962
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • gurubefree
    Sziasztok

Azon gondolkodom , hogy jo lenne egy olyan topik ami a realis ero viszonyokat mutatja a ket VGA gyarto kozott. Gonolok ezzel arra sokan ugy valasztanak VGA hogy a 3Dmark ( 03;05;06 ) eredmenyek kozott turkalnak es ezzel nagy hibat kovetnek el . 3Dmark ( en is hasznalom , mivel nincs mas vagy nem ismert ) tul van favorizalva es sok embert megvezet !!!! Sok jatek mar tartalmaz tesztet es az az igazi informacio magarol a VGA-rol es a konfiguraciorol ugyan csak . Sok helyrol kell osszeszedni az infokat ahoz hogy az ember tisztan lasson. Lsd: Radeon HD Series ; Radeon HD Series ; 3D Mark Vantage és az eredmények ; GeForce 9 series ; Milyen videokártya? stb ....
    Raadasul ezeknek a a nagy resze csak vita es fik@zas ... semmi erveles.
    Szoval lehet hogy nem talaltam ... lehet van ilyen .... de ha nincs jo lenne egy.

koszontem.

• Solten
    Jawohl!
  • Pheel
    Másrészről te is fogd vissza a személyeskedést, please!
  • Solten
    geforce 9

• Solten
    radeon
  • Solten
    Légyszíves:

virs lee visszatért palm pilot nickel:

Redon topik

6864-től
  • Pheel
    Máskor LINKeld, jó?
  • Dave0092
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1180029658

HSZ szám sztem nemkell, mert ha megnézed kb 50-ből 40 az övé...
  • Pheel
    Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
  • rvn
    ötlet támogatva részemröl is!
  • Dave0092
    haligo. gef9-es topikba lenne egy gyerköc aki chatként használja topikot
  • zoolee
    Kedves modik.
    Kaphatna egy kis pihit gb666, a gef 9 es topik összebarmolása miatt?
    Köszönöm.
  • Pheel
    Ezt igennek vettem, hát rendezkedtem. Viszont őszintén megvallva, te érdemelted meg leginkább a pontokat. Szerintem szállj magadba, mert te gerjeszted ott a vitát!
  • Nandusz
    Szeretnéd, ha rendet tennék abban a topikban? Y/N?
    ÚÚÚÚ ez fájt...

virs lee, tényleg jó szándékú tanács: ha képes vagy, akkor próbálj meg a STÍLUSODON változtatni és nem abszolutizálni minden téves rögeszmédet a hsz-eidben.
    A másik, meg sztem hagyjad ezt fajta nyomásgyakorlást a moderekre...végzik a dolgukat(sztem jól), nem hinném, hogy szükségük lenne a tanácsaidra, egyoldalú figyelmeztetéseidre.
  • virs lee
    Figyi, engem már bannoltatok 1 hétre azért mert válaszoltam pár anyázógép sértegetésére. De azokat akik a fesztivált csinálták azóta se moderáltátok, pedig kaptatok linket hozzá. MIÉRT nem?

Aztán. Amikor solten barátunk újrakezdi a balhét, szólok nektek hogy tegyetek rendet, erre mi a reakció? Azzal jössz hogy MINDKETTŐNKET bannolni akarod. És engem ugyan miért? Mert szóltam hogy moderálnivalótok akadt? Ezért van ez a topik, nem? Ellenben azóta se mozdultál rá a jelzett problémára, csak nekem fenyegetőzöl.

Ezzel azt akarod mondani hogy itt az sg-n nyugodtan lehet anyázni, flémelni, csak az a baj ha valaki nem hagyja magát és visszavág? Meg ha jelzi nektek? De ha nem probléma a mocskolódás, akkor a hasonló stílusú válasz miért az? Akkor az se zavarjon! Nem kéne nekem válaszolgatnom a bajkeverőknek, ha ti modik tennétek a dolgotokat. Ezért vagytok, vagy nem?
  • Pheel
    Tekintve, hogy befújod, elvárod, hogy kirakjuk, de közben ugyanazt az ordenáré stílust alkalmazod vele szemben, nem értem, miért gondolod magad többre nála. Felajánlottam, hogy rendet rakok, de akkor te is kapsz. Érdekes módon nem csápoltál, hogy kéred.

Másrészről a moderátori topik nem csevegőtopik, főleg nem flametopik. A pontot ezért kaptad, nem azért, mert jelezted a problémát.

A lehetőség még mindig adott. Szeretnéd, ha rendet tennék abban a topikban? Y/N?
  • virs lee
    Engem már bannoltatok egyszer, pedig csak válaszolgattam a sértegetéseire. Az sosem okoz nektek problémát ha valaki anyáz, csak ha válaszolnak rá? A moderálási elvek minek vannak, dísznek? Nem azt kéne büntetni aki elkezdi a balhét? Nem? Ha ti nem csináltok semmit, akkor én fogom kiosztani a gyereket, de akkor már ne is akarjatok intézkedni! Ez kell?
  • bertino
    gyah virs lee mennyit írt már ide :DD
  • Pheel
    Ha gondolod, lehet róla szó, de csak veled együtt utazhat a banamákra. Így is szeretnéd?
  • virs lee
    Solten kisgyerek ismét flémelni kezdett. Mikor bannoljátok már végre?

• Nandusz
    Nekem alapjában véve nincs semmi bajom virs lee-vel, azt leszámítva, hogy az átlagos informatikai tudásához képest túl sok mindenbe beleokoskodik, ráadásul gyakran ír butaságokat is felhevültségében.
    Egyetértek a moderálásával (bár ezt nem kérdezte tőlem senki),mivel önmagáért beszél az, hogy ugye sok-sok ember hibás, csak épp ő fehér bárány (szerinte).
    Teljesen jogosnak és ésszerűnek tartom a moderatori közbelépést a további feszültségek elkerülése végett.
  • virs lee
    Célszerű lenne végezni a dolgotokat, és a valódi bajkeverőket moderálni! Orrotok elé teszem a moderálási elvekbe ütköző beszólások tömegét, rá se mozdultok, de ha az ember megunja a modik töketlenkedését, és saját maga válaszol az őt ért sértésekre, akkor egyből előkerültök és osztjátok a büntit - csak éppen sose annak aki kezdte a flémet. Ez itt az alapvető probléma. Vagy ezek a bajkeverők nektek valami csókos haverjaitok?
  • Kandurex
    célszerű lenne pár napra inkább hanyagolni a hardware fórumot :/
  • virs lee
    Solten barátunk ismét flémel a geforce 9 topicban: #2013, #2026, #2027 Már Gabesz amd64be és madassba is belekötött, mikor fogjátok már végre ezt a bajkeverőt is moderálni?

Hasonlóképp nandusz a milyen laptopot vegyek topicban #1614.

JÓ LENNE HA VÉGRE AZOKAT MODERÁLNÁTOK AKIK A FESZTIVÁLT CSINÁLJÁK? NEM PEDIG AKIK A MODERÁLÁS HIÁNYÁBAN EZEKRE VÁLASZOLNAK!
  • Kandurex
    ...
  • virs lee
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177692042

solten #5376: "Bakker virsli megint kiszabadult a ketrecéből..."

FLÉM! (sokadszorra)
  • virs lee
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177692042

torrento13:
    #5352: "Ki a faxom ez a kis csicska bassza már ki valaki innen!!!!"
    #5355: "Kaptam 1 büntető pontot emiatt a cocksucker miatt!!!!!!!!!!!"

Kaphatna még párat! Na ezekre kéne ugranod shadow, nem a békés fórumozókra!
  • virs lee
    Shadoweyes, te elfogult! Miért nekem adtál már megint büntipontot a flémelő kisgyerekek helyett? Még csak meg se indokoltad, mivel nem is tudtad, ez így eléggé önkényeskedésnek számít. Solten barátunk és kis iskolatársait miért nem moderálod / bűnteted? Számtalan topikban flémelnek, anyáznak, még arra se vetted a fáradtságot hogy töröld a mocskolódásaikat, nekem meg ész nélkül pontozol? Foglalkozz inkább a solten féle anyázógépekkel!
  • virs lee
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177692042]solten #5338: "Nem hiszem el hgoy leálsz vitatkozni ezzel a főgyökérrel"[/URL] Már megint kezdi a flémelést a kisgyerek, moderáljátok már ki végre!
  • milk41
    2 'Hálózat' topik van!
  • passatgt
    olyan már van:)
  • Pheel
    Rendben. Megy ez. Köszönöm az együttműködést!
  • PíszLávJuniti
    esetleg Ultra-Mobile PC ?
  • MaSzKa
    köszi
  • SHADOWEYES7
    Ok.
  • MaSzKa
    hello
    légyszi ezt a logot ide

előre is kösz
  • Pheel
    Találj ki nekik egy jó összefoglaló nevet, és átírom/kinyitom! A legkisebb laptop is laptop viszont, tehát jogos a zárás.
  • PíszLávJuniti
    Pheel, figyelj már, szerinted ugyan az a téma a Milyen laptopot.., és a Legkisebb laptopban?
    Ilyen alapon a PDA-s, GPS-es, topikot többit is össze lehetne vonni. Ráadásul akkor már van Tablet PC topik is, külön.
    Szóval miért ne lehetne külön a mini laptopoknak egy topikja? Amikor minden nap van róluk hír, egy csomó hozzászólással, stb.
  • SHADOWEYES7
    Szerintem fejezzétek be!
  • davidka003
    Ki szítja? Semmi közöm a ti vitátokhoz.