740
mennyit érdemes rákölteni szerinted?
 • Kepek
  #740
  Itthon is veszik a 3 milliós autóhifit
 • Tetsuo
  #739
  "Csak" a lényeg maradt ki a leírásból, hogy milyen Bluetooth rendszert használ. Ami szerinted "elvileg jó"...
 • Kepek
  #738
  Most már elvileg jó a Bluetooth minősége. Árukeresőn ezt veszik most legtöbben: MVH-S320BT

  Hangszóró kiemelő beépítő kerettel elvileg lehetne nagyobb átmérőjű hangszórót beépíteni az ajtóba mint a gyári?
  Valahol azt írták a nagyobb hangszóró jobb minőségű hangot ad.
 • Tetsuo
  #737
  Próbáld ki, hogy kielégít-e az aptX-es Bluetooth minősége... engem biztos, hogy nem.
 • SötétBarom
  #736
  Tehát emiatt nem érdemes szerezni egy modernebb fejegységet?
 • Tetsuo
  #735
  Bluetooth hangátvitel esetén az SBC helyett már az aptX kódeket használják, de az sem tud hi-fi minőséget.
  Értelemszerűen a közvetlen elektromos összeköttetésnél jobb nemigen van.
 • SötétBarom
  #734
  Csoki!

  Van különbség hangminőségben a különböző bluetooth verziók között? Van egy LG fejegységem, tök szupin összepárosodik a telefonommal, játssza is a zenét, de hangminőségben a fele sincs annak, amit sima jack kábelen tud..
 • jelina09
  #733
  Sziasztok!
  Keresek eladó Pioneer DEH 80 PRS fejegységet megvételre, vagy cserélni szeretném Alpine CDA-9853R típusú fejegységemet és az Alpine KCA 420i Ipod adapteremet KIZÁRÓLAG Pioneer DEH 80 PRS fejegységre, értékegyeztetéssel.

  Elértek a 06/70-3614186-os telefonon, vagy a [email protected].

  Köszi: Imi
 • Firerock
  #732
  Nem tudom jó helyre írok e,de ha nem akkor töröljétek:
  Vettem egy USB 3.0 pendrive-ot(mini) autóba zenét hallgatni. a gépről nagyon gyorsan felteszi rá a cuccokat,de amikor bedugom a kocsiba akadozva játssza le a zenét. Próbáltam már mindenféle formázást,semmi eredményt nem hozott. Egy sima 2.0-ás pendrivera feltettem ugyanazokat a zenéket,az tökéletes volt. Számítógépen hibátlanul játssza le a 3.0-ást is. Azért használnám a 3.0-ásat mert az mini,tehát nehezebb kitörni. Remélem tudtok valami segítséget adni. Előre is kössz
 • Fyndath
  #731
  Sziasztok! Autóhifi vásárlás előtt vagyok és nem nagyon tudok dönteni. Kéne egy jó fejegység, kettőt "néztem ki"... Pioneer deh-1600ub és pioneer mvh-x360bt. Mi a főbb különsbég a kettő között? Főleg mobilról hallgatok zenét, jackel kikötve, nem kell sok extra :) Esetleg mit ajánlanátok még hasonló árkategóriában?
 • imiapo
  #730
  nem jól írtam a típust jvc kd s641
 • imiapo
  #729
  sziasztok meg tudná nekem valaki írni hogy honnan tudnám letölteni a JVc kd5641
  magyar leírását?
  ez egy régi cd lejátszóm elkevertem a leírását és nem adja ki a cd-t.
  emlékezetem szerint van rajta talán valami gyerekzár féle és nem tudom a gombkombinációt.
 • j0nNyKa
  #728
  Sziasztok!

  2007-es Kia Ceed-be vettem faszás dvdlejátszós gpses cumót, most szeretnék bele valami erős hangfalszettet. Hol nézelődjek, mit ajánlotok? Árban úgy gondoltam, hogy beszereléssel együtt 100k alatt ki kellene jönni, abból ami csak a csövön kifér, jöhet.
 • ajem kisa
  #727
  Ha nem érthető akkor bocs, kv mellett még nem fog jól az agyam, sem a billenytű! :D
  Tehát javítva kb. ez lett volna:

  "Helo,
  Kezdetnek jó lesz, ha első rendszered, akkor mindenképp!
  Aztán ha nem tetszik, akkor lecseréled majd az ajtóból...aztán a mélyet, az erősítőt, az egészet, és mikor már neked megfelel, na akkor mondd ki, hogy itt megállok (nem az autóval, hanem a költekezéssel!!)! :)
  Én most úgy állok, hogy az első ajtókban van egy pár 16,5cm + 10cm és a műszerfalban egy pár csipogó amit egy focal erősítő hajt (jelszűrővel/filterrel ki-hogy hívja), és egy lapos, ülés alá való 25cm-es focal mély beépített erősítővel. Itt azt mondtam, hogy kész, ennyi, nekem innen több nem kell.
  Ha nem teszed te is, akkor úgy jársz, mint a pc-sek, mert ebben is a csillagos ég a határ! :)

  Viszont ha első alkalom, első szett lesz tényleg, akkor (ha visszaolvasol, akkor volt róla szó), akkor mélyládát próba/hallás után válassz ott a kereskedőnél!
  Ha valamit magára adó bolt nem hajlandó kipróbálni, akkor menj tovább, mert ahány autó, annyi hang/tér...stb. különbség van! A füled válasszon, ne az ára!
  Ha a fővárosban vagy, akkor javaslom surányiékat (weboldalukon is vannak nagyon hasznos tanácsok, és a boltban is nagyon segítőkészek!!!), ha pedig vidéken, akkor sajna olvasnod kell sok-sok tesztet! :(
  Arra figyelj, hogyha a mélyet beteszed a kocsiba, akkor (ha nincs kierősítve az ajtóké), akkor az olyan halk lesz a mély mellett, hogy arra is kell költened! :D Aztán ha veszel azokhoz erősítőt, akkor lehet, hogy ahhoz a hangszórók gyengék, és hamar kiütöd vele, aztán azokat is cserélheted, aztán már alakul, aztán találsz egy olyat, hogy jobb legyen, aminek az a neve, hogy hangszigetelés = kárpitbontás, szigetelőanyag fel, kárpit vissza, nagy különbség jeee, aztán jön a....stb.stb...
  Én tavaly hálisten letettem a lantot, így megálltam a kocsi áránál, többet nem ölök bele! :D
  Gud lákk!"
 • ajem kisa
  #726
  Helo,
  Kezdetnek jó lesz, ha első rendszered, akkor mindenképp!
  Aztán ha nem tetszik, akkor lecseréled majd az ajtóból...a mélyet, az erősítőt, az egészet, és mikor már neked megfelel, na akkor mondd ki, hogy itt megállok (nem az autóval, hanem a költekezéssel!!)! :)
  Én most ógy állok, hogy az első ajtóban van egy 16,5cm + 10cm és a műszerfalban egy pűr csipogó amit egy focal erősítő hajt (jelszűrővel/filterrel ki-hogy hívja), és egy lapos ólés alá való 25cm-es focal beépített méllyel. Itt azt mondtam, hogy kész, ennyi, nekem innen több nem kell.
  Ha nem teszed te is, akkor úgy jársz, mint a pc-s-ek, mert ebben is a csillagos ég a határ! :)

  Viszont ha első szett lesz tényleg, akkor (ha visszaolvasol, akkor volt róla szó), akkor mélyládát próba/hallás után válassz ott a kereskedőnél!
  Ha valamit magára adó bolt nem hajlandó kipróbálni, akkor menj tovább, mert ahány autó, annyi hang/tér...stb. különbség!
  Ha a fővárosban vagy, akkor javaslom surányiékat (weboldalukon is vannak nagyon hasznos tanácsok, és a boltban is nagyon segítőkészek!!!), ha pedig vidéken, akkor sajna olvasnod kell sok-sok tesztet! :(
  Arra figyelj, hogyha a mélyet beteszed a kocsiba, akkor (ha nincs kierősítve az ajtóké), akkor az olyan halk lesz, hogy arra is kell költened! :D Aztán ha veszel azokhoz erősítőt, akkor lehet, hogy ahhoz a hangszórók gyengék, és hamar kiütöd vele, aztán azokat is cserélheted, aztán már alakul, aztán találsz egy olyat, hogy jobb legyen, aminek az a neve, hogy hangszigetelés = kárpitbontás, szigetelőanyag fel, kárpit vissza, nagy különbség, aztán....stb.stb...
  Én tavaly hálisten letettem a lantot, így megálltam a kocsi áránál, többet nem ölök bele! :D
  Gud lákk!
 • sondorr
  #725
  Sziasztok! Most tervezem, hogy egy alap rendszert építsek az autómba (Opel astra G, 5 ajtós) és a tanácsodat szeretném kérni. A fejegység már megvan, Pioneer DEH-x3600UI, és szeretnék hozzá erősítőt és ládát. Ezeket néztem ki:

  http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=2&termek=1055
  http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=30&termek=26229

  Szerintetek jó párosítás, vagy tudtok ajánlani jobbat ebben az árkategóriában? A rendszer további részei egyébként úgy néznek ki, hogy a két első ajtóban van hangszóró, illetve az A oszlopban csipogó, amik szerintem egész jól szólnak, de majd meglátom hogy muzsikálnak az erősítővel és a ládával és lehet hogy tavasszal ezeket is kicserélem.... Előre is köszi!
 • tigeroo
  #724
  hello! próbáltam a telómat syncelni aux bemenettel a kocsinkon de nem működik, gyári fejegység van mind a kettőben (ford mondeo, ill. ford ranger explorer pár évesek)

  bedugom, kiválasztom az aux módot de semmi. valaki ötlet?
 • Burrit
  #723
  Sziasztok!

  Csak egyetlen kérdés erejéig zavarnék. Van egy Sony MEX 1gp-s fejegységem és egy Galaxy s Advance-m szeretném összekötni a kettőt a fejegység aux bemenetén keresztül. Ha összekötöm és elindítok valamit a telefonon a fejegység kikapcsol ez a telefon csatlakozója miatt van? A mikrofon csatlakozója zavar be? Milyen kábelt vegyek ha nem jó a sima 3.5 jack?

  Köszönöm a válaszokat.
 • Tetsuo
  #722
  Köszönöm szépen!
 • desigo
  #721
  Kenwood KMM-357SD

  "Integrierter Decoder zum Abspielen von FLAC-, WAV-, AAC, MP3- und WMA-Audiofiles"
 • Tetsuo
  #720
  FLAC lejatszos fejegyseget tud vki?
 • buksika21
  #719
  sziasztok!
  olyan kérdésem lenne hogy milyen erősítőt kéne vennem ezekhez a dolgokhoz:
  LG LCS500U :http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02156
  Kicx STQ-300 :http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02159
  Kicx STC-502 :http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=14&termek=1839
  Kicx ICQ-652 :http://www.autohifi-city.hu/?oldal=2&kat=15&termek=1846

  ezt néztem hozzá( Kicx QS 4.160 : http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02316 ) de egy kicsit sokallom az árát de ha jó akkor meg veszem. ill. hogy vegyek-e kondenzátort? előre is köszönöm

  üdv: Marcell
 • hihy
  #718
  Pedig biztos, hogy igazad van.

  MÉLYLÁDA BEKÖTÉSE, hogy ne hátulról dübögjön:
 • hihy
  #717
  Nekem így szállt el egy mélyládám. Egy nagy bassz-nál elszakadt a tekercs.
 • hihy
  #716
  Segítségeteket szeretném kérni.

  Van egy PIONEER DEH 615RDS-W fejegységem, azonban sajnos a csatlakozási pontok ismerete nélkül.
  Pl hova kössem az elektronikus antenna tápkábelét?

  Köszi, ha segítetek.
 • Fyndath
  #715
  Hali! Kocsiba kaptam egy erősítőt, de van egy hibája: lecsapja a biztosítékot, nem tudjuk miért. Mi lehet ennek az oka?
 • Csibusz
  #714
  Sziasztok!

  Szeretnénk venni a párommal egy autórádió mindenestül. Kritérium, hogy ne noname legyen, és legyen kártyaolvasó benne, meg usb. Milyent tudtok ajánlani?
  Ár: 10.000-20.000

  Köszi előre is.
 • Falkon
  #713
  Sziasztok!
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a mélynyomóhoz mekkora erősítő kellene?
  Ez a mély:Link

  Előre is köszi!
 • ajem kisa
  #712
  Hello.Lehet,hogy csak a + és a - jelet kell csak megforditani. Legegyszerubb teszt,hogy kicsit feltekered a hangerot, es a basszusnál ha "sziv" akkor forditva kototted rá. A basszusnal loknie kell, és lehet, hogy csak ennyi a probléma!:)
 • Zoleka777
  #711
  Sziasztok. Hátha tudok vmi ötletet esetleg. Asszony kocsijába (rover25) volt egy régi JVC fej (még az írott lemezt sem olvasta...), viszont a rádio kellemesen szólt. Vettem bele egy Pio 2400UB-t a minap, beletettük, és sajnos azt vettük észre, h doboz szerű hangja van, és borzalmasan rosszul szól akárhogy állítom. Felmerül a kérdés, hogy a hangszóróval (valszínűleg gyári) lehet-e gond, viszont akkor a JVC-vel miért szólt szépen (főleg ehhez képest), vagy esetleg hamis terméket kaptam (erre kicsi esélyt látok, de egy webshopból vettem, magyar leírás nélkül...)?!
 • ajem kisa
  #710
  Nem ismerem a mos-fet-et, de az iso az szerintem az alap minden verdában! Bár volt már ilyen kijelentésem, de tévedtem! Szóval az iso az általában 2 csatlakozó, az egyik a tápot csatlakoztatja a rádióval, a másik meg a hangot! Azért próbáld meg kiszerelni a gyárit, és max lefotózod nekünk, és megmondjuk, hogy mit keress!:)
 • ajem kisa
  #709
  Alpine > Kenwood
 • gabor86
  #708
  Sziasztok!

  Autórádiót szeretnék venni.Ki is néztem 2 .Egyik Alpine 9882ri a másik Kenwood bt61u. Az lenne a kérdés ,hogy valaki ismeri e ezeket vagy van valami tapasztalat. Alpine kinézetre is jobban teccik meg szépen is szól a kenwood viszont többet tud ugyanazért az árért. Szerintetek melyik jobb?
 • jacky87
  #707
  Sziasztok. Szeretnék egy normális autórádiót a kocsiba, viszont a műszaki részéhez nem igazán értek.
  Nincs külön erősítőm (egyelőre nem is szeretnék), csak az alap hangrendszer. Ahogy nézegetem a készülékeket, azt látom, hogy van ISO csatlakozós és van a MOS-FET erősítőcsatlakozós (itt nincs feltüntetve, hogy lenne ISO csatlakozó is). A kérdésem az lenne, hogy melyiket érdemes keresnem? Az autó egyébként KIA Rio. Köszi a választ
 • ajem kisa
  #706
  Így néz ki a rádiód?
  Ma lehet bemegyek egy cimborámhoz és megkérdem, hogy ilyenkor ő mit szokott csinálni (ez a szakmája), mert az a 3 sáv engem eltántorít!;)
 • collage
  #705
  Hello!
  Elöre bocsájtanám, hogy abszolut kezdó vagyok a témában.
  A szitu a következő, vettem egy 2005ös ford fiestát, amibe rádiós magnó van! Nem vagyok vájt fülü, denagyon szeretnék bele valami menó cuccost, ami viszi az mp3at, jól néz ki a kocsiba stb... nem akarok vilogni vele, nö vagyok, szóval semmi mélynyomó, csak egy korrekt fejegységet ajánljatok, ami passzol bele... vagy ez tómök mindegy, csak kell hozzá bepítőkeret?
  Előre is kösz a segítséget. !
 • somgaga
  #704
  Sziasztok!

  Szeretnék ajánlani nektek egy oldalt ahol olcsón tudtok autórádió beépítőkereteket, és hangszóró kereteket vásárolni minden típushoz.

  Autohifibolt.net

 • venndi
  #703
  Helló!

  A 3 hangszóró közül melyiket érdemesebb megvennem? Mi a különbség?
  Alpine SPR-69C, SPR-69LP vagy SPG-69C3?
  http://www.autohifi.hu/webshop/reszletek/QUxTUFI2OUM%3D
  http://www.briver.hu/termekek/auto_hi-fi/hangszoro/kotriax_oval/13374_alpine_spr-69lp.html
  http://digibest.hu/index.php?p=termek&kat=187&termek=5415
  A Wattok alapján én is eltudnám dönteni, de hát a wattok nem mindem. Például az SPR 69LP 275/55 Watt 27.000Ft, az SPG C3 350/90 Watt és 20.000 Ft.
  Az erősítőm Alpine MRV-F407, 4x60 RMS, megtudná hajtani a 2x60 RMS az SPR-eket? vagy ez kevés nekik? Inkább SPG?
  Köszönöm.
 • ajem kisa
  #702
  Nem kaptál hozzá használatit? Nekem soha nem volt szonim, de lehet, hogy a nagy tekerőd multifunkciós (lenyomva tekered, vagy...)!
  Nem tudom, hogy van-e valakinek itt szonija, de ha nincs benne ilyen opció az elég gáz lenne szerintem!:)
 • exinor
  #701
  Van egy új Sony CDX-GT616U mp3as lejátszóm és hiába rakom külön mappába a számokat a pendriveon, nem tudok album szerint léptetni és nem írja ki az albumokat, mint az előző lejátszóm. Hogyan tudom megoldani, hogy kiírja az albumokat és tudjak album szerint léptetni?
  A segítséget előre is köszönöm.