20837
Segítséget kérek
-
#314 hi
van olyan ember rajtam kivul akinek nem mukodik rendessen az ATi Catalyst v4.9 -bol a ~42MB -os valtozat ? az install rendessen lefut, ujra is inditom a gepet, de amikor bejelentkezik a Windows akkor incializalasi hibaval nem tudja elinditani automatikusan a 'CLI.EXE' -t. manualis sem indithato...
ilyenkor mit tudok csinalni ? - szarul jott le ? - szarul lett feltoltve ? (v4.8 -ra tettem ra - de a regit nem toroltem elotte, hanem siman rapakoltam)
ha tud valaki valami okosat mondani, akkor legyszi... koszke!
PeeTeR -
#313 Köszi, mcpróbálom! -
#312 Köszi!! Sikerült! -
#311 a kiszolgáló neve után kettősponttal elválasztva lehet megadni a kapcsolódási port számát. Pl.: kiszolgalo.hu:8080/ -
#310 Sziasztok! Az a kérdésem, hogy hol kell beállítani Total commandernél ftp kapcsolódásnál a portot, mert nekem egy bizonyos portot kell beállítanom, hogy fent legyek a szerveren. -
#309 Sziasztok.A problémám az lenne hogy millenium van fent,és van a refreshlock nevű progi,ahol nem lehet frissitéseket beállitani,és azt irja ki hogy cannot autodetect on this operating system.
-
#308 Biztos valami nyelvi beállításokról/karakterkészletről lehet szó.
Érdeklődj itt: HDSys Kft. - Quark magyarországi disztribúció -
#307 Hello mindenki!
Egy nagyon fontos és sürgős segítségre lenne szükségem! Aki
ért a Quarkhoz annak szerintem ez nem okoz gondot.
Szóval kaptam egy angol nyelvű munkát quarkban és arra kértek hogy szerkesszem át magyar nyelvűre. Oké, mondom, nem probléma, bár még sosem használtam Quarkot... Minden szöveget kicseréltem, beigazítottam, a gond csak az, hogy a hosszú "ő", "ű" hullámvonallal jelenik meg.
Segítsetek, hol tudom beállítani, hogy rendesen működjön a dolog? PC-s verzióra gondolok
-
#306 Peoductivity=Productivity -
#305 1. Olyan, hogy "FTP oldal" olyan nem létezik. Ellenben FTP-tárhelyre FTP-klienssel lehet csatlakozni és onnan letölteni ún. fájlátvitellel (Total Commander FTP-tallózója, FlashFXP, SmartFTP,...)
2. Ennek két oka lehet: vagy az Internet Explorer-edben ki van kapcsolva a képek megjelenítése, vagy egy olyan biztonsági szoftver fut a gépeden, ami bele tud avatkozni - ha úgy állítottad be - a kéőpek, reklámbannerek, stb letöltésének megakadályozásába (ilyen pl. a Norton Internet Sequrity csomag Privacy Control, AdBlocking és Peoductivity Controll részei)
Bár próbálkozhatsz azzal is, hogy a piros "X"-eken jobbklikk - "Kép megjelenítése"... -
mukymac #304 Tisztelt Fórumozók! Kettő gondom lenne: 1./Hogy és milyen módon lehet letölteni az Ftp oldalakról, mert nem sikerült?
2./Az SG fórumban több helyen a kép helyén egy kis kocka van általában piros x-el, továbbá a "Kedvencek" menű alatt lévő internet címeknél sok helyen hasonló jel van az ikon helyett, mit kellene csinálnom, hogy ezek működjenek? XP op rendszert használok.Előre is köszi -
nenad #303 Ghz-re gondoltal, ha nem jatszol, vagy nem csinalsz semmi komoly szamitasi feladatot igenylo munkat, akkor gyakorlatilag semmi. Lehet nehany ablak 0.2masodpercel gyorsabbal fog felugrani stb, de nincs sok ertelme ha csak nezetezgetsz ofiicezol meg ilyenek.
Esetleg ha filmet nezel, nemelyik meg megroccenhet 1ghz en. (altaban rossz encode miatt) -
tegretol #302 Nagyfiúk !
Mi a véleményetek, ha a mostani 1Gb-os processzoromat kicserélem egy korszerűbb, 2,4-es re, milyen gyakorlati hasznát fogom venni? -
Raptor1 #301 80 gigás maxtor 6Y080L0 7200rpm
eddig semelyik tesztprogi sem talált hibát sehol, de még mindig megvana hiba...most fut a sebességmérő, és eddig ott sincs hiba...45mb/s körül mozognak az értékek.
amúgy ezt a WMI-t nem lehet "megjavítani"? mert vmi userenv.dll-nél van a hiba -
#300 Passz, ezt már közelebbről kellene megnézni vmi hozzáértőnek...
Milyen típusú vinyó? Sebességtesztet futtattál rajta?
-
Raptor1 #299 nem, ugyanolyan mint volt, de tényleg olyan, mikor megakad , hogy a vinyora kell várni...tegnap lefuttattam 1 memtestet, és 1 hdd tesztet, és nem talált hibát...akkor vajon mi lehet a gond? -
#298 Az úgy jól van.
A vinyó egyébként nem lassú túlságosan? Nem vettél észre ilyesmit?
-
Raptor1 #297 el van indítva, és autómatikus, de viszont a WMI adapter nincs elindítva és kézi -
#296 Nézz körül a szolgáltatások között, hogy a Windows Management Instrumentation (WMI; magyar XP-n nem tudom, mi lehet a neve) automatikus és futó állapotban van-e.
-
Raptor1 #295 mióta újraraktam a windózt (09.03) azóta ebből vagy 50-60 szor jelezte..ha ér vmi akkor képet is rakok be. -
Raptor1 #294 remélem megvan: 1090-es esemény
A Windows nem tudta naplózni az eredő házirendek munkamenetének állapotát. Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a WMI szolgáltatással, ezért az eredő házirend naplózása le lett tiltva ehhez az alkalmazáshoz vagy házirendhez.
ez lehet valószínűleg
mit lehet tenni? -
nenad #293 control panel/adminisztrativ toolsban van, ha valami gond van a geppel, regisztralja. Szoval nezd meg, hatha talalsz valami infot. -
Raptor1 #292 merre van az eseménynapló?
-
#291 csökkentett módban mi a helyzet?
eseménynapló? -
Raptor1 #290 De szoftveresen mi lehetne a hiba, hisz tegnap raktam újra az egész windózt -
#289 egy biztos, a gond nem függ össze sem hardveres, sem kezdőlap-eltérítő problémával. -
Raptor1 #288 Hy
Tanácsra lenne szükségem.Kb 3-4 napja előjött megint 1 olyan exploler indítólap megváltoztató kis trójai...de le is szedtem,(CWShreeder, HiJackThis) és gondoltam rányomok 1 keresést nav2004-el...talált is 10 fertőzött file-t, amiből 4-et leírtott,és a maradékot kiírta h mi az, én meg manuálisan letöröltem a fileokat...ami nem jött le, azt meg safeboot-al rákerestem még1xer és úgy ok volt..
Csak ezután jött 1 olyan probléma, hogy pl total commanderben csinálok vmit(pl belépek 1 könyvtárba, valamire jobb klikket nyomok, akkor mintha befagyna kb 10-15mp-re, és nem csinál semmit, de utána minden ok lesz)
Erre gondoltam, h biztos vmit letörőltem amit nem kellett volna, és tegnap újraraktam a windozt, de elötte leformáztam a c:-t, biztos ami biztos...szal most új xp, és még mindig ua a jelenség...amikor be kellene töltenie az ikon képeket, megáll az egész 10-15mp-re, aztán megy tovább...ugyanaz, mint volt...Létezne h hardware hiba??
esetleg valaki tudna segíteni?? -
#287 túl sok mindent és tuti nem működne.
XP esetén erre nézz körül:
"c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec"
de miért szenvednél? Liveupdate? -
szviti #286 Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy ha formattálom a vinyot akkor milyen fájlokat kell elmentenem a norton virusirtobol hogy a frissitéseim ne veszenek,és ha ujra feltelepitem akkor csak bekeljen másolnom,elöre is köszi. -
tegretol #285 T ibrik !
Megtettem, de amit sikerült eddig letölteni, az néhány száz kb-os, messze nem univerzális, "mindenevő" lejátszó.
Ezért gondoltam, hogy nem mindegy, honnan és mit töltök le Media Player Classic néven. -
#284 Írd be a nevét egy keresőbe (pl. google) és több helyről is letöltheted... -
tegretol #283 Ki tudja, honna lehetne letölteni Media Player Classicot? -
#282 Venni egy DirectX 9 kompatibilis kártyát (GF FX5200 vagy FX5600 vagy ATi9600XT) -
#281 Esetleg túlmelegedés lehet a vidkártyánál. A venti rendesen működik rajta (ha van egyáltalán)?
Mégis miket ír ki hibának? Milyen verziójú drivert raktál fel?
-
blazini #280 Hi!
Segítségét kérném valakinek akinek volt már ilyesmi problémája.
Win xp van a gépemen és gef3 ti 200-as videokártyám.
Szerintem ezzel függ össze a problémám, hogy elkezdek mostanában játszani valamelyik játékkal eltelik kb 5-perc és kiugrik az asztalra. Mindig kiír valamit, hogy nem jó, ezt játék válogatja!
Letöltöttem újabb graphics driver-t de azzal sem jó!
Mit lehetne még megpróbálni?
Köszi előre is! -
Ben C #279 ok , de azé valaki szoljon ha tudja. -
Roll #278 Nekem is és marha idegesítő!!!!!!!!!!!! -
Ben C #277 sry , remélem nem zavartok másik topikba, igazan semelyik topikban nem tudom feltenni ezt a kérdést:
Az SG mindig kijelentkezik. eddig folyamatosan be voltjelentkezve, most ha F5-öt nyomok , jelentkezhetek be ujra. 5letek van? -
tegretol #276 A .DAT kiterjesztésű állományokat nem nyitja meg a bsplayerem, pedig opciók-beállítások-DAT kipipálva.
Mi hiányzik? -
#275 A helyzet az, hogy az MPC magaban csak akkor tudja kezelni a feliratot, ha a beallitasoknal, Playback -> Output menupontnal a WMR7 vagy WMR9-et allitod be a DirectShownak.
Azt is tudni kell azonban, hogy a feliratnak a filmmel megegyezo nevunek kell lennie, es a filmmel egy konyvtarban kell lennie.
Ja es meg annyit, a beallitas utan az MPC ujrainditast igenyel.