126
Nokia 3310 problémák
-
#78 a 3210 szinte igye van meg a skotok isveszik :)))
brutto 7000 penz es lebeszelheted a 7000 et...
pannonal
a tobbit nemtom -
#77 Gabor rakot vacsorazik.
nekem ez az alca701-esem van, nekem teccenek a dolgai. valaki! belso menuben van 'menu 2 access' ami jelszot ker. mi az honnanlehet kideriteni? -
#76 SL45. egy gond van vele. 2 ev huseggel is 100ezer folott van az ara. de jelenleg a legjobb. -
#75 Milyen kártyás akciók vannak mostanában(mindegy milyen szolgáltatónál)?Vagy egyáltalán mennyi most egy kártyás telcsi? -
#74 amugy nokiaban most a 6210 es az egyetlen telefon amit hasznaltam es tecett... bar ez is eleg törekenynek tünt, de nem is arra van hogy ledobjuk :) -
#73 r320 t28 t20(bar egy kicsit nagyonvastag lett :) )
söt az alacsonykategoriaban a a2618 vagy 2628 as is angyon jo! lenyegesen többet tud mint egy 3210 es es olcsobb annal... tudasra kb annit tudnak mint egy 3310 es, de a hasznos tudasa talan meg nagyobb is... -
#72 Ja és szerintem a T20 úgy néz ki mint 1 tégla...nekem nem teccik.
Viszont a T28-at már fogtam a kezemben, nagyon impresszív, csak az a rohadt 3 soros kijelző....
-
#71 C35 és SL45 (rulezatomistenkirály...) az viszont jó, M35 télleg nem 1 nagy szám. -
#70 siemens? na azok ahogy kinéznek, meg az m35 torésálloságárol annyi hogy 1 m-es eséstol meghalt...
t20 nőies? hát ha lila-fehér szinbe veszed akkor biztos, de az alap fehér-feket szinpárositás nem éppen, de ha pl 3310 is eléggé nőies ha igy veszed... -
#69 6210, 8850, 8210, igaz ezek marha drágák is...
Most a Siemens ott van a topon...láttam az SL45-öt, ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!!
NAGYON nagyon ottttttttt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#67 Az egész telefon egy nagy probléma! :) 3210 a legjobb! :) -
#66 mondj épkézláb nokiát, mer az utobbi idobe igen ritka lett, t20al idáig nincs bajom (2 nap óta :) ) talán tovább birja mint 3210...... -
#65 Mondjatok léci egy épkézláb Ericcsont mostanában.
Én meg, Lalee, akkor állok valami mellé, ha sokan ellenzik. Mert jó a Nokia, és sokan veszik, mindig van valaki, aki jön, hogy neki elromlott. vagy a havernak. Hűha. -
ixyon #64 a nokia rulez!
csak mostanában nem tudnak épkézláb telefont csinálni
a 3310es legnagyobb problémája pedig cak az, hogy ott van a boltban, és nem az elmebeteg tervező agyában.
csúnya, aránytalan, és buta. -
#63 Faxom a nokiákba, valahogy az 5110-nél megállt a minőség. volt szerencsém 3210-hez, olyan jó 2 hónapig bírta, utánna belasullt a software, aztán elszállt a kijelző, erre kozolték hogy 20 rugo a javítás. Erre vettem egy Ericsson T20s -t, azonkívul hogy nincsbenne chat, tobbet tud mint a 3310, ami meg ngem nagyon a 3210re emlékeztet. Intel pocit én se veszek/nem is vettem soha :) -
[Walaki]D`Lair #62 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! MEGVAN!!! 1610!!!!! -
[Walaki]D`Lair #61 6250? -
#60 6210? -
[Walaki]D`Lair #59 8110??? -
#58 ako 2110?: ))
esetleg az a 8210 es vagy melyik volt a z a bene hudepici telefon amihez meg kihangositot se lehet rakni... -
#56 3210 nemde?
Biztos, hogy az könnyű? -
#55 csak nem 5110 ?:) -
#53 ja mar intelt se veszek 3 eve :) -
#52 olyat se veszek.. :)
a nokival az a bajom hogy mostanaban egyre szarabb a minosege... a batyam 6110 ese masfel ev altt gajra ment kontakthibas lett a kijelzöje és amikor utanakerdeztunk közöltek hogy ez nokia betegseg... ez van nagyonsok ilyen csereljk le... vagy szokjuk meg...
a 3210 esel is rohadtsok baj volt a 7110 essel is a 6150 es meg alitolag a legszarabb szeria amit kiadott a nokia es a 3310 esrol is irtak josok rosszat, bar lehet hogy ez a nagy nepszerusege miatt van, hiszen a nagytömegben eladott cuccok között nagyobb a selejt is.
bennem a rossz tapasztalat es a sok kritika miatt alakulkt ki a nemszeressem a nokiat... meg amugyis en ilyen vagyok :) ha valamit sokan tüzzel vassal vedenek azt elkezdem nemszeretni :)
-
#50 mondjuk nem egy low end telefonnal kene összehasonlitani... :) amit hozadvagnak 15K ert es meg beszelhecc is le belöle...
amugy a nokiaval nem az abaj hogy keveset tud hanem hogy szar a minosege, es mindemellett draga... -
#49 Én kiváncsi vagyok arra a rengeteg előnyre. Lécci, írd be őket, ha lesz egy kis időd.
Köszesz. -
[Walaki]D`Lair #47 az lehetséges hogy nem mindegyik 3310-es fagy le?Mert egyik ismerősömnek olyan van 1 hónapos, ki sem volt még kapcsolva és mégsem fagyott le.
Ja! És : Siemens M35 RulZZZZZZ -
#46 Én inkább az őzikeszeműre asszociálnék... -
#45 én az agyatlanra gondoltam elsöre, aztan rajöttem hogy biztos buzi a csavo... azert a mobiljat b@ssz@ nem pedig a baratnöjét... -
#44 Senki se asszociált a reklámmal kapcsban az agydaganatra? -
#43 Igen,egyszer mikor ráksalátát etünk akkor mondta a kollegám :Inkább én egyem a rákot,mint a rák engem... -
#41 igen!!!!
megnezni hogy telleg oylan szar e mint ahogy emlexek..
telleg az meg mindig... -
#40 Feri rákost vacsorázik... -
#39 Most őszintén,használtatok már WAP-ot,a kezdeti kipróbáláson kívül? -
#37 ehh az szarügy olyat akartam venni, de rajottem hogy amennyit hasznalom ezt a mobil szart arra böven jo a mostani is. -
#36 Az rxon 320-asból is fagy némelyik. -
#32 A válasz: sehogy.
De ettől is nő a cég diverzifikációs foka. -
#29 :-)))) -
#28 Nem is tudom... azt viszont igen, hogy Motorola-telcsiket akarnak. Jó is lenne. Különben meg mindenféle elektronikai alkatrészt, nem tom... nem ott dolgozom. -
#27 Gondolom, nem az a gagyi kategória.