<b>Üzenet a moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203236874
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kandurex: úgy lenne az igazságos, ha ennek az usernek is törölnéd a hsz-ét.
Egyrészt amiatt, mert belepofázott úgy a dolgokba, hogy nem olvasott vissza, a másik meg ez a "lecumizhacc mindenkit" megjegyzés. Ha nem veszed ki a hsz-ét, akkor azt annak konstatálom, hogy az sg-n megengedett ez a stílus, viszont a jóval szolidabb, amit pl. én ejtettem meg, az nem.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
988 hsz illetve az ellöte 10 hsz e tele van majom kurva anyád stb vel
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Azért nem így nyitottam alapból mert valaki ugyis fog 2008 néven nyitni másikat :( no mindegy.
Elõre is köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AMD Logo
Elõre is kösz!
423 mas HSZ
És itt is..
ÉS ezekben is:
3DMark'06, és az eredmények!
GeForce 9 series
Router beállítások
AMD rajongók ide
Pc tuning
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
http://gaborszantai.co.uk/
Apple
Igazából az SG-scene kíváncsi lenne, hogy a fent említett úr miért kapott moderációs jogokat, mert ámokfutásai kezdik az egész fórumot ellehetetleníteni.
Sajnos van egy-két moderátor, akik nem rendet tartanak a tevékenységükkel, hanem folyamatosan a "hatalmukkal" kérkednek és élnek vissza.
Ezt talán ideje lenne megelõzni, mielõtt az SG is az index szintjére süllyedne.
Szerettem ezt a fórumot és közösséget, de sajnos egyre furcsább dolgok történnek itt, amelyek nem egy közösség tapasztalatcseréjét, információáramlást segítik elõ, hanem épp az ellenkezõjéhez vezetnek.
Elég régi tagja vagyok az SG-nek, soha nem volt bajom a moderációval, volt, hogy kaptam PM-ben figyelmeztetést, ami hatására visszavettem a "tempóból", de a megalapozatlan döntését a moderátornek, amelyek egy indokoltan létrehozott topic bezárásához vezettek nem tartom fair-nek.
Kérdezeném a többi moderátort, hogy van létjogosultsága annak, hogy a következõ témákban topicot nyíssak, amelyek gz8 által zárt topicot helyettesíthetik?
- Apple MacPro
- Apple iPod Touch (teljesen más, mint az iPod)
- Apple MacBook
- Apple MacBook Pro
- Apple MiniMac
- Apple MacWorld Expo
- Apple .Mac online csomag
- Apple iWork munkacsomag
- Apple iLife kreatívcsomag
- Apple Aperture fotóprogram
Ezeket foglalta volna össze a bezárt topic, mivel az SG-n nincs akkora mac-user scene, amely folyamatosan fenntartaná a termékspecifikus topicokat.
Az iMac, iPod, OSX, iPhone már kapott topicokat, érdemes megnézni pl. az iMac topic látogatottságát...
Elõre is köszönöm az ésszerû indoklást, vagy normálisabb moderátoroktól a helyzet mérlegelését és a topic újbóli megnyitását.
üdv,
Szántai Gábor
http://gaborszantai.co.uk/
ezt a képet:
beraknátok ebbe a topicba
elõre is köszönöm
és ha lehetséges adnátok házigazda jogot ugyanerre a topicra,szeretnék berakni pár segítséget nyujtó linket,meghát formaznám azt a topicot...köszönöm
Gab
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
az ember jóhiszemûen rákattint a linkre és nem azt kapja mit vár...érdekes hozzáállás..jófej gyerek..
http://pspfilez.extra.hu/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
ezt a képet:
http://iaro.3dmax.hu/kep/23001954630.jpg
be tudnátok rakni bannérként: ide
köszi elõre is
Gab
Most lett meg a 21 pontja. Akinek 19 már van a tarsolyában, az jobban tenné, ha meghúzná magát, de úgy látszik, õ nem ez a fajta. Volt.
de az embert már rég hüvösre tettem volna,mivel nem csak itt beszél így...más ha meg megnyikkan egy f*sz szvacskával már kapja büntit :S
nála igen rezeg a léc...1 bünti is örökban,nemtom minek csinája a felhajtást
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Máskor majd csinálok róla képet....
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol