Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

OptimusPrime
Sajnos a B&W a négy év fejlesztési idõ ellenére is tartalmazott bõven hibát, ez az utolsó pályára való átlépés is egy olyan hiba! A mentés dettó. Ha eredeti a cumó, akkor hivatalos oldalakon fenn vannak a "peccsek"!

Üdv!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Tuvok
Hmm, korábban már leírtam ide, nekem minden mentéskor jött elõ egy hibaüzenet, miszerint a runblack.exe hibát okozott xy címen, ezért le fog állni, így lehetetlen volt játszani vele .
1 hónapig próbálkoztam mindennel, reinstallok tömkelege (XP, driverek, B&W), de sehogy se lett jó, így ráhagytam, letöröltem ...

tibor16
No csak azér, hogy meg ne szûnjön a Topic, - az egyik kedvencem a gém...
Tényleg, találkozott vki azzal a problémával, hogy ráérõsen játszva szépen maxra nõtt a népességem, és amikor át akartam menni a 4. fejezetbe runblack exe hibával nem tudtam. Annak tulajdonítom, hogy vagy a gép nem bírta feldolgozni a lakosságot, vagy a program nem tudta nyílvántartani...ehem... ez lehet hogy hülyeség? Millenium és XP-nél is ua. Úgyhogy el sem jutottam a játék végéig, -de istibizi így is imádom...
A gém eredeti, az oprendszer P4 2,4; 512 MB Ram (- most növeltem 1GB-ra).
Sz'al sztetek?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Látom azóta nem irt senki

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hát be! Remélem ez igy is marad.

Még mindig szivat a 4. pálya. Lényem egy szimpla követ sem vesz fel nem hogy a totemet akarná rángatni. Ez bosszantó.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Bandew
Jól beindult a topic! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
Ja meg még a farkast akartam kipróbálni, csak annak baromi ocsmány lila színe lett amikor full jóvá vált végül úgyhogy inkább hagytam 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Már nem mert sem a játék nincs fönt se a kong exe 😊
Amúgy lehet azért nem vettem észre mert én egy ideig szórakoztam vele (még az 1. pályán) aztán elõször oroszlánnal, másodszorra meg mandrillal végigtoltam.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tuvok
akkor van, ha magasabb tanulóképességû állatot cserélsz le butábbra, pl majmot tehénre, ekkor ami a majomnak 100% volt, az a tehénnek csak töredéke lesz, próbáld csak ki

igen a kong.exe

Eye-scream
Nekem is az volt meg de nem tapasztaltam ilyet.

Tuvok
Nagyon ritkán, fõleg saját gyártású pályán, meg néha a kieget nyomom .

Tuvok
kong.exe ? Nekem is megvan, meg egy másik is, bár sose használtam, mert a cserékkel elfogyhat a lény tudása .

Eye-scream
Én már kétszer végignyomtam a kieggel együtt, úgy döntöttem, hogy mostmár megvárom amíg kijön a 2 😊

Ti amúgy még játszotok a B&W-al vagy csak emlékezetbõl mondtok dolgokat?

Na én mára lépek. Majd holnap.

Tsátok!

Köszi a tippeket! Találtam Removescars-t, meg 2 lény cserélõt, az 1ikben még a tulajdonságokat is lehet változtatni, meg va tatto managger is.

Regisztráltam és feltudtam menni onlinera. de sajnos nem talált a game helyet ahova csatlakozhatnék.

😞

az kellene. Hány megás?

Eye-scream
Illetve már nincs formatnál elveszett sry...

Eye-scream
Nekem van egy programom, amivel bármikor bármilyen állatra át tudod változtatni a sajátod.

Hát problémás innen leszedni. Regisztráltam már. de most vmi progit akar telepiteni, mert csak azzal lehet leszedni. nem szeretem az ilyen progikat.

meg nézem

Tuvok
Innen letöltheted a 4 Bonus Creature -t .

A RemoveScars-t nemtom most így hirtelen, Google-on nézz szét .

én ezen az oldalon nem találtam

Van egy oldal ahol vannak jó dolgok, de német.
http://lionsource.ngz-network.de/

Nincsnek netröl lények, csak a bõrét cseréltem le. Tudsz olyan helyet ahol vannak lények? én nem találtam. meg az a patch?

Tuvok
Van egy patch, a neve RemoveScars, ez eltünteti a foltokat, karcolásokat .

Tuvok
Hmm, nos igen, annak taníthatod egy darabig a dolgot, inkább ajánlom, hogy ha megvannak a netrõl leszedett lények, akkor a 4. pályán találsz egy lény cserélõ bódét, ott váltsd le valamelyik majomra, tanítsd meg neki a totemet, meg amit még kell, utána váltsd vissza .

Én csináltam szibériai tigrist belõle, de maradtak barna foltok. Bár ez csak 1 skin volt a sok közül

Próbáltatok már másik skint rátenni a lényetekre?

Tigrincs

Tuvok
Milyen állatod van ?

óóóóóóó! csak akkor emeli majd. Az sux. Az az egy amit nem tud

Eye-scream
A falusi totemen tanítgasd. Mikor megtanulta akkor azt jelzi a lényed "karakterlapján"

Én már emelgettem mind 2t, ugy is hogy porázonvol, az ami mellette van, simogattam, pofoztam, de semmit nem csinált csak elfeküdt mellette. még a porázzal a totem hez is kötöttem, de semmi

Tuvok
Ha jól rémlik ott kettõ db . totem van, és egyszerre kell felhúzni õket, jobbhíján egyiket a lényednek . A vidd az egyikhez a lényed, Te menj a másikhoz, és azt rángasd le-fel, majd amikor a lényed megemeli a mellette levõt, emeld fel a sajátod .

Egy kicsit el kell lépnem 10-15 perec mulva visszajövök

az 1.30 az meg van. tegnap szedtem le.

Nem tudok átjutni az ötödik pályára. A lényem nem hajlandó felemelni a totemet az élõhalott falunál. Hogyan vegyem rá?

Tuvok
1.30

Tuvok
Igen, valamivel a megjelenése után .

Melyik a legujabb patch?

Végig vitted már az egyjátékos módot?

Tuvok
LAN-ban lehet játszani törttel is, de érdemes feltenni a legújabb patch-et hozzá, különben szinkronizációs hibák miatt sokszor kidobódnak a játékosok .

De tcp/ip-vel akár játszhatnánk egymás ellen is nem? Vagy nem jól tudom?

Az kár

Tuvok
Hiába, nem fogja engedni, csak eredeti kódot fogad el .

Köszi