962
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • norbisz
    PH: A topichoz csak annyit, hogy tényleg sok internettel foglalkozó fórum van, és azoknak is a 99%-a foglalkozik a Hungarotellel :) Mindegy, meglehet azt beszélni másként is, csak gondoltam fórumon egyszerűbb lenne... Sebaj :D
  • Akos 001
    Valaki törölje. thx

Mennyi vak ember van.....
  • Pheel
    Done and no problem.
  • ent
    Ja és még egy kérésem lenne hozzád, ucsó:
    Itt: windows xp 64 bit fórum elérési útja
    A banner hivatkozását töröld plz, csak a kép legyen, thx.

Ui.: és tényleg bocs, először kértem vmit a moderátortól, és nemtottam, hogy mi a módja, thx
  • ent
    #269:"windows xp 64 bit"
    Nagyon hálás vagyok érte, nehogy másra gondolj! De, ha eltévesztetted nem nagy gáz, megértem, sok a dolgod! Thx és jövök 1el, mondjuk ha bármikor bajod lenne az ÁNTSZ-tal, akkor szólj nekem bátran...
  • Pheel
    Máskor esetleg linket is, hogy ne nekem kelljen már keresgetni...
  • ent
    Rossz helyre tettétek :D, thx azért! De a windows xp64 bit bannerja alá kellene tenni!!!!!! nem az athlon64 fórumba, thx utólag is!
  • Thanatos
    és ha te moderátor forumban is folyamatosan mindenféle "különlegs" kifejezéssel illetsz a háta mögöt oylat aki nem ovlast aezt a topicot az mit kap? msot énis neki álhatnék személyeskedni de nem teszem, nem süllyedek le hozzád...
  • The FlashBack
    miért van az, hogy itt még mindig nincs hsz???
  • ent
    Hi vki!
    A windows xp 64 bit fórumnak a bannere alá kellene beszúrni középre 4 sor hivatkozást sárga betűkkel, thx előre:

The Software Compatibility List
    The Hardware Compatibility List
    Nativ 64-bit software
    64-bit Software, Drivers Downloads
  • the Godfather
    Hát szerintem ez a benchmark alap ahhoz hogy fogalma legyen még a kezdőnek is hogy mi az erősorrend. Az már sajnos másik dolog hogy valós játékteljesitmény milyen.
  • Pheel
    Tekintve, hogy nem vagyok érdekelt a témában, én biztosan nem. Viszont, ha valaki csinál, akkor szívesen cserélem.
  • Gabesz amd64
    És ki lesz az a bátor?
  • Pheel
    Lehet csinálni újat...
  • Gabesz amd64
    valaki elválalja és megcsinálja azt majd egy modi berakja.
    De szerintem a mostani is rosz.
    mivel nem a 3dmark eredményekkel kell megmutatni,hogy melyik VGA is jó.(mert végülis egy VGA-t nem a 3dmark végett veszi meg az ember)
  • the Godfather
    a Videokártyák sorrendjét illik frissiteni. Amit hiányolok, a 7800gt lenne simma illetve SLI-s konfigban...
  • agyhalál
    A cigányozást még abban az esetben is elítélem, ha a célszemély a kissebséghez tartozik.
    A vita folytatása a szememben értelmetlen lett volna, ezért sem folytattam. Beismerem, hogy írtam olyat, amit így utólag átolvasva meggondolatlanságnak tartok. A véleményemet viszont még mindig fentartom. Elvártad a topik olvasóitól, hogy HELYETTED nézzenek utánna a számodra fontos információnak, mert te lusta voltál erre, amit később beismertél. Minderre 1 napot vártál.
    Ezen húzta fel magát a másik srác és jómagam is.
  • ent
  • Pheel
    Örülök, ha így látod. Azt azért még megjegyzem, hogy a moderátor NEM házigazda.
  • ent
    Gondolkodtam Pheel, igazad van, nem ér ennyit, hogy itt összevesszünk, bocs. Csak tudod, felhúzott az két cigány azzal, hogy nem a fórum témájával foglalkoztak. Kösz, hogy meghallgattál. Pá
  • ent
    Ezen kurva hosszan [bocsánatért esedezik] el lehetne vitatkozni. De azt nem tudod meghazuttolni, hogy ki kezdte a szarakodást [sryzik].
    Tehát, nyazsgem => kiemeltél egy mondatot a szövegkörnyezetből, ez helytelen. Mivel a szakma volt túlnyomó részt ebben a hozzászólásban. A többieknek semmilyen szakmai hozzáfűznivalójuk nem volt. A vIP pedig mint számodra, sázmomra is jelent valamit. Ha legalább fizetsz vmiért, kapj vmit. Én úgy érzem, hogy legalább annyi jár nekem, hogy ha egy picit, iiri piit több az gazság amit mondok, akkor legalább egy tetves [megintmehajol] mondtattal hozzászólhatnál a két ökörhöz, akik semmi mást nem csináltak, csak offoltak!!!! [tényeketír]

És még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre! Valamint nem léptél a szakma felszínen tartása végett!!

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe."

Ez alapján nem teljesíted kötelezettségedet, nem vagy jelen, személyeskedsz!!!!
    Legalább egy mondattal beleszólhattál volna! Legalább. És nem én vagyok a kezdeményező. Én kérek elnézést a két fórumozó társam miatt is.
    És mostantól levédem amit írok, mindenki csak kiragad egy mondatot a szövegemből, idéz, és nem fedi az igazságot.

[hanincsigazam,tekintsdsemmisnekezensorokatésneválaszolj,köszönöm]
  • Pheel
    Tehát, nyazsgem
    Ez bőven túlmegy a kultúrált fórumozás határain.

"Kik a VIP fórumozók?
    Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják."
    Ezt nem a moderátorok írták, tehát a témához sincs köze. VIP az, aki fizet azért, hogy VIP legyen.

"Nézz már rájuk, hogy mióta regeltek."
    A regelés időpontja és a szellemi képességek között SEMMILYEN összefüggés nem fedezhető fel.

"Ennyit a moderátorokról."
    Moderátort szidni lehet, de csak okkal. Ha szerinted nem megfelelő, hogy nem kapott senki büntit, akkor kérheted, hogy kapjon mindenki, aki kiérdemelte a topicban. Szóltam, hogy bőven beleférsz a listába.

OFFot kéretik mellőzni!
  • ent
    Azt ugyan miért? Mert feltettem egy szakmai kérdést? És megvédtem a jogaimat?
    Ha ezért bünti pont jár, adj egyet, de akkor a másik kettőnek kitiltás járna...

A másik kedves fíl: "Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják."

Nézz már rájuk, hogy mióta regeltek. Én legalább építő jelleggel nézem a fórumot, nem romboló jelleggel, mint ők...

Ennyit a moderátorokról.
  • Pheel
    Szerintem neked sem kellene pattognod, hogy ki hány büntipontot érdemel, mert csúnya meglepetések érhetnek...
  • Gabesz amd64
    Punker,Borg,Pheel
  • ent
    Ki moderálja az atholn 64 fórumot?
  • The FlashBack
    erre szükség van?
  • Mr Manson
    Novell vs. WLAN -topicot pliz töröljétek! Tárgytalan!
  • Pheel
    Anonymous proxy mögül verni magad, eközben visszaélni az internet nyújtotta arctalansággal és nyílvánossággal, ráadásul egyértelműen ártó szándékkal. Na ez aztán bátor cselekedet! Büszke lehetsz magadra öcskös!
  • Gabesz amd64
    Te hülye vagy wazzeg!
    Van valami értelme ennek,amit csinálsz? bebölögsz valami full értelmetlen mondatot aztán lelépsz.szánalmas

Jaj most erre vered magad,hogy nem tudnak bannolni? ezzel saját magadat járatod le...szép ember lehetsz.

Ez neked móka? LOL
    na szedd a sátorfádat és húzzál el innen
  • Pfheel
    Rüszü gyíkok!
    Mi értelme van ENGEM bannolni? Amíg képtelenek vagytok kizárni valakit, addig kár a bannolt nickekkel tömni az adatbázisotokat.
    Lehet, hogy ti elélveztek a "kiskakas a saját szemétdombján"-hatalmatoktól, de közben én nyugodtan visszajárok ide mókázgatni.

Gondolkodjatok el ezen, lamerek!
  • Hedgehunter #247
    a videokartyak erosorrendje vegere...sorry
  • Hedgehunter #246
    Meg a szazalekos aranyt is visszatehetned a vegere.....
  • RelakS
    Meg gondolom szerkeszteni is kész öröm :S
  • blackgamer
    "Videokártyák erősorrendje" téma adatai miért vannak képként linkelve?
    se keresni, se normálisan nyomtatni nem lehet, szóval nem felhasználóbarát
  • Breki33
    köszi
  • Pheel
    Kiszedni tudtam.
  • Breki33
    Légyszi valaki méretezze át ha lehet ebben a fórumban a betett képet köszi

klikk
  • Pheel
    Gondoltam nem árthat, ha felkerül a kiemelt témák közé.
  • Zetorg
    DEL