Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
abban kérném a segítségeteket hogy az mért van hogy pl netezek és bejön egy kék háttér számokkal és újbólindul a gép, és mikor feláll a rendszer akkor megnézem a sajátgépben az eseménynaplóban hogy most ez mi volt azt írja hogy System Error. Lécci írjátok meg mi baj lehet.
c:\Documents and Settings\
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
amit neten megnyitok képet azt vhova tárolja a gép nem?
vki segítene?
hova menti azokat a képeket amit a neten megnézek gondolom valahova a gépen elrakja de hova,tud vki segíteni? nagyon fontos lenne...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nagyon jó program lenne de ezzel nem lehet megbékélni.
De nem is engedi rá beállítani csak simán a kurzorokra.
Ááá más,hogy tudja ezt így használni? Nyomok egy jobbra kurzor és pause-z.
Nah mind1 hát ha nincs rá okosság akkor nincs!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nem tudja valaki,hogy a MediaPlayerClassicHomeCinemaban ..miér nem lehet beállítani azt,hogy normálisan tekerjen bele elõre hátra a filmekben? Pl: a kurzornyilakkal.
Nagyon jó lejátszó lenne de ezt így elrontották benne ..kár.
De ha valaki esetleg tud rá orvosságot kérem írja meg ide.
Köszönöm!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
3D-s Modellezésre, animálásra is használható(weblap értelmezése szerint),ingyenes,súgó is van hozzá egyetlen hátránya:hogy minden angol nyelvû
ez hasznodra lehet
Segítséget akarok kérni Virtuális valóság modellezésbõl.Egy ilyen házit kell beadnom .
1. Ne csak egyszerû alakzatot (hasáb, henger, kúp, gömb) tartalmazzon
2. Legyen benne animáció és/vagy interaktivitás
3. Értelmes dolgot jelenítsen meg.
1. Ez egy kereskedelmi szoftver. Ha tetszik, akkor vedd meg. Ez ugyanis nem warez fórum.
2. Ezen program helyettesítésére ott az ingyenes Gimp képszerkesztõ amivel hasonló effektusok kreálhatóak:
Nemrég vettem egy Acer Aspire 5738ZG notebook-ot. Windows Vista oprendszer járt hozzá, használom is egy hete, de úgy döntöttem, hogy XP-t rakok a helyére, mert azt már megszoktam teljesen.
A gond az, CD-rõl bebootolom a Windows XP SP3 lemezt, el is indul a telepítési folyamat, de még mielõtt a szerzõdés elfogadás/partíció kezelés részhez ér, kidobja a sokak kedvenc kék képernyõjét ("A rendszer problémát talált, és a Windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt<...>").
A CD-nek semmi baja, az nem lehet probléma. Mit tudok ilyenkor tenni, mert mindenképpen XP-t akarok a laposon használni.
Elõre is köszi a válaszokat. Ez a folyamat után szakad meg.
every damn day
Tudna segíteni nekem valaki? Találtam egy nagyon jó programot, ami fotókat formáz, úgy, hogy úgy néznek ki, mintha kézzel rajzolták volna õket. A neve: AKVIS sketch. De csak a 10 napos trial verzió múködik. Nem tudja vki h honnan lehet hozzá cracket vagy keyloggert v bármit leszedni amivel eztán is használhatnám? Köszönöm elõre is.
Gondolom tipikus a problema: a Steinberg SX-et hamarabb installaltam mint a hangkartyat es nem latja a hangkartyaval installalt vst plugint (mas, kesobb installalt progik latjak). A uninstall-install nem segit, lehet hogy valami file-okat kezzel kellene torolni? Tudtok segiteni?
Koszi!
egyébként én hangdriverre gyanakszom, mivel most van egy X a hangszórónál
Flash-t már újraraktam jópárszor
Van egy pdf-em, amiben át kéne írnom pár sor szöveget. Milyen programmal tudom ezt megoldani?
Nálam MPC HomeCinema + Klite visz minden flv-t akadás mentesen.
Flv lejátszásra az alábbi linken találsz beállítást: Afterdawn: Play FLV files Guide
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Kiróbáltam sokfélét, de mindegyikben nagyon szaggat a film, az FLV Player például lejátsza normálisan, de közben mintha megfagyna, és nem reagál semmire. A film megy, de nem lehet hangot állítani, bele tekerni, bezárni, semmit...Google-ban rákerestem, 5 féle programot kipróbáltam, ami lejátssza ezt a formátumot, de egyiknél színes foltok voltak, másiknál akadozott, egyikkel sem volt jó. Nem kell semmi csicsás program, egy tök egyszerû lenne a jó. Valaki tud ilyet?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
isten által alkotott progi<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
fél másodpercet nem sikerült megmentenie a kb negyed órás videóból, de ott is cask kockásodik meg szaggat, de legalább lehet végignézni, megvágni, bármi😄 és nagoyn hamar végzett, sõt, sztem ha lassabb opciót választom, az egészet megmenti, de nekem ez is bõven elég.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na mind1, legfeljebb megy egész nap, meg éjszaka is, esetleg felfüggesztem a gépet, akkor kikapcsol de tudja onnan folytatni😄