20837
Segítséget kérek
-
Zatoichi #194 A cd-re kiírt filmeket viszont meg tudom nézni !
Valamit esetleg elállítotam ! -
Zatoichi #193 Sziasztok ! help me !
Megszeretnék nézni 1 filmet a valamelyik lejátszóban, indítom a filmet, majd tölti aztán kivág az asztalra! Codekek fent vannak ! Tegnap minden farankón ment - ma meg már semmi ! Nem értem ?
Előre is köszi a segítségeteket !!!! -
MasterJay #192 Kösz a segítséget! -
#191 MS PowerPoint -
MasterJay #190 Sziasztok milyen programmal lehet megnyitni a PPT fajlt?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#189 Sziasztok telepítettem a PowerDirector 1.1 es verzióját.
De amikor elakarom indítani ezt írja ki, ami a képen látható.
Mit csináljak hogy működjön??
-
Ben C #188 sry a nagy képért... -
Ben C #187 LOL, No Comment:
ezmiez? -
#186 az a problémám hogy egy cd, kép fáljban van leírva, két fájlból áll és a kiterjesztése az egyiknek ami a nagyobb fájl .cue a másiknak .ape és próbáltam daemon tools-al megnyitni, de azt írja hogy nem csatolható a kép.
mivel kell megnyitni a fájlt? vagy hibás amiatt nem megy? -
kék #185 OK.
Köszönöm. -
#184 Netscape 7.1 magyarítás?? -
#183 Gratulálok. -
#182 Nem kell, de ( normál felhasználói módszerekkel ) nem is lehet teljesen eltávolítani. -
#181 Nagyonszépenköszi!!! Gyötrelem volt... A pillanatnyi kevés hely miatt a particionálást sajna rizikós lett volna be válalni. Kaptam más irányból progis tippeket (mint például ebcd 0.6.0 pro) de az mindent, de mindent felajánlott nekem, csak sajna az NTFS-ben való törlést nem (persze lehet, hogy csak én voltam béna. Maradt egy gondolat megvalósítása. Progik legyalu, xp telepítés ugyanarra a particióra Windows2 főkönyvtárba, utánna régi xp mappa és saláta gyalu, majd xp telepítés hagyományos windows könyvtárba. a levégén gyémántreszelővel még simítottam rajta egy keveset, ÉSMOSTJÓÓÓ :) -
#180 vezérlőpult programok hozzáadása, eltávolításával nem megy?? -
kék #179 Üdv!
IE 5.0-m van és Win98 SE-m.
Ha felszeretném tenni az IE 6-ot, előtte hogyan távolítsam el az IE 5.0-t?
Előre is köszi. -
#178 Érdelődj itt. NE FELEDD CSAK ÓVATOSAN!!!!!!!!!!!!!!! -
#177 Szia.
Szerintem a winchestert particiónáld ketté, és az új partícióra (elméletileg ez lesz a 'D' meghajtó) csak azt másold át ami kell. Az eredeti partíciót (ami a "C")töröld, frissítsd.
-
#176 Iszonyat mértékben megvan zavarodva és el van szemetesedve a rendszerem. Odáig már eljutottam, hogy begyüjtöttem egy mappába ami fontos és ami kell (anyagok, képek, zenéim, levelezésem stb.). Le szeretném az összes többi fájlt, mappát törölni és utánna újra rakni az XP-t. Sajnos csak egy vinyóm van ezért kívülről ezt nem tudom negcsinálni, de talán tudtok valamilyen tippet vagy progit amivel ezt az egy mappás vinyóstruktúrát le tudnám gyártani. Köszi, mert fontos és sürgős lenne... -
tegretol #175 T. petesilver!
Megcsináltam amit a #167-ben tanácsolsz. Semmi eredmény.
Most már egyik partíciót sem látja a rack-en.
Ugyanakkor, ha egy régi, 1,5Gb-os Winchivel ellátott racket dugok a gépbe, minden funkció szabályosan műkődik. Öskori Win98-at használok, ez is lehetne a baj, de korábban látta a 120Gb-os rack-et a gépem.
"Boszorkányok pedig nincsenek." -
kék #174 Hi!
Felmerült még 1 probléma.
Néhány fórumnál a gép nem érzékeli az Enter billentyűt.
Ennek mi lehet az oka?
-
kék #173 Köszönöm. -
#172 Internet beállítások - Speciális fül - "Hibakeresés tiltása a parancsfájlokban", pipa *be*, ugyanitt "Üzenet megjelenítése minden parancsfájl hibáról", pipa *ki*.
-
kék #171 Hello!
Win98 SE-m van és néha az explorerem kiírja, hogy hiba valamelyik sorban és megkérdezi, hogy elindítsa-e a hibakeresőt.
Mit tegyek, hogy ez az üzenet ne jöjjön elő?
Előre is köszi.
-
#170 Én is Xp prof sp1-et használok, habár még csak a Nero 6.3.1.10-nél tartok de ilyen problémáról még nem is hallottam.(én csak a Nero-t használom cd-hez)!)
Nálam az Ace Megacodecs Pack 6.0 van telepítve és tökéletes minden. Nálad valami hardweres gond lehet (szerintem) -
#169 Üdv mindenkinek!
Nekem lenne egy nem kicsit idegesítő gondom. Nem tudok 8x-nál gyorsabban cd-t írni. Plextor 40/12/40A a CD íróm, ennek nem lehet baja, mert más gépekben is próbáltam, ott tökéletesen megy. Xp prof sp1 -el, Nero 6.3.1.17. Hallottam olyanról, hogy kodekpakkal összeakadhat. Régebben volt is fent, de kb. 4 hónappal ezelőtt win. újrainstall, kodekpakk nélkül, akkor jó is volt kb. 1 hónapig. Tegnap szintén win. újrainstall volt, semmilyen kodek nincs fent pluszban, csak ami mediaplayerben van és a BSPlayerben(az van most fent). Most szintén szarakodik. Mondtak olyat is nekem, hogy az xp nem tudja rendesen kezelni a Nero-t. Nade csak nálam???? Nagyon örülnék ha valaki hozzáértő segítene. El van mentve a nero által a hibáról készített log. fájl, ha kell bemásolom ide, vagy elküldöm emailben. Meg1x nagyon megköszönném a segítséget. -
#168 Nekem sorra mennek tonkre a 1990-1994 kozott vasarolt CD-im. Nem karcosak, vigyazok mint allat, egyszeruen oxidalodik az adatreteg. Valszeg ezek az akkori technologiaval keszultek, lehet, hogy szarok voltak (Made in Austria, Holland, UK stb, ja es magyar is van ami tonkrement). Nem az egesz CD, hanem egy par szam, ami nem is egymas mellett van. Ez kb 10-15 ev amig birjak, ugyhogy minden CD-t kiirok es a serult szamokat warezban letoltom. -
#167 Sajna néhány rack bizonyos idő után ezt csinálja. Dugd rá a vinyót rack nélkül is az idekábelre, ha akkor jó a vinyó, akkor a rack a hibás. Ha akkor sem, akkor gáz van. A kulcsos kapcsoló rész is szokott rosszalkodni, és a rack idevezetéke is :( -
tegretol #166 Nagyfiúk!
A 120G-ás rack-em kétfelé van partícionálva. Két nap óta nemlátja a gépem az egyik partíciót. Ha a Windows Commanderből próbálom megnyitni, azt írja ki a lenyíló ablak: "Nincs ilyen meghajtó. Válassz másikat."
Ha a sajátgépből próbálom: "D:\ Nem elérhető. Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik."
Ha a partíció tulajdonságait nézem(sajátgépből), azt írja:Felhasznált: 0 bájt Szabad: 0 bájt
Hallottam már másoktól ilyesmiről, ez állítólag érintkezési hibára utal. Most akkor rángassak meg minden kontaktponton lévő kábelt?
Kinek van ötlete? -
#165 Én gyakran csinálok kontaktspray-vel ilyet a táp a proc. és a videokártya ventillátorral is gond nélkül. A ventillátor tengelyénél lévő öntapadós matricát kicsit fel szoktam tépni és odafujni. Eddig még csak jót tett velük. -
tegretol #164 PetruZ!
Köszi a segítséget,egy csepp varrógépolaj, és elhalgatott a
rack. Nem merném megcsinálni, csak kérdezem: A processzor nagyventillátora hogy nem igényel efféle karbantartást? -
Pp #163 Ez így igaz.Valóban öregszenek a videó szalagok, de ennek mértéke függ a lejátszás mennyiségétől, a tárolás körülményeitől stb.Az írott CD vagy DVD is elveszítheti az anyagot, csak ennek még nem ismerjük az idejét, de hosszabb mint a videó szalag tárolási ideje.Ráadásul nincs dropout, meg egyéb bosszantó momentum, viszont ha CD-re írod akkor veszítesz a minőségböl. -
tegretol #162 Igen furcsa dolgot kérdezek. Nem is tartozik a fórum témái közé, de nincs kitől szakvéleményt kérnem.
Évek hosszú során igen szép gyüjteményt sikerült összeszednem videoszalagokon. Valakitől azt hallottam, ha valamely kedvencemet megtalálon az interneten, habozás nélkül töltsem le, írjam ki CD-re, vagy DVD-re, mert a videoszalagok "öregszenek", és a rajtuk tárolt anyag el fog veszni egy idő után.
Ki tud erről valamit ? -
#161 SuSE linux-ot ha updat-elni akarom, az update nézi hogy jogosan használom? -
#160 Ki van kapcsolva az Internet beállításoknál az animációk megjelenítése (nem a videóké, nem keverendő!).
-
#159 majrézos üzemmódban van a tűzfalad? ha van? -
#158 nekem az mért van, hogy nem mozognak a gif-jeim (szmájliim)?? -
#157 A rack ventillátoros? Én arra gyanakodnék. Ha kiveszed a vinyót belőle, de csak úgy üresen bekapcsolod, akkor is berreg? Ha igen, akkor a rack házát ki kell szedni és általában hátul van benne egy, vagy két venti (esetleg az alján is). Ezek többnyire szimpla ventik, kis ügyességgel kihúzhatók a műanyag sínekből. Óvatosan lehúzod róla a cimkét félig és pár pici csepp műszerolajat (csepp! nem liter! :) ) cseppentesz a tengely tövére és átforgatod, átlötyögteted kicsit, hogy rendesen szétkenődjön mindenütt az olaj a tengelyen. Ezután vissza az egész.
A fél év stimmel, kb. ennyi időnként meg kell olajozni a kicsikéket, eddig bírják.
Ui: Az olaj kapcsán nem kell valami extrára gondolni, de mindenképpen valami finom, nem durva anyag kell. Ha más nincs, közönséges étolaj is megteszi. Kés, vagy villa hegyével belenyúlsz és azt használd cseppentőnek. Ez a megoldás ki lett próbálva, a rack-em és a vidkártyám ventillátora még nem panaszkodott miatta. :)
-
#156 köszi, próbálom keresni! -
tegretol #155 Kb féléve használok egy 120Gb-os rack-et, kétnapja vettem észre, hogy beindításkor erős "daráló" hangot ad, majd ez lassan halkul, kb tízperc alatt halgat el teljesen.
Sejtem, hogy nagy baj van, mit csináljak?