20837
Segítséget kérek
-
#234 De CD-re irhatod, 99 perces cd-re, vagy Video cd-re -
tegretol #233 Rendszeresen töltök le filmeket.
Amelyik mérete 700 Mb-nál kisebb, azzal semmi gond.
De amelyik pld. 735 Mb, azt nam írhatom ki CD-re.
Kiknek teszik föl az ekkora filmeket?
Bosszantó, mert az ember azokat is szeretné "biztonságba" helyezni. -
#232 PowerDVD 4 - MV06151585560091
PowerDVD 5 - MV588995988G2285
Egyébként meg: http://www.astalavista.us/search.php?s=powerdvd&Submit=Search -
Myrkul #231 Sziasztok!
Kellene egy serial number a powerdvd azt hiszem 5-öshöz, sajnos nem találom, azt a cd-t amiről felinstalálltam, valószínűleg azon van a kód. Nagyon sürgös lenne a ma esti dvd-zéshez! Köszi!!! -
tegretol #230 Soha sem tudtam a scandisket végigcsináltatni. Eljut valameddig, majd újra kezdi, miután ezt tizedszerre megcsinálta leáll,és azt írja ki valamilyen program irt a számítógépre, a meghajtó tartalma megváltozott. Háttér, képernyőkímélő kikapcsolva, Semmilyen futó programot nem észlelek, Mi a baj? -
#229 LOL -
#228 kösz már tanulom is a használatát -
#227 Ezt sokminden okozhatja: két eszköz "összeakadt", nem megfelelő kodek, valamelyik hardvererőforrásból kevés van, hálózat/internet, ... stb stb -
#226 Start menü - Programok - Kellékek - Paint =ez elég egyzserű lesz neked -
#225 Miert van az hogy miutan ujratelepitettem az xp-t 30mp-1perc idokozonkent megall egy pillanatra a kep videolejatszas vagy tv nezes kozben, a hang az megy tovabb. Nagyon idegesito tud lenni foleg ha surun csinalja. -
#224 hy
abban kéne segítség hogy kéne nekem valami egyszerű, könnyen használható rajzprogram ami sokat tud és nem kell tanulni a használatát nagyon
mit ajánlotok? -
#223 Az enyém olyat (product key) nem kér -
tegretol #222 T ibrik !
A telepítés során két kódot kér a program:
-Key code, (ezt megtaláltam), így végigment a telepítési procedura, az ikon kikerült az aztalra.
-Product key, na ezt nemtalálom sehol. -
#221 Na most elmondom, az enyém hogyan van (PowerDVD 5).
Egy ZIP-ben van az egész telepítő és a fájlok közt van egy serial.txt fájl. Telepítéskor rákérdez a serial-ra, azt a txt fájlból kimásolom és kész.
De megvolt nekem régebben a FOSI-feltöréső PowerDVD 4 is. Az állt egy EXE-ből (telepítő) és egy mellékelt fosi.nfo fájlból, mely utóbbi szöveges fájlban volt meg a serial. -
tegretol #220 Kérem, akinek van tapasztalata a CyberlPowerDVD telepítésével,az jelentkezzen.
Kint van az ikonja az aztalon, de ha el akarom indítani, egy lenyíló ablak a "Product key"-kéri. Akitől kaptam a programot(racken) azt mondta minden szükséges dolgot átadott.
-
#219 Nekem még az ősidőkben volt egy Onibook 2000-esem (P133). Az már a Win98-tól is erősen köhécselt
Naszóval, ha nem tévedek (és amit a neten találtam infót róla) a tied egy P3 900MHz-es lehet és elvileg már abban is DVD-olvasó van (?). Ebből kiindulva valószínűleg magával a WinXP CD-vel lehet a gond.
Más CD-kkel nem volt problémád? Vagy az a WinXP CD működött már más gépben? -
liogreen #218 üdv,
Porblémám adódott egy HP Omnibook 6000-sel. Xp-t kéne rátenni, de csak egy külső pcmci-os cdíró van hozzá, amit (shining citrom ata&...) nem akar felismerni, mégha az F6-tal be is adom neki.
miként tudnám feltenni?????
előre is köszi mindenkinek -
Impi #217 Köszi Ibrik, megoldódott!
Nem win_boot volt a gond, hanem a Norton Ghost által készített floppy-t másoltam, mely elhelyezi a CD-n a boot-rendszer adatokat. -
#216 Az mdf/mds imázsösszeállítás az Alcohol 120% saját formátuma. -
atibacsi1977 #215 Hello! A következő a kérdésem: Van egy programom, ami egy mdf és egy mds kiterjesztésű cd-képbe van becsomagolva! A problémám az hogy nero-val nemtom kiirni! Ki lehet irni neroval? Ha nem, akkor milyen progival tudnám ezt megtenni? -
#214 Helló Népek!
Szükségem lenne módszerre amivel egy tetszőleges, csak olvasásra nyitott hypertext dokumentumban a szerző által beállított fontkészlet jellemzőit pontosan meg tudnám határozni. (Nem járható út, hogy nyissam meg szerkesztésre, mert a doksi átveszi a szerkesztő beállításait.) -
#213 Minden windows (még az XP is) tud bootfloppyt létrehozni. -
Impi #212 Hali mindenkinek!
Azt szeretném tudni, hogy boot floppyt lehet másolni diskcopy parancsal?
Bocsi a primitív kérdésért, de oly rég volt az a DOS-os
korszak! -
#211 én bsplayert használok divix és xvid állományok lejátszására, a többi WMP -
tegretol #210 T lapi joe !
Van egy programom( pontosabban meg tudom szerezni), amivel a számítógépen lévő hangállományt át tudod alakítani MP3-má.
1.Fölmásolod a gépedre a hangállományt
2.Átalakítod MP3-má
3. Kiírod CD-re
Ha érdekel a progi, írj. -
blazini #209 Kössz!!! -
#208 Ja és a "ki-behúzogatás" ugyanoda, ez nem jó hibafelderítési-módszer -
#207 "Ellenőrizd, hogy nem-e az IDE-kábellel van gond."
Ezen azt értettem, hogy próbáld a másik IDE-csatorna kábelére dugni a CD/DVD meghajtókat. Sajnos ezek az ATA100/133-as kábelek elég sérülékenyek. Mindezt ki tudod deríteni az előbb leírt módon.
Igazából, ha te a BIOS-ban nem turkáltál, akkor biztos nem ott van a gond.
Esetleg még az is megtörténhetett, hogy az alaplapon az IDE-vezérlővel történt valami, vagy a memóriamodul(ok)al nem stimmel valami... Bár a memórák meghiobásodása esetén a vinyókon végzett fájlműveletek közben is adódnának hibák. -
blazini #206 Annyira nem értek hozzá de ki meg visszahúztam akkor sem csináált semmit!
Az lehet hogy a bios-ban van valami elállítva? -
#205 Ellenőrizd, hogy nem-e az IDE-kábellel van gond. -
blazini #204 Hi!
Valaki segítsen már nekem hogy:
Van egy DVD lejátszóm-CD íróm és egy DVD íróm! Az a probléma hogy hirtelen behalt mind a kettő. Sima CD-t lejátszik meg minden de DVD-t már nem. Tegnap még 20-ból egyszer felismerte a filmet de modt má nem talál semmit!
A poén az egészben hogy a házunkban egy másik srácnak is pont ugyanez a probléma!
Az lehet hogy egy filmtől elszállt az egész?
Valaki írjon már akinek esetleg volt már hasonló!
KÖSZÖNÖM!!! -
tegretol #203 T. Rushman !
Nevezd meg kérlek, szerinted a "legjobbat"!
Amelyik a legnagyobb, az a legjobb? Win98-an van -
#202 majd fog, de egyébként az általad említett powerdvd is jó, nembeszélve még az ezernyi hasonló szoftverről. Download.com-on egy valaggal letölthetsz -
tegretol #201 Ki ismer egy jó PowerDVD-t? Valahol láttam egy szupert működés közben, sajnos nem tudtam a közelébe kerülni.
Ha kell DVD-t, ha kell magáról a számítógépről játszott le videokat. A feliratokat is tudta kezelni. A tulaj szerint még nem találkozott olyan formátumú videoállománnyal, amit ne vitt volna. Szóval, mindenre jó. -
#200 egyszerűen megoldható akár wordben is, igaz, egy kis vba tudás birtokában... -
#199 Én egy olyan progit keresek, amivel ki lehet nyomtatni a szükséges adatokat egy sárga csekkre, mint amivel a szolgáltatók nyomtatják a víz-, gáz-, villanyszámlákat (postai készpénzátutalási megbízás) vagy ha létezik egy ilyen Office mintát.
És ha lehet, ne csak a leporellós kivitelűt tudja nyomtatni, hanem ha szükséges, akkor tudjak vele nyomtatni külön-külön álló csekkekre is.
Ha van ilyen, akkor írja már meg valaki a program nevét. -
#198 Awery = avery -
#197 hi all
Én Awery free etikett szerkesztőt keresnék neten kb 30 percem van rá, ha valaki tud elérést stb szóljon köcce -
lapi joe #196 szevasztok
segítséget kérnék van dvd-n egy koncert felvétel ha én ebből audió cd-t vagy mp3 cd-t szeretnék készíteni azt mivel és hogyan tudnám? köszönöm
ja a dvd-ről már sikerült leszedni a hangot dvddecrypterrel
az igy keletkezett fájlok *.vob, *.ifo stb dvd lejátszón megy a dolog 384Kbps 5.1 na de ebből hogy lesz autóban hallgatható musica? köszi előre is
Jaa ZsSír a fórum -
sirdond #195 hi
win98hoz milyen vírusírtót ajánlotok?