20837
Segítséget kérek
  • Dj Révész
    Kössz!
  • PetruZ
    Akármelyik képnéző megcsinálja ezt neked, pl. az IrfanView, vagy az ACDSee is.
  • Dj Révész
    sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerű kép konvertáló progit? Csak egyszerűen az 1MB-os jpg-ből mondjuk 50k-osst csináljon!!
  • Dj Révész
    sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerű kép konvertáló progit? Csak egyszerűen az 1MB-os jpg-ből mondjuk 50k-osst csináljon!!
  • ibrik
    Akkor te nem csak FPS-átalakítást csináltál - valami mást is átállítottál.
  • TomRaider
    Hello

Nekem sajnos megváltoztatta a felvétel hosszát a FPS-átalakítás
    1ó:28p-ből 1ó:50p lett (VirtualDub)
    Van olyan beállítás ahol minden 2.-dik vagy 3.-dik frame-t
    dolgozza csak fel,idő hiányában ezt még nem tudtam kipróbálni,
    de erős a gyanúm,hogy ez sem az igazi megoldás.
  • batman
    köszi, de én csak a Johnny23-nak próbáltam segíteni, nekem most nincs semmi gondom a filmek lejátszásával...(milyen filmek??? az én gépemen?? dehogy...)
  • ibrik
    Tehát a lényeg, hogy XviD filmeknél - főleg az újabban készítetteknél - nem elég az ffdshow.
    Fel kell rakni a LEGÚJABB XviD kodeket, ami elérhető.
  • batman
    nekem a zöld képes probléma x-vid codecnél volt. akkor úgy sikerült egy itteni tanácsra megszűntetni, hogy az ffdshow-n belül az x-vid elől kivettem a pipát. Ez most így lehet, hogy tök homály amit írtam, de kb így tudok visszaemlékezni rá.
  • Johnny23
    Sziasztok! Kis segítséget kérnék !
    SP2 van fönn,minden auto frissitésre van állítva!
    1es videofájlok (wmv) lejátszásánál a mediaplayer zöldes,összemosodott szinben jeleniti meg a videot....pl.az összes gametrailers.com -rol letöltött-et !!!!!!

HELP !!!!!!!!!
  • ibrik
    Miért ne lehetne???
    Az FPS-átalakítás nem változtatja meg a film játékidejét - maximum csak a fájl mérete változik, de az a hang szempontjábóllényegtelen dolog.
    Csak húzd rá nyugodtan a hangot a videosávra.
  • TomRaider
    Hello

Tanácsot szeretnék kérni,
    digitalizált video felvételnél a hang normál 25fps sebességű,
    a kép viszont 31.33fps-mal lett rögzitve,
    ezért lejátszásnál nincs szinkronban a hanggal,
    sajnos nincs lehetőség az újra digitalizálásra,
    próbáltam a képet 25fps-mal rögziteni, ez sikerült is,
    (VirtualDub)de mivel nem dobot el képeket ezért lényegesen
    hosszabb lett, így megintcsak nem lehet összehozni a
    hanggal.
    Légyszi segítsen valaki,nagyon fontos
    Köszönöm
  • Psziho Apu
    sziasztok motorola v600 as telefonom van eddig mobile PhoneTools de szarakszik van másik program is amivel fel tehetem a telora a zenét meg a képeket ja meg a filmeket,
  • ibrik
    Ha közben voltak fájlműveletek az ISO-t tartalmazó vinyón (amiről letörölted), akkor az már menthetetlen.
    Egyébként ha volna feltelepítve Norton Internet Security vagy SystemWorks, az át tudja alakítani a Lomtárat "Norton Protected Recycle Bin"-é, ami a Lomtárból is már kiürített cuccokat megőrzi egy bizonyos ideig vagy pedig ha több dolgot is töröltél, akkor amikor eléri a kijelölt terület maximális méretét, akkor a legrégebbi cuccokat véglegesen törli.
  • atibacsi1977
    Hi! Véletlenül letöröltem a játék 1. cdjének a cd-képét! Már a lomtárbol is kiüritettem! Tudom, ekkora balfék csak én lehetek, de nemismer vki olyan progit amivel a frissen törölt dolgokat még vissza lehet hozni! Valaki mentsen meg!!!
    Könyörgök! Élet-halálkérdés!
  • flashX
    hi!
    (lassan törzsvendég leszek)

elmentettem a log-ba és most?
    Az Operám még mindig nem jó
  • flashX
    Segítsetek nekem az operámhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (lásd lentebb)
  • flashX
    Köszi!
  • TomRaider
    Előre is köszi
  • TomRaider
    Háj

Keresek olyan audio progit, amivel egy wav-file hossza
    megváltoztatható, hosszabbra, vagy rövidebbre egyaránt.
  • units
    szó szerint :)
    start hijackthis-> scan-> save log

Tedd be ide. De ne fixálj semmit, mert...desokszorleírtam.
  • flashX
    hogy érted hogy log?
  • units
    log?
  • flashX
    nem sikerült ennek sem!
  • szaki
    privát megy
  • blazini
    És a DVD MovieFactory 2 vagy 3-at honnan tudnám letölteni ingyen?
  • blazini
    Köszi!
  • szaki
    BLAZINI: általában a divx lejátszók az mpg-t is lejátszák, de az m2v az egy dvd-re konvertálandó file, amit egy dvd készítő prg-al lehet dvd formátumban létrehozni. Esetleg, ha a minőség svcd-ben még elmegy, akkor a neroval vagy bármely más prg-al létrehozhatod, de akkor kb. 35 perc fél rá csak. A felbontás fügvényében érdemes gondolkodni. Habár a divx viszonylag jó képet ad, akár a dvd, ezért érdemes lenne divx lejátszót venni, ami támogatja a divx 5.x-et is. Egy dvd-re akár 12 órányi anyag is ráfér és a képe egészen jó. Itt persze csak 1 audio sáv lehet, de gondolom nem akarsz több hangsávot használni. Dvd készítéséhez pl. a Ulead Dvd Factory is alkalmas, ahol menüt is készíthetsz.
  • blazini
    Hi!
    Abban kérném valaki segítségét, hogy van pár klippem amit ki szeretnék írni dvd-re.
    Ezekben a formátumokban: mpg, m2v, mp2, wmv, mpa.

Akérdés az lenne, ha ezeket kiírom mindet lejátszaná az asztali lejátszó vagy valamely formátumokat ne vegyek rá?
    Köszi!
  • balukaa
    sziasztok kijött ez az xp izé eza mediacenter akármi feltette már valaki?
  • makkero
    Van 2 gép: egy P1-es 14-es monitorral, Vanta kártyával és 1 P4-es 17-es monitorral és GeF4200Ti kártyával. Az egyik game: a Freespace2 feliratai a P1-en jól olvashatók, de a P4-en alig, homályos, életlen, az O-t alig lehet megkülönböztetni a G-től stb. és a betűk bal felső része meg van hosszabbodva, mintha pl. az o betű b lenne. Hiába változtatom akár a játék, akár a képernyő felbontását, semmi. Help!
  • flashX
    Na megcsináltam
    mükszik a nod32
  • flashX
    hi megint én

na elértem hogy az Operám megmutasson egy pici ablakot ha hiba van a javascriptel.
    az eredmény:

http://sg.hu/forum.php
    Javascript URL thread: "javascript: login('');"
    Error:
    name: ReferenceError
    message: Statement on line 1: Reference to undefined variable: No such variable 'login'
    Backtrace:
    In unknown script
    login("");

erre nem tudok mit lépni
  • batman
    Sziasztok!

Nekem Microsoft Outlook-kal kapcsolatban kéne segítség. Azt hogy szokták megcsinálni a hírleveleknél, hogy html oldalként jelenik meg a levél szövege? Remélem érthetően kérdeztem...
  • flashX
    Mégsem jó az operám!!!
    Ide se tudok bejelentkezni!
  • Poro
    keress rá google-ban a hijackthis -re és az első oldalról már töltheted is le. kisebb mint 2 mega ugyhogy nem kell belehalni. Aztán ha lefuttatod és elmented benne az erdményt, na az csinálja a *.log file-t. Igen hasznos kis program, és ha segítséget kérsz internetes spy és egyéb ügyben, úgyis mindenkinek az első szava az lesz, hogy küldj egy hijackthis log -ot.
  • flashX
    SSSIIIKKKEEERRRÜÜÜLLLTTT!!!
    JÓ AZ OPERÁM!
  • flashX
    Heló
    megint én
    má unjátok nem?
    de most más a szitu
    most Operával nyomom és memtudok megcsinálni egypár dolgot
    pl
    nemtudok ide bejelentkezni!
    biztos vhogy le van tiltva
    ha tudnátok segíteni azt már nem is tudom hányadszorra megköszönném
  • flashX
    Bocs hogy ilyen szar vagyok de az mi hogy hijaktis log?
  • flashX
    Tűzfalam van, az xp sajátja
    az a helyzet hogy nem hozott fel restartot