20837
Segítséget kérek
-
#434 Kössz! -
#433 Akármelyik képnéző megcsinálja ezt neked, pl. az IrfanView, vagy az ACDSee is.
-
#432 sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerű kép konvertáló progit? Csak egyszerűen az 1MB-os jpg-ből mondjuk 50k-osst csináljon!! -
#431 sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerű kép konvertáló progit? Csak egyszerűen az 1MB-os jpg-ből mondjuk 50k-osst csináljon!! -
#430 Akkor te nem csak FPS-átalakítást csináltál - valami mást is átállítottál. -
#429 Hello
Nekem sajnos megváltoztatta a felvétel hosszát a FPS-átalakítás
1ó:28p-ből 1ó:50p lett (VirtualDub)
Van olyan beállítás ahol minden 2.-dik vagy 3.-dik frame-t
dolgozza csak fel,idő hiányában ezt még nem tudtam kipróbálni,
de erős a gyanúm,hogy ez sem az igazi megoldás. -
#428 köszi, de én csak a Johnny23-nak próbáltam segíteni, nekem most nincs semmi gondom a filmek lejátszásával...(milyen filmek??? az én gépemen?? dehogy...) -
#427 Tehát a lényeg, hogy XviD filmeknél - főleg az újabban készítetteknél - nem elég az ffdshow.
Fel kell rakni a LEGÚJABB XviD kodeket, ami elérhető. -
#426 nekem a zöld képes probléma x-vid codecnél volt. akkor úgy sikerült egy itteni tanácsra megszűntetni, hogy az ffdshow-n belül az x-vid elől kivettem a pipát. Ez most így lehet, hogy tök homály amit írtam, de kb így tudok visszaemlékezni rá. -
#425 Sziasztok! Kis segítséget kérnék !
SP2 van fönn,minden auto frissitésre van állítva!
1es videofájlok (wmv) lejátszásánál a mediaplayer zöldes,összemosodott szinben jeleniti meg a videot....pl.az összes gametrailers.com -rol letöltött-et !!!!!!
HELP !!!!!!!!! -
#424 Miért ne lehetne???
Az FPS-átalakítás nem változtatja meg a film játékidejét - maximum csak a fájl mérete változik, de az a hang szempontjábóllényegtelen dolog.
Csak húzd rá nyugodtan a hangot a videosávra. -
#423 Hello
Tanácsot szeretnék kérni,
digitalizált video felvételnél a hang normál 25fps sebességű,
a kép viszont 31.33fps-mal lett rögzitve,
ezért lejátszásnál nincs szinkronban a hanggal,
sajnos nincs lehetőség az újra digitalizálásra,
próbáltam a képet 25fps-mal rögziteni, ez sikerült is,
(VirtualDub)de mivel nem dobot el képeket ezért lényegesen
hosszabb lett, így megintcsak nem lehet összehozni a
hanggal.
Légyszi segítsen valaki,nagyon fontos
Köszönöm -
Psziho Apu #422 sziasztok motorola v600 as telefonom van eddig mobile PhoneTools de szarakszik van másik program is amivel fel tehetem a telora a zenét meg a képeket ja meg a filmeket,
-
#421 Ha közben voltak fájlműveletek az ISO-t tartalmazó vinyón (amiről letörölted), akkor az már menthetetlen.
Egyébként ha volna feltelepítve Norton Internet Security vagy SystemWorks, az át tudja alakítani a Lomtárat "Norton Protected Recycle Bin"-é, ami a Lomtárból is már kiürített cuccokat megőrzi egy bizonyos ideig vagy pedig ha több dolgot is töröltél, akkor amikor eléri a kijelölt terület maximális méretét, akkor a legrégebbi cuccokat véglegesen törli. -
atibacsi1977 #420 Hi! Véletlenül letöröltem a játék 1. cdjének a cd-képét! Már a lomtárbol is kiüritettem! Tudom, ekkora balfék csak én lehetek, de nemismer vki olyan progit amivel a frissen törölt dolgokat még vissza lehet hozni! Valaki mentsen meg!!!
Könyörgök! Élet-halálkérdés! -
flashX #419 hi!
(lassan törzsvendég leszek)
elmentettem a log-ba és most?
Az Operám még mindig nem jó -
flashX #418 Segítsetek nekem az operámhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(lásd lentebb)
-
flashX #417 Köszi! -
#416 Előre is köszi -
#415 Háj
Keresek olyan audio progit, amivel egy wav-file hossza
megváltoztatható, hosszabbra, vagy rövidebbre egyaránt.
-
#414 szó szerint :)
start hijackthis-> scan-> save log
Tedd be ide. De ne fixálj semmit, mert...desokszorleírtam. -
flashX #413 hogy érted hogy log? -
#412 log? -
flashX #411 nem sikerült ennek sem! -
#410 privát megy -
blazini #409 És a DVD MovieFactory 2 vagy 3-at honnan tudnám letölteni ingyen? -
blazini #408 Köszi!
-
#407 BLAZINI: általában a divx lejátszók az mpg-t is lejátszák, de az m2v az egy dvd-re konvertálandó file, amit egy dvd készítő prg-al lehet dvd formátumban létrehozni. Esetleg, ha a minőség svcd-ben még elmegy, akkor a neroval vagy bármely más prg-al létrehozhatod, de akkor kb. 35 perc fél rá csak. A felbontás fügvényében érdemes gondolkodni. Habár a divx viszonylag jó képet ad, akár a dvd, ezért érdemes lenne divx lejátszót venni, ami támogatja a divx 5.x-et is. Egy dvd-re akár 12 órányi anyag is ráfér és a képe egészen jó. Itt persze csak 1 audio sáv lehet, de gondolom nem akarsz több hangsávot használni. Dvd készítéséhez pl. a Ulead Dvd Factory is alkalmas, ahol menüt is készíthetsz. -
blazini #406 Hi!
Abban kérném valaki segítségét, hogy van pár klippem amit ki szeretnék írni dvd-re.
Ezekben a formátumokban: mpg, m2v, mp2, wmv, mpa.
Akérdés az lenne, ha ezeket kiírom mindet lejátszaná az asztali lejátszó vagy valamely formátumokat ne vegyek rá?
Köszi! -
balukaa #405 sziasztok kijött ez az xp izé eza mediacenter akármi feltette már valaki?
-
makkero #404 Van 2 gép: egy P1-es 14-es monitorral, Vanta kártyával és 1 P4-es 17-es monitorral és GeF4200Ti kártyával. Az egyik game: a Freespace2 feliratai a P1-en jól olvashatók, de a P4-en alig, homályos, életlen, az O-t alig lehet megkülönböztetni a G-től stb. és a betűk bal felső része meg van hosszabbodva, mintha pl. az o betű b lenne. Hiába változtatom akár a játék, akár a képernyő felbontását, semmi. Help! -
flashX #403 Na megcsináltam
mükszik a nod32 -
flashX #402 hi megint én
na elértem hogy az Operám megmutasson egy pici ablakot ha hiba van a javascriptel.
az eredmény:
http://sg.hu/forum.php
Javascript URL thread: "javascript: login('');"
Error:
name: ReferenceError
message: Statement on line 1: Reference to undefined variable: No such variable 'login'
Backtrace:
In unknown script
login("");
erre nem tudok mit lépni -
#401 Sziasztok!
Nekem Microsoft Outlook-kal kapcsolatban kéne segítség. Azt hogy szokták megcsinálni a hírleveleknél, hogy html oldalként jelenik meg a levél szövege? Remélem érthetően kérdeztem... -
flashX #400 Mégsem jó az operám!!!
Ide se tudok bejelentkezni! -
#399 keress rá google-ban a hijackthis -re és az első oldalról már töltheted is le. kisebb mint 2 mega ugyhogy nem kell belehalni. Aztán ha lefuttatod és elmented benne az erdményt, na az csinálja a *.log file-t. Igen hasznos kis program, és ha segítséget kérsz internetes spy és egyéb ügyben, úgyis mindenkinek az első szava az lesz, hogy küldj egy hijackthis log -ot. -
flashX #398 SSSIIIKKKEEERRRÜÜÜLLLTTT!!!
JÓ AZ OPERÁM!
-
flashX #397 Heló
megint én
má unjátok nem?
de most más a szitu
most Operával nyomom és memtudok megcsinálni egypár dolgot
pl
nemtudok ide bejelentkezni!
biztos vhogy le van tiltva
ha tudnátok segíteni azt már nem is tudom hányadszorra megköszönném -