962
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#600 Adtam pontot, de nincs jogom törölni. Másvalaki? -
Ari18 #599 Állítsa le valaki
itt
#81 és #67 hsz-ben folyamatosan sérteget engem és egy másik fórumtársamat. -
#598 állitsa le vki! itt
988 hsz illetve az ellöte 10 hsz e tele van majom kurva anyád stb vel -
#597 -
#596 topik nem ide való, reklám, van már ilyen, stb.. -
#595 ok -
#594 Ezt a topicot kérném átnevezni 3D Mark Vantage és az eredmények-re.
Azért nem így nyitottam alapból mert valaki ugyis fog 2008 néven nyitni másikat :( no mindegy.
Előre is köszönöm!
-
#593 szép -
#592 Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!
Köszönöm! -
#591 -
#590 légyszives töröljétek ezt, mert teljesen szét*ta a topicot... -
#589 okés -
#588 feltöltöttem máshova:
AMD Logo
Előre is kösz!
-
#587 itt nixa logo -
#586 hello
ezt a logot
légyszi rakjátok be ide
elöre is köszi -
#585 -
zoolee #584 Szeretnék jutalmat kérni neki a hülye Trabinevelde belinkeléséért...
423 mas HSZ
És itt is..
ÉS ezekben is:
3DMark'06, és az eredmények!
GeForce 9 series
Router beállítások
AMD rajongók ide
Pc tuning
-
#583 zárható, semmi hozzászólás a témanyitótól -
#582 Így jó? -
#581 heló
vki mod a topikomban az alcímet kijavítanád helyesre
thx
-
#580 -
#579 Tekints ide plíz:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1012331929 #20538 -
#578 Ok köszi -
#577 Átírtam erre: Logitech G Series -
Legyen ez a neve
Logitech G11 & G15
Köszi előre isEnnek a topicnak -
#575 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199967075&no=37]#37[/URL] -
G_ArchAngel #574 Köszönöm, megoldódott, újra tudok írni a topicba. -
G_ArchAngel #573 Légyszíves indokolja gz8 cselekedetét valaki:
Apple
Igazából az SG-scene kíváncsi lenne, hogy a fent említett úr miért kapott moderációs jogokat, mert ámokfutásai kezdik az egész fórumot ellehetetleníteni.
Sajnos van egy-két moderátor, akik nem rendet tartanak a tevékenységükkel, hanem folyamatosan a "hatalmukkal" kérkednek és élnek vissza.
Ezt talán ideje lenne megelőzni, mielőtt az SG is az index szintjére süllyedne.
Szerettem ezt a fórumot és közösséget, de sajnos egyre furcsább dolgok történnek itt, amelyek nem egy közösség tapasztalatcseréjét, információáramlást segítik elő, hanem épp az ellenkezőjéhez vezetnek.
Elég régi tagja vagyok az SG-nek, soha nem volt bajom a moderációval, volt, hogy kaptam PM-ben figyelmeztetést, ami hatására visszavettem a "tempóból", de a megalapozatlan döntését a moderátornek, amelyek egy indokoltan létrehozott topic bezárásához vezettek nem tartom fair-nek.
Kérdezeném a többi moderátort, hogy van létjogosultsága annak, hogy a következő témákban topicot nyíssak, amelyek gz8 által zárt topicot helyettesíthetik?
- Apple MacPro
- Apple iPod Touch (teljesen más, mint az iPod)
- Apple MacBook
- Apple MacBook Pro
- Apple MiniMac
- Apple MacWorld Expo
- Apple .Mac online csomag
- Apple iWork munkacsomag
- Apple iLife kreatívcsomag
- Apple Aperture fotóprogram
Ezeket foglalta volna össze a bezárt topic, mivel az SG-n nincs akkora mac-user scene, amely folyamatosan fenntartaná a termékspecifikus topicokat.
Az iMac, iPod, OSX, iPhone már kapott topicokat, érdemes megnézni pl. az iMac topic látogatottságát...
Előre is köszönöm az ésszerű indoklást, vagy normálisabb moderátoroktól a helyzet mérlegelését és a topic újbóli megnyitását.
üdv,
Szántai Gábor -
#572 okés -
#571 hali
ezt a képet:
beraknátok ebbe a topicba
előre is köszönöm
és ha lehetséges adnátok házigazda jogot ugyanerre a topicra,szeretnék berakni pár segítséget nyujtó linket,meghát formaznám azt a topicot...köszönöm
Gab -
#570 ajánlanám figyelmetekbe ezt a fórumot..#7209 hsz...van némi gond a figurával..
az ember jóhiszeműen rákattint a linkre és nem azt kapja mit vár...érdekes hozzáállás..jófej gyerek.. -
#569 kösz szépen ;) -
#568 Dózer. -
#567 Hali Modik!!!
ezt a képet:
be tudnátok rakni bannérként: ide
köszi előre is
Gab -
#566 Kész. -
#565 hello!
1 srác csinált fasza banner
kéretik berakni
ezt
ebbe a topicba
előre is köszi! -
#564 Az #561-563 tényében már más egy kissé a leányzó fekvése, 2 elakadásjelző ment.
Most lett meg a 21 pontja. Akinek 19 már van a tarsolyában, az jobban tenné, ha meghúzná magát, de úgy látszik, ő nem ez a fajta. Volt. -
#563 már törölve lett
de az embert már rég hüvösre tettem volna,mivel nem csak itt beszél így...más ha meg megnyikkan egy f*sz szvacskával már kapja büntit :S
nála igen rezeg a léc...1 bünti is örökban,nemtom minek csinája a felhajtást -
#562 Ja és ismét ékeset szólt: link ha kicsillagozná, majd feltöltöm az eredeti hsz-ről a képet ;) -
#561 Ja, miután ide belinkeltem, tényleg kicsillagozta....
Máskor majd csinálok róla képet....