20837
Segítséget kérek
-
tegretol #474 Nagyon időszerű lenne a format:C. Nem merem megcsinálni, mert az ADSL kapcsolathoz szükséges hálózati kártya telepítését nem tudom megcsinálni. Kaptam egy floppy-t a szolgáltatótól. "100/10M Ethernet PCI Adapter" néven, de a telepítésében a telefonos ügyfélszolgálat nem tud segíteni. Nem az ő dolguk. Leírná valaki a telepítés lépéseit? Win98-am van. -
tegretol #473 Néhány napra kölcsönkaptan a "Microsoft Windows XP Corporate Edition MAGYAR integralt Service Pack 2-vel" telepítő CD-t. Mielőtt használatba venném, szeretnék róla egy biztonsági másolatot magamnak.
Tudomásom szerint, ha bemásolom a gépembe, majd kiírom a NERO-val, a kiírt CD már nem lesz ugyanaz, mint az eredeti, vagyis nem lesz telepítő CD. Igaz ez? Vagy másoljam nyugodtan, ugyan az lesz? -
#472 Köszönöm a gyors segítséget ! Sikerült ! -
#471 kapcsond ki, majd be a rendszer visszaállítót.
a kikapcsolással törölsz minden visszaállítási pontot, velük a trojaid is.
"C:\System Volume Information\_restore"
onnan egyik vírusírtó sem tud törölni.
A Vírusellenőrző nem tudja megtisztítani a _Restore mappa fertőzött fájljait -
#470 Egy másik topikban megkérdeztem, de hátha ide többen járnak !
Egy kis segítséget kérek ! talált 4 trójait a NOD 32 a gépemen :
1. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0080992.dll - Win32/TrojanDownloader.Rameh.C trójai
2 ./ C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083030.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.DF trójai
3. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A00 83031.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai
4 / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083033.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai
Talált vírusok száma: 4
Befejezés időpontja: 20:12:46. Víruskeresésre fordított idő összesen: 727 másodperc (00:12:07)
A NOD nem törli ki ! És én sem tudom manuálisan kitörölni ! Beállítottam pedig,hogy kérdezze meg mi legyen a teendő de nem kérdezi meg ! Ha meg ujra kézileg elindítom a kersését, akkor nem találja meg a 4 virust ?
Hogyan irtsam ki ! -
milan #469 Köszönöm szépen sikerült! -
#468 Vezérlőpolt > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Lemezkezelés -
milan #467 Átszeretném a d: meghajtómat írni bármi másra
Ezt hol lehet átírni ?
-
Marko001 #466 Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, mitől lehet az, hogy néhány játék (pl. Diablo 2, Star Wars Battlefront,stb.) futtatása közben egyszer csak fogja magát a gépem és újraindul (néha "kék halál"-t felvillantva egy pillanatra). Ugyanez a helyzet pár avi-nál is (South Park részei). Win Xp-t használok, Geforce vidikarival, legújabb driverrel. (És néha már a baltát állítanám bele ebbe a k..va gépbe...... )
Nagyon örülnék valami használható ötletnek. Gép lecserélését leszámítva, arra most nincs keretem.
Üdv! -
#465 Azért a rendszer tőled függetlenül ír és töröl. Továbbra is azt javaslom hogy 1-2 hetente egy töredezettségmentesítés nem árt. Scandisk meg inkább csak váratlan leállás után, de a biztonság kedvéért havonta 1 szer. ( Találkoztam olyan géppel amelyikben az IE azért fagyott mert nem volt soha normálisan scandisk-elve és sok volt a félbemaradt fájltöredék. Aztán scandisk után ment rendesen. ) -
tegretol #464 Lck! Ha végigment a scandisc, a töredezésmentesítő, csak letöltök,tehát hozzáadok állományokat, törlés nincs, akkor mi a helyzet? -
sirjan #463 Sziasztok! Bocs ha nem ide való a kérdés! Tudtok ajánlani olyan programot amellyel digitális videókameráról lehet egyszerűen capture-ölni anyagot? -
#462 XP alatt (és általában ntfs alatt) nem teljesen így működik. A fájlokkal a rendszer igyekszik úgy kitölteni a lyukakat, hogy egyben beleférjen valamelyik lyukba, ha lehetséges. Így a fájlokat nem darabolja szét, ahogy jönnek a lyukak, hanem bedugja a legelsőbe, amibe belefér. Az ntfs diszkek ezért nem töredeznek szét annyira hamar. Amikor te töredezettmentesítést csinálsz egy ntfs partíción, valójában többnyire csak sorba rakod a fájlokat egy könyvtáron belül.
Persze, ha kevés az egybefüggő hely, az ntfs is szétdarabol mindent.
-
#461 m2v az valami video fájl. lejátszóprogik általaában ismerik. mondjuk én még sose láttam -
#460 Na szóval. Ugye irogat a gép a wincseszterre fájlokat. Mondjuk egymás mögé. Aztán egyet letörölsz "középről" ott lesz egy "lyuk" ahol nincs adat. Legközelebb hogy a vinyó kihasználtsága megmaradjon íráskor egy nagyobb fáljt eldarabol hogy a "lyukban" is legyen hasznos adat. - Igy lesz töredezett a fájlrendszer. Ez windows alatt mindíg így van ezért a töredezettségmentesítőt időnként használni. Én hetenete szoktam.
Scandisk: Pl.: Dolgozik a géped. Éppen adatot ír a wincseszterre és elmegy a villany. Elkezdett írni egy fájlt de a végét már nem volt ideje ráírni. Igy a vinyón egy befejezetlen, haszontalan adatdarab marad. A Scandisk ezt rendbeteszi. Használni szoktam általában: áramszünet, reset, Ctrl+Alt+Del után. Mindíg ha egy váratlan dolog megállíthatott egy lemezreírási folyamatot. + kb. havonta 1x csak úgy. -
#459 ...továbbá mivel, és mire használható
az m2v kiterjesztésű fájl? -
tegretol #458 Leírná valaki röviden, hogy a scandisc és a töredezésmentesítö programoknak hol, mikor van jelentőségük? Ha rendben minden, kell-e egyáltalán használnom? -
#457 Milyen progival lehet a legegyszerűbben
avi-ból mpeg-et csinálni? -
tegretol #456 Az a baj, hogy félraktál mindent. A Vezérlőpultból szedd le az egészet, Csak az ACEMP-ot használd! Nálam fönt van egy verzió(az origo szoftverbázisából töltöttem le), visz mindent. Nem enlékszem melyiket raktam föl, csak azza, hogy olyan 50Mb a mérete. Ismétlem: Más codec ne legyen mellette föltelepítve! -
#455 Mindent ki kell jelölni, ami kell, a rendezés mindig csak a kijelölésre vonatkozik. A rendezőnél úgyis meg lehet adni, hogy mely oszlop(ok) szerint rendezzen.
-
Ryland3r #454 Sgeitsetek már! fel raktam a (XviD-1.0.1-05062004.exe,DivX511Bundle.exe,ACEMCP593PRO.EXE,ac3filter_1_01a_rc5.exe) progikat és nincs hang:\ Mi kéne még? -
blazini #453 Hi!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne azt megcsinálni Excel-ben, hogy mondjuk van a,b,c,d, oszlop és ha az "a" oszlopot abc sorrendbe teszem a többi oszlop is vele mozogjon! Mert sorba raktam és a többi oszlop meg ugyanúgy maradt és így elrontott mindent!
Előre is köszi! -
[Walaki]D`Lair #452 Az a helyzet, hogy a media playerem az utóbbi időben nem játsza végig az egyes fileokat, hanem némelyiknél amiről pl tudom hogy 7 perc kiírja hogy 40 sec és annyit játszik belőle...ha ide oda tekerem akkor beugrik a cucc, de akkoris max a 40 sec határig játsza le....:(( -
Bakka #451 A problemam a kovetkezo:
Kicsit sotet a monitorom max. brigtness (hardveres) mellett is, kulonosen akkor zavaro, ha videot nezek...
Ezert szoftveresen allitom a fenyerot, de sajnos a VIDEO FENYEREJE ES KONTRASZTJA NEM VALTOZIK!!! AKKOR SEM HA DIREKT AZT ALLITOM A DETONATOR DRIVERBEN!!! MIT LEHET TENNI???
(nVidia Detonator Drivert hasznalok es TNT2-t)
thx.
-
#450 Sziasztok.
Az ie nem müködik, nagyon lassan tölt be mindent, mi lehet a baj hogyan lehet ezt orvosolni. Segítsetek!!!! -
#449 Az Eszközkezelőben, az SCSI eszközök között elvileg kell lennie egy D3xxPRT nevű eszköznek. Ez valójában a DTools drivere, ezt is el kell távolítani.
-
Psziho Apu #448 szasztok lenne 1 problémám demon toolst használok de az utóbbi időbe induláskor kiírja a gép, hogy a D:\Windows\demon.dll hibás és a demon tulsom is eltünt.Ujratelepíteni nem tudom és uninstalálni se bírom a regeditbe már kitöröltem. Mit kell csinálnom, hogy ujra jó legyen? -
nenad #447 gondlom a jatek lenne a fo felhasznalas. Ujabb videokari. ha van penz athlonfx szeria, ha kevesebb, athlon3200+ 400fsb. azert ilyen proci meg nemigen fog kelleni a jatekokhoz. Ram 512-1gb
alaplab valami jobb es markasabb mindenkepp, tap szinten. a tobbit kitalalod. -
#446 Ilyenre ne is számíts...
A legtutibb konfig is elavultnak tekinthető akár már fél év után is - jobb esetben... -
tegretol #445 Szeretném, ha a Télapó (vagy a Jézuska) hozna nekem egy jobb, néhány évig még korszerűnek mondható univerzális számítógépet. Milyen alaplap, processzor az, amiben célszerű gondolkodni ? -
Szabca #444 Szeva!
Nekem egy SMTP címre lenne szükség az Outlook alá, Freemail a kiszolgálóm mezei modemen keresztül kapcsolódom a Matáv (0651622622) 'Nyílt Internet'-hez.
Köszi -
#443 Mondjuk itt. -
#442 Valószínűleg a videosáv nem 25 FPS-el készült. -
tegretol #441 A Nero6.3.0.0-t szeretném használni, telepítés után sorozatszámot kér, azt beírva kiírja, hogy lejárt a demo verzió, vásároljam meg a sorozatszámot. Hol és hogyan? -
#440 Sziasztok! Az a gondom, hogy a DR Divx nevű progival ha realtime akarok Tv tunerről felvenni, akkor elmegy a hang. Mi lehet a gond? -
#439 itt biztos megtalálod:
DDL world... -
tegretol #438 Nem tudnál címet megadni, ahonnan beszerezhetném?
Korábban a CD írómhoz adtak, de most a DVD íróhoz nem. -
#437 AHEAD oldal... -
#436 Nero
ennel jobb nem kell.
meg is lehet venni, mostmar CD-irohoz gyakran adjak is.
bar dobozos verzioja sem draga. -
tegretol #435 Honnan tudnék beszerezni(letölteni?)egy megbízható CD-DVD író programot? Amikkel eddig találkoztam, vagy demo, időkorlátos, kicsomagolhatatlan, használhatatlan semmik voltak.