Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár nekem crackelt de van serialja, azzal megkéne próbálnomregelni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Tuvok
Fórum fõlap, bal menüben: Beállítások .

Hogyan lehet logó bérakni a névhez?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hát én azt nem tudtam hogy kell registry. akkor annak kampó

Hát ha bemék egy boltba és feltépek egy csomagolást...

Tuvok
Hát amit kimentettél korábban, az LHMultiplayer bejegyzés, kell a mentéshez .

Igen, boltból .

milyen regitry bejegyzést?

Valahonnan szerezhetõ eredeti kód?

Tuvok
1. Bemásolod a korábban kimentett 2 könyvtárat és beírod a registry bejegyzést . Ha külön programmal mentetted ki korábban, akkor nemtom .

2. Regelni kell eredeti kóddal .

Nekem két kérésem volna, remélem olvassa majd valaki és tud válaszolni.

1. Hogyan lehet megcsinálni azt hogy a játék telepítés után felismerje a régi elmentéseket?

2. Hogyan lehet a netre csatlakozni? Csak simán beírok a játékban egy nevet + jelszót, vagy regisztrálni kell valahol elöbb?

Köszi

Daeth MI: ahoz hody servert csinálj teljes játék kell úgy hallottam.

Hali lovag! nekem van teljes magyarítás. Ird meg az email címed és elküldom!

Haliho!
Magyarositast keresek a jatekhoz, aki tudja honnan lehet letolteni kerem segitsen, elore is koszi!
En seholse talaltam.
Ilyen online game/lan hol van? én találtam!
Tuvok
😊

Bandew
Sikerült

Pedig én mennyit szenvedtem ezzel, eddigi életem során. :-D
thx

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
ok megpróbálom, köci

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tuvok
Felvitted az öreget a barlang bejáratához ? Csak ott engedi el õket !

Bandew
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Ki van a f*szom!!!!!!!!
Az a rohadt gyerektolvaj a bölcsödénél teljesen kikészít.
Kb 50x játszottam el vele, hogy elkapom, kéri, hogy engedjem el, mert akkor elengedi a gyerekeket. Elengedem, erre a pofámba röhög, és elfut. Megint elkapom, és ez így megy már vagy fél órája. Alapból jó isten vagyok, de itt már nagyon elgondolkodtam, hogy hozzáb*szom egy bazi nagy sziklához! Már többször játszottam, és ezt mindig eljátszotta, de ilyen sokszor még nem.
Miért nem akarja elengedni a gyerekeket???

Tuvok
Online Game/LAN

Nem tudja valaki hogy lehet hálóba nyomni a játokot, nem neten! Egyszer már sikerült, de az már régen volt és most nem megy! Pórbáltam úgy, hogy Start Skirmish utána join, de a gép nem látta azt hogy lenne-e server! Mi lehe a gond?!
Tuvok
hmm, télleg, installkor nekem is rinyál vmit egy zenefájl miatt, de az íráshiba miatt van sztem

Bandew
Ja reinstall már megvolt, de akkor is úgy maradt. Még szerencse, hogy bekandikáltam a Music könyvtárba. :-)

Tuvok
épp javasolni akartam egy reinstallt 😄D
de mûxik, ez a lényeg !

Bandew
Na megoldottam. Érdekes. Az volt a szitu, hogy telepítés közben nem másolta fel a vinyóra a zene fájlokat. Hmmm...

Bandew

Tuvok
azaz hogy van

Tuvok
nekem volt zene

Bandew
Ja és azután már nem is jön vissza a zene. Hangok vannak de zene nélkül ugrik a hangulat.

Bandew
Nem tudja valaki miért nincs zene az 1.3-as patch alatt? A legelején még van, de amikor az emberkék ott táncolnak a tigrisfej körül, már nincs.

Bandew
tom, azt már leszedtem, de azért köci.

Tuvok
elvileg kérhet 1 p5dll.dll nevû fájlt, azt google-ról le tod húzni

Tuvok
np

Bandew
Naggggyon köszönöm!

Tuvok
nem igaz, hogy a picsába kerül a linkbe az sg.hu ???
szóval:
http://tuvok.srv.hu/runblackCRK_1.30.exe.zip

Tuvok
bazzzeg
szal

Tuvok
Bandew
Halihó!
Van valakinek az 1.3-as patchez crackje? Nagyon megköszönném.

tibor16
hogy kevés néppel meg tudjam csinálni csak karmos kézzel

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Szia Tuvok: -jó késõn válaszolok. Nekem eredetiben van meg, és akkor is csinálta. Jáccottam ME alatt is és XP alatt is. A runblack.exe hiba nekem egy bizonyos népesség növekedés után jött be és persze mentésnél. Így aztán el se jutottam a 4. szintig, mert hogy kevés néppel meg tudjam csinálni csak karmos sikerült volna, nekem meg nem fült a fogam hozzá. A LOGO-m pedig addig marad amíg jónak látom.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Tuvok
Vki próbálta már a DevNet Tools-t hogy mire jó vagy mit tud ?

Tuvok
nah, ha minden igaz a directx 9b-vel van baja, a c++ visual library elméletileg ebben van benne, viszont nemtom mi értelme lenne XP alá visszatenni DX7-et vagy 8-at, meg emaitt Win-t sincs kedvem megint installálni...

Tuvok
Hát catalystben nincs ilyen beállítás...
Leszedem a legújabb (4.1) Catalystot, kipróbálom, hátha...utoljára én is NV detonatorral, GF 2-vel nyomtam, akkor tökéletes volt.

Johnyy
Nekem is Crystalom van de a multkor amikor Blackiztem NV detonator volt úgy hogy a videodolgoktól ez teljesen független..... Amúgy volt egy haverom akinek az volt a gondja hogy a blackiben össszefolynak a textúrák , ilyen széna, szalmakazal effektus, és bûn ronda , és az volt a baj hogy detonátoron feljebb kellett venni ( 2-õrõl) a maximális pci textúra használatot a direct3d ben

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy

Tuvok

Tuvok
WXP, DirectX9b probléma valószínûtlen, mert több ismerõs játszik vele ezekkel. Esetleg az Ati driver lehet, de ezzel a verzióval (3.7) eddig minden program futott, ezért nem is cseréltem még le.

Johnyy
Figy feltelepítem, és játszok vele (Úgy is akartam) meg már elméletileg fenn is van csak lehet hogy letöröltem,de
ha odaérek és megint kiirja akkor majd úgy is elkezdek vele szemvedni hogy legyen vele valami és akor majd lesz vmi mert most tényleg nem tudom, csak emlékszek rá hogy volt!

Tuvok
áá léciléci gondolooooodj kicsiiiit, léciléci !!

Johnyy
Ahha nekem is volt de csak akkor ha a 2. szigeten már megfeszített munkéval MINDE MOZGATHATÓ TEREPELEMET átdobáltam a 3. szigetre és akkor ezt a hibaüzit írta ki , na akkor lettem öngyilkos,,, vagyis hogy majdnem,, de már gõzöm nincs hogy mit csináltam neki.

Tuvok
igen, de bármilyen mentésnél: kilépéskor, gyorsmentés, automentés, mindig 😞

Johnyy
Ezz mentéskor következik be?