20837
Segítséget kérek
  • PetruZ
    A hibaüzenet alapján valamilyen audio kodek körül kell keresni a bugot. A VD (vagyis a DirectShow, az egész kodek miskulancia lelke) nem tudta felismerni az adott film változó bitrátájú kódolását (azt mondja, hogy az általa ismert VBR kódolások egyike sem felel meg annak, amit a filmben talál), ezért átírja a beolvasott stream fejlécét állandó bitrátájúra.

Szerintem először is tegyél fel egy GSpot-ot és nézz rá azokra a filmekre, amelyeket le tudsz játszani. Kiírja, hogy milyen használható videó és audió kodekek vannak a gépedre telepítve. Ezután nézz rá egy olyanra, amelyik ilyen bugos és hogy akkor mit ír ki.
    A "kásás" kép utalhat arra is, hogy az adott videó kodekhez nem talált új, modernebb lejátszót, de egy régebbi kodek azt mondta rá, hogy le tudja játszani, csak hát nem alkalmas rá. Mivel egy csomó kodek egyedi, semmi más nem tudja lejátszani, a különféle divx és xvid verziók, vagy a különféle mpeg2 dekóderek körül kellene keresgélni.
  • Crem
    Üdv!

Nekem is kellene egy kis segítség!

Egyes filmeknél egyszerűen kiakad minden lejátszó. Illetve az explorer is csinál egy restartot...
    Valószínű egy kodekcserénél valami fontosat letöröltem és ez miatt nem jó az egész. Az a nagy gondom, hogy pontosan nem tudom mit!:(
    A VirtualDub-al ugyan le tudom játszani, de elég kásás a kép...
    A következő hibaüzenetet kapom a VD-ban:

Ui: Minden megoldás érdekel, csak format:C nem !:D
  • ubiquitin
    Sziasztok!
    Van ötletetek arra, mitől fordulhat elő a köv.:
    Két filmet szeretnénk egymás után lejátszani, de a másodiknál már szürke a kép. Az újraindítás +oldja a problémát, de kellemetlen.
    Légyszi
  • PetruZ
    Hát ez a "programozás" témakör k*rva tág fogalom ám, valamit szűkíthetnél rajta...
  • [MY-OP]M-ano
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.

Olyan embert keresek aki tud programozni. Segítsetek nekem.Aki ért programozáshoz az kérlek keressen meg.

Emailom: [email protected]

Számítok rátok...Köszönöm...További kellemes napot...
  • ScoobyDoo
    http://honositomuhely.hu/
  • KOXX
    honnan lehet letölteni magyarosításokat progikhoz? de lehetőleg olyan hely kéne ahol gyakran frissítenek, szóval újjabb progikhoz is már ott van a magyarosítás
  • ScoobyDoo
    hi all!

Újabban, ha egy videot nézek, akármilyen legyen, tök szürke, életlen a kép. Miért van ez?? Egyik napról a másikra történt. Próbáltam már kodek cserélvel, de hiába. Mi lehet a gond? Köszönöm.
  • lck
    Boroskóla!

A feltételes formázás menüpontban lehet megadni hogy a cella tartalmától függően milyen legyen a cella betűjének a színe.
  • PCanalfabeta
    nem jott ossze:( valamit elnyomtak az darabolasnal:(

de koszonom a segitsegedet!!
  • Boroskóla
    Szevasztok lenne egy kis problémám az exellel adott egy képlet =HA(J3*2>=K3;"NOT REQUIRED";HA(J3*2<K3;"REQUIRED";))
    és itt azt nem tudom megadni ennek a rohadéknak hogyha a REQUIRED szót írja ki az piros legyen a NOT REQURED az maradjon fekete.
  • units
    ntfs98
  • Laci08
    Helo! Olyan progit keresek amit ha felrakok Win98ra akkor beismeri az nfts es winyót!!!!!!Pliz help
  • units
    Tömöritsd ki total commanderrel vagy winrarral!
    Bemásolod az egészet 1 könyvtárba TC és kicsomagolás.
  • PCanalfabeta
    sziasztok!

letoltottem egy nagy meretu progit ,43 rar fajlt kaptam mar mindent csinaltam vele de nem akar osszealni leirna valaki a menetet hogy mit kell tennem a rarokkal ?

elore is koszonom:)
  • Paja TEC
    Szasztok!!!
    Szeretnék egy Ps2-es DVD alapú játékot kiirni de a kiterjesztése .gi! Milyen progi használ ilyen kit.?? Lehet hogy át kellene nevezni?(iso-ra próbáltam de nem müxik) Előre is kösz!!!

• Ben C
    van Spybot, CWShredder, Ad-Aware
  • tegretol
    Lck!
    Köszi.
    Az volt a javítás módja, amit leírtál.
  • lck
    Vszleg a filmlejátszó + egy codec is támogatja a feliratozást egyszerre és mindegyikben be van kapcsolva. pl.: ffdshow + bsplayer.
    Az egyik beállításaiban ki kell kapcsolni a feliratozást.
  • tegretol
    Ha feliratos filmeket töltök le( először a filmet, majd a feliratot) a felirat kétszer jelenik meg. Nagyon zavaró mert az első felirat második sora takarja a második első sorát.
    Hogyan tüntessem el az egyik feliratot?
  • rushman
    igazából beszívtál pár kémprogramot és legalább egy adware-t.
    Látogass el ide, és nézz szét a letöltések menüben. Ajánlom telepítsd az ott található programok mindegyikét!
  • Ben C
    SZiasztok!
    igazából nem tudom, hogy hova vonuljak ezzel a roblémával:

Az Internet Explorer 6 mostanában furcsán viselkedik

kisebb baj:rengeteg a popup, popup killer nem segít

nagyob baj: néhány dolog eltűnik, amikor betöltök egy oldalt. PL SG Forumokba hozzászólások, és PHP Nukeos oldalakon a bejelentkezésnél megadandó biztonsági kód.

nagyon fontos lenne, plz valaki segítsen.
  • KOXX
    egyáltalán van-e ehez magyarosítás?
  • KOXX
    Tweak XP 3.0.3-hoz kéne nekem magyar nyelvcsomag, ha valaki tud egy helyet ahonnan letölthető akkor legyen szíves írja már le
  • Maffya
    Megkérnék valakit leforditaná nekem ezt a pár sort.Köszi

Configure The Bat! for POPFile

Mail Configuration

Load The Bat, then select Properties from the Account menu.
    Click on the Transport option in the list to the left.
    Write down the name of your POP3 server in the Mail Server field (e.g..pop3.yourisp.com) and then replace this with 127.0.0.1 .
    In the Username box, put the original POP server followed by a colon : to the front of the username that is already in the box, e.g, if username was username and original POP server was pop.myisp.net, then the box should contain pop.myisp.net:username.
    Click OK.

SMTP Authentication

If your ISP requires SMTP authentication for sending mail, you will also have to configure your username and password as follows:

Select Properties from the Account menu.
    Click on the Transport option in the list to the left.
    Click the SMTP Authentication button.
    check the use SMTP Authentication box.
    Check the use using specific settings box.
    Fill in your "real" username and password.
    Click OK, Click OK.

HowTos/TheBatHeaders
    POPFileDocumentationProject | HowTos | RecentChanges | Preferences

It is possible to view the message classification (X-Text-Classification) or
    reclassification link (X-POPFile-Link) while reading a message in The Bat!
    without viewing the source of the message.

This requires version 2 of The Bat!

Open the Options -> Preferences menu.
    Click on the "Messages -> Message Headers" item on the left.
    Add the X-Text-Classification header.
    Click "Add".
    For the X-Text-Classification header fill the fields as follows:
    Display this header field as: Classification
    RFC Name: X-Text-Classification
    All check-boxes should be unchecked.
    Click "OK".
    Add the X-POPFile-Link header.
    Click "Add"
    For the X-Text-Classification header fill the fields as follows:
    Display this header field as: Reclassify

RFC Name: X-POPFile-Link

All check-boxes should be unchecked.
    Click "OK".
    Click "OK".

Right-click on the header pane and go to "Headers->Classification". Click on

"Classification". This will place a checkmark next to "Classification". Repeat for
    "Headers->Reclassify".

When viewing messages, "Classification" and "Reclassify" headers will be now
    displayed.

To follow The X-POPFile-Link to reclassify a message, just double-click on the link
    in the headers pane.
  • tegretol
    Nagyfiúk!
    Néhény hete az internethasználat közben öt-tízprcenként lenyílik egy ablak:
    Generic error
    [email protected] (az egyik freemailes címem)
    Server dopped the connection. Maybe it requires
    autentication?/Server response:-ERR authorozation
    first/
    Hiába OK, CANCEL,hiába zárom be, elöjön.
    Elküldtem ezt a szöveget a [email protected],
    mire ezt válaszolták:
    "Ez a hibaüzenet a POP3 levelezőprogramtól jön,
    a postafiókkal magával semmi probléma."
    Most akkor mit csináljak?
  • cSuwwi
    mostanában fognak megjelenni a 64bites processzorok. Nah ahhoz való... :)
  • zsoleer
    hello egy kérdésem lenne mért van az hogy ha xp rakok a gépre bármely virus irtot teszem is fel az auto protectet nem lehet be kapcsolni pl:panda nála sem tudtam többi oprendszernél simán megy 98,2000 ezeknél megy minden gond nélkül nem tudtjátok mi lehet a hiba elöre is kösz??? pedig sp1 is fenne van meg minden frisités netrol amugy nem tudjátok hogy a xp 64bites verzioja mire valo
  • units
    az :)
  • Z
    EZ MI A F@SZ? :)))))))

*** Signoff for FcR_ in #assembly.hu: ("mov sp,offset [punci] / mov cx,2000 / @aktus: / push fasz / pop fasz / loop @aktus / push geci")
  • rushman
    látom, arra ügyeltél, hogy a te címed ne jelenjen meg, de arra, hogy a címzetté (lsd: Ip cím, mailcím) ne, arra nem.

Le vagy tiltva nála(szerintem)
  • Shen Frost
    sziasztok!
    elakarok küldeni üzenetet outlookból de mindig ezt irja ki:
    Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected]”. Tárgy 'szia!', Fiók: 'freemail.hu', Kiszolgáló: 'freemal.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 5.7.1 <[email protected]>... Relaying denied. IP name lookup failed [82.131.183.17]', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79okból
    elöre is köszi!
  • Maffya
    Szeretnék telepiteni egy progit és folyton ez jelenik meg:

16 bites Windows alrendszer
    config.nt.A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS

Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
    Kösz.
  • Rage47
    Akkor a memoria a gond sztem mert a winyot is áttette már másik gépbe.
  • Rage47
  • Rage47
    az elöbb nem ezt akartam: hanem ezt:
  • Vernoon
    Elvileg nem, gyakorlatilag igen (ha "zarlatos" <-ez nagyon idozjelben van).
    Ezt csak ugy tudod megallapitani, ha a vinyot atrakod egy eddi g tokeletesen mukodo gepbe.
  • Rage47
    KÖSZIKÖSZI! A winyo nem okozhat ujraindulást? Mert csak azt nem cserélte ki.
    A táp is ki lett cserélve mert tönkrement.
  • fifi
    Nálam szokott ilyesmi lenni néha, de nem foglalkozom vele, mert a cuccot kinyerem belőle, a többi kit izgat.
  • Borg
    Ez a gépedtől is függ.
    Ha van legalább egy 800MHz-es procid,illetve 256MB ramod, akkor szerintem nyugodtan térj át XP-re. Nem fogod megbánni.