<b>Üzenet a moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

SHADOWEYES7
k

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nandusz
Ebben a topicban a #1030-as hsz-rõl mi a véleményetek moder urak? Sztem ki lehetne tolni ezt is, kissé mintha vulgáris lenne. Nem akarom rojtosra alázni a gyereket, azért kérem az intézkedést. kösz

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

MaSzKa
thx

SHADOWEYES7
Kész.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

MaSzKa
hello
légyszi ezt 1 banner-t

ide

elõre is köszi

Kandurex
<#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nandusz
Azért a te beszólásod sem volt semmi, minek jössz ide töröltetni másokat, amikor te sem vagy anyámasszony katonája? Te kis képmutató!
Kandurex: úgy lenne az igazságos, ha ennek az usernek is törölnéd a hsz-ét.
Egyrészt amiatt, mert belepofázott úgy a dolgokba, hogy nem olvasott vissza, a másik meg ez a "lecumizhacc mindenkit" megjegyzés. Ha nem veszed ki a hsz-ét, akkor azt annak konstatálom, hogy az sg-n megengedett ez a stílus, viszont a jóval szolidabb, amit pl. én ejtettem meg, az nem.

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

köszönöm!!!

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

SHADOWEYES7
Oda kevesünknek van joga :SS

Pheel
Adtam pontot, de nincs jogom törölni. Másvalaki?
Állítsa le valaki
itt
#81 és #67 hsz-ben folyamatosan sérteget engem és egy másik fórumtársamat.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

madass
állitsa le vki! itt
988 hsz illetve az ellöte 10 hsz e tele van majom kurva anyád stb vel

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Kandurex
<#heureka>

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kandurex
ok

grebber
Ezt a topicot kérném átnevezni 3D Mark Vantage és az eredmények-re.

Azért nem így nyitottam alapból mert valaki ugyis fog 2008 néven nyitni másikat :( no mindegy.

Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
szép

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!

Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
<#heureka>

Zomil
légyszives töröljétek ezt, mert teljesen szét*ta a topicot...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kandurex
okés

MaSzKa
feltöltöttem máshova:
AMD Logo

Elõre is kösz!

Kandurex
itt nixa logo

MaSzKa
hello
ezt a logot

légyszi rakjátok be ide

elöre is köszi

Kandurex
<#heureka>

Szeretnék jutalmat kérni neki a hülye Trabinevelde belinkeléséért...

423 mas HSZ

És itt is..

ÉS ezekben is:
3DMark'06, és az eredmények!
GeForce 9 series
Router beállítások
AMD rajongók ide
Pc tuning

Fabio Capello
zárható, semmi hozzászólás a témanyitótól

SHADOWEYES7
Így jó?

PíszLávJuniti
heló
vki mod a topikomban az alcímet kijavítanád helyesre
thx

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kandurex
<#heureka>

Solten
Tekints ide plíz:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1012331929 #20538

Saor Alba

overlocker
Ok köszi

Pheel
Átírtam erre: Logitech G Series
overlocker

Legyen ez a neve
Logitech G11 & G15

Köszi elõre isEnnek a topicnak

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Köszönöm, megoldódott, újra tudok írni a topicba.

http://gaborszantai.co.uk/

Légyszíves indokolja gz8 cselekedetét valaki:

Apple

Igazából az SG-scene kíváncsi lenne, hogy a fent említett úr miért kapott moderációs jogokat, mert ámokfutásai kezdik az egész fórumot ellehetetleníteni.

Sajnos van egy-két moderátor, akik nem rendet tartanak a tevékenységükkel, hanem folyamatosan a "hatalmukkal" kérkednek és élnek vissza.
Ezt talán ideje lenne megelõzni, mielõtt az SG is az index szintjére süllyedne.
Szerettem ezt a fórumot és közösséget, de sajnos egyre furcsább dolgok történnek itt, amelyek nem egy közösség tapasztalatcseréjét, információáramlást segítik elõ, hanem épp az ellenkezõjéhez vezetnek.

Elég régi tagja vagyok az SG-nek, soha nem volt bajom a moderációval, volt, hogy kaptam PM-ben figyelmeztetést, ami hatására visszavettem a "tempóból", de a megalapozatlan döntését a moderátornek, amelyek egy indokoltan létrehozott topic bezárásához vezettek nem tartom fair-nek.

Kérdezeném a többi moderátort, hogy van létjogosultsága annak, hogy a következõ témákban topicot nyíssak, amelyek gz8 által zárt topicot helyettesíthetik?

- Apple MacPro
- Apple iPod Touch (teljesen más, mint az iPod)
- Apple MacBook
- Apple MacBook Pro
- Apple MiniMac
- Apple MacWorld Expo
- Apple .Mac online csomag
- Apple iWork munkacsomag
- Apple iLife kreatívcsomag
- Apple Aperture fotóprogram

Ezeket foglalta volna össze a bezárt topic, mivel az SG-n nincs akkora mac-user scene, amely folyamatosan fenntartaná a termékspecifikus topicokat.
Az iMac, iPod, OSX, iPhone már kapott topicokat, érdemes megnézni pl. az iMac topic látogatottságát...

Elõre is köszönöm az ésszerû indoklást, vagy normálisabb moderátoroktól a helyzet mérlegelését és a topic újbóli megnyitását.

üdv,
Szántai Gábor

http://gaborszantai.co.uk/

Kandurex
okés

Gabesz amd64
hali

ezt a képet:

beraknátok ebbe a topicba

elõre is köszönöm
és ha lehetséges adnátok házigazda jogot ugyanerre a topicra,szeretnék berakni pár segítséget nyujtó linket,meghát formaznám azt a topicot...köszönöm

Gab

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

öregharcsa
ajánlanám figyelmetekbe ezt a fórumot..#7209 hsz...van némi gond a figurával..<#szomoru1>
az ember jóhiszemûen rákattint a linkre és nem azt kapja mit vár...érdekes hozzáállás..jófej gyerek..

http://pspfilez.extra.hu/

Gabesz amd64
kösz szépen ;)

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

gz8
Dózer.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Gabesz amd64
Hali Modik!!!

ezt a képet:
http://iaro.3dmax.hu/kep/23001954630.jpg
be tudnátok rakni bannérként: ide

köszi elõre is

Gab

Pheel
Kész.
MaSzKa
hello!
1 srác csinált fasza banner
kéretik berakni
ezt
ebbe a topicba
elõre is köszi!

gz8
Az #561-563 tényében már más egy kissé a leányzó fekvése, 2 elakadásjelzõ ment.

Most lett meg a 21 pontja. Akinek 19 már van a tarsolyában, az jobban tenné, ha meghúzná magát, de úgy látszik, õ nem ez a fajta. Volt.

Gabesz amd64
már törölve lett

de az embert már rég hüvösre tettem volna,mivel nem csak itt beszél így...más ha meg megnyikkan egy f*sz szvacskával már kapja büntit :S

nála igen rezeg a léc...1 bünti is örökban,nemtom minek csinája a felhajtást

mycso
Ja és ismét ékeset szólt: link ha kicsillagozná, majd feltöltöm az eredeti hsz-rõl a képet ;)

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

mycso
Ja, miután ide belinkeltem, tényleg kicsillagozta....

Máskor majd csinálok róla képet....

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol