Vízhûtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ha ez megvan akkor egy normális táp kéne,de az önmagában több mint az a 10000ft amit rá akarsz költeni az egész csendesjtésre.
Igy szerintem kéne még spórolni,és venned kéne egy freezert,meg egy normális tápot,mondjuk egy Thermaltake 400w csodát.
ez a kettõ igy kijönne 20000ft-ból és elmondhatnád,hogy egész halk lett a géped.
A konfigban mit érdemes leírni? 512-es memória, P4 (mint az alaplap is mutatja), 3 cd-meghajtó (igazából felesleges ennyi), 1 floppy, 1 winyó (aminek abszolút nincs hangja). Tehát leállítottam (ideiglenesen) az alaplap és a táp ventilátorát, és gyakorlatilag 0 hangja lett...
Max 10E-t szeretnék a csendesítésre fordítani.
Kössz, hogy segítesz!
Mindkettõt eredményesen lehet halkítani,vízhûtés nélkül.
Utóbbit a vízhûtés nem is oldaná meg.
írd le milyen konfigod van,és mondok rá variációkat.
Ja a zsé oldali része fontos lenne,hogy mennyit akarsz majd rákölteni...
Kicsit bizonytalan vagyok, nagyon örülnék neki, ha tudnátok segíteni. A helyzet a következõ:
Van egy gépem, ami írtózat hangos. Mellette van a TV, és rá van kötve a gép, tehát filmet is lehetne nézni, jó lenne minden, csak a hangos gép mellett a film egy idõ után nézhetetlenné válik... És ekkor jutott eszembe, hogy létezik vízhûtés is... Nem nagyon értek hozzá, hogy hogy mûködik, ha le tudnátok írni, az jó lenne. Elsõdleges szempont, hogy halk legyen a gép (esetleg éjszakaihoz is elég halk). Vagy ha valamilyen másik módszerre "le lehet csendesíteni" a gépet, azt légyszi írjátok le. Elõre is nagyon köszönöm!
J.Bálint
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
LYONESS - Your Cashback Company

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert az a helyzet, hogy nemrég raktam a házba 2 zöld cc-csövet, aztán ha most zöld ventit rakok bele, akkor az szegény nem nagyon tud érvényesülni. Nem tudnál esetleg szerezni más színben? 😊 Jó lenne, mert az itteni (Mo.) boltokban eddig csak led-es ventiket láttam.
Szal szvsz ezek a házi készítésú cuccok nem az igaziak!Ebben a szett full profi,van benne proci blokk,eheim pumpa,tartály, radiátor,kábelek,leirás,minden.
Csinálom a képeket majd róla.
Ha vmelyikõtöket érdekel akkor van eladó szettem(zsír új természetesen),meg minden féle "optikai" tuningos cucc.Igyekszem minnél elõbb megcsinálni a képeket.
Szóval én most azon vagyok, hogy megszabaduljak tõle, és építsek egy normális, home-made renccert amivel húzni is lehet ám a prcit

Szal szerintem egy újabb kör kéne neki, de mindjárt jön valami illetékes és kiokosít minket 😊

Bobz - nezted az arakat?
pl. egy p4 blokk (innovaCOOL rev4.0) itt 27625 Ft, kint meg 30 euro. ez azert durva kulonbseg.
LYONESS - Your Cashback Company