MechWarrior Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt nézz körül. www.portforward.com
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ha a fentiek megvannak akkor csak a szerver keresõnél Add... és írd be a szerver/host hamachis ip címét, ekkor direct ip-vel láthatod a szervert és csatlakozni is tudsz hozzá.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
nálunk van lehetõséged hamachival játszani ha nem eredetid lenne ha van még hozzá kedved
Aztán lehúztam a netrõl az MW3-at is (mivel abban a mecheket egészen másképpen kell felszerelni mint az MW4-ben) de nagyon szokatlan, fapados feelingem volt tõle (érthetõ, nem mai gyerek), úgyhogy azt kihagytam.
Remélem azért hamarosan valamelyik cégnél megint "feltalálják" a Battletech világát és kapunk valami tuti kis MW5-öt mondjuk 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Olvasgatom az index.hu-t de ott már öreg rókák vannak és nem igen tudom kivenni hol-mikor vannak...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Már kezdtem aggódni,hogy csak én játszom vele!
Crem
Bár most éppen offline a szerverünk, de aki akar csapatban rohadt nagy robotokkal harcolni, az jelenkezzen plz a Petya által leírt fórumon. Vagy keressen minket a zone-on (minden egyént akinek SHU_... a neve...).
Jó csatázást!
Ronin