20837
Segítséget kérek
-
#514 A ReGet egy letöltésvezérlő, ez (meg a többi hasonló, pl GetRight, FlashGet) olyat tud, hogy ha egy oldalon van nagyon sok link, azokat le tudja tölteni egyszerre. De ha te egy teljes weboldalat szeretnél elmenteni úgy, hogy megmaradjon az eredeti könyvtárszerkezete, arra jó pl a HTTrack program, vagy ha Mozillád, Firefoxod van, akkor az erre épülő SpiderZilla. -
#513 Van egy Linuxos oktató oldal, és ez nagyon sok htm-s (több 100 oldal) dokumentumból áll, és az összes htm-s cuccot leszeretném venni egy kattintással. Akkor erre jó a regetdx program? Most szedem le éppen. -
Doma #512 Pontosan milyen tartalomra gondolsz?
Mert ha pl arra hogy az oldalon millio file van de nem akarsz mindre kattintani hogy letöltsd akkor talán ez segíthet! -
#511 Hello
Milyen progival lehet lementeni egy weboldal teljes tartalmát?
Valaki dobjon legyen szives egy jó linket ahonnan közvetelenül le lehet tölteni ilyen programot.
THX -
#510 Valami gubanc van a progiban, esetleg egy fájlja sérült, próbáld újra instalálni. -
#509 Mér lenne vírus?? -
#508 Vírus beszoptad. -
tegretol #507 Mi az oka, és mit tehetek az ellen, hogy:" a program szabálytalan műveletet hajtott végre, és le fog állni". A bsplayer szokta ezt csinálni filmek nézése közben. -
#506 Valszeg szar az operációs rendszered. xp-d van? -
#505 Sziasztok! Van egy kword usb külső tv tunerem, de a driver telepítésnél ezt írja ki a winxp:
c:\windows\system32\autoexec.nt. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.
Valaki tudna segíteni? Köszi! -
#504 a többivel nekem is gondjaim voltak
a k-lite viszont eddig nem okozott gondot. -
flashX #503 Nem naon segített........... -
flashX #502 Gratula magamnak enyim az 500. ték!!! -
flashX #501 ték # 500 -
flashX #500 fő az optimizmus............. -
#499 windows reinstall....
VAGY Registry Mechanic 2.4 letöltése!!!4 -
flashX #498 szasztok!
az a prob. hogy az asztal tulajdonságai menüpontból eltűnt az asztal fül. -
#497 nem szeretem ezeket a kódec pack-okat... -
#496 re.. -
#495 akkó tedd fel a K-lite-ot... -
#494 Tudod mikor kúrom szét a rendszeremet ezekkel?!?
pl az Ace megöli a TV tunerem hangját -
#493 Nimo Codec -et tedd fel. Ha ez nem megy akkor maradt az AceMegaCodecPac5.7 100 mega ez. -
#492 Próbáltad már máshonnan leszedni azt az előzetest? Azzal is ilyet csinál? -
#491 VALAKI SEGÍTENE? -
#490 Olyan megoldás érdekelne amivel meglehetne csinálni a következő: egy adott ZIP fájlt (az elérési útvonal mindig úgyanaz) kellene minden nap leszednie a gépnek magától. -
flashX #489 szasztok!
az a prob. hogy az asztal tulajdonságai menüpontból eltűnt az asztal fül.
előzmények a windows xp topigban. -
#488 köszi -
#487 divfix
ingyenes
-
flashX #486 Bocs.
nekem meg 2 évig kellett szednem -
#485 Hali valaki nem tudja hogyan kell letíltani a BIOS-ban a Cd romokat???? alaplap: Asus P4C800 Deluxe -
Kockásfülűnyúl #484 Sziasztok
Tudnátok nekem mondani egy progit ami a hibás avi fájlt(az mpeg4 modifier nem konvertálja át) ki tudnék javítani?
Dr.Divx-hez cracket vagy serialt tud vki?
Előre is köszi -
#483 Ürítsd ki a Temporary Internet Files mappát az Internet Options-on belül.
-
#482 Explorer faszsága... -
#481 Hello
Kép letöltésénél a jobb gombos megoldásnál,
csak "névtelen bmp"-ben tudom elmenteni a képeket,
már régebben is előfordult,egy kicsit bosszantó,
mi lehet a probléma? -
#480 plz help!
infó itt -
#479 Ha a CD már másolt akkor a Nero a "CD másolás" - módszerrel tökéletes má
solatot készít. Ha eredeti ( gyári ) akkor a Nero nem biztos hogy tökéletes másolást hajt végre mert az eredeti CD-n lehet valamilyen másolásvédelem. ( Ilyebkor van szükség pl. a CloneCD-re ). Tapasztalataim szerint viszont az eredeti Microsoftos Windows telepítő CD-ken nincs másolásvédelem, igy még Nero-val is másolhatók. -
tegretol #478 Lck ! Kérlek, erősítsd meg, hogy nem kell semmilyen "clone Cd", meg más csodaprogram, elegendő a NERO-val történő CD másolás, és ugyanolyan telepítö CD-t kapok, mint az eredeti! -
tegretol #477 flashX! Miért? Mert néhány hónapig szednem kellett. Tényleg fos. Olyan beteg voltam tőle, hogy emlékezetes lesz, amig élek! Mellesleg, az alapproblémámon csak rontott. Szerencsére rájött a szakorvos is. -
#476 A CD-t NE úgy másold le hogy bemásolod a gépbe és utána kiírod CD-re, mert úgy nem fog gépindításkor a CD elindulni. A NERO -ban direkt van olyan hogy CD másolás. Azzal kell, és akkor ugyan olyan lesz mint az eredeti. A hálókártyádat lehet hogy a telepítéskor egyből felismeri az XP és nem is kell semmit csinálni. Ha nem akkor az eszközkezelőben meglátod ( sárga kérdőjel ) Csak akkor kell a kapott lemez. Azon van egy install.exe vagy setup exe. Azt kell elindítani. Ha nincs, az eszközkezelőbn a sárga kérdőjelnél van hogy driver telepítése. Ott van egy varázsló amiben megmutatod a lemez elérési útját és telepíti a drivert. Persze a hálózat elérésének egyéb adatait tudnod kell. ( Felhasználónév, jelszó meg ilyenek ) Ha ezeket nem tudod inkább mégis valahogy hívj segítséget. -
flashX #475 Azt nemtom hogy kell, de miért nevezted el magad arról a fos gyógyszerről?