20837
Segítséget kérek
  • AtomHeart
    De CD-re irhatod, 99 perces cd-re, vagy Video cd-re
  • tegretol
    Rendszeresen töltök le filmeket.
    Amelyik mérete 700 Mb-nál kisebb, azzal semmi gond.
    De amelyik pld. 735 Mb, azt nam írhatom ki CD-re.
    Kiknek teszik föl az ekkora filmeket?
    Bosszantó, mert az ember azokat is szeretné "biztonságba" helyezni.
  • ibrik
    PowerDVD 4 - MV06151585560091
    PowerDVD 5 - MV588995988G2285

Egyébként meg: http://www.astalavista.us/search.php?s=powerdvd&Submit=Search
  • Myrkul
    Sziasztok!

Kellene egy serial number a powerdvd azt hiszem 5-öshöz, sajnos nem találom, azt a cd-t amiről felinstalálltam, valószínűleg azon van a kód. Nagyon sürgös lenne a ma esti dvd-zéshez! Köszi!!!
  • tegretol
    Soha sem tudtam a scandisket végigcsináltatni. Eljut valameddig, majd újra kezdi, miután ezt tizedszerre megcsinálta leáll,és azt írja ki valamilyen program irt a számítógépre, a meghajtó tartalma megváltozott. Háttér, képernyőkímélő kikapcsolva, Semmilyen futó programot nem észlelek, Mi a baj?
  • ibrik
    LOL
  • KOXX
    kösz már tanulom is a használatát
  • ibrik
    Ezt sokminden okozhatja: két eszköz "összeakadt", nem megfelelő kodek, valamelyik hardvererőforrásból kevés van, hálózat/internet, ... stb stb
  • ibrik
    Start menü - Programok - Kellékek - Paint =ez elég egyzserű lesz neked
  • dtk1985
    Miert van az hogy miutan ujratelepitettem az xp-t 30mp-1perc idokozonkent megall egy pillanatra a kep videolejatszas vagy tv nezes kozben, a hang az megy tovabb. Nagyon idegesito tud lenni foleg ha surun csinalja.
  • KOXX
    hy
    abban kéne segítség hogy kéne nekem valami egyszerű, könnyen használható rajzprogram ami sokat tud és nem kell tanulni a használatát nagyon
    mit ajánlotok?
  • ibrik
    Az enyém olyat (product key) nem kér
  • tegretol
    T ibrik !
    A telepítés során két kódot kér a program:
    -Key code, (ezt megtaláltam), így végigment a telepítési procedura, az ikon kikerült az aztalra.
    -Product key, na ezt nemtalálom sehol.
  • ibrik
    Na most elmondom, az enyém hogyan van (PowerDVD 5).
    Egy ZIP-ben van az egész telepítő és a fájlok közt van egy serial.txt fájl. Telepítéskor rákérdez a serial-ra, azt a txt fájlból kimásolom és kész.

De megvolt nekem régebben a FOSI-feltöréső PowerDVD 4 is. Az állt egy EXE-ből (telepítő) és egy mellékelt fosi.nfo fájlból, mely utóbbi szöveges fájlban volt meg a serial.
  • tegretol
    Kérem, akinek van tapasztalata a CyberlPowerDVD telepítésével,az jelentkezzen.
    Kint van az ikonja az aztalon, de ha el akarom indítani, egy lenyíló ablak a "Product key"-kéri. Akitől kaptam a programot(racken) azt mondta minden szükséges dolgot átadott.
  • ibrik
    Nekem még az ősidőkben volt egy Onibook 2000-esem (P133). Az már a Win98-tól is erősen köhécselt

Naszóval, ha nem tévedek (és amit a neten találtam infót róla) a tied egy P3 900MHz-es lehet és elvileg már abban is DVD-olvasó van (?). Ebből kiindulva valószínűleg magával a WinXP CD-vel lehet a gond.
    Más CD-kkel nem volt problémád? Vagy az a WinXP CD működött már más gépben?
  • liogreen
    üdv,

Porblémám adódott egy HP Omnibook 6000-sel. Xp-t kéne rátenni, de csak egy külső pcmci-os cdíró van hozzá, amit (shining citrom ata&...) nem akar felismerni, mégha az F6-tal be is adom neki.
    miként tudnám feltenni?????

előre is köszi mindenkinek
  • Impi
    Köszi Ibrik, megoldódott!
    Nem win_boot volt a gond, hanem a Norton Ghost által készített floppy-t másoltam, mely elhelyezi a CD-n a boot-rendszer adatokat.
  • ibrik
    Az mdf/mds imázsösszeállítás az Alcohol 120% saját formátuma.
  • atibacsi1977
    Hello! A következő a kérdésem: Van egy programom, ami egy mdf és egy mds kiterjesztésű cd-képbe van becsomagolva! A problémám az hogy nero-val nemtom kiirni! Ki lehet irni neroval? Ha nem, akkor milyen progival tudnám ezt megtenni?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Szükségem lenne módszerre amivel egy tetszőleges, csak olvasásra nyitott hypertext dokumentumban a szerző által beállított fontkészlet jellemzőit pontosan meg tudnám határozni. (Nem járható út, hogy nyissam meg szerkesztésre, mert a doksi átveszi a szerkesztő beállításait.)
  • ibrik
    Minden windows (még az XP is) tud bootfloppyt létrehozni.
  • Impi
    Hali mindenkinek!
    Azt szeretném tudni, hogy boot floppyt lehet másolni diskcopy parancsal?
    Bocsi a primitív kérdésért, de oly rég volt az a DOS-os
    korszak!
  • rushman
    én bsplayert használok divix és xvid állományok lejátszására, a többi WMP
  • tegretol
    T lapi joe !
    Van egy programom( pontosabban meg tudom szerezni), amivel a számítógépen lévő hangállományt át tudod alakítani MP3-má.
    1.Fölmásolod a gépedre a hangállományt
    2.Átalakítod MP3-má
    3. Kiírod CD-re
    Ha érdekel a progi, írj.
  • blazini
    Kössz!!!
  • ibrik
    Ja és a "ki-behúzogatás" ugyanoda, ez nem jó hibafelderítési-módszer
  • ibrik
    "Ellenőrizd, hogy nem-e az IDE-kábellel van gond."

Ezen azt értettem, hogy próbáld a másik IDE-csatorna kábelére dugni a CD/DVD meghajtókat. Sajnos ezek az ATA100/133-as kábelek elég sérülékenyek. Mindezt ki tudod deríteni az előbb leírt módon.

Igazából, ha te a BIOS-ban nem turkáltál, akkor biztos nem ott van a gond.

Esetleg még az is megtörténhetett, hogy az alaplapon az IDE-vezérlővel történt valami, vagy a memóriamodul(ok)al nem stimmel valami... Bár a memórák meghiobásodása esetén a vinyókon végzett fájlműveletek közben is adódnának hibák.
  • blazini
    Annyira nem értek hozzá de ki meg visszahúztam akkor sem csináált semmit!
    Az lehet hogy a bios-ban van valami elállítva?
  • ibrik
    Ellenőrizd, hogy nem-e az IDE-kábellel van gond.
  • blazini
    Hi!
    Valaki segítsen már nekem hogy:
    Van egy DVD lejátszóm-CD íróm és egy DVD íróm! Az a probléma hogy hirtelen behalt mind a kettő. Sima CD-t lejátszik meg minden de DVD-t már nem. Tegnap még 20-ból egyszer felismerte a filmet de modt má nem talál semmit!
    A poén az egészben hogy a házunkban egy másik srácnak is pont ugyanez a probléma!
    Az lehet hogy egy filmtől elszállt az egész?
    Valaki írjon már akinek esetleg volt már hasonló!
    KÖSZÖNÖM!!!
  • tegretol
    T. Rushman !
    Nevezd meg kérlek, szerinted a "legjobbat"!
    Amelyik a legnagyobb, az a legjobb? Win98-an van
  • rushman
    majd fog, de egyébként az általad említett powerdvd is jó, nembeszélve még az ezernyi hasonló szoftverről. Download.com-on egy valaggal letölthetsz
  • tegretol
    Ki ismer egy jó PowerDVD-t? Valahol láttam egy szupert működés közben, sajnos nem tudtam a közelébe kerülni.
    Ha kell DVD-t, ha kell magáról a számítógépről játszott le videokat. A feliratokat is tudta kezelni. A tulaj szerint még nem találkozott olyan formátumú videoállománnyal, amit ne vitt volna. Szóval, mindenre jó.
  • rushman
    egyszerűen megoldható akár wordben is, igaz, egy kis vba tudás birtokában...
  • ibrik
    Én egy olyan progit keresek, amivel ki lehet nyomtatni a szükséges adatokat egy sárga csekkre, mint amivel a szolgáltatók nyomtatják a víz-, gáz-, villanyszámlákat (postai készpénzátutalási megbízás) vagy ha létezik egy ilyen Office mintát.
    És ha lehet, ne csak a leporellós kivitelűt tudja nyomtatni, hanem ha szükséges, akkor tudjak vele nyomtatni külön-külön álló csekkekre is.

Ha van ilyen, akkor írja már meg valaki a program nevét.
  • Grimbusz
    Awery = avery
  • Grimbusz
    hi all

Én Awery free etikett szerkesztőt keresnék neten kb 30 percem van rá, ha valaki tud elérést stb szóljon köcce
  • lapi joe
    szevasztok
    segítséget kérnék van dvd-n egy koncert felvétel ha én ebből audió cd-t vagy mp3 cd-t szeretnék készíteni azt mivel és hogyan tudnám? köszönöm
    ja a dvd-ről már sikerült leszedni a hangot dvddecrypterrel
    az igy keletkezett fájlok *.vob, *.ifo stb dvd lejátszón megy a dolog 384Kbps 5.1 na de ebből hogy lesz autóban hallgatható musica? köszi előre is
    Jaa ZsSír a fórum
  • sirdond
    hi
    win98hoz milyen vírusírtót ajánlotok?