Black & White

Oldal 1 / 24Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all. ezzel lehet multizni? ha igen valaki elmondaná hogy, hogy kellene. az a link amit fleko linkelt be már nemjó. elõre is köszi a helpet
hello.
azt szeretném kérdezni, hogy ha új lényt kérek akkor mindent megkell neki tanítanom? mert a lényem 11 éves.
Miért nem jó az 1.3 patchel a játék? Nem lehet vvalahogy megoldani hogy mûködjön?
ha gondolod adhatok egy mentést, én most úgy is újra fogom kezdeni. felteszem ftpre, és akkor letudod tölteni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

koryne
Kedvem az ugyan lenne, de idõm már nem :/ Lényem sincs, amióta a tigrisem magával vitte a sírba egy átkozott maxtor vinyó... De majd felrakom újra és megpróbálunk sort keríteni rá 😊 Addig is megpróbálok rájönni, hogy lehetne összebarátkoztatni a hamachival. Ha végképp nem megy, marad a lionhead fórumon leírt módszer.

Xbox Live gamertag: kilencnad

hamachival próbáltuk, de nem ment, vagy csak bénák voltunk.

Te még fent is vagy nálam MSNben. még régen egyszer szerveztünk multit, de nem jutottunk el odáig. nem volna kedved neked is?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

koryne
Sztem Hamachin is mûködne...

játszottál már igy vele? esetleg nem akarsz te is? kicsit nehezen értem mit is kell csinálni, nem vagyok túl jó angolból

már nem lehet vele simán játszani, az EA lekapcsolta a szervereket
itt van egy leírás hogy hogyan lehet még megoldani.

játszott már ezzel valaki multit? mert mi nem tudjuk összehozni, és kéne egy kis segítség

én igen. megdobtalak egy maillel

Nem akar valaki játszani multiban a Black & White-val? Ha mégis, akkor az írjon a [email protected]!
nekem sosem volt ilyen gondom. próbáld meg patchel.

Dzsega
hy
a harmadik pályán vagyok, amikor át akarok lépni a a4. pályára fog és kicsesz a windowsba és azt mondja, hogy hiba merült fel ezért leáll.
volt már valakinek ilyen (nincs rajta semmilyen paccs, nem eredeti, xp alatt játszok és eddig nem volt gond.)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nem mondanám hogy jobb a 2. egyszer végig vittem és annyi. az egyet meg sokszor. szebb a grafikája, de az 1 jobban megfogott

www.wanadoo.netipar.hu jáccatok a 2-vel sokkal jobb mégha nem is próbáltam az 1-et 😄😄😄😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nekem win2000 ben tökéletesen futott. lehet hogy az megoldaná a problémád

Hello!
én is újra elõvettem ezt a játékot, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a játék szaggat, de annyira, hogy csak na. gyorsan betöltöttem a Fraps-ot, és bizony 10Fps-nél feljebb nem nagyon ugrott. és az a baj, hogy akármilyenre állítom be a grafikát, mindig ezt csinálja. a másik meg az, hogy agy Penti4es 3.0Ghz, 1Gb 400Mhz-es ram és Gef. 6600Gt 128Mb-os videókarin egy sokéves játéknak nem kellene szaggatnia. aztán amikor beteszem a cd-t a meghajtóba, van egy olyan, hogy Diagnostics. gondoltam kipróbálom, mit ír ki rá. hát ki is adott egy hibaüzit:
This Program has detected that you are running an NT based operating system. Due to the nature of the NT kernel, some information may be incomplete.
és ha rámegyek arra a fülre, ahol a minimum követelményt mutatja, ott a CPU Speednél -1296-ot ír (mínuszezerkettõszázkilencvenhat)!!!!
ezt hogyan tudnám orvosolni?
xp sp2õm van nVidia 91.27es drvirerrel, próbáltam már, hogy beállítom a kompatibilitást, de semmi eredmény!
légyszi segítsetek!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Valaki nem tud nekem e-mailba mentését elküldeni? aki igen az üzenjen privibe!
Dzsega
asszem nem.
a 6. nem az a pálya ahol még vannak másik lények is???

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Stigmata
lenne egy érdekes kérdésem...
a 6dik szigeten vagyok és minden várost elfoglaltam már, viszont maradtam még megcsinálni pár dolgot. és ugye van egy olyan feladat hogy 3 creature fightot meg kell nyernem. és most hogy elment a másik isten a lénye ottmaradt, én meg ugye nekiestem az enyémmel mondva hogy így még könyebb lesz 3szor legyõzni. le is gyõztem csakhogy meghalt :S megverte az enyém és azóta csak fekszik a földön és ugye amiatt hogy nincs már ott a másik isten nem kel fel :S
nem tudja valaki fel lehet-e ezt még kelteni?

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Nohab
A jó ............................. életbe már az ember talál magának egy egész jó kis játékot és cseszik elindulni persze nem azért mert túl lassú a gépem hanem azért mert túlságosan is új ekkora át..... ást!!! Most felraktam az 1.3 erre meg az a kretén kihagyta az installból p5dll.z filét! Na takarodjanak el!!!
Egyik ismerõsömnek is hasonló gondja volt.
S neki sem segített ugyanez a driver. Nekem Intel procim van, neki Athlon
Kb erre tudtuk fogni az okát...
Nohab
Persze a gémben...
Nohab
Hmm nem mûködik így sem. Dühönben szétvertem pár dolgot meg ilyesmi.
Nohab
Nembaj így is úgy is letöltöm csak ne csak 2-4 kb\s jönne 😞
A 84.43-as egyáltalán nem régi. Sõt.
Fõleg egy 5200-asnak.
ati reklám van az elején, de attól még úgyanúgy van optimalizálva nvidia kártyákra is.

elméletileg a játék ati kártyához van csinálva. nekem atim van, és nekem is villogott, de nekem kb 1 óra játszás után kezdte el

Nohab
Ezt még megfontolom ,de egy driver progi frissítés se árt...
Nohab
Nekem GeForce fx 5200 asom van. Akkó így már érthetõ.Nem szeretnék felrakni régi drájvert az új dolgok miatt tán még nem is engedné, na mindegy 😞. Köszi a segítséget.
rage
Nekem is 6600GT kártyám van, 84.43-as drivert használok.
A B&W Win98 kompatibilis módban, míg a Creature Island Win 2000
kompatibilis módban tökéletesen mûködik.
(XP PRO SP2)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

koryne
Úgy sejtem, vami újabb nvidia kártyád van (mondjuk gef4-tõl fölfele). A régi kártyáimmal nekem is tökéletesen ment (egyszer egy gef2, másszor egy gagyi kyroII), de a 6600 GT-t már nem szereti. Öcsém GefFX5600-osa is ezt csinálja. Régi kártyák mind okésak, atik asszem szintén (bár abból nem próbáltam újabbat), a gefek nem jók 😞 Egyszer egy régebbi driverrel sikerült életre keltenem, de már nem emlékszem, melyik volt az 😞

Nohab
Na nekem az lenne a problémám Windows xp sp2es. A játékon rajta van a 1.3 patch és crack de egy hibaüzenetet ad a játék helyettt. Ha nem patcheltem és a 1.1 ,1.2 patchnél össze vissza vilognak az objektumok a kezemet és az embereket kivéve egyszerûen játszhatatlan. Kombabilitást már megpróbáltam semmmi. Plz help.
Neogan
Ok megoldódott a problémám. Azért leírom mit csináltam hátha segítek ezzel valakinek: Szóval a játékban ugye be volt kapcsolva a creature help. Kikapcsoltam, játék újraindít, bekapcsol játék újraindít. És újra jó volt minden help.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Ja és nem jelennek meg egyéb helpek sem ha a lény felett tartom a kezem 😞

Neogan
Az lenne a kérdésem hogy az normális ha az 1. szigeten lévõ Guide lény elsõ feledata óta nem jelzi ki a képernyõ alján hogy "your creatur tired" meg pl. "From now your creature..." Be van kapcsolva a Creature Help a menüben. Egyébként most jönne a Guide uccsó scrollja. Mit tegyek? Plííz sürgõs!

Bandew
crackeld

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

huhh, kicsit le vagyok maradva a játékkal kapcsolatban, most szereztem meg, feltettem (install közben vmi file-ra azt irta hogy crc erroros, kihagyásra nyomtam, lement az install), persze még az elején megadtam neki cd-kulcsot is de most azt irja pls insert correct disc into drive és nem indul. bocsi de nincs kedvem visszaolvasni 1200 beírást, mit kell vele csinálni?

na most tudtam volna ujra elküldeni. de akkor jó ha már megkaptad

painkiller25
Már megvan THX!😄

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

painkiller25
Nem naon akarócziik!!!Akkor lécci próbáld a [email protected]!!THX

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

valami furát csinált a citromail. ha nem kapnád meg akkor irj itt a fórumon

nekem van magyar hozzá. mingyárt elküldöm

koryne
Ez nem chat, lehet, hogy nem kapsz választ azonnal! Ha jó az angol végigjátszás, akkor irány a gamefqs.
Egyébként nem tudom, minek ehhez végigjátszás, mindent kb 10 féle módon tudsz megoldani.

painkiller25
hahó???

painkiller25
Plíz valaki!!

painkiller25
HI!!Valaki eltudan küldeni egy végigjátszást a játé[email protected]
THX

holy shit! black&white two on net!

<#vigyor2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

remélem sikerül majd. mindig egy fa marad másmilyen a közepén

Oldal 1 / 24Következő →