Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
win7 ultimate 64bit - HP LaserJet 1005 illesztõprogi kellene, vagy link ehhez...
nagyon megköszi
jocipapi
esetleg egy lemezellenõrzés szerintem nem ártana...
SMART Failure predicted on hard disk 2: vinyóneve
WARING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.
A segítségeteket szeretném kérni az Acronis nevezetû program használatában. Nagyon idegen nekem mind ez, mind a norton ghost.
Megpróbálom szépen megfogalmazni a szándékomat. :)
Két winchesterem van, egy 320-as és egy 500-as. Úgy van megoldva, hogy a 320-on van egy 30GiB-os partíció(Windows 7) és egy 10GiB-os (Windows XP) a maradék pedig adattárolásra van(ez még teljesen szabad), illetve az 500-as pedig teljes mértékben adattárolásra, ez egyetlen nagy partíció. Azért írtam ezt le, hogy ha esetleg egy külön partíción tárolt képfile készítése jobb lenne, mint ha dvd-re írnám ki.
De leginkább úgy szeretném, hogy A windows 7-et és a Windows XP-t esetleg teljesen egybe feltenni a képfile segítségével, úgy hogy elõtte aktiválom a win7-et illetve easy bcd-ben beállítom a bootolást, hogy választható legyen a win7 és az xp a bootmenüben.
Ha ez nem megoldható, akkor úgy is jó, hogy két külön dvd-re a win7 a feltelepített dolgokkal, illetve külön dvd-re az xp szintén feltelepített dolgokkal, és majd újrahúzás után beállítom a bootot, az legyen a legkevesebb. Örülnék, ha megoldható lenne a dvd-s módszer, hogy ne legyen szükség operációs rendszerre, illetve a program feltelepítésére, hogy újrahúzzam a rendszert. Csak simán be a dvd és már tolja is fel, ahogyan a Norton Ghostnál láttam egy ismerõsünk cégénél, ahol dolgozik.
Igyekeztem minnél érthetõbben leírni, remélem sikerült. :)
Elõre is köszönöm a segítségeket.
Ha esetleg egyszerûbb lenne msn-en megbeszélni, vagy bármi, akkor pm-ben ha megadjátok a címeteket, felveszlek.
Üdv
TeckDeck
http://imagerz.com/QEMVWEtvAwJWX1NKQgVR
Üdvözlettel: gy?jt?
Hülyéskedik a Canon képfeltöltõ oldala. Keresek másikat!
Ismét megpróbálom a képet beszúrni.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/LDpkXBeEJ47sCNBM3603ks3kskXL010101413kskXLyErp7K7c.jpg
The Matrix has you...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Épp most kaptam egy Asus K50-es notebook-ot és az lenne a problémám, hogy amikor elõször indítom egy Red Flag nevû Desktop program akar beléptetni vhova, s ehhez login-t és password-öt kér. Nah ezt sehol se találom. (A boltban linuxot adtak a géphöz, de ennek a kézikönyvében se találok semmit). Elõre is köszi a segítséget.
Ez miert van?
Semmilyen programmal nem engedi...vagy van erre valamilyen specko progi?
Koszi
A Comodo Internet Security Free programot használom valós idejû védelemmel.
A számítógépem minden bejelentkezésekor (a bejelentkezés végén) megjelenik egy ablak:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/LDpkXBeEJ47sCNBM3603ks3kskXL010101413kskXLyErp7K7c.jpg
Valahol azt olvastam, hogy az autochk.exe parancs ilyen gyakori lefuttatása felesleges és le lehet tiltani a Comodo IS "Defense+biztonsági szint" modulban. A modul melyik beállításában lehet letiltani az ablak által jelzett folyamatot?
megsérült egyik partícióm, primary->logical mûvelet közben történt egy szép kis windows baleset, és most nem érem el a partíciót, formázni kellene. Megvan rajt minden adat, a recovery cuccok meg is találják, de mivel 400 giga, nem szívesen menteném így át máshova, majd vissza, etc. Nincs valami program, akár linux akár win, amivel helyre lehet pofozni ezt a fájlrendszert? köszi
.: mobilize.hu :.
Fogod a gyári XP-d, letöltesz mellé egy nlite-ot, és azzal berakod.
Tákolva van, de semmi újdonság nem kerül bele, csak amit te raktál bele.
Kiírod, telepíted.
Talán ez lenne a legegyszerûbb és leggyorsabb mód.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Idézet
F6 --> más gyártótól származó scsi vagy raid illesztõprogram telepítése
"Nem sikerült megállapítani a számítógépben található tárolóeszköz típusát, vagy az eszköztípus kiválasztását kérte.
Jelenleg az alábbi tárolóeszközt lehet telepíteni:
<nincs>
* Ha további scsi eszközöket, cd-rom meghajtókat, vagy különleges lemezvezérlõket (olyanokat is, melyekhez a gyártó adja az illesztõprogramot) szeretne megadni, nyomja meg a T billentyût.
* ha a gyártó nem szállított a tárolóeszközhöz illesztõprogram lemezt, vagy nem kíván további eszközöket telepíteni a Windowshoz, akkor nyomja le az Enter bilentyût."
Ha T-t választunk, akkor
Idézet
"A telepítõ nem talált hajlékonylemez meghajtót a számítógépen az OEM-illesztõprogramok hajlékonylemezrõl való floppy disk betöltéséhez.
* Az ESC billentyû megnyomásával megszakítja az OEM illesztõprogramok betöltését
* Az F3 billentyû megnyomásával kilép a telepítõbõl.
Ha Enter-t, akkor
Idézet
"A telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót. Ellenõrizze, hogy van -e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelõen csatlakozik -e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelõ -e. Ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására.
A telepítés nem folytatható. A telepítõbõl való kilépéshez nyomja meg az F3 billentyût."
ergo nem sikerül feltenni az eredeti xp-t, tákoltat nem akarok feltenni, mert csak a baj lesz vele a késõbbiekben. most letöltök egy integrált sp3-asat, de sztem ez sem lesz jó, meg már ezt is kihagynám, hisz feltesz minden olyat amirõl nem tudok. memoriakártya olvasóval nem lehet felismertetni vele a sata vinyót?
jah, biosba se lehet semmit sem állítani.
windows 98se-hez kellene nekem boot floppy!!!!!!
ha tudtok lédszi irjatok!!!!!!!!!!!
lehetõleg olyat ami jó is!!!
segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Most egy újabb kérdésem fordulok ide. a call of duty 2 multiplayer valamiért akadozik és nem tudom hogy miért! Régen jó volt de azóta internet lett cserélve,de ez az új internet5x gyorsabb mint a régi ezért is nem értem mért akad!
Lenne egy olyan problémám, hogy valami miatt a hibernálás után bejövõ képernyõn megjelenik egy olyan e-mail címnek az olvasatlan üzeneteinek a száma, akit nem is ismerek. Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy hogyan kerülhetett oda bele, és hogy hogyan lehetne valahogyan "kiszedni a gépembõl?" A funkcióra szükségem lenne, csak nem az õ címével...
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Zwiebel