962
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#560 Légy oly jó és olvasd el a banner alatti kérést is! :)
Szerintem önmérskéletet tanúsított, mert kicsillagozta a nyomdafestéket nem tűrő szavakat. -
#559 Asszem EZ így ebben a formában nem ide való... -
#558 Szerintem fölösleges topik:) -
#557 engem enm érdekel vágod minek ez a felhajtás :D
belöktem egy rosz képet enyi többször nem fogok most ezen nem fogok itt szomorú lenni az árulokon meg ugyis rajta marad a sár :D:DXDXDXD -
#556 Azért van a moderátori topic. Feltételezem, hogy nem a flémelők, illetve offtopic hsz.-okat megejtők jönnek be ide, hogy figyeljetek má' modik, én ebben a topicban k...anyázok és troll vagyok, adjatok má' érte büntipontot!
Ugye? -
#555 Az egy kamu kép senkit nem akartam vele megbántani felidegesiteni esetleg megrémiteni az árulkodás a szánalmas az ha te szólsz nekem az oké de hogy más szoljon neked az gáz -
#554 Inkább nem minősítsük, mi a szánalmas.
Ha csak linkeled, és odaírod, hogy bocsi, de off és 18+, akkor okés, de ez a kép egy kissé túllépte a jó ízlés és a normális fórumozás határait, nem gondolod? -
#553 OFF:
te zoltiscotland most miattad kaptam büntipontot nemtom minek kelett beköpnöd a moderátoroknak szánalmas amitt csináltál....
-
#552 Nem kezdem elölről, de ha eljön az ideje tudni fogod. Ennyi.
Amúgy a "Mivel nem tudok linkelni" eléggé félreérthető. -
#551 Frissen regisztraltak 30 napig ....... bla-bla-bla
Ne kezdjuk elorol ... Koszonom -
#550 Hogyan szúrjunk be linket három, fültőmirigy-sorvasztóan egyszerű lépésben?
1. A szövegbeviteli mező alatt katt az URL BESZÚRÁSA gombra
2. ctrl+v-vel illeszd be a linket
3. leokézod -
#549 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150404363
Mivel nem tudok linkelni ... csak meg szeretnem elozni az ujabb okosito hozzaszolasokat.
GeForce 8 series #6782
Jo lenne ha valaki megnezni .... amugy no comment.
koszi -
#548 Egye kukac, megnyitom :) -
#547 emmyi erővel ha van egy hir a pro steetről, akkor máskor ha valaki nyit neki topikot, egyből be lehet zárni hisz már lesz neki topik:\
de mind1 mostmár:D -
#546 Attól még ugyanarról szól... -
#545 de hát az hirfórum:S -
#544 #2...? -
#543 ez miért lett zárva? -
#542 Na elég legyen már! -
#541 Koszonom .... "ez az asvanyvizes pelda" ... le a kalappal.
Akkor hogy ne maradjon szarazon.... Cserelhetunk . Programozol helyettem HSP vagy GSM gepeket , az olyan mint ha kinyitnal egy asvanyvizes palackot .
Nem ertem miert kell ebbol a linkelesbol vert facsarni. -
#540 "DE AZT HOGY HOGYAN AZT SAJNAOS LEFELEJTETTEK. NEM MINDENKI GURU."
Vééégülis. Gondolom az ásványvizes palackot is mással nyittatod ki, mert nincs ráírva, hogyan kell...
"A MASIK A FRISSEN REGISZTRALTAK NEM TUDNAK LINKELNI."
Ennek pedig az az oka, hogy EGYES frissen regisztráltak visszaéltek ezzel a lehetőséggel. -
#539 Koszonom .... Te legalabb megerto vagy .
A masik tudok olvasni nem ezzel van a gond . Azt is tudom , hogy minden oda van irva mit kell csinalni.
DE AZT HOGY HOGYAN AZT SAJNAOS LEFELEJTETTEK. NEM MINDENKI GURU.
A MASIK A FRISSEN REGISZTRALTAK NEM TUDNAK LINKELNI.
Nem igazan fogok itt surun megfordulni ...... Eleg rideg a hangulat.
Tobbet nem irok mert azt mondtak azt se lehet mert kapok valami bunteto pontot. -
#538 Az első mondatom a topik alcímének másolata volt. A második stílusa megegyezezett az ő szövegének stílusával.
"Ha lehetne torolnetek"
"Ha lehetne, olvashatnál"
A friss regnek is lehetne szeme, elég nagy betűkkel írunk.
Igazad van, nem tellett volna 10 mp-be. Viszont a következő alkalommal is ugyanezt csinálta volna. -
#537 szerintem normálisan írt zoliscotland,nem olyan stilussal kellett volna válaszolnod rá
friss reg az ember,senki nem tud elsőre semmit,szal
amugy nem tellett volna 10Mp-edbe se h megtaláld a Gef8-as topicot,és nem a keresőre gondolok... -
#536 Nem vagyok ideges. Mire jó az? -
#535 Termeszetesen. -
#534 Kitöröltem, de legközelebb tudjál már linkelni légyszives!
Mondjuk így ahogy nálad prezentálom! -
#533 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1150404363
#6427 GeForce 8 series topik . Ha lehetne torolnetek .
Koszonom
Amugy ideges vagy ???? Nem kellene .
-
#532 A reklamált topic címét kéretik belinkelni!
Ha lehetne, olvashatnál... -
#531 #6427 GeForce 8 series topik . Ha lehetne torolnetek ... en voltam .
Koszonom -
#530 Nem a konkrétan a szóhasználattal van a baj, hanem a személyeskedéssel. -
#529 Szerintem mehet még NEKI pár büntipont, hátha lassan megtanulja milyen a fórumképes magatartás. -
#528 Hello
Nem ertem miert birja a moderator gyomra azt hogy "sz@r" de az mar problema ha megjelenik ez a szo "f@sz"
De lehet hogy csak mycso spanja valamelyiknek.
Koszi -
#527 Lehet nem EZ a megfelelő megfogalmazás, fórumozáshoz. -
#526 Nézzetek be légyszi a CIKK topicjába... egy kis rend nem ártana. -
#525 Üdv! Plíz tegyétek ezt a bannert ebbe a topikba
many thx! -
#524 be -
#523 ezt a bannert beraknátok ebbe a topicba? -
#522 -
#521 Helo!
ha nem ellenkezik senki akkor ezt a Bannertati-amd hd
ide szeretném, mert úgy látom még nincsRadeon HD 2k Series
jó lenne ha arra is lenne mód, hogy módosítani a topic címét Radeon HD Series-re mivel már nem 2xxx-es radeonnok mellet megjeletek a 3xxx-esek
előre is köszönöm!
üdv