20837
Segítséget kérek
  • Frank99
    sztem tegyél fel egy K-lite codec packot.
    és ott indítsd el a MediaPlayeClassicot.
    az aláteszi a feliratot.
    egy kicsit lejjebb megtalálod a linket.
  • tegretol
    Nagyfiúk !
    Ki tudja, hogy a Media Player Classic hol és hogyan tudja kezelni a felíratfájlokat?
    Letöltöttem egy .dat kiterjesztésű filmet,+ a feliratozását, a film megy, de a feliratát nem tudom elindítani.
    A bsplayerben tudnám, de az meg a filmet se játssza le.( Can' open file.)
  • Mészy
    Megoldódott...
  • kék
    Megpróbálom. Köszi.
  • Mészy
    Sziasztok!
    Panasonic KX-P 1123 nyomtatóhoz keresek drivert win 95 alá.
    Valaki dobjon be egy működő linket! Előre is köszi!
  • ibrik
    Már jóideje nem használtam Win98-at, de ha jól emlékszem:
    Sajátgépen jobbklikk - Tulajdonságok - Rendszer - Virtuális memória
  • kék
    Ezt írja ki:
    could not initialize Photoshop because there is not enough memory (RAM)

Majd kilép.
  • kék
    Hely: 2gb

Virtuális memória: ehhez sajnos nem értek.
    Írnál egy kicsit többet róla?

Ram: a rendszer továbbra is 512-t jelez ki.
  • ibrik
    Mekkora a szabad hely a rendszerpartíción (C:)?
    Hogyan van beállítva a virtuális memória?
    Biztos, hogy nem a RAM-al történt "esetleg" valami?
  • kék
    Hello!

Photoshop 7.0-t használok vagy 1 éve.

Ma lefagyott és azóta mindig azt írja ki az indításnál, hogy nincs elég memória a működéshez.

(512 Ram-om van.)

Hiába telepítem újra, nem reagál, ugyanaz a probléma.

Tudna valaki segíteni?
    (A 8.0-t ne ajánljátok, mert Win 98 van a gépemen és azon nem megy.) :-)

Előre is köszi.
  • Kis Szabó
    Kösz, de így sem akar menni :( Pedig régebbn működött a dolog.
  • lck
    Mozilla is magyar ráadásul IE-nél picit jobb.
  • fm
    nem lehet állítani a bsplayer-ben a filmek minőségét! mitől lehet ez? szürke a menüpont,nem lehet állítani a csúszkát és rondák a mozik...

winxp, bsplayer, k-lite pack
  • Kis Szabó
    Sajnos nem csak én használm a gépet, és mivel az IE magyar, meg bele vannak szokva az ősök, így nem nagyon állok át. Bár lehet hogy magamnak felteszem. :)
  • Nyaci
    már letöltöttem de az sem jó.. sajna...
  • lck
    Ha a Sun Java-t raktad fel a vezérlőpult Java beállításokban engedélyezd az IE-nek hogy Sun Java-t használjon. Illetve merem ajánlani az 1.7-es Mozillát : nagyon jól kezeli a Sun Java-t.
  • Kis Szabó
    Hello! Kösz hoy próbáltál segíteni, de nem jött össze a problem még mindig megvan :(
  • ibrik
    Tölts le az nVidia-tól újabb driver-t.
  • Nyaci
    Szeva !!!!
    Olyan problémám lenne hogy a d3d re azt írja ki a gépem hogy nincs engedélyezve... Namost nem is találtam hogy hol kell engedélyezni , (bár szerintem nincs tiltva)
    Nekem geforce mx 440 es kártyám van..
    ha Vki tudna segíteni akkor köx mert jó lenne ha menne ez a szutyok kártya rendesen...

• ibrik
    Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen a gépkonfigod.

Ez amit leírsz, attól is lehet, hogy eredetileg a boltban kapható XP-kből már kihagyták a Java Virtual Machine-t, mert annakidején a Sun-ék (az eredeti Java kiagyalói) "megmogyorózták" kicsit a microsoft-osokat.
    Szóval ha nem telepítettél az XP-dre Java-t (vagy a microsoft-ét vagy a Sun-osat), akkor az ilyen oldalak nem mennek nálad.
    De a legtöb "warezos" XP-be a csapatok (pl. a BSAFTPz-féle) beleügyeskedték a Java-t.

Ha tényleg ez a gond nálad, akkor töltsd le és telepítsd a kettő közül valamelyiket:
    A microsoft-é: msjavx86.exe

A Sun-é:
    j2re-1_4_2_04-windows-i586-p.exe
  • Kis Szabó
    Hello! Nem tudom melyik topikba is írjak ezért kérdem itt. Az Explorerrel való böngészés közben nem látom a kis thumbnaileket (vagy mi a nevük),pl. a szanlmas.hu oldalán a híreknél nem látom a képeket, és egyes javascriptes képeket nem akar megnyitni.(alulra az van írva a kis IE ikon mellé hogy javascript:xy, azokat). Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni mi lehet a probléma. Jah gép: Intel P4 2000, Gef Ti 4400, XP, legfrisebb directx (0.9c), kártyán is legfrisebb driver (asszem 61.77). THX!!
  • Yetike
    Na akkor a probléma :

Van 30-40 db kb 100-200 kbos filem, amit publikussá akarok tenni a nagyközönség számára (ergo bárki letölthesse azokat minden további nélkül). Hogy lehetséges ez ?
  • KOXX
  • PetruZ
    Ez akkor valami komponens lehetett, vagy egyszerűen php/perl/cgi/asp (valamelyik) scripttel oldották meg és így úgy formázható a kinézete, ahogy akarják. Ennek leprogramozása viszont már nem egyszerű.
  • Yetike
    Illetve lehet engedélyezni, hogy egy ftp könyvtárat mások is megnézzenek a windows commander attribútumainál. Az a gond, hogyha engedélyezem, akkor is kér felhasználónevet és kódot, szóval nem értem.
  • Yetike
    Régebben láttam ilyen weblapokat, ahol no grafikusan megjelenítette a tartalmat windows commander szerűen. Ilyet hogy lehet ?
  • PetruZ
    pl. ftp://usernev:[email protected]/konyvtar
    De ezzel máris közszemlére tetted a felhasználónevet/jelszót (még ha link mögé rejted, akkor is röhögve kinézhető a forrásból).
  • Yetike
    Köszi.

A problémám az, hogy mind a freewebes, mind az ultrawebes ftp hozzáférhetetlenek kód / jelszó nélkül. Tehát nem tudom megjeleníteni egy mappa tartalmát, mert a hozzáférés nincs megadva.

Ezen hogy tudok változtatni ?
  • PetruZ
    Na, ez már konkrétum volt. Megírtad, hogy hol és mi jelez ki hibát. Ez eddig semmiből sem derült ki, így rajtad kívül senki sem tudhatta, miről is van szó...
    Így viszont már tudok javasolni valamit, mert ez vonal-, vagy központhibának tűnik: tessék bemenni a helyi telefonos szolgáltatóhoz és vonalmérést kérni, különös tekintettel a hibákra (mondd el, mit tapasztalsz). Kötelességük elvégezni (ingyen), az eredményről téged tájékoztatni és a hibá(ka)t kijavítani. Ha a vonaladat a mérés hibátlannak mutatja, akkor a modemed rossz, vagy a kábel, vagy az ISDN beltéri egysége, vagy valami hardver elem. Ezek bevizsgálásában is segítenek.
  • Shongi
    Nem úgy baze én örülnlk a legjobban ha tudnám hogy mifélék. Tudod a tálcán van az a kis ikonka ami vilog ha van internetkapcsolatod( két kis gépecske ), namost azon jobbklikk+állapot, és ott ír mindenfélét, az uutsó az hogy HIBÁK SZÁMA és ott van nekem iszonyat sok iszonyat kevés idő alatt.
  • PetruZ
    De könyörgöm, miféle hibákat jelez ki? Eddig egy deka konkrétumot sem írtál...
  • Shongi
    Hmm, nem leellenőriztem mindennnel, sőt már egy format c-an is túlvagyok, de még mindíg olyan sokat hibázik. ( Win XP, ISDN Itracome Netmode-dal )
  • skristof
    < a href ="ftp://weboldal.hu/konyvtar">klikkk</a>
    [elejére nem kell az a elé két szpész...]
    szerintem
  • LSL
    tudja vki hogy lehet eBook tartalmát kimásolni?
  • Yetike
    Huj.

Segítség kellene, hogy tudok belinkelni egy htmlre egy ftp könyvtárat ?
  • KOXX
    az a gondom hogy letöltöttem 1 .exe fájlt, elindítottam és 1 játékot akart letölteni, megszakítottam és onantól azt a fájlt nemtudom letörölni se átnevezni, áthelyezni mert azt írja ki hogy 1 folyamat vagy program használja.
    leállítottam minden olyan folyamatot amit lehetett sőt csökkentett módban is próbáltam és semmi.
    van ötletetek hogyan tudnám letörölni? segítsetek plz
  • PetruZ
    Pontosan milyen hibákat? Hová? Mi írja ki? Milyen op.rendszer? Van tűzfal? Van vírusírtó? Volt ellenőrzés?
  • PetruZ
    Az én XP-m nem ilyen buta és emlékeim szerint a régi W98-asom sem produkálta az efféléket. Szerintem kevered a vinyók méretével, azok ugyanis tényleg így "csalnak".
  • Shongi
    HI lenne egy fontos kérdésem. Bár tudom hogy nem pont ez a téme de csak ezt találtam. Az a gondom hogy miután fellépek a netre (Dual ISDN+Intracom netmode modem) néhány perc múlva már szinte semmit nem lehet vele csinálni, és a kis netes ikonra kattintva a tálcán iszonyat sok hibát ír ki( 1 perc alatt 60-70, de 170nél se áll meg)
  • ibrik
    Először is, az a "735MB" csak azért látszik annyinak, mert a windows kicsit hülyén számítja át a méretet MB-ra. Neki 735 000 000 byte az 735 MB, pedig mindenki tudja, hogy a számítógépes világban nem a 10 hatványait használják a prefixumok (kilo, mega, tera,...) számítására, hanem a 2-es számrendszerből kell kindulni.
    Vagyis 1 MegaByte = 1024 kiloByte és 1 kiloByte = 1024 Byte.
    Tehát amit neked a windows "735 MB"-nak mutat, az valójában csak kábé 701 MB.