda, hogy ilyenkor lehet vele menni és naonnaon sajnálni, vagy lehet megpróbálni megmutatni hogy attól, hogy ő nem így érzi az adott pillanatban még igenis szép a világ.
  • VinylToy #9384
    Erre nincs szükség, de arra vagyok kiváncsi nekem el lehet ilyet nézni vagy én mit kaptam volna fordított helyzetben, ez próbálom megértetni veletek hogy arra vagyok kiváncsi Te vagy Dzsini hogy reagált volna, nem ugyanilyen hasonló szituban!
  • Jasmin
    néha meg is teszem...de néha nem...te mindig tökéletesen tudod irányítani a nyelved?

aki nem vétkezik a nyelvével, tökéletes ember...és mint tudjuk, ilyen ember NEM létezik...

de ha akarod, megkorbácsolom magam, megszagattom ruhám, és hamut szórok a fejemre, miközben azt üvöltöm: "mea culpa, mea maxima culpa..."
  • VinylToy #9382
    Ez így van és biztos legközelebb írtam volna mást, sőt visszamennénk az időben akkor is mást írnék, frappánsabbat (???) de pont ez az hogy nem lehet tudni!
  • VinylToy #9381
    Te nagyon jól tudod szerintem hogy mikor lehet azt mondani a legjobb haverodnak hogy "Te hülye f*sz" és nem sértődik meg, máskor meg egy apróságon is, jó engem csak innét lehetett megitélni, de akkor is valami kis fogalom volt már arról hogy mikor mit hogyan kell írni!
  • Dzsini
    mindenki változik. te is, mert máskor egy ilyet simán levettél, és lereagáltad valami frappáns módon. most nem, most ez lett belőle. hétfőn megint másképp lesz... ez a szép benne :)
  • Dzsini
    Vinyl 9375: HOL van az a határ? ebben a pillanatban most itt és itt... 2 másodperccel később már máshol... nem tudhatod hogy egy adott személy, még ha a legközelebbi barátod is hogy reagál valamire... soha nem voltál ő.
  • VinylToy #9378
    Nem kell mert Dzsini szerint az már nem te lennél, csak akkor el kell fogadni hogy én erre így reagálok neem?
  • Jasmin
    sajnálom, de néha túl érdes vagyok...és anélkül bántok meg másokat,hogy észrevenném...majd dolgozom a problémán...
  • Dzsini
    Jasmin: most már tudom... akkoriban párszor ijesztő volt az amit itt előadtatok... :))))
  • VinylToy #9375
    A múltkoriért ezer hála, de még mindig az a lényeg szerintem hogy nem lehet tudni miként reagálsz bizonyos dolgokra, ezért néha óvatosan kell bánni a szavakkal!