<b>Üzenet a moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azokban a topikokban aktívkodom, így azokon próbálnék ezzel segíteni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
ennyi erõvel az összes topicnak lehetne: memória,alaplap,meg sorolhatnám!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Illetve ennek, meg a vga topiknak is lehetne valami képféleséget pakolni...
Na majd megpróbálok valamit összehozni html-ben aztán ha mehet akkor valahogy be kellene pakolni.
Konkrétan egy "gy.i.k." nevû fejléc alá gondoltam valami ilyesmit:
2007-es VGA tesztek
2006-os VGA tesztek
2005-ös VGA tesztek
SLI & CrossFire VGA tesztek
"meg még esetleg ez is:"
Munkára szánt VGA-k tesztje
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mind1, részemrõl a téma lezárva, ha ez így jó akkor legyen így egy színvobaltalan fórummal több.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Így elég nehéz az adott témában megválaszolni a ténylegesen a témához kapcsolódó szakmai kérdéseket, hogy 1-2 ****** teleoffolja baromságokkal, így elvész a kérdés és az esetleges információ is.
Erre próbáltam már többször is rávilágítani, ám látom hiába....
Viszont ez az ovodás büntipontosztás nagyon megy, néha jelentéktelen dolgok miatt.
Így tovább remek munkát végeznek a moderátorok.
Tudom majd most jön az, hogy nem muszály itt fórumozni, de azért maradtam itt eddig is, hogy tudjak segíteni az embereknek akik ide intézik kérdéseiket hardver témában. (csak sajnos a ténykedéseimet az ilyen "offojuk tele a topikot és beszéljünk baromságokat" figurák mindíg megnehezítik és a kedves moderátorok is magasról leszarják)
Köszönöm a segítséget ;)
nem tetszik a müsor? lehet mást is nézni!
nem volt "szabályellenes komunikálás" szóval...nem kell a takarítás
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Meg még van 1-2 a hardver részlegnél....
én meg itt keresem hol a hiba,és már ugrott a macska:))
"Szimulátor Cockpit"
392 - https-t http-re javítani
389 - törölni kéne
köszönöm.
Cockpitet mindenkinek :D
most látom milyen jól megfogalmaztam a végét xD
majd próbálkozom, kösz (:
dixitque deus fiat lux
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a gép mûködésérõl van valahol egy topik ahol lehet kérdezni, vagy nyissak lehet nyitni egyet? :S
dixitque deus fiat lux
Nem toom, hogy sikeredett ennyire elÍrnom:S
Elõre is THX, vagy valaki törölje és újraÍrom.
- a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
- az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
buktad :(
Azt megtennéd még, hogy a frissítés dátumát is módosítod?
Lehet így sokan be sem néznek oda.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Mégegyszer: egyikõtöktõl sem hallottam technikai tudással hemzsegõ meggyõzõ véleményt.
Nekem annyi elõnyöm meg van azért, hogy Codegen 450W-os tápom hajtja a gépem, tehát gyakorlatból szóltam hozzá.
És ne feledd az eredeti kérdést, amit wixi tett fel: elbírja-e a 400W-os tápja a 8800GTS-ét?
Továbbra is mondom, hogy simán elbírja. Mert mint ahogy említettem is az én gépembe az alábbiakon kívül van még két IDE vinyó, két optikai meghajtó, meg nemegyszer húztam is a procit is, meg a karit is (mindkettõt egyszerre)
Az hogy melyik táp a biztonságosabb, az mellékes kellett volna hogy legyen, ti vittétek el ebbe az irányba a beszélgetést.
A másik dolog meg, hogy nem kell itt nyavalyogni a modereknek, csak mert nem szimpatikus valaki. Nem azért vannak, hogy a személyes sérelmeket torolják meg szerintem.
Becsmérlést meg nem használtam, ha meg igen, akkor fikarcnyival sem többet, mint ti barátom...úgyhogy jobb lenne ha korrektebbek lennétek és nem rinyálnátok a modernek, hogy szétoffoltam a topikot, meg hasonló baromságok. Csak mert egy beszélgetés nem a ti kényetek-kedvetek szerint megy egy bizonyos ideig, akkor az nem feltétlenül offolás.
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kicsit elgondolkozhatnál TE is a tevékenykedéseden!!!
Esetleg linkelgesd be a HW topikokból úgy az utóbbi 1-1.5 hétben készült hozzászólásaidat.
Segítek: mindenkit fikázol, mindenbe belekötsz, segítségkérõ topikokba sem azért jársz, hogy segíts --> hanem ott is csak fikázol mindent/mindenkit
Pedig a hozzászólásaidból egyértelmûen kiderül, hogy nem sok közöd van az informatika világához --> ezért inkább okoskodás/fikázás helyett inkább olvasgass és hallgass a tapasztaltabbak véleményére.
Tehát kicsit szállj magadba, mert a zolo15 általi "értékelést" teljesen jogosan kaptad, sõt eléggé sikerült kiemelnie a fõbb "tulajdonságaidat"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
elírtam a nyitandó topikcímet de olyan gyorsan be lett zárva, hogy nem is tudtam korrigálást kérni!
ha megtenné valaki hogy hogy átjavítja és "kinyitja" a topikot:topik
GeForce 9 series -re
thx és bocsánat a figyelmetlenségért
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját