ONI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondja tok már kódot légyszi aki tud...se a trainer se a cheat enable nem megy
Bith
Ha valaki nagyon akarja, akkor meg lehet. A key_confgi.txt-t kell csak átírni.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

JA jó game ,de szerintem már a 3.pálya 3.fejezeténél is lapos /kapcsolók kutatása/stb..
Bith
Te Anarch! Nem lehet, hogy csak van valami trükkje a dolognak? 😊 Vagy agyon kell kombózni a dolgokat 😊. Bár nemtom, mivel még messze vagyok onnan. Mindenesetre én szoktam csalogatni az ellent (mondjuk egy szobába bemegyek elõle elbújok az ajtó mellé, aztán jönne utánam, akkor durr az egy combo...meg persze a földön is meg kell rúgdosni a dögöket 😊))).

Dauby: Használd a combo-kat, mert szerintem azok a legjobbak a játékban 😊. Tehát, már a látvány miatt is megéri, bár valóban elég gáz kivitelezni a többségét...de MK-nál még mindíg egyszerûbb (pl. abban volt ehhez hasonló szinten:le,le,le,fel,fel,védés,rúgás,rúgás,ütés brrrrrrrrr...mindezt joy-jal 😊)).

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

AnarchoiD
jo jatek volt.... kar hogy a vegere eldurvult... pl: amikor oni almodott es almaban kelllllet lenyomni azt a sok figurat.... amikor eljutottam addig hogy azt a robot csajt beepitik valami szamitogep rendszerbe... na ott mar jatszhatatlan a gem, nemhiszem hogy letezik valaki is aki csit nelkul tudja megcsinalni (13. palya) nonszensz, meg serthetetlenseg csittel is folyton elrobbantottak a konzolok elol, a vegtelen mennyisegu screemer lovedeket mar nem is emlitem... amikor a hackerrel bunyoztam a teton, aszittem, annal nehezebb nemletezik, huje bungie-sok racafoltak.. nemertem miert csinalnak ijeneket ? az hogy a vegere csitre szoritjak ra a jatekost, nagyon elveszi a jatek izet....

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bith
Ok megvan! 😊)
Helybõl át is vittem az 5. pályára 😊.
Közben tanultam 2 nagyon tuti combo-t 😊, fõleg a második az, amit az 5. pályára lépéskor kapok. csak csatában elég nehéz elõkavarni 😊). Ez hit,kick,kick,forward+kick...szal nem egy egyszerû csata közben 😊.

A fighting force nagyon jo, csak baromi rövid. egy nekifutásbol át lehet vinni.
Bith
Köszi a tippet 😊!
Asszem most meg is lesem (a háttérben úgyis letöltök, szóval netezni nem nagyon tudok most amúgy se 😊).

Bith
Ja, még annyit, hogy az ellenfelek AI-ja az lehet,h ogy jó, de a saját emberek azok olyan lémek, hogy még! Mindig halomra lövetik magukat egybõl...

Bith
Szép leírás Dauby 😊.
Ezt a Fighting Force-ot meg talán beszerzem valahonnan.

A 3. szintes bugyorgó zöld savnál járok amúgy csak, de már sokadszor sajna, mivel ugye az aulánál mentett utoljára, és ráadásul oda is félholtan érkeztem, muníció nélkül. Egyszer már eljutottam egész normálisan a zöld trunyi alsó szintjére, ahol is át kéne ugrálno pár platformon a kapuig (ahol remélhetõleg újra ment végre). Csak ekkor faszán elcsesztem az elsõ ugrást, és halott voltam... Idegbaj... Quit game... Majd megint nekifutok.

Bith
Na a buta Ivánt is beette már ide a fene megint 😊))).

Bith
Dauby!

Csak azért a MK-ra hivatkoztam lentebb, mivel azt ismerem, és abban is voltak hasonló ütés/rúgás kombinációk. Ellenben a Fighting Force-ot életemben nem láttam még, így nem is hasonlíthattam ahhoz. Tehát ezért. Persze ettõl még elhiszem, hogy arra jobban hasonlít.
OK? 😊

Köszi a linket azt hiszem, hogy menni fog ( vagyis remélem ).
Amúgy szerintem nem rossz game ( már csak azért sem mert Manga ill. Anime a kicsike ;-) ).

\" örökké nem eshet.... \"

http://www.geocities.com/ecrimewarez/index.htm
itt fonn van 2 mirror-ral. persze ilyenidotajt mar meg se probaljatok, mer eleg lassu...😊

Ojoba: akkor ennek nagyon örülök!! És honnan tudnám leszedni ezt a '' másik '' változatot ? Ha dobnád a linket akkor igencsak megköszönném.

bye

Bith
Szerintem jó a cucc. Attól egyedi, hogy verekedni is lehet benne, kb. olyan szinten, mint a Mortal Kombat sorozatban. Tehát vannak speckó combo ütések/rúgások. Persze lõni is lehet egész sokféle fegyverrel, de szerintem a bunyó az sokkal poénabb 😊.
Ja, és nem lett valami könnyû szerintem ezzel a bizonyos helyeken történõ mentéssel. Tehát nem lehet menteni, hanem a proggi ment, 1-1 rész után.

A RIP-ekrol pedig annyit, hogy altalaban nincs bennuk semmi, ertem ez alatt, hogy nincs benne se zene, se duma, se semmi. altalaban.., elvetve azonban elofordul. Es egyaltalan nem biztos, hogy letezik hozza Addon, de ezt az nfo filebol mindenki ki tudja olvasni.
nah, ennyi..😊

hat en is szorakoztam kicsit a gyakorlassal, de tok uncsi az egesz.

Na akkor meséljétek nekem el lécci, hogy mi is ez a játék?
A RIP-ben általában nintsen benne a Music. Külön kell lennie Music Addon néven, de nem mindig van ott a játék mellett. 😞((
Az egy dolog, hogy rip és nem ISO de attól még nem kellene hiányozni a musicnak belőle. Vagy ha mégis akkor ott kellene lenni annak a '' pár '' music addon-nak külön. Nem ?
És nem egy rip-et szedtem le amiben már benne volt a music is!

Demeter: ezt ugy hivjak, hogy rip!!!!!
Amúgy a game tényleg nem rossz csak nekem van vele egy kis gondom. Mégpedig még annó leszedtem innen: http://warezcenter.warez.hu és sajna az itt található 64db file csak magát a játékot tartalmazza. Értem ezalatt, hogy nincs benne semmiféle zene sem pedig hangok.
Ha valaki tudna egy linket ahol mindezt megtalálhatnám ( mármint a zenét ill. a hangokat ) akkor azt nagyon megköszönném !!
Amúgy tényleg ígéretes a játék.

bye