ALONE IN THE DARK 1

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=27104 ez tök állati

Vass Gábor
még dosban sem indul el?

Vass Gábor
Ja, hát az gáz.

zzeN
de nem indul el senkinek se, nincs még jó törés, pedig már mikor kijött...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Vass Gábor
Hát nálam nem, mert nincsen meg a gépigénye.
De aki le akarja tölteni ott megteheti, csak ki kell csomagolni aztán kész.

zzeN
úgyse megy...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Vass Gábor
Az alone in the dark 5-öt le lehet tölteni a cold.hu-oldalon tegnap rakták fel.

ibrik
DC-n rengeteg embernek megvan (megjegyzem: rengeteg embernek megvan mind a 4 rész is)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Penya
Jesszus!! Neked megvan a fullos aitd 1???? Azonnal irj melt!!

[email protected]!

Axon
A PC játékok 3. címû könyvben benne volt magyarul a végigjátszás.
Én mondjuk kifénymásoltam. Valahol még megvan.

Lacc
www.gamefaqs.com
Az e-mail cím lemaradt...

[email protected]
Üdv mindenkinek!

Nagyon örülnék ha valaki el tudná küldeni az Alone in the dark 1 részének a végigjátszását.

Elõre is kösz !
Kicsi szivem örül!

Audio CD-lejátszóban próbálva kiderül hamar, hogy mennyi hangsáv "lapul" a lemezen.
Bár ez csak (fölösleges) elméleti fejtegetés részemröl, lényeg az, hogy fut a program korrektül.

Én majd W98 alól fogok vele birkózni, igy a patch-re biztos szükségem lesz.
Ha netalán másvalaki is hasonló cipöben járna (az enyém speciel 42-es), pl. innét is letöltheti a javitást.
pluhi
Dosbox-szal sikerült beizzitani, viszont oda patch sem kellett. Zenét nem nyomott az elején, a szövegeket mondják. Futási sebesség jó.
A neten körbenézve találtam néhány patch-et az Alone 1-hez, de az egyik hibás tömöritésü, a másik meg kibontva InDark.cc1 -es furcsaság, de egy újabb már jónak tünik.

Elküldtem email-ben csatolva, szondázzad meg, talán használható.

pluhi
Kár, hogy hulla a link. Egész este ezt a patchet kerestem, mert nem csak hangproblémákat orvosol, hanem CD problémákat is. Ez utóbbi lépett fel nálam. Nem indul nélküle. Sajna nem találtam sehol.
Én együtt örülök Veled, hogy megcsipted a CD-s verziót!

Esetleges hangkártya-gebasznál kipróbálhatod a patch-et, link hozzá a 30. hozzászólásban.
pluhi
Nekem megvan az ISO. Még nem teszteltem mondjuk.
helyes

Voltan
Kösz, igy már szuperál. Nyomom is rendesen. Nosztalgia feeling rulez! Ez volt mindig is az egyik nagy kedvencem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Értem én, Jóuram, de azér' régen is tudtak "nagyot" alkotni, igy ez a fránya öskövület CD-n is forgalomba került.

(Csakúgy, mint többtucat "kortársa", amikröl nem is feltételeznénk, hogy néhány MB-os mérete ellenére kompakt lemezen is megjelenhetett. pl. The Loom, Goblins-trilógia, Monkey Island epizódok stb.)
Nem pofátlanság, inkább mohó üzleti érdek.
Egyszerüen arra spekulálnak, hogy lesz még jónéhány érdeklödö, akitöl szép pénzeket tudnak leakasztani.

Persze ezt mi, a fogyasztók másképp itéljük meg, de a nagy cégek (zömmel), sajnos igy gondolják.
ricsi1
cd-s?!
még kislemezeken szereztük be ezer éve(én az 1. részrõl beszélek😄)

Pedig milyen szép befejezés lehetett volna: miután jól bekasztliztak egy sötét tömlöcbe, a kezdeti rémült csodálkozás után ráébredsz: ez az igazi ALONE IN THE DARK feeling!
próbáld dosboxal hátha ezzel müxik jól.Én win98 alatt próbáltam ott nem volt gond

Voltan
Hogy tudjátok normális mûködésre birni a játékot? Nálam pár sec. után belassul, és leáll. Mivel lehet ilyen old game-eket futtatni jól XP alatt?

Voltan
Elég pofátlanság mondjuk levédeni egy több, mint 10 éves játékot...

Axon
Na látom megoldódott a letöltési probléma.
Ha másnem, akkor szívesen elküldtem volna email-ben aki igényli. Talán nem harapja le ezért a mogyoróimat az IDSA :-)

Nekem csak a setup francia a játék angol és müxik jól letölthetö innen

Hááááát, a fene tudja, én azon se csodálkoznék, ha csak megvásárolható kiadásban jelentetnék meg.

De ne legyünk pesszmisták.
Átmeneti megoldásként innét leszedhetö az Alone in the Dark elsö része francia nyelvü kiadásban, floppys verzióban.

Tudom, hogy ez igy nem az igazi , de a semmitöl több.
film mikor lesz moziban?
Hmm... Nagy dirrel-durral irnám a letöltéshez a BHLegend-oldalát, ahol ez a játék is megtalálható, de most kukkolom, hogy:
Download not available. Game is Copyright protected by the IDSA!

Kis türelmet kérek, körülnézek még a neten.
Egyébként a short-kiadás 5.2 MB terjedelmü összvissz., de én inkább a (gondolom) audio-sávval ellátott CD-set ajánlanám, -persze magamnak is- ha tudnám, honnét...?
Seth
Honnan tudom beszerezni(full-os vagy sem nemérdekes csak kiváncsi vagyok rá---grafika nálam nem szempont ha megvan a hangulat 😊)? Én anno a 2. részt imádtam,de az 1. rész kimaradt az életembõl.

PSN ID.: Beegabor

Sajna, nekem is csak a light-os kiadás van meg, de elöbb-utóbb csak meg lesz CD-n is.

Azért bátorkodtam feltételezni a fullos verzió nyüstölését, mert egy 3 éve halott topic-ot -gondolom- nem véletlenül kivánt Ricsi1 kartárs feéleszteni.

A CD-s verzióhoz (Windows alatti) hangkártya-problémára javitó-patch letölthetö innét.
Axon
A mai napig fent van a gépemen. Hatalmas kedvenc.
Bár nekem nem a cd-s verzió van meg. Amikor megjelent még az sem tudtam mi az a cd.

Nem rossz, az kétségtelen!
Gondolom a CD-s verziót nyomod.

Bár itt nem konkrétan a játékról van szó, de van egy letölthetö trailer is a filmböl:
Alone-in-the-dark.com
ricsi1
legjobb játék!

vagy támadni?
hogyan kell benne használni mondjuk a nyílat?
Oldal 1 / 2Következő →